Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Crysis 3 > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  99 Kč  
FunStore  199 Kč  
FunStore  199 Kč  
(X)zone  299 Kč  České titulky
(X)zone  499 Kč  České titulky
(X)zone  499 Kč  České titulky

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skJuraj Dolniak / Duri8/1080 %2013-03-13
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2013-03-13
DD WorldJan Stach---89 %2013-03-13
BonuswebPetr Zelený / Zelda82---75 %2013-03-08
Czechgamer.comPetr Schwank---88 %2013-03-08
GameParkMalinka---85 %2013-03-08
InGamer.czMichal Klacik8/1080 %2013-03-08
Hrej.czHonza Konfršt8/1080 %2013-02-26
Games.czMiloš Bohoněk8/1080 %2013-02-26
Games.czMiloš Bohoněk------2013-02-23
XboxWeb.czlindros88cze---90 %2013-02-23
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2013-02-23
ZingMichal Maliarov8/1080 %2013-02-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.58 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.40 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 87 %
Pořadí:

Celkově: 1211 z 5797 Žebříček
PC: 500 z 3048 Žebříček
PC/FPS: 72 z 301 Žebříček
Vše/FPS: 138 z 508 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Iwette) - neregistrovaný
Datum:2013-03-20 20:13:40
Crysis 3 - Konečně napínavá hra jak se patří :) Nemám ale bohužel tolik zkušenosti ohledně digitální distribuce http://tojepohoda.cz/ Poradil by někdo??
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2013-03-21 16:41:51
No povídej,beruško.Co chceš vědět.

Titulek:  
Nick: (Iwette) - neregistrovaný
Datum:2013-03-20 20:12:09
Crysis 3 - Konečně napínavá hra jak se patří :) Nemám ale bohužel tolik zkušenosti ohledně digitální distribuce :( Poradil by někdo jeszli tak
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Crysis 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Crysis 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3981x - statistika
Crysis 3 81 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-02-20
Crysis 3

Průměrné hodnocení z médií:

80.58 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Crytek
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 13
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> XboxWeb.cz : 90 %
Crysis 3 nabízí uspokojivý konec k Prorokovu dobrodružství, ale celá hra spíše působí jako prodloužený epilog, než samostatné zakončení trilogie. Otevřenost úrovní a pestrost schopností vám ale vynahradí a každou kapitolu bude radost si zahrát i podruhé či potřetí. Městská džungle (tento termín je doslovný) je něco, co v jiné střílečce jen tak nenajdete a celý svět působí velmi uvěřitelně. Hratelnost je zase o něco lepší a nenechte se zastrašit krátkou hrací dobou, vše vám plně vynahradí multiplayer. Crysis 3 tedy doporučujeme, zvláště když si hru můžete vychutnat s českými titulky!
> Eurogamer.cz : 7/10
Třetí díl tak znovu dokazuje, že série Crysis už asi navždy bude hlavně o technologiích a nikoli o náplni. Skvěle vypadající a bez chyb fungující hra těží hlavně z velmi atraktivního kabátku, kterému ale skvěle sekundují hlavní postavy, parádní dabing a zejména znamenité a rozmanité zbraně. Jinak je ovšem nutno Crysis 3 brát znovu jako veskrze generickou a kratší FPS koridorovku, která mne krapet zklamala v tom, že od předchůdce toho nového nabídla opravdu málo.
> Zing : 8/10
Velmi podobné, a přesto zábavné. Přidání luku a větší příklon ke stealth žánru sérii výrazně prospěl, takže ji dokážeme prominout některé minely druhého dílu a budeme doufat, že Crytek příště vyrazí donekonečna a ještě dál.
> Hrej.cz : 8/10
Crysis 3 si vybírá to nejlepší ze svých předchůdců a dá nejlépe charakterizovat jako povedená směska obou. Otevřenější hratelnost, městská džungle a excelentní grafické zpracování vítají nováčky i staré harcovníky, jen je škoda toho příběhu, lehké repetitivnosti a méně nápaditého multiplayeru.
> Games.cz : 8/10
Crysis 3 je výborné završení série, které navazuje na předchozí hry, ale na konto řady menších experimentů a změn s nimi nesplývá. A tam, kde singleplayerová kampaň začíná pokulhávat, zaskakují audiovizuální orgie společně s dobře fungujícím, zábavným a obsahově adekvátním multiplayerem.
> Bonusweb : 75 %
Vzato kolem a kolem se třetí Crysis povedl (hlavně v porovnání s druhým dílem), ale v silné konkurenci moderních stříleček díru do světa neudělá.
> Czechgamer.com : 88 %
Prorok je zpátky a nemusíte být žádný zvláštní prorok, abyste tomuhle dílu prorokovali cokoli jiného, než veliký úspěch.
> GamePark : 85 %
CryTEK opět dokázal, že umí tvořit výborné hry a ač z Crysis 3 už nemáme ten překvapený dojem jako z jedničky, můžeme její zahrání jedině doporučit. Vyjma drobných připomínek, které jsme zmínili v textu, totiž dostanete řemeslně dobře odvedenou a relativně zajímavým příběhem okořeněnou akční střílečku, která dokáže zabavit zhruba na osm hodin, multiplayer nepočítaje.
> InGamer.cz : 8/10
Od Crysis 3 si hráči hodně slibovali. Možná trojka nepatří mezi nejlepší hry, ale rozhodně se může řadit mezi jedny z nejlepších FPS. Akcí a emocemi nabité vyprávění příběhu, nelineární postup misemi, propracovaná umělá inteligence, zábavný multiplayer, krásná hudba a božská grafika – to je charakteristika titulu.
> GamesWEB.sk : 8/10
Crysis 3 uzatvorilo Prorokov príbeh o záchrane sveta, ktorý popravde pôsobí neskutočne tuctovo, priam úsmevne. Kto však hľadá hlbokú filozofiu, je na nesprávnej adrese.
> Konzolista.cz : 7/10
Crysis 3 je rozhodně hezčí jak jeho předchůdci, ale co se týče herní náplně, hlavně v singleplayeru, nabízí toho nejméně. Akce je poté naprosto standardní a nepřináší skoro žádné novinky, jak v rámci série, tak žánru, pokud tedy nepočítám hodně silný luk, který hratelnost spíše usnadňuje. Když se prokoušete příběhovou kampaní, zbude vám tu multiplayer, který sice dokáže zabavit na určitou dobu, ale na nějakou trvalku bych to také neviděl. Je tak na vás, jestli toto celkem pěkné technologické demo, v Playstation 3 verzi trochu nedopečené, vezmete za plnou cenu, nebo spíše počkáte na slevu, která stejně
> DD World : 89 %
Crysis je zpět a je vidět, že se alespoň trochu tvůrci a vydavatelé chytili za nos poté hrůze, co předvedli u druhého dílu. Crysis 3 to prospělo, bohužel některým neduhům se nepodařilo vyhnout. Trochu zpackaný závěr (závěrečný souboj), poněkud kratší herní doba s pravděpodobně plánovitým doplňováním placeného herního obsahu (DLC) a zbytečný multiplayer, kterým utrpěla kvalita a vývojářský čas pro kampaň, kazí celkový dojem. I tak hra ale více než skvěle baví a v ten vizuál dokáže položit vaši bradu až na podlahu. Stačilo by ještě více se chytit prvního dílu a pustit se koridoru a konzolovitých

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5796
Recenze: 23903
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1156
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2581
Youtube video: 2948
Průměrné hodnocení z
23286 recenzí: 71,763 %