Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Juarez: The Cartel > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pagePavel Prouza / Frix---45 %2011-10-29
hry.Sme.skJán Kordoš4.9/1049 %2011-10-09
Czechgamer.comPetr Schwank---40 %2011-09-24
Recenzeher.euMilan Kodera5/1050 %2011-09-21
Sector.sksaver4/1040 %2011-08-15
DoupěKarel Kališ5/1050 %2011-08-10
ZingRosťa Viktorin4/1040 %2011-07-29
Eurogamer.czLevis6/1060 %2011-07-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

46.75 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 60 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

53.17 %

Počet hodnocení: 6
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 4976 z 5973 Žebříček
PC: 2503 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 214 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 389 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (feLZet)
Datum:2012-09-24 03:50:50
tady prostě musím dát jenom 1% protože víc si ten odpad nezaslouží. Jsem moc rád, že jsem si hru nejprve vyzkoušel u jednoho smolaře, co si to koupil. Tfuj i jako freečková hra by to nestálo za nic
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (jaek) - neregistrovaný
Datum:2012-09-24 14:09:47
Co je na tom tak špatného?

Titulek: Re:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2012-09-24 21:01:42
Tak já to ani nehrál. Když jsem četl recenze tak mi to stačilo :D příští díl bude zase western takže doufám, že to už nepodělají !

Titulek: Shit roku
Nick: (Hugo123)
Datum:2011-09-08 17:47:23
Tak toto je opravdu velký průšvih. Ostuda značky, jestli půjde ubi tímto směrem no twl. Že něco takovýho vůbec prošlo v UBI nechápu. Velké zklamání..
[Odpověz]

Titulek: Datum vydání
Nick: (samsung96) - neregistrovaný
Datum:2011-07-10 20:41:21
Zdravím. Vypadá to, že je tu napsané chybné datum vydání... Hra nevychází 14. července, ale až někdy koncem srpna... :(
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Juarez: The Cartel
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Juarez: The Cartel
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 8203x - statistika
Call of Juarez: The Cartel 47 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-07-14
Call of Juarez: The Cartel

Průměrné hodnocení z médií:

46.75 %

Min : 40 % Max : 60 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor:
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 6/10
Třetí díl Call of Juarez vyměnil Divoký západ za moderní prostředí a funguje jako slušný akční thriller, ale kvůli nedotaženým nápadům a chybám má pořád daleko k dokonalosti.
> Zing : 4/10
Ne, ne a ne. The Cartel není dobrá hra. Není to ani průměrná hra. Je to prostě jen snaha přiživit se na známé značce a o další rok, či dva prodloužit její životnost. Jak se říká, snaha se cení, ale v tomhle případě by za plivnutí do tváře fanoušků vývojáři zasloužili vypískat (případně vyliskat, pokud vám Word tohle slovo neopravuje). A je to vážně škoda. Docela dlouho The Cartel vypadalo jako příjemné akční rozptýlení.
> Doupě : 5/10
Techland evidentně neměli dostatek času na vyladění hry a vydali nehotový produkt, což je velká škoda. Na základní úrovni totiž měl The Cartel určitý potenciál – například náplň misí a prostředí se docela pěkně střídá, projdete si zaplivané slumy, bordely, diskotéku, ale i město duchů, přístav a další. Kooperace pro tři hráče též zněla slibně. Výsledek však zůstal daleko za očekáváními a po povedených prvních dvou dílech je The Cartel velké zklamání. Teoreticky se něco může změnit do příchodu PC verze (hráli jsme na X360), ale moc se tomu věřit nedá, protože počít
> Sector.sk : 4/10
Zatiaľ sú vonku len konzolové verzie, PC verzia hry vyjde o niekoľko týždňov, ale nečakáme, že by ju autori dotiahli k dokonalosti, možno však vylepšia aspoň grafiku a odstránia technické problémy. Skôr ako vo vylepšenie Cartelu dúfame, že bude Call of Juarez séria napriek tomuto nepodarku pokračovať, autori sa v ďalšej hre vrátia späť na skutočný divoký západ (a možno aj v otvorenom svete, ktorý si práve idú vyskúšať v ich ďalšom titule Dead island).
> Recenzeher.eu : 5/10
S výčtem všech těchto nedostatků a s vědomím, že zanedlouho vychází například třetí Battlefield, jehož cena je od Call of Juarez: The Cartel jen o něco málo vyšší, je dost možné, že se bude jednat o poslední díl série. Kdyby jen autoři zůstali u konceptu westernu. Teď lze jen spekulovat nad tím, zda budou mít dostatečné množství financi na další díl a jestli se vůbec poučí z nezdaru v podobě tohoto dílu.
> Czechgamer.com : 40 %
Nemastné, neslané, jen a pouze těžící ze slávy minulých dílů. A tahle strategie se hře krutě nevyplatila.
> hry.Sme.sk : 4.9/10
Call of Juarez: The Cartel je jednoducho brak.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %