Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Juarez: Gunslinger > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
InGamer.czTomáš Herodek8/1080 %2013-07-04
Recenzeher.euOndřej Borz8/1080 %2013-06-15
Games.czAleš Smutný8/1080 %2013-06-03
Sector.skuni8/1080 %2013-06-03
BonuswebJan Lysý---80 %2013-06-03
Czechgamer.comPetr Schwank---88 %2013-06-03
GameParkkhanoxer---90 %2013-06-03
ZingRosťa Viktorin7/1070 %2013-06-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.00 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.00 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1215 z 5973 Žebříček
PC: 499 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 70 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 136 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Juarez: Gunslinger
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Juarez: Gunslinger
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5318x - statistika
Call of Juarez: Gunslinger 81 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-06-03
Call of Juarez: Gunslinger

Průměrné hodnocení z médií:

81.00 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor:
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
V jádru jednoduchá, sympaticky nerevoluční, intenzivní a pořádně zábavná střílečka s dostatkem westernového koření.
> Sector.sk : 8/10
Call of Juarez: Gunslinger sa vrátil na divoký západ, čo je rozhodne dobre a nie len preto, že akcií z tohoto obdobia je ako šafánu. Hra prekryla kartelový omyl efektnou prestrelkou s koltmi a legendárnymi pištoľníkmi a spravila to pre hrsť eurodolárov z vášho vrecka. Skutočne nebudete potrebovať viac na to, aby ste si takmer dokonale užili súboje s nezmieriteľnými vtedy na západe.
> Bonusweb : 80 %
Duely se zákeřnými protivníky, střety s indiánskými válečníky či návštěvu města duchů, to vše zažijete ve westernové střílečce Call of Juarez: Gunslinger.
> Czechgamer.com : 88 %
Stojí to polovinu normální hry a přitom nabízí víc, než kterákoliv moderní FPS. Návrat do westernu se vším všudy, který nemá problém vyzvat na duel velikány žánru.
> GamePark : 90 %
Díky sympatickému komiksovému provedení je grafika skvostná. Pokud si ještě vzpomenete na hru XIII z roku 2003, za kterou stál také Ubisoft, určitě si vzpomenete na kreslenou komiksovou grafiku, kde jsou všechny textury obtaženy černě. Stejně tak je udělán i Call of Juarez Gunslinger a musíme říct, že jinak stereotypně žluto-hnědý divoký západ se rázem stává mnohem příjemnějším pro oko. Už jen samotné ruce, co drží dva kolty, vypadají obstojně. Je to prostě něco jiného, než o co se běžně hry snaží a vypadá to opravdu dobře.
> Zing : 7/10
Řemeslně perfektně odvedená práce, která má sice dost much na to, aby o lepším hodnocení mohla jen snít, naproti tomu žádná vyloženě neprzní výsledný dojem.
> Recenzeher.eu : 8/10
Call of Juarez: Gunslinger je rozhodně zajímavý přírůstek do této westernové rodiny, tím spíš, že na herní scéně se jedná takřka o vyhynulý žánr. Hra je originální, svižná, povedená po stránce designu a vyprávění, a protože je i docela krátká, nestihnete se u ní asi ani nudit. A za pořizovací cenu nepřesahující čtyři sta korun je to zážitek, který si zřejmě budete chtít dopřát. A my vám ho můžeme jen doporučit!
> InGamer.cz : 8/10
Nejnovější přírůstek do rodiny Call of Juarez s dodatkem Gunslinger se sérií má společné pouze tvůrce a westernovou tématiku. To však není vůbec na škodu. Gunslinger je prostě akční westernová jízda, která sice nepřináší nic nového, ale příjemně zabaví

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %