Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Crysis 2 > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Crysis 2 (X360) 86.30 %XBOX360 - Crysis 2 (X360) 86.30 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.sk9/1090 %2011-05-19
Recenzeher.euPetr Šmídek---89 %2011-04-29
Czechgamer.comMatěj Skalický---92 %2011-04-27
Czechgamer.comMatěj Skalický---92 %2011-04-12
GameParkMalinka---85 %2011-04-08
GamePlanet.czJakub Dak9/1090 %2011-04-05
Sector.sksaver9/1090 %2011-03-30
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-03-30
Herní webDavid Klouda---80 %2011-03-30
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-03-28
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx8/1080 %2011-03-27
Games.czDan Vávra8/1080 %2011-03-25

Videorecenze

http://www.eurogamer.cz/videos/crysis-2-videorecenze-eurogameruAutor: Josef Eisner (Eurogamer.cz) / délka: 4m39s2011-04-01

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.50 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.14 %

Počet hodnocení: 28
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 534 z 5973 Žebříček
PC: 191 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 28 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 61 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Recenzeher.eu2011-04-04
Czechgamer.com2011-03-06
Zing2011-02-21
Zing2011-02-17
Zing2010-12-27
GameSite.sk2010-09-10
GamePark2010-08-28
Zing2010-08-26
Eurogamer.cz2010-08-21
Bonusweb2010-07-26
Sector.sk2010-07-10
Eurogamer.cz2010-06-20
Games.cz2010-06-03
GamePark2010-06-02
hry.Sme.sk2010-05-13
Zing2010-05-13
Eurogamer.cz2010-04-20
Hrej.cz2010-04-12
GameStar.cz2010-04-06
Bonusweb2010-03-28
Doupě2010-02-08
Recenzeher.eu2010-02-06
GamePark2010-02-04
Czechgamer.com2010-02-03
GamePlanet.cz2010-02-01
Eurogamer.cz2010-01-31
Czechgamer.com2009-10-27

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: gameplay
Nick: (bagrid007) - neregistrovaný
Datum:2012-07-24 20:24:50
Zdar. Zde je link za dost dobrej gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=SUI4Zmg0Uic&feature=g-all-u
[Odpověz]

Titulek: Problem
Nick: (Higgins) - neregistrovaný
Datum:2012-05-19 17:45:53
Ahoj poradi mi nekdo kde stahnu CZ titulky do Crysis 2?Predem diky.
[Odpověz]

Titulek: Re: Problem
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-05-19 18:16:26
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2580

Titulek: Problém
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2012-04-05 20:12:59
Ahoj chci se zeptat: Hru jsem úspěšně naistaloval, ale když ji spouštím tak se mi zčerná obrazovka a objeví se šipka. Zvuky hrají. ... A ptám se čím to můře být? diky za odpovědi
[Odpověz]

Titulek: Re: Problém
Nick: (Tajsn) - neregistrovaný
Datum:2012-08-01 20:46:57
Mám §plně stejný problém .))

Titulek:  
Nick: (lego23) - neregistrovaný
Datum:2012-01-01 23:31:30
Prosím vás co musím udělat abych si na ps3 zahrál multiplayer???...nějak mi to nejde.. :D (nějaký odkaz nebo někde kde to najdu)
[Odpověz]

Titulek: To: feLZet
Nick: (imagoo)
Datum:2011-12-02 15:18:43
Asi máš pravdu-mám PC verzi a nemůžu nastavit detaily grafiky což mě dost štve. Nechápu proč to tvůrci hry takhle udělali
[Odpověz]

Titulek: ZKLAMÁNÍ :(
Nick: (imagoo)
Datum:2011-12-01 02:40:26
Jednička byla mnohem, mnohem lepší i co se grafiky týče i když je to zvláštní. Možná to bude tím že propracovaná džungle udělá větší dojem než baráky. Dávám 70%
[Odpověz]

Titulek: Re: ZKLAMÁNÍ :(
Nick: (feLZet)
Datum:2011-12-01 02:50:33
možná je to tím, že se ti detaily nastavují podle pc. Mě grafika přijde mnohem lepší. Především voda a textury stěn. Kdyby byl Crysis 2 (resp. cryengine 3) v džungli neměl by crysis 1čka žádnou šanci. Ale jak řikáš, určitě je to tím, kde se děj odehrává.

Titulek: ZKLAMÁNÍ :(
Nick: (imagoo)
Datum:2011-12-01 02:40:15
Jednička byla mnohem, mnohem lepší i co se grafiky týče i když je to zvláštní. Možná to bude tím že propracovaná džungle udělá větší dojem než baráky. Dávám 70%
[Odpověz]

Titulek: Crysis hw naroky
Nick: (XdaveX) - neregistrovaný
Datum:2011-04-14 21:50:40
Cau jak si myslite ze my to pojede na tehle sestave AMD Athlon X2 5000+ 2.60Ghz, Ati radeon 4850,2GB DDR2.Dekuji za odpovedi
[Odpověz]

Titulek: crysis 2
Nick: (novakpave) - neregistrovaný
Datum:2011-04-08 21:24:10
pecka hra , nasel sem ji v na hry.tojepohoda.cz za solidni cenu
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (cazama) - neregistrovaný
Datum:2011-04-08 01:11:06
Mám verzi s českými titulky, ale stále mi to běhá v AJ, nikde za boha nemůžu najít kde se aktivuje čeština. Díky všem za rady.
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (imagoo)
Datum:2012-02-01 20:14:48
http://www.uloz.to/8599717/crysis-2-cestina-rar TOHLE BY TI MĚLO FUNGOVAT (ABY TI TO FUNGOVALO TAK MUSÍŠ ANGLICKÝ PACK PŘEPSAT TÍM ČESKÝM, NAKOPÍROVAT HO MEZI OSTATNÍ NESTAČÍ) ;)

Titulek: Slabota
Nick: (Smajdalf) - neregistrovaný
Datum:2011-04-06 19:50:14
Oproti prvnímu a druhému dílu Crysis je tenhle slabý. Ztratil hodně ze svých kvalit. Nalajnovaný průchod - žádná možnost improvizace, jedna ulička a tou musíte jít. Nijak jinak se nedá. Co sakra je ta fyzika? A ovládání obleku? A samotné zbraně? Na to, jak jsem se těšil, hrůza. Dávám stěží 70%.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (T1ger)
Datum:2011-04-03 23:38:23
pridajte si recenziu od Sectoru: http://www.sector.sk/recenzia/29287/crysis_2.htm
[Odpověz]

Titulek: paráda
Nick: (cdave) - neregistrovaný
Datum:2011-04-03 04:50:01
Rozmlsané sejčky nechápu, kdo má rád fps a má dobré železo, ten musí být nadšený, já teda jsem. Jsem zvědav, co s tím ještě udělá DX11. Jo a doporučuju utilitku na http://rush-zone.com/downloads/gaming/crysis-2/crysis2configv5.1/summary.html na poladeni hry. Pařbě zdar.
[Odpověz]

Titulek: sds
Nick: (0fr) - neregistrovaný
Datum:2011-03-31 19:59:19
davam 100%. nevite o co prichazite
[Odpověz]

Titulek: Nejhorší díl
Nick: (Smajdalf) - neregistrovaný
Datum:2011-03-29 02:27:00
Po mnoha stránkách nejhorší díl Crysis ze všech tří. Divné prostředí, špatná hratelnost, nedotáhnuto mnoho detailů, které znepříjemňují velmi život, velmi malá volnost v pohybu oproti předchozím dvěma dílům. Dle mého: 70%
[Odpověz]

Titulek: Re: Nejhorší díl
Nick: (chelseafch) - neregistrovaný
Datum:2011-03-29 15:35:18
to co jsi napsal je spíše naopak ;-) každý čekal že to bude ve městě a ne v přírodě ;-).takže tvoje mínus.já tu hru hraju a zatím dávám 90%.

Titulek: Re: Nejhorší díl
Nick: (feLZet)
Datum:2011-03-31 23:03:24
Je pravda, že volnost tu není. Ale hratelnost a detaily jsou na mnohem lepší úrovni než předchozí dva díly dohromady. Na prostředí nevidím nic špatnýho. To má bejt zase v džungli? By už byla nuda ne?

Titulek: Re: Nejhorší díl
Nick: (Smajdalf) - neregistrovaný
Datum:2011-04-06 19:51:11
Zcela a naprosto souhlasím

Titulek: Re: Nejhorší díl
Nick: (imagoo)
Datum:2011-12-01 02:38:21
Příspěvek smazán uživatelem

Titulek:  
Nick: (T1ger)
Datum:2011-03-28 23:14:13
Ja len cakam na recenzie a tie nikde. No nic. Ja mam zo singla teda dobry pocit. Po dohrani hry na Post-human musim dodat, ze je velmi podarena. Aj ked som bol velmi skepticky pred vydanim. Bal som sa hlavne straty sandboxu. Na kazdej mape sa vsak da docela vyblaznit :) Grafika velmi pekna hoc by sa hodilo niektore textury vylepsit. Naroky na zelezo su velmi rozumne. Ja na mojom i7@3.6ghz-6gb DDR3 1600mhz-5870 1Gb hram na extreme nastaveniach pri rozliseni 1980x1200 a fps je priemerne okolo 50-60(zriedka pada aj k 40). Z coho som vsak znechuteni je totalny FAIL multiplayer casti. Kde je plno hackerov a hracov z nelegalnymi kopiami. Uplny des. A to este nehovorim o resetovani levelu :( Stalo sa mi to asi 6 krat doteraz takze som znovu na lvl 1!!! Hroza. Takto odflaknuty multiplayer si ani nepamatam. Hoc podla zabavnosti by to bolo dobre. Ceresnickou este je ze limitovana edicia nefunguje :( Hadam to uz do konca tyzdna nejak opravia lebo toto je otras. Platit 50Eur za hru kde si pirati hraju multak bez problemov je teda vazny trapas. Skoda no.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (feLZet)
Datum:2011-03-28 01:08:11
Od crysis 2 sem nic nečekal a o to větší to bylo překvapení. Dlouuuho sem nehral lepší fpsku. 9/10 za engine, propracovaný prostředí, hratelnost, příběh i hw nároky.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2011-03-29 15:39:33
jasný souhlas :-) prostě výborná hra.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-26 00:39:36
myslite ze to rozjedu na max na intel core 2 duo e4500 2.20 ghz 3.25 ram ddr2 asus eah 5770 cucore 1gb ati jadro ??
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (sdf) - neregistrovaný
Datum:2011-03-26 04:19:26
Na vysoky urcite.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-27 02:37:53
intel core 2 duo e4500 2.20 ghz 3.25 ram ddr2 asus eah 5770 cucore 1gb ati jadro a dal jsem to na max bes sekani jupiiiiiiiii :D

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2011-02-26 21:57:35
to.. jánejsemjá :jo uplně v poho ,mám mnohem horší naroky než ty,dobrou grafickou kartu a 2gb ram a na vysoký mi to šalpe v poho...,takžě /no problemo/
[Odpověz]

Titulek: jánejsemjá
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-25 21:51:11
Caw, prosímvás rozjedu Crysis 2 ,a tomhle? Intel celeron,2 gb ram, 2,50 ghz, ati radeon x1600? Děkuju za odpověď :)
[Odpověz]

Titulek: Re: jánejsemjá
Nick: (mike2406) - neregistrovaný
Datum:2011-02-26 01:38:22
No moc ťa asi nepoteším, ale vysoko pravdepodobne nie.

Titulek: Re: jánejsemjá
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-26 02:04:52
díky moc na vysoko to mít nemsim mě stačí minimální detaily ale díky za odpověď, potěšil jsi mě tím že mam naději spustit plynule na min :)

Titulek: Dotaz
Nick: (Pista) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 23:29:02
Rozjedu to na téhle sestavě Typ CPU:DualCore AMD Phenom II X2 Black Edition 555, 3,2GHz Grafický adaptér:NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) 2 GB RAM......prosííím odpovedi na e-mail sniperpista1@gmail.com děkujiiiii
[Odpověz]

Titulek: Re: Dotaz
Nick: (Unaveny) - neregistrovaný
Datum:2011-02-14 03:39:11
Na full to urcite s 9600 gt nebude ale na nejaky stredni bych tipnul ze si zahrajes plynule.

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 21:02:34
jste HUMUS ,za tu staženou hru zaplatíte tolik,že kdybych to převed na peníze,tak těma DVD mohli vytapetovat PANELÁK...A TO UŽ BY BYLO HODNĚ DRAHÝ TAPETOVÁNÍ ,,...MUAAHAAHH...
[Odpověz]

Titulek: Crysis 2
Nick: (Pajero.1994) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 15:27:26
Tím bych se moc nechlubil že sis to stáhnul :/ Já si radši koupim originálku.
[Odpověz]

Titulek: Re: Crysis 2
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 17:32:31
pravda, pravda. Jakkoliv nejsem proti warezu tak vyhraněný, jako nekteří jiní zdejší uživatelé, tohle je už moc. Ukrást hru 2 měsíce před vydáním nemá s warezem nic společného, je to hnus!

Titulek: Re: Crysis 2
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-02-13 20:15:38
Přesně tak chlapci, radši bych trpěl vidět hru ukradnout až po době vydání, než ji vidět takhle ukrást ještě před vydáním! No toto jste už warezáci posrali!!! A je mě dost líto vývojářů z Cryteku!! Jako, protrpim toho hodně ale tohle už je moc. Promiňte že to tak řeknu ale jinak to říct ani nejde, protože tohle už nemá obdoby. Jste prostě čuráci, když takhle ukradnete hru těsně před vydáním!!!!

Titulek: Re: Crysis 2
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-02-13 20:18:00
A nemylse te si že Vám to jen tak projde! Takovouhle drzost už musim nahlásit protipirátský unii protože tohle co jste provedli, je humus ve velkém!!!!

Titulek: Re: Crysis 2
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 22:36:18
myslím, že neznáš fakta. Tohle není v režii warezu, potažmo grup. Chyba je spíše na straně Cryteku. Hra byla ukradena jejich zaměstnancem, ten za to nese odpovědnost, ten to umístil na net. Je smutné, když nemůžeš věřit vlastním zaměstnancům. A zmínka o nahlášení je opravdu směšná, čeho chceš dosáhnout prosímtě?

Titulek: Crysis 2 mazec
Nick: (Sedmilhář:o)) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 15:00:27
Já už to hraju, je to moc good pařba, i když jde jen o betu:o)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-22 16:24:22
už aby ta hra vyšla to bude pařba zase a hlavně i grafika :-)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (mut nazor) - neregistrovaný
Datum:2010-11-05 02:14:51
taky se tesim nato hru grafika prej bude dobra tak se tes :D

Titulek:  
Nick: (feLZet)
Datum:2010-04-25 14:35:57
nechápu jak to mohl už nekdo hodnotit... to podle obrázků? bože...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-04-28 18:15:51
No asi by bylo nejlepší sprovoznit hodnocení až po vydání hry.

Titulek: Re:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-22 16:23:48
jo to by bylo nejlepší

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Crysis 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Crysis 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 24494x - statistika
Crysis 2 87 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-22
Crysis 2

Průměrné hodnocení z médií:

86.50 %

Min : 80 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Crytek
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 12
Počet preview: 27

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 9/10
Môžeme Crysis 2 ohodnotiť ako najkrajšiu doteraz vydanú hru s kvalitným gameplayom, ale aj sériou malých chybiček, ktoré jej nedovoľujú dosiahnuť na dokonalosť.
> GamePlanet.cz : 9/10
Jediné co bych hře vytknul je velmi tupý příběh, nemluvnost hlavního hrdiny a občasné drobné bugy. Ani jedno z toho však do hratelnosti až tak výrazně nezasahuje.
> Zing : 9/10
Multiplayer: Povedl se takřka po všech stránkách. Technické problémy snad brzy vymizí a jinak nemohu na čistém nanobrnění najít jediný černý flek. Precizní práce pánové.
> Hrej.cz : 8/10
Crysis 2 je vynikající akční hrou, ke které se budete velmi rádi vracet. I pokud nejsou střílečky z prvního pohledu zrovna vaším šálkem čaje, rozhodně byste ji měli vyzkoušet.
> Games.cz : 8/10
I když trochu velkohubá prohlášení autorů a obrovské očekávání zcela nenaplnila, je Crysis 2 velice povedná hra, která zůstává věrná svým tradičním sandboxovým kořenům a zdařile je kombinuje s bombastickou skriptovanou akční jízdou.
> Doupě : 8/10
Crysis 2 představuje zatraceně podařenou střílečku, která vyčnívá nad tupými koridorovkami jako je třeba Homefront. Jistě, ani tady pochopitelně nemohou chybět monumentální předskriptované události, ale jsou výborně vyváženy hráčskou volností. Fandové desetiminutového pobíhání z kopce na kopec v Crysis možná budou zklamáni z menších bojišť New Yorku, ovšem to je daní za pokus o přechod z džungle reálné do té betonové (ach ano, je to klišé, ale použit jsem ho musel). A ten pokus vyšel na výtečnou.
> Czechgamer.com : 92 %
Hodnocení zůstává i po recenzi multiplayerové části stále stejné. Celé Crysis 2 je prostě opravdová radost hrát. To si zapamatujte.
> Czechgamer.com : 92 %
Crysis 2 je opravdová radost hrát. A o to ve hrách jde.
> GamePark : 85 %
Celou hru ale musíme hodnotit poněkud hůře než první díl, protože grafika je o něco horší, fyzika rovněž a i volnost trochu zmizela. Nicméně stále se jedná o jednu z nejlepších akčních her současnosti a 85 % si rozhodně zaslouží.
> Recenzeher.eu : 89 %
Crysis 2 už není tak revoluční jako jeho předchůdce, vlastně nenabízí nic nového, ale drží se ve zlaté střední cestě, kterou vypiloval k totální dokonalosti. Přidáme-li k tomu slušnou hrací dobu, parádní atmosféru, nádherné vizuální zpracování, vyšlechtěnou hratelnost není co řešit.
> hry.Sme.sk : 9/10
Crysis 2 je rozhodne veľmi kvalitnou, podarenou strieľačkou. Ťažko ju však možno porovnávať s prvým dielom, pretože sa od neho výrazne líši, hoci ide stále iba o akciu.
> Herní web : 80 %
Crysis 2 udělalo čest svému jménu. Nabízí víceméně to samé, co jeho předchůdce, ale v zábavnějším prostředí a hlavně s naprosto neuvěřitelnou grafikou. Občasné bugy jsem schopen odpustit, protože celkově je hra akční jízda, jak má být. A nakopat pár mimozemských zadků potěší každého FPS hráče.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %