Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Duty: Modern Warfare 3 > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
RE-PLAYNikolai Lazarev6/1060 %2012-02-18
Game pagePavel Prouza / Frix---80 %2011-12-12
Czechgamer.comPetr Schwank---80 %2011-12-05
Sector.sk------2011-11-28
hry.Sme.skJán Kordoš------2011-11-28
GameSite.skEjkej---70 %2011-11-22
Časopis SCOREDominik Butschek---80 %2011-11-22
BonuswebAndrej Brabec---90 %2011-11-21
BonuswebJan Lysý---90 %2011-11-19
Sector.sksaver7.5/1075 %2011-11-18
Recenzeher.euMartin Fojtek9/1090 %2011-11-15
GameSite.skEjkej---70 %2011-11-15
Herní webDavid Klouda9/1090 %2011-11-15
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---41 %2011-11-14
Czechgamer.comPetr Schwank---87 %2011-11-14
GameParkAmmoni@c---88 %2011-11-14
ZingMartin Cvrček / Cvrnda6/1060 %2011-11-14
Games.czAleš Smutný7/1070 %2011-11-12
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-11-12
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx9/1090 %2011-11-10
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8/1080 %2011-11-10
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-11-10
Eurogamer.czIvan Kratochvíl9/1090 %2011-11-07
ZingMichal Maliarov8/1080 %2011-11-07
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.23 %

Počet recenzí: 24
Min. hodnocení: 41 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

81.78 %

Počet hodnocení: 18
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1854 z 5973 Žebříček
PC: 793 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 93 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 184 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: romankxxx Hodnocení: 78 % Zobrazit recenzi 2011-11-16
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: rozlišení
Nick: (Lynch)
Datum:2012-09-12 00:31:34
Ahoj, asi po měsíci jsem si opět nainstalovat MW3 a nestačil jsem se divit. Obraz vypadá jako bych měl nastavené malé rozlišení, chat mi pomalu zaplácne celou obrazovku, a kamera je nějak hodně nalepená na zbraň, přitom mám nastavené stále stejné rozlišení jako dříve je to 1280 x 1024. Mohl by mi někdo poradit jak tento problém vyřešit.
[Odpověz]

Titulek: Srovnání BF3/MW3
Nick: (ShockWave) - neregistrovaný
Datum:2012-06-19 21:07:59
Ahoj takže k věci. BF3 má oproti MW3 lepší grafiku, hratelnost, více herních módů, lepší mapy. Proč ? v MW3 jste schopní nabít pušku pod jednu sekundu, UAV zavolat za 0.1 sekundy a pokud nadhodíte slovo jako ,,kooperace,, tak na vás hráči čumí s otevřenou tlamou jak kdyby to slovo viděli poprvé. Jestli jste pod 12 let, tak si to pořiďte, protože BF3 vám nenabídne malou mapu kde se kosíte zlatýma zbraněma (který by se v reálu rozpadli na místě, ale dobrý). Killing spree items ? WTF is that ? zabiju si několik lidí, a dostanu notebook, díky kterému sundám dalších 10 lidí ? Dafuq ? Jo, BF3 má taky mouchy, ale ani z daleka tak výrazné (např.: dragunov který má stejnou ráži jako PKP dává 2x větší damage, ale to je kvůli balancu). MW3 singleplayer mě vůbec nezaujal a za takovou hru bych trhal hlavy. Konečný verdikt : Líbila se vám série filmů Rambo nebo Lara Croft ? Kupte si MW3 !
[Odpověz]

Titulek: zklamání
Nick: (joemarco) - neregistrovaný
Datum:2012-04-30 16:02:11
Hraji pouze multiplayer. Hru vlastním teprve pár dní, ale zatím jsem zklamán. Všechny mapy na jedno brdo - malé, samé schody, chodbičky, uličky... jen běhat s brokovnicí či rychlepalnou puškou na blízko a kosit to. Zábavné, ale ne pořád. MW2 se mi jako celek líbil víc, lépe se daly využít sniperky a pušky na větší vzdálenost. MW3 zatím 60%.
[Odpověz]

Titulek: Re: zklamání
Nick: (joemarco) - neregistrovaný
Datum:2012-07-04 16:38:56
Update: Cca po 2 měsících zvedám hodnocení na 80%. Z celé série se mi nejvíc líbilo MW2 (100%), které bylo podle mě na takové úrovni, že zlepšovat toho moc nešlo. Aspoň já tam nenarazil na jedinou věc co by mi vadila. Zklamání z map u mě stále přetrvává, 30% z nich je špatných a nezábavných (nejhorší mapy ze všech 3 dílů)

Titulek: osobní hodnocení
Nick: (Dominatus)
Datum:2012-02-22 19:45:19
Už odmala jsem velký CoD fanoušek. Hrál jsem všechny díly(až na 3, která vyšla jen na PS) a rád se k nim vracím. A proč? Protože vím, že pokaždé, když CoD zapnu, si můžu být jistý dechberoucí akcí, chytlavým příběhem, supr detailama a efektama( teď se musí bfčkáři popadat za břicho, ale u hry nezáleží na tom jak hezky vypadá, pokud neumí zaujmout - přičemž mě BF3 nezaujalo téměř ničím) Ale pryč od hate a zpět k hodnocení. Díl MW3 mě zklamal jen v jedné věci, a to je, že skončil :) Hratelnost 10/10 Příběh 10/10 Multiplayer nehodnoceno(nehrál jsem) Grafika 9/10 Konečné hodnocení 90%
[Odpověz]

Titulek: modern warfare 3
Nick: (jan) - neregistrovaný
Datum:2012-01-31 16:04:59
dobry den nevite jestli se planeuje jeste novejsi call od duty a nevite jaky by to melo naze jestli modern warfare 4 nebo nejyk jiny ?
[Odpověz]

Titulek: Re: modern warfare 3
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-02-01 17:30:26
Honzíku,další díl bude.Bude se jmenovat zase *moderní válka*s podtitulem *Už zase neumím psát*

Titulek: magor
Nick: (the Joker)
Datum:2012-01-22 21:04:54
josephe ses fakt mago jak muzes zlamat tak dobrou hru nejdiv si dam demo a pak uvidim ne
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Maggots)
Datum:2012-01-15 23:42:35
já myslim že serii modern warfare zkrátka a dobře zakončili nejlépe jak mohly ,, místo nejmenovaného uživatele jsem cd nezlomil ale naopak sem ji zařadil mezi výstavní kusy mojí sbírky ,, a můžete mě za to nenávidět
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Lynch)
Datum:2012-01-16 22:37:55
No, tak jen kretén by to lámal. (jinak dobrý nick)

Titulek: Re:  
Nick: (imagoo)
Datum:2012-01-20 02:32:00
Souhlasím,kdybych někoho u sebe doma našel,jak láme moje MW3,tak bych zlámal já jeho :D Jo a Josephe seš pěknej kokot,nejdřív si zjistim jestli mě ta hra bude bavit než si ji koupím a i tak je debilovina zlámat a vyhodit něco v ceně 1000 KČ

Titulek: CoD MW3
Nick: (Joseph) - neregistrovaný
Datum:2012-01-05 02:34:56
Ja si tu hru koupil, odehral sem strasne kratkej singlac a disky i s obalem sem rozlamal a vyhodil do kose jak sem byl nasranej ze sem za to vyhodil prachy. A multiplajer stoji za hov...
[Odpověz]

Titulek: Opravte hodnocení!!
Nick: (imagoo)
Datum:2011-11-21 22:38:20
Příspěvek smazán uživatelem
[Odpověz]

Titulek: Chybí recenze
Nick: (imagoo)
Datum:2011-11-20 02:18:32
Proč tady není v průměrů recenzí zarhnuta 6 dnů stará RECENZE od PINKROBOT????
[Odpověz]

Titulek: Re: Chybí recenze
Nick: (romankxxx)
Datum:2011-11-20 12:24:29
Ještě víc by mne zajímalo, proč tu není moje recenze, kterou jsem jako uživatel napsal...

Titulek: Chyba v hodnocení
Nick: (chelseafch)
Datum:2011-11-21 15:35:14
A zase tu mají chybu v hodnocení. 7% místo 70% :/

Titulek: nezklamala
Nick: (zbynekhavlis)
Datum:2011-11-20 00:33:45
COD opět nezklamala - perfektní příběhová akce, hollywoodský trhák. Nicměně hodnotím hůř než předchozí, páč tam kromě několika výborných nápadů není nic jinýho než v předchozích dílech. Je dobře že tu nikdo zatím nedává hodnocení pod 50, lidé co od tohoto očekávaj něco jinýho tak asi několik let spali:)Výborná zábava na pár odpolední..
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Duty: Modern Warfare 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Duty: Modern Warfare 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19457x - statistika
Call of Duty: Modern Warfare 3 78 z 100 Průměr z 24 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 3 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 3 uživatelů
  • Moje oblíbená 4 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-08
Call of Duty: Modern Warfare 3

Průměrné hodnocení z médií:

78.23 %

Min : 41 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Activision
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 24
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 9/10
I když se to zdá neuvěřitelné, Modern Warfare 3 opět trochu posunulo možnosti skriptem svázaných stříleček. Rychlá akce plná překvapení vás nenechá vydechnout a staví vás do situací, ze kterých mrazí v zádech. Úžasné divadlo hraje velkolepé představení pouze pro vaše oči a je příjemným překvapením, že tentokrát počítá i s nečekanými vstupy diváka. Variabilní herní náplň, atraktivní lokace, rychlá akce, to jsou hlavní jmenovatele této vynikající hry.
> Zing : 8/10
Epický, akční a uširvoucí. Zkrátka takový, jaký jej fanoušci znají a chtějí. Bohužel nedokáže překvapit ničím originálním a novým, takže budeme netrpělivě čekat na další díl série, zcela nový příběh a konečně i pořádné změny. Zatím si vystačíme s tímto, takže toho Makarova dostaňte! Dasvidanja.
> Hrej.cz : 9/10
Stejně jako Karel Gott, i Bobby Kotick si musí každé ráno prozpěvovat „Zůstanu svůj.“ Série Call of Duty už dávno neplatí za inovátora žánru first-person stříleček, ale to, co dělá, dělá sakra dobře.
> GamesWEB.sk : 8/10
Ako to teda zhrnúť, aby som zbytočne nevyvolal vášnivé debaty? Najlepšie bude asi spomenúť koment, ktorý sa objavil v rámci horúčkovito vedenej diskusie u jedného nemenovaného portálu: "Nadávať v Modern Warfare 3 na skripty je ako vyčítať Portalu 2 logické hádanky. Ide predsa o charakter tejto série a ak mi je proti srsti, volím konkurenciu". Ak sa teda radíte k fanúšikom tejto série, je viac než isté, že tretí diel Modern Warfaru vás poteší rovnako, ako tomu bolo u jeho predchodcov.
> Konzolista.cz : 8/10
Když z Infinity Ward odešla celá řada důležitých vývojářů, měl jsem strach, jak se zbytek s nelehkým úkolem vypořádá. Nakonec bylo moje očekávání několikanásobně překonáno, protože Call of Duty: Modern Warfare 3 je pro mě osobně docela velkým překvapením. Hlavní kampaň je rychlá se spoustou až epických momentů, ze kterých vás bude mrazit v zádech. Multiplayer je ale více méně klasický sérii, ale také nabízí několik zajímavých novinek, za které budou fanoušci určitě rádi. Pokud jste dočetli až sem, tak už víte, o jak dobrou akční hru jde, takže nyní můžete vyrazit do obchodů pro s
> Games.cz : 7/10
Modern Warfare 3 není ani trochu blyštivé završení jednoho dramatického příběhu. V kampani je to spíše relikt starého enginu a hlavně designových chyb, které někdo dokáže velmi úspěšně prodávat jako trademark. Důstojné hodnocení tak opět zachraňuje multiplayer. Ten sice zcela jasně tíhne pouze k jednomu stylu hraní, ale zcela po právu osloví spoustu hráčů, kterým vyhovuje.
> Doupě : 8/10
Modern Warfare 3 je bez debat slušná střílečka, která své kvality má. V žánru striktně lineárních akcí asi jen těžko bude hledat konkurenci, protože Infinity Ward mají zkušenosti, i když část vývojářů odešla. Největší chybu tak představuje prakticky nulová originalita a žádná snaha o posun vpřed. Ovšem dokud Call of Duty bude představovat dojnou krávu, bylo by naivní od tvůrců čekat, že přestanou hráčům dávat, co chtějí. Tak si to nějak přeberte.
> Czechgamer.com : 41 %
Singleplayer Call of Duty mi stále více připomíná neustále vylepšovanou Škodovku 120. Ať už ji totiž vylepšíte sebevíc, pořád to bude ta stará Škodovka.
> Czechgamer.com : 87 %
Mistři ve svém oboru předkládají světu střílečku, která se opět vyšvihne na vrchol mezi nejprodávanější tituly. Je tedy celkem jedno, jestli si jí pořídíte nebo ne. Ale, a zvlášť pak, jestli jste prošli jedničkou a dvojkou – měli byste.
> GamePark : 88 %
aždého jistě zajímá, která hra je teda lepší, Battlefied 3 nebo Modern Warfare 3? Na tuto otázku není úplně lehké odpovědět. Každá z těch her je totiž jiná. Pokud hledáte velkolepou a přímočarou zábavu se spoustou super momentů, budete víc nadšení z MW3, pokud máte radši otevřenější hraní, které nabídne lepší simulaci skutečného bojiště, zřejmě se vám bude víc líbit BF3. Jak ukazují první zveřejněná čísla z prodejů, většině hráčů se líbí spíše první model, protože MW3 je nejprodávanější hrou celé série a jen několik ho
> Zing : 6/10
Pokud si pořídíte Modern Warfare 3, spolu s nabušeným singleplayerem a báječným Special Ops dostanete také názornou ukázku toho, jak snadno a rychle pohřbít kdysi skvělý multiplayer. Tentokrát se prostě nepovedl. Pokud jste si ohledně MP oblíbili jakýkoliv z novějších dílů, radši u něj zůstaňte a na MW3 nesahejte ani půlmetrovou tyčí. Ošklivě byste se totiž spálili.
> Recenzeher.eu : 9/10
Nejnovější díl této velmi úspěšné akční série nedopadl vůbec špatně. Neudělal ostudu starším bratříčkům, ale ani nepřinesl nic převratně nového. Je to škoda, kdyby autoři zapracovali na multiplayeru a nějakým způsobem ho inovovali, neváhali bychom, a závěrečné hodnocení by mohlo být absolutní.
> GameSite.sk : 70 %
Záver recenzie singleplayerovej časti Modern Warfare 3 by som chcel venovať menšej úvahe a porovnaniu s konkurenčným Battlefieldom 3. Pravdepodobne ste z recenzie usúdili, že som hru zvozil pod čiernu zem. Ono to z časti pravda je a z časti nie je. Na jednu stranu musím uznať, že FPS akcia je to kvalitná, no na druhú musím napísať, že ma nebaví ju hrať každý rok v tom istom prevedení. Niet sa ale čomu diviť – Activison má so sériou obrovský úspech a nemá dôvod meniť jej princípy.
> Herní web : 9/10
Call of Duty: Modern Warfare 3 je důstojným zakončením trilogie. Kampaň mě bavila ze všech dílů nejvíce a desítky hodin v multiplayeru jsou dalším argumentem pro její koupi. K dokonalosti sice pár věcí chybí, nicméně na tom nezáleží. Důležité je, že si tuhle akční jízdu pořádně užijete.
> Sector.sk : 7.5/10
Call of Duty Modern Warfare 3 končí ako decentná akcia, síce recykluje to isté, čo niekoľko predchádzajúcich dielov stále dokola a prichádza bez výraznejších zmien, ale ak vám tento štýl vyhovuje, určite sa zabavíte aj teraz bez ohľadu na hodnotenia v recenziách. Na druhej strane, ak vás však už v posledných hrách začalo nudiť mlátenie prázdnej slamy - behať po rovnakých mapách, hrať rovnaké módy a sledovať do nezmyselných extrémov gradovaný príbeh - tak už je ten správny čas prejsť na inú vojnovú sériu.
> Bonusweb : 90 %
Vynikající střílečka se skvělou hrou pro více hráčů a malinko nedopilovanou kampaní. Přesto špička ve svém žánru.
> Bonusweb : 90 %
Modern Warfare 3 je jedním z titulů, kdy hráč do jisté míry s radostí přimhouří oko nad postarší grafikou a těší se vskutku vytříbené a návykové akci. Je to hra, která v sobě umně kloubí prvky ze starého i nového herního světa.
> GameSite.sk : 70 %
Takže, oplatí sa kúpiť nové Call of Duty? Osobne by som za neho teda tie peniaze nedal. Podľa môjho názoru neprináša ani v singleplayeri ani v multiplayeri nejakú výraznú novinku, ktorá by proste robila tento diel niečím výnimočným, ktorá by proste robila z tohto titulu must-buy. Je len na vás, či sa rozhodnete investovať peniaze teraz, alebo počkať, či vám zmena prostredia, pár nových zbraní a nejaké nové módy za to stoja. Podľa mňa sa skôr oplatí počkať si na nejaké zľavy. Proste a jednoducho aj multiplayer je len recykláciou zažitého a neprináša prakticky nič nové. Čo príde o rok? Ako dlho bude séria stáť na mieste? Je to vo hviezdach. Rozhodne by ale bolo s
> Časopis SCORE : 80 %
Hra rozhodně zabaví na několik desítek hodin. Zápletka příběhu by však vystačila na maximálně béčkový americký film se Sylvestrem Stalonem v hlavní roli. Na druhou stranu, kdyby mě někdo posadil před multiplayer s tím, že je to Modern Warfare 2 s novou mapou, tak mu uvěřím. Ve skutečnosti by hra měla být vydána jako datadisk k MW2, nikoli jako celá hra za plnou palbu.
> Czechgamer.com : 80 %
Kdo nikdy nepřišel s Modern Warfare multiplayerem do styku, bude nadšen a ťukat si na čelo, proč „jenom“ 80%. Klidně si přidejte zbylých dvacet. Ostatní budou hledat chyby, sem tam asi nějaké najdou, ale výsledný dojem, a sice že to je pořád super záležitost, přetrvá.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %