Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Crysis Warhead > PC > FPS

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-30 - Grafika v Crysis: Warhead

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Modrák---84 %SCORE 177
LEVEL 8/1080 %LEVEL 170
GamesportMartin Pilous---80 %2008-11-27
Ostatní ------2008-10-27
Hratelne.cz ---82 %2008-10-08
hry.Sme.sk 7.5/1075 %2008-10-07
Doupě 8/1080 %2008-10-06
GameStar.cz 8.5/1085 %2008-10-06
Recenzeher.eu ---91 %2008-10-04
Hrej.cz 9/1090 %2008-09-30
Bonusweb ---80 %2008-09-26
GamePlanet.cz 7/1070 %2008-09-26
Sector.sk 9/1090 %2008-09-26
GamePark ---80 %2008-09-25
Games.cz 7/1070 %2008-09-21
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/crysiswhvid/index.aspAutor: Martin Havlíček & Jakub Bouček (Games.Tiscali.cz)2008-12-14

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.21 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 91 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.25 %

Počet hodnocení: 24
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1176 z 5973 Žebříček
PC: 482 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 68 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 131 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2008-08-28
Recenzeher.eu2008-08-27
GameStar.cz2008-08-05
Doupě2008-08-04
GamePark2008-07-22
Hratelne.cz2008-06-30
Games.cz2008-06-25

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: PSYCHO
Nick: (PSYCHO) - neregistrovaný
Datum:2008-11-22 18:27:52
ME TA HRA BAVI HLAVNE KDYS JU MAM V CZ ALE NEMUZU UDELAT TU JEDNU MYSI U TE ZMRZLE LODE JAK MAM DOSTAT TOHO LEE VSECHNY NEPRATEWLE SEM ZABIL A TET TAm hledam cestu kudy dal a us me to stve ale jinak bych te hre dal kdys ne za 100 tak aspon 99
[Odpověz]

Titulek: CZ-world
Nick: (Cry-Crazy) - neregistrovaný
Datum:2008-10-08 02:04:59
Vsude na svete tomu davji hodnoceni nad 90 a vim i o ctyrech 100vkach jenom u nas v CR zo ma 80 ! ! ! nechapu hlavne tiscali games gametrailers tomu sice dali jen 8.4, ale ti davaji dobry hodnoceni jenom hram co jsou i na konzole, kdyz se podivate na review, tak uvidite, ze to hraji na střední detaily!
[Odpověz]

Titulek: film s CsWh
Nick: (DRIWER) - neregistrovaný
Datum:2008-09-23 13:50:43
Nevim jak vam mne se osobne Crysis Warhead libi vic jak puvodni Crysis jeto sice kratsi ale toje dano provazanym pribehem,proto sem u delal video a tady se na neho muzete podivat. http://uloz.to/774152/Crysis_Warhead_Full_DRW.wmv
[Odpověz]

Titulek: shit
Nick: (Cry-Crazy) - neregistrovaný
Datum:2008-09-22 20:50:47
Ti tiscali jsou asi na hlavu 7/10? vzdyt je to uplně bozi a lepsi i nez prvni Crysis.vsecno co Crytek sliboval tam je a i náročnost je znatelně menší.
[Odpověz]

Titulek: Re: shit
Nick: (POKAS)
Datum:2008-09-22 21:24:20
MAS PRAVDU JE TO MNOHEM LEPSI NEZ CRYSIS PRVNI DIL

Titulek: Moc kratke
Nick: (Roze) - neregistrovaný
Datum:2008-09-20 17:37:25
jakoze za 8 hodin hrani sem to projel ma to 7 misi ale jinak best game za ty penize bych si to nekoupil zbytecne 700 za tak kratky pribeh asi je ten datadisk doufam ze bude pokracovani
[Odpověz]

Titulek: Re: Moc kratke
Nick: (fofík) - neregistrovaný
Datum:2008-09-20 20:25:41
Ty jsi ale borec.Proč se tím chlubíš že jsi tu hru ukradl.

Titulek:  
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2008-09-18 16:57:54
no co? vyslo to uz ci nie? Som velmi zvedavy ako to s tou hrou naozaj je :) nejake info prosim....
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-09-18 17:33:15
jj hra je už venku, když mrkneš třebas na xzone tak tam už Ti to zasílají do 24hodin. Čekáme už jenom na tom, až se objeví recenze :)

Titulek:  
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2008-09-06 23:33:35
Potrebujem dobru recenziu aby som sa rozhodol ku kupe tejto hry. Prvy diel bol bohovsky, len to pokracovanie sa mi nejako nezda. Necham sa prekvapit...
[Odpověz]

Titulek: ke hre
Nick: (Groon)
Datum:2008-07-26 12:03:58
Na strankach http://incrysis.cz/ uz blbnou z Crysis Warheas. A maji tam par 10tek videi, a tady nemaji ani jedno. :)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Crysis Warhead
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Crysis Warhead
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14196x - statistika
Crysis Warhead 81 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-09-12
Crysis Warhead

Průměrné hodnocení z médií:

81.21 %

Min : 70 % Max : 91 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Crytek
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 15
Počet preview: 7

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %