Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PS3) 87.00 %XBOX360 - Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (X360) 72.50 %

Kde koupit ?

FunStore  349 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---89 %SCORE 183
LEVELVladislav Růžička7/1070 %LEVEL 177
GameSite.skKlajo---70 %2010-03-14
Vokr.comSatan8.5/1085 %2009-06-01
DoupěMichal Šodek9/1090 %2009-05-25
hry.Sme.skJán Kordoš8/1080 %2009-05-15
GameParkAmmoni@c---90 %2009-05-09
BonuswebMichal Kuliš---75 %2009-05-04
Hratelne.czJosef Kníže---87 %2009-05-02
Sector.skfendi8/1080 %2009-04-27
Games.czMiloš Bohoněk7.75/1077.5 %2009-04-24
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/riddick-assault-on-dark-athena-video-recenze/Autor: Josef Eisner / délka: 8m10s2009-05-14
http://www.youtube.com/watch?v=EPtzKrYKfmsAutor: Tomáš Otáhal (Indian-tv.cz) / délka: 3m48s / hodnocení: 85%2009-07-09

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.23 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.00 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 68 %
Max. hodnocení: 93 %
Pořadí:

Celkově: 1174 z 5973 Žebříček
PC: 480 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 67 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 130 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Recenzeher.eu2009-05-10
Doupě2009-04-27
GamesWEB.sk2009-04-16
Gamesport2009-03-02
Hrej.cz2009-02-09
GamePlanet.cz2009-02-07
Hrej.cz2009-02-02
GamePark2009-01-21
Hratelne.cz2008-11-13

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Help The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena
Nick: (Petr.G) - neregistrovaný
Datum:2009-05-19 23:25:51
Ahoj kluci, prosím pomozte mi, hra se mi rozjela, ale nejdou vidět postavy. Držím v ruce zbraň, ale nejsem vidět a ani ostatní. Mám grafickou kartu RADEON HD 3650. Může to být tím, že se mi nepodařilo zkopírovat patch.exe? Díky
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 11468x - statistika
Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena 81 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-04-07
Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Průměrné hodnocení z médií:

81.23 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Starbreeze Studios
Distributor: Atari
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 11
Počet preview: 9

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7.75/10
Riddick ze svého charisma neztratil vůbec nic a opět si ho zamilujete. Otázkou je, jestli budete stejně milovat i jeho nynější putování, které je mnohem lineárnější a akčnější než minule.
> Hratelne.cz : 87 %
Nadupaná akční jízda, která dělá čest svému jménu. Prostředí straší. Sice narazíte na některé nedodělky a vyloženě blbé pasáže, stejnětak nemusí každému sedět akční styl nasazený druhým dílem.
> Bonusweb : 75 %
Celkově se grafika povedla a statečně jí sekunduje zvukový podkres, který velmi vydatně podporuje i v jiných ohledech skvělou atmosféru.
> Sector.sk : 8/10
Aj keď nie je AoDA najhoršie pokračovanie a hernou dobou sa približuje k prvému dielu, je trocha inak pojaté. Skrývanie v tme a interakciu nahradila hlavne akcia, streľba a priamočiarosť. Skvelo je zvládnutý hlavne dabing.
> GamePark : 90 %
Osobně bych sice uvítal, kdyby se hra nesla spíše v úvodním komornějším duchu a pozdější akční část mě tolik neoslovila, někteří hráči to ovšem mohou vnímat přesně naopak.
> Časopis SCORE : 89 %
Do nejmenších detailů vybroušený temný diamant. Nový Riddickův příběh je naprosto evidentně dělaný s obrovskou péčí a láskou, a na výsledku je to vidět. Jen pozor, tenhle kousek je především pro skutečné hardcore hráče!
> hry.Sme.sk : 8/10
Všetky hry od Starbreeze majú jedného, spoločného ducha: sú akési mierne pomalé, nasiaknuté atmosférou, nechcú vás nútiť ísť rovno za nosom, ale bádať a užívať si každú sekundu. Stále sú to však akcie. A tieto sekvencie sa hrajú podivne, akoby to nemalo grády.
> Doupě : 9/10
Nový Riddick, jakkoli se drží zavedených postupů, nebojí se inovací a nastavuje k původní hře hromadu prvotřídní zábavy.
> Vokr.com : 8.5/10
Kvůli hlasu Vina Diesela si klidně kupte nové reproduktory se zvukovou kartou a kvůli poutavé hratelnosti si hru pusťte po dvaadvacáté hodině.
> LEVEL : 7/10
Assault on Dark Athena kromě multiplayeru nic nového nepřináší. Možná dokonce ještě změlčuje původní hratelnost, nicméně i přesto má stále co nabídnout.
> GameSite.sk : 70 %
Áno, balíček obsahuje jednu z najlepších nedocenených hier roku 2004 a obsah navyše v podobe Dark Athena, no na trhu je mnoho titulov, ktoré prevyšujú kvalitou hrateľnosti, nápadov a grafiky.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %