Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Cryostasis: Sleep of Reason > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---70 %SCORE 181
LEVELZdeněk Princ7/1070 %LEVEL 175
DoupěJosef Murcek6/1060 %2009-05-07
GameStar.czTomáš Hromada---75 %2009-04-17
Recenzeher.euNorbert Lapčák---60 %2009-04-10
Czechgamer.comMartin Pilous---80 %2009-03-22
Sector.skmatus_ace8.5/1085 %2009-03-11
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2009-03-10
BonuswebMichal Kuliš---70 %2009-03-06
GameParkbeermonster---65 %2009-03-03
Hrej.czLukáš Bryksa7/1070 %2009-02-11
Games.czMichal Jonáš5/1050 %2009-02-06
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.75 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

69.33 %

Počet hodnocení: 6
Min. hodnocení: 43 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 3333 z 5973 Žebříček
PC: 1531 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 145 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 281 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2009-02-16
Games.cz2009-01-29
Sector.sk2009-01-22
Hrej.cz2009-01-20
Recenzeher.eu2009-01-17
Doupě2009-01-15
Hrej.cz2008-08-25
GamePark2008-07-20
Hratelne.cz2007-06-12
Hrej.cz2007-05-25
GamePark2007-05-02

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-30 21:54:47
Zvláštní ,ale dost dobrá hra!!! SLI 8800 bez problému na max.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jason) - neregistrovaný
Datum:2009-09-01 23:00:22
Ja mam 9600 gt 512 mb všechno sem rozjel na ophodu Crysis Far cry 2 všechno s nejvyším grafickým nastavením ale tohle se na hight nedá hrát kua :-(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-08-23 20:09:29
...a demo je tez k dispozici (nastesti), z nej ostatne vychazim a za timto nazorem si stojim. Far Cry 2, to je u me radne optimalizovana hra, ale tento rusky budget urcite ne...
[Odpověz]

Titulek: 1
Nick: (1) - neregistrovaný
Datum:2009-03-02 04:12:29
Este do polovičky sa to celkom da ale potom ma to už prestalo bavit stale dokolo zapinat svetla a ohrievat sa, inteligencia nepriatelov nejaka cudna, jeden padne po par guľkach, a ten isty o par minut zase nanho treba plny zasobnik
[Odpověz]

Titulek: FEAR2
Nick: (Hugo123)
Datum:2009-02-17 17:24:30
Sem myslel a total na max nastaveni..
[Odpověz]

Titulek: HW naroky n vidia optimalizace...
Nick: (Hugo123)
Datum:2009-02-17 17:22:54
Taky by mě zajímalo co to je za nechutný HW nároky na to jak grafika vypada k zblití. Némám sestavu nic extra ale vše mi jede na max v 1680x1050 s 4xAA a 4xANISO (crysis bez toho a de lip nez tendle shit) Tudle hru dam na strední bez niceho a 35 a místama to pada i na 15 FPS (nehratelný ani 20 se neda 35 je pohoda). Na minimum o moc vetsi rozdil nevidim. Moje sestava: GIGABYTE EP43-DS3L Intel Core 2 Duo E7200 2,53GHz@2,85GHz(Arctic Cooling Freezer 7 Pro) ATI Radeon Sapphire HD 4850 512MB/DDR3 Fortron Blue Storm II 500W A-Data Viesta Extreme Edition 4096MB/800Mhz (2x2GB Kit) Dual Channel. Ve Fearu dávám 60FPS a minimum me to padlo na 52 pohoda. U tydle sragory je videt ze jeto delany na nvidie opravdu znatelne, nebo jestli de stejne i tam nevim nevim shitova hra..:)
[Odpověz]

Titulek: Re: HW naroky n vidia optimalizace...
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-08-15 21:38:01
Budes se mozna divit, ale toto neni jen problem ATI karet. Mam dual core 3.2, 4 gb ram a pretaktovanou 9800 GT (+/- nastejno diky pretaktu co 4850) a jsem na tom uplne stejne (ovladace posledni, physX drivery tez)...Proste neoptimalizovany vergl, co jineho k tomu rict...Uz zmineny Crysis behal proti tomuto jak z praku...Alespon jsem rad, ze vim diky demu, cemu se na sve sestave vyhnout velikym obloukem a nezaplatit ani korunu a posleze nebyt zklaman

Titulek: Re: HW naroky n vidia optimalizace...
Nick: (Spoop) - neregistrovaný
Datum:2009-08-23 14:44:02
me to zase beha uplne krasne na max detaily s 8800GT cili problem neni ve hre ale mezi zidli a klavesnici :-p (nebo ve sra***kym komplu :-p

Titulek: Re: HW naroky n vidia optimalizace...
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-08-23 20:03:09
Bez urazky, ale to ti opravdu neverim, chces rici ze alespon v 1280x1024 a vsechno tj. vc. PhysX a AA ti jede na max. detaily v nejakem stabilnim framerate 25+? (tak 10-15 snimku bych to na tve 8800 GT tipoval). Takze reci ze jde o problem mezi klavesnici a zidli ci ve "sracce PC" jdou zcela mimo misu. Mimochodem takrka ve vsech diskuzich a recenzich na tuto hru je o tomto rec resp. o tom, jak je hra mega narocna a velice, ale velice spatne optimalizovana, takze pokud clovek nevlastni alespon gtx260 a vyse muze na vyssi detaily pri stabilnim framerate zapomenout...Tim bych toto tema uzavrel, ostatne kazdy kdo o hre uvazuje se o tomto muze sam docist, recenzi je dost, reakci na toto od jednotlivych hracu jakbysmet...Zdar.

Titulek: Cryoshit
Nick: (Hugo123)
Datum:2009-02-17 16:21:31
Nic moc no toto, ale podle mě lehce nad průměrem..
[Odpověz]

Titulek: Nechapem
Nick: (misho8723) - neregistrovaný
Datum:2009-02-08 21:38:51
Sa cudujem ako mohli v games.tiscali, ktory sa povazuje sa seriozny herny web, dat takejto hre taketo hodnotenie? To pretoze nemaju radi hry z byvaleho Sovietskeho zvazu? Co uz, hlavne ze mna a plno inych ludi tato hra bavi
[Odpověz]

Titulek: Re: Nechapem
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-09 01:11:17
Zvykni si, že 5/10 neznamená mizernou hru, ale průměrnou hru, což přesně odpovídá mým dojmům z dema. Cenovka 899 ovšem není na místě.

Titulek: Re: Nechapem
Nick: (misho8723) - neregistrovaný
Datum:2009-02-09 01:31:14
Samozrejme. To ja chapem. Aj ked ako mozes podla toho dema sudit, ked to bolo len technologicke demo? Lenze problem je v tom, ze dat takejto hre taketo nizke hodnotenie? a postavit ju takto ku hram o ktorych clovek uz za par mesiacov alebo dokonca tyzdnov nepocuje? Ked dokazala tato hra tolke mnozstvo ludi zabavit viacej alebo v rovnakej miere ako najvacsie pecky z minulych rokov? Ja som uz vcelku dost hier odohral a uz dost dlhu dobu, ale malo ktora zanechala vo mne take pocity ako tato. Pre mna to znamena len to, ze pomaly games.tiscali straca svoj kredit u mna. To je to iste ako keby ja som dal MGS4 50 alebo 60 %..Tiez je to hlupe hodnotenie a tak na mna posobi hodnotenie Cryostasisu na games.tiscali.Koniec

Titulek: Re: Nechapem
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-02-09 01:58:09
Problém je v tom, že zvlášť konzolové weby a časopisy (žádný protikonzolový flame, tak to prostě je) zavedly trend, kdy 90% = výborná hra, 80% = průměrná hra a 70% už je prakticky odpad. Stupnice se má využívat celá, jenže když se o to někdo pokusí, tak narazí na odpor lidí jako jsi ty. Tobě se líbila hodně, dej jí 90% na svém blogu, nikdo ti v tom nebrání. Recenze mi zaujatá nepřijde, pořád se jedná jen o graficky povedenou, ale krátkou, zbytečně hardwarově náročnou (PhysX) a ničím nevynijkající střílečku. S hrami z bývalého SSSR na TG určitě problém nemají, STALKER nabo Boiling Point si vedly velmi dobře. Není důvod se rozčilovat, pokud je ha dobrá, určitě se brzo objeví recenze ve smířlivějším duchu.

Titulek: Re: Nechapem
Nick: (misho8723) - neregistrovaný
Datum:2009-02-09 02:38:27
Ok.. Tak to uz necham tak.. Len co mi vadi na tom co si napisal, je napriklad to, ze vycitas hre, ze je kratka. 12 -15 hodin na strielacku tejto doby je malo? Call of Duty trva 6 hodin napriklad. Dobre, dajme tomu, ze tam to este predlzuje muultiplayer, ale tato hra je zamerana na singleplayer a ja si ani neviem predstavit, ako by vypadal multak. Nikto nevycital BioShocku trvanlivost a pritom to trva priblizne tolko kolko Cryostasis. Inaksie mne sla behala v pohode, ale to uz fakt zalezi od konfiguracie a nicim vynimocna? Kolko ludi to trva aj o spominanom BioShocku ale pritom u mna je to Top Hra. Ale co uz..Kolko ludi, tolko chuti, vsak?

Titulek: Re: Nechapem
Nick: (daveva)
Datum:2009-02-16 02:26:11
To co dostalo od games.tiscali je podle mě hodnocení akorát, protože ta hra fakt neni zrovna úžasná.

Titulek: Re: Nechapem
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-08-17 16:56:40
Presne, uz jen za tu " prasackou optimalizaci" bych jim srazil z vysledneho hodnoceni 50 %

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Cryostasis: Sleep of Reason
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Cryostasis: Sleep of Reason
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 16417x - statistika
Cryostasis: Sleep of Reason 69 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-02-27
Cryostasis: Sleep of Reason

Průměrné hodnocení z médií:

68.75 %

Min : 50 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Action Forms
Distributor: 1C Company
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 12
Počet preview: 11

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 5/10
Nezabere více než 2-3 večery, znovuhratelnost je prakticky nulová a multiplayer úplně absentuje. Cryostasis by mě tak více sedla jako solidní budgetovka, která by dejme tomu za pár stovek svojí hodnotu určitě měla, protože i přes hromadu chyb má stále hodně zajímavých momentů.
> Hrej.cz : 7/10
Pokud tak překousnete horší umělou inteligenci protivníků a zvyknete si na zcela odlišnou rychlost boje, Cryostasis vám nabídne téměř královskou zábavu. Pokud vás survival horory za srdce neberou a raději nasypete několik zásobníků do hordy nepřátel, nemá smysl ani tuto hru spouštět.
> LEVEL : 7/10
Cryostasis je tak trochu zjevení na poli hororových her. Přináší skvělou možnost měnit minulost, nabízí perfektní grafiku a zpracování vody, nicméně jako celek není úplně bez chyby.
> Časopis SCORE : 70 %
Čekali jsme lehce originální střílečku v neokoukaném prostředí a dostali herní esej o životě a smrti. Rozhodně ale nelitujeme, protože Cryostasis představuje na herním poli dost unikátní zážitek. Bohužel ne každý mu přijde na chuť a cena rozhodně není nízká.
> GamePark : 65 %
Do jedné, nepříliš dlouhé, hry nacpali akční prvky a načrtli zajímavou adventurní linku střiženou survival hororem. Brzy ale zjistíte, že hádanky tu v podstatě nejsou, byť by být měly. Hráč si tak často připadá jako vytržený z dění.
> Bonusweb : 70 %
Cryostasis příjemně překvapil. Popravdě jsem člověkem, který čekal spíše „technologické demo“, než poutavou hororovou akci. Jen je škoda nevyvážené hratelnosti, která místy opravdu ztrácí dynamiku a člověk se nudí.
> hry.Sme.sk : 7/10
Nie je to hra jednoduchá, nevyniká pestrosťou, nezarazí vás do stoličky svojim spracovaním. Ak si však dokážete vychutnať a hlavne predstaviť ťaživú atmosféru osamelého človeka v obrovskom plechovom monštre, máte spolovice vyhrané.
> Sector.sk : 8.5/10
Veľké prekvapenie. Po hrateľnostnej stránke sa dá hre vytýkať iba minimum vecí. Silno hrateľný horor však padá na hubu opäť v oblasti technického spracovania, kde grafická stránka nikoho na zadok neposadí, no hrozná optimalizácia už áno.
> Czechgamer.com : 80 %
Cryostasis vás ohromí graf. zpracováním. Občas mi jen vadilo, že rány které nepříteli zasadíte, na něm nejsou příliš znát a také pohyby nepřátel se vám občas nebudou příliš zamlouvat.
> Recenzeher.eu : 60 %
Tvůrci z Action Forms by možná udělali líp, kdyby se vyvarovali tolika chybám a nelogickým jevům, aby pak plná cena stála za to.
> GameStar.cz : 75 %
Cryostasis je vcelku rozporuplnou hrou. Kdo se chce nechat pohltit silnou atmosférou, které napomáhá kvalitní grafika, a dokáže se oprostit od nějaké té chyby, bude si ve hře libovat.
> Doupě : 6/10
Hru zbytečně sráží neomalenost ovládání hlavně pří míření zbraní, šíleně zpomalené souboje, přehnané hardwarové nároky, design některých úrovní a po jistém čase stereotyp. Vyzdvihnout však musím zajímavý děj a hutnou atmosféru.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %