Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Duty: Ghosts > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  
FunStore  199 Kč  
FunStore  1099 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czMartin Zavřel7/1070 %2014-01-03
Hrej.czLukáš Kunce3/560 %2013-12-15
DoupěDaniel Kremser / WoLf-Cz4/580 %2013-12-15
XboxWeb.czlindros88cze8/1080 %2013-12-15
Vytukej.czMartin Pilous---65 %2013-12-15
DD WorldJan Stach---24 %2013-12-07
GameParkMalinka---75 %2013-12-01
InGamer.czMartin Paytok3/1030 %2013-12-01
BonuswebDavid Sillmen---65 %2013-11-23
Czechgamer.comPetr Schwank---75 %2013-11-23
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2013-11-23
Eurogamer.czIvan Kratochvíl6/1060 %2013-11-10
ZingMartin Cvrček / Cvrnda6/1060 %2013-11-10
ZingMartin Cvrček / Cvrnda7/1070 %2013-11-10

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.14 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 24 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

71.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 87 %
Pořadí:

Celkově: 3896 z 5973 Žebříček
PC: 1843 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 170 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 326 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Duty: Ghosts
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Duty: Ghosts
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6098x - statistika
Call of Duty: Ghosts 63 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-11-01
Call of Duty: Ghosts

Průměrné hodnocení z médií:

63.14 %

Min : 24 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 14
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 6/10
Battlefield 4 se mi líbil víc po grafické stránce a celkově mi i jeho ovládání přišlo o něco lepší. Nemá úplně slabá místa, na rozdíl od Call of Duty Ghosts. Tady grafika nevypadá na staré konzoli až tak dobře, engine je zkrátka zastaralý a zábava občas zakolísá. Ale pestrost herní náplně a monumentální závěr Ghosts zase o něco přebíjí BF4. Tak si říkám, že bych to tentokrát viděl na remízu. Původně jsem chtěl dát Ghosts sedmičku, ale čím déle nad singlem přemýšlím, tím více se kloním k šestce, hlavně kvůli málo inovacím, horší technické strá
> Zing : 6/10
Z hlediska singleplayeru nabízí Ghost poměrně chytlavý, ale už řádně vyčpělý zážitek. Hledáte-li pouze osvědčené principy a relativně nenáročnou zábavu, jste na správné adrese. Hledáte-li ovšem změny nebo třeba jen smysluplný a poutavý příběh, jděte o dům dál. Tady vás nic nečeká.
> Zing : 7/10
Multiplayer nového Call of Duty dokáže stále slušně a na dlouho zabavit, zároveň však dokáže hraní otrávit řadou chyb a nedodělků, nemluvě o absenci většího množství zásadních novinek. Pokud vlastníte některý z předešlých dílů a nepatříte mezi vyložené fanoušky CoD nebo vás neláká kooperativní Exctinction, klidně u těch předešlých dílů zůstaňte.
> Bonusweb : 65 %
Call of Duty: Ghosts je ve výsledku zklamáním. Příběhová kampaň je z dnešního hlediska slabá: nezaujme dějem ani hratelností a hra více hráčů sice zabaví, ale od předchozích dílů se až na mód Extinction také moc neliší. Mělo to být Call of Duty nové generace, je to však spíše další vyšťavení starého konceptu bez zřetelné přidané hodnoty.
> Czechgamer.com : 75 %
Další Call of Duty. Ne nijak jiné, ne nijak extra lepší.
> Konzolista.cz : 7/10
Na Call of Duty: Ghosts se těšili asi všichni fanoušci, ale výsledek je docela rozporuplný. Singleplayer dokáže pořád slušně zabavit, i když jen na pár hodin a nepřináší žádné inovace, multiplayer se pak snaží přinášet nové herní režimy, ale moc se mu to nedaří, takže se stejně vrátíte k osvědčeným klasikám, které nabízejí opět skvělou zábavu. Výborný je ovšem kooperativní režim Extinction s mimozemskými přistěhovalci. Nejvíce ovšem vadí nový engine, který zase tak moc nový není a nenabízí takovou působivou prezentaci, jakou bychom u podobně drahé hry čekali.
> GamePark : 75 %
Celkové hodnocení tedy vychází na nějakých 75 %, samozřejmě si poté přidejte více či méně, podle svého zaměření na typ hraní. Nicméně rozhodně by se Infinity Ward měl trochu zamyslet a zapracovat i na hře jednoho hráče tak, aby se opět jednalo o jednu z nejlepších herních akcí a ne jen lehký nadprůměr.
> InGamer.cz : 3/10
Je to takový drahý shit. Milé Infinity Ward, tvorbou paskviloidního Ghosts ses katapultovalo do druhé (třetí, čtvrté?) ligy. Tak se kousni do jazyka a přestaň s námi orat. Uvidíme se zase za dva roky, snad v lepší formě.
> DD World : 24 %
Call of Duty reprezentuje úpadek herního průmyslu a vývoje, ale i morální úpadek - dělá ostudu skutečným herním tvůrcům, kteří mají na prvním místě snahu o vývoj věcí a co nejlepší výsledek pro hráče. Tohle nekupujte za žádnou cenu, protože koupí této hry jen podporujete současný neutěšený stav věcí. Ačkoliv nás BattleField4 v mnoha ohledech zklamal, Call of Duty GHOST je ve většině ohledech ještě o třídu až několik tříd horší hrou i produktem. Snad jediná věc, kde CoDG překonává BF4, je lepší funkčnost skriptů v singlplayeru, ale jako hra je to mnohem větší ohraná nuda p
> Hrej.cz : 3/5
I přes počáteční pesimismus musíme uznat, že Call of Duty konečně doznalo několika dobrých změn a multiplayer je zábavný. Pokud s láskou vzpomínáte na éru starších Modern Warfare, staňte se Duchem.
> Doupě : 4/5
A že jich zase budou milióny. Jako celku totiž není Call of Duty moc co vytýkat. Ohromným zklamáním je grafika, ale to je tak asi celé. Originalita je totiž problémem napříč celým žánrem a v porovnání s konkurencí se možná ještě kluci z Infinity Ward vytáhli. Singleplayer jim totiž funguje mnohem lépe a multiplayer představuje nejvyšší evoluční stupeň v potravinovém řetězci. Příští rok ale přijďte s něčím novým!
> XboxWeb.cz : 8/10
Ať už se Call of Duty: Ghosts rozhodnete hrát na Xbox 360 či Xbox One, tak hra bude přesně taková, jakou ji očekáváte, a je jedno jestli jste fanoušek série nebo ne. Každopádně většina z vás již má jistě rozhodnuto, tedy pokud vás tato značka baví, tak není důvod přestávat a pokud už roky nadáváte, že je to furt to samé, tak stejně jako každý rok, ruce pryč, ačkoliv pár novinek Ghosts nabízí, takže možná zkuste.
> Vytukej.cz : 65 %
Dlouho jsem zvažoval kolik tedy vlastně Call of Duty: Ghosts udělit. Hra po stránce singleplayeru nesplňuje ani základní standard a působí naprosto zastarale. Multiplayer je o něco zábavnější, ale rovněž to není nic, co by mě dokázalo uchvátit na delší hraní. Mód Extinction je taková třešnička na dortu. Celkově je Call of Duty: Ghosts podprůměrná a tuctová střílečka, která pouze využívá známé značky, nic víc nic míň.
> Eurogamer.cz : 7/10
VERDIKT PRO MULTIPLAYER: Ghosts měla být velká událost: desátý díl série se oprostil od postav a zasazení předchozích her, díky čemuž měl být plný novinek a originality. Bohužel, ironicky jde o jednu z nejméně inovativních her v rámci série. Obzvláště patrné je to v multiplayeru, kde sice nechybí pokusy a nápady, ale žádný z nich nepřetéká originalitou ani zábavností. Ve výsledku tak dostanete prostě tradiční porci online mlaty, jak jsou na ni fanoušci zvyklí. Záleží tedy jen na tom, jak velký fanoušek kdo je: ti zapálenější s Ghosts zřejmě bez problémů následující rok stráví, zatímco ti ob

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %