Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Duty: Black Ops > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euJan Klimus---70 %2011-01-23
Ostatní8/1080 %2011-01-22
Vokr.comEso---75 %2011-01-08
hry.Sme.skJán Kordoš7.5/1075 %2010-12-16
GameParkAmmoni@c---85 %2010-12-15
Eurogamer.czMichal Havryluk8/1080 %2010-12-14
hry.Sme.skJán Kordoš7.5/1075 %2010-12-07
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---86 %2010-11-21
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx9/1090 %2010-11-19
GameSite.skDarkEye---80 %2010-11-19
BonuswebDavid Sillmen---80 %2010-11-18
Sector.sksaver8.5/1085 %2010-11-18
Games.czDan Vávra------2010-11-17
GamesWEB.skJuraj Dolniak / Duri7/1070 %2010-11-15
GamePlanet.czPavel Kovalančík9.5/1095 %2010-11-15
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---67 %2010-11-13
GameParkAmmoni@c---90 %2010-11-13
Games.czMartin Bach / Blixa7/1070 %2010-11-12
DoupěKarel Kališ7/1070 %2010-11-10
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx8/1080 %2010-11-09
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://www.gamesite.sk/pc/videorecenzie/4293-cod-black-ops-videorecenzia-pc.htmlAutor: Klajo (GameSite.sk) / délka: 6m53s / hodnocení: 80%2010-12-01

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.11 %

Počet recenzí: 20
Min. hodnocení: 67 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

79.00 %

Počet hodnocení: 28
Min. hodnocení: 31 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1736 z 5973 Žebříček
PC: 728 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 87 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 172 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: lukino500 Hodnocení: 80 % Zobrazit recenzi 2011-01-30
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2010-10-11
Eurogamer.cz2010-09-22
GamePark2010-08-29
Recenzeher.eu2010-07-28
hry.Sme.sk2010-07-20
Bonusweb2010-07-12
Eurogamer.cz2010-07-02
Eurogamer.cz2010-07-02
Zing2010-07-01
GamePark2010-06-18
Vokr.com2010-06-15
Hrej.cz2010-06-15
Czechgamer.com2010-06-02
Zing2010-05-31
Doupě2010-05-31
Games.cz2010-05-20

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-18 20:59:58
ahoj, už někdo přišel na to co s tou tmou ?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Lynch)
Datum:2011-12-28 22:35:23
Ahoj, velmi by mě zajímalo, jestli se Black Ops dá už bez problémů hrát, jestli jsou už na steamu patche které opravili problémy s optimalizací, lagy a záseky.
[Odpověz]

Titulek: Re: Obraz
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-21 03:21:16
to je chyba hry tam ma byt normalne svetlo me to tky udelalo(mam orogos hru) tak sem to vipl a po hodce zase zapl a bylo to v poho
[Odpověz]

Titulek: Obraz
Nick: (Jarda) - neregistrovaný
Datum:2011-02-20 21:37:46
Mám stejný problém jako Arturec .Nemohu se z těch bodů vymotat . Pokud máte někdo ňáký tip , tak prosím pošli na jarda.polasek@tiscali.cz . Díky za info...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-16 13:59:37
nejede mi to jenom načítá co stím
[Odpověz]

Titulek: obraz
Nick: (Arturec)
Datum:2011-02-05 22:18:40
pri 4.misi ked sme tlacili tie dvere a spadlo na nas auto tak potom som mal ist po bodoch ale ostal mi cierny obraz ak by ste mi pomohli tak piste na: Artur.bestvin@gmail.com
[Odpověz]

Titulek: CoD Modern Warfare 2
Nick: (Filipino) - neregistrovaný
Datum:2011-01-30 19:26:35
lukino500: Ale Modern Warfare 2 určitě vede. Akorát zase nechápu jak můžou říct, že podle hry provedli útok na letišti. Zase ti moralisti obviní hráče, ale že nějakej feťák a islámskej fanatik by za to mohl kvůli sobě samotnému. Mno to ne.
[Odpověz]

Titulek: Re: CoD Modern Warfare 2
Nick: (lukino500)
Datum:2011-01-30 19:33:51
To jo.Úplně s tebou souhlasim.To je prostě blbost,aby to svedli na nás,hráče,a hlavně na tu hru. Mimochodem vsadim se,že ten Islámskej fanatik ani neví,že CoD Modern Warfare 2 existuje.

Titulek: Re: CoD Modern Warfare 2
Nick: (lukino500)
Datum:2011-01-30 19:36:21
To taky mužou klidně říct,že zloději kradou auta podle GTA :D

Titulek: Mě se to líbíb...
Nick: (lukino500)
Datum:2011-01-30 19:17:48
Já s Black Ops žádný problém nemám.Hraje se to dobře(akorát teda ty skripty) a je to solidní zábava.Akorát ten multiplayer mohl bejt o trochu(o hodně) lepší.Ale jinak dobrá hra. Ale MW2 je asi o kapku lepší.Fakt nevim.
[Odpověz]

Titulek: můj názor děcka...
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-10 23:15:40
K tomuto raději nebudu nic psát. Bavila mě, jen nepředbíhat skripy:D Je to CoD a ničím mě nepřekvapila, narozdíl od ostatních dílů. Kamarád hraje on line, já bych za to ty prachy teda nedal:D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Zyxman) - neregistrovaný
Datum:2011-01-04 23:34:56
me se black ops celkem libi a co sem tady cet za ty clanky tak nekteri ani nepochopili o co v tom deji jde.Nemuzu to srovnavat s MW 2 kterou jsem jeste nehral(prave se na to chystam) ale myslim si ze se jim hra celkem povedla, grafika je uplne bombova,a multiplayer se mi taky hodne libi i kdyz v nem nak nevynikam
[Odpověz]

Titulek: hm
Nick: (Cod1-7)
Datum:2010-12-26 01:31:56
no hra se mi naprosto líbí děj docela ujde zábava v střílení je pecka a grafika hm
[Odpověz]

Titulek: CoD BP
Nick: (Peca) - neregistrovaný
Datum:2010-12-22 19:35:14
Naprostá špička hry, tisíc hlav, tisíc názorů, já jsem naprosto spokojený, hra má super grafiku, super příběh a chyby??? Ty jsou minimální, veškeré serie MW,MW2 taky pecka. Já to hodnotím kladně, jen jedno mám. A to, že už žijeme v 21 století, už by měly být hry automaticky dabované, nebo aspoň by měla mít každá hra titulky v CZ, každý anglický neumí, taK TOTO BY UŽ MĚLO BÝT ÚPLNĚ NORMÁLNÍ.
[Odpověz]

Titulek: Re: CoD BP
Nick: (0a) - neregistrovaný
Datum:2010-12-23 12:31:54
žijeme ve 21. století, proto by jsi již automaticky měl mít možnost češtinu stáhnout, použít slovník a nebo vstát a jít se učit anglicky. Mimo to k dohrání CoD eng. opravdu nepotřebuješ a zajímá-li tě příběh, holt se musíš trošku snažit;) / Také tímto argumentem nemůžeš kritizovat hr ani její vývojáře, maximálně tak českého vydavatele:)

Titulek: oprava
Nick: (Masakrboy) - neregistrovaný
Datum:2010-12-06 01:36:00
WAW
[Odpověz]

Titulek: Opravdu zklamání
Nick: (Masakrboy) - neregistrovaný
Datum:2010-12-06 01:34:13
Je to opravdu ze strany Treyarch a Activision ostuda. Provedli to co už tady jednou bylo ve WOW. Koupil jsem to a ted mě to mrzí. MW2, je prostě nejlepší co bylo ze strany COD vytvořeno. Black ops je taky ze strany lagů na nic. Převážné množství hráčů má vysoký ping a seká se jim to. A to mají dobré PC. Žádné šitky. Hodnotím tak kolem 30% multiplayer. Singl tak 80%.
[Odpověz]

Titulek: Re: Opravdu zklamání
Nick: (3vt)
Datum:2010-12-22 03:20:32
JJ musím jenom souhlasit jsou to vyhozeny peníze za nic!!! Singl ujde až na časti ktere nejdou preskočit a musiš na ně proste čumet i když tě nezajimaji a Multak o tom je škoda něco psát prostě tragedie jak lagy,respawn atd...no prostě hrůza!!!Já osobně bych si to už nekoupil nikdy!!! Zlatá 2,4,4-2(6)!!! Jako tak nasranej sem nikdy nebyl u hraní jako u Black ops

Titulek: Re: Opravdu zklamání
Nick: (doom) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 16:52:30
mas si koupit x box tam je to po netu parada

Titulek: Re: Opravdu zklamání
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-28 19:44:45
no tak lagy nemusí být záležitostí slabého pc, jako spíš pomalýho internetu:)

Titulek: je to nuda
Nick: (hmmmm) - neregistrovaný
Datum:2010-12-02 02:48:24
hral sem COD od jednicky a z po tihle black ops ale je fakt ze 5 je nuda 4 je dobra a 6 je taky ok ale black ops jdou o nicem
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (theknight) - neregistrovaný
Datum:2010-11-25 06:15:38
cod1 kde sem začínal s klanem bylo nejlepší!pak MW1 a MW2 ale sklamání u Blak Ops :( nevim co tedka hrát.zbraně jsou na nic , perky take,snipery těžko potkáte snipy jsou slabě provedené prostě nic moc!zlatej MW2 sniper si užil své!rusher se sprintem a lightweight a UMP nesmrtelný skoro když umí hrát ale tady? divné,neumí FPS at dělají jiné hry..hratelnost i provedení 50% ,, zlatej MW2 :( škoda půlka kamarádu už to prodala a vrátilase k modernu a mě to asi čeká též...Super serie COD šla vzhuru a tedka upadla i v recenzích a hodnoceních je to škoda :( vyjímečně zkusím asi medal of honor nebo battlefield než vyjde nové COD a snad už zase dobré jako MW ...
[Odpověz]

Titulek: cod = hybernace
Nick: (0'gara) - neregistrovaný
Datum:2010-11-19 01:09:50
call of duty jen pro hrače co chcou dosáhnou uplně mozkového vypnuti (hra o tom jit za cestičkou a střelit do všeho co se hýbe a to i na nejvyšší obtížnost) ja preferuju hry typu ARMA 2 OFP (ten starý), america's army 1-3 a jiné vojenské simulátory , ale tohle je uplně dementně založena hra a ještě si to získavá tolik lidí (možná tím multiplayerem, který je opravdu rychlí a oprati CS se tolik nenačekáš na respawm) -naposledy co jsem hrál cod tak sem se poměrně nudil tohle prostě a ji v multiplayeru snadná hra....možna to je serverem že tam chodi same lamky nebo je to tím že sem člověk co moc přemýšlí a malo střílí :D) - děkuju za to že mi skrytizujete češtinu a tenhle članek ani nepřečtete a nebo bude tak ... že začnete pochybovat o tom co jsem řekl atd...... inteligentnější pochopi ;)
[Odpověz]

Titulek: Re: cod = hybernace
Nick: (PrCZeK) - neregistrovaný
Datum:2010-11-19 19:32:08
-->0'gara:Souhlasím, MW2 a SaD ještě šlo, nebo se mi to líbílo v tom duchu ze jsem to hrál s přáteli a taktizovali jsme. -->jaryncip:Jestli ty jsi progamer tak ja jsem alenka v řiši... Tvůj proslov a tvuj slovník neodpovídá progamerovi ale obycejnemu pubertakovi.Posli mi tvůj CB nebo ESL profil a prokaž svuj progamer !Jokere!

Titulek: ty lidi se trochu posrali ...
Nick: (jaryncip) - neregistrovaný
Datum:2010-11-18 21:54:35
je to fakt hustá hra,možná i lepší než MW2 v některych ohledech ... jsem progamer nejlepších her a poznám co je hustá hra ale ti, kteři davají 70% a niž sou kokoti co se ten den špatně vyspali ... hru sem si stáhl ale kdybych si měl hry kupovat tak Call of Duty: Black Ops by byla jasná volba
[Odpověz]

Titulek: Super hra
Nick: (kropovez) - neregistrovaný
Datum:2010-11-14 00:40:43
Fakt nejlepsí,nejpromakanější a nejdelší Call of duty,které má napínavý příběh a kapku logiky.Možná i fakt nejlepší FPS střílečka,kterou jsem hrál(a těch nebylo málo).Fakticky doporučuji koupit :)
[Odpověz]

Titulek: real
Nick: (mercc) - neregistrovaný
Datum:2010-10-10 17:59:31
doufam ze to nebude nudny jak ta 6
[Odpověz]

Titulek: Re: real
Nick: (mut nazor ) - neregistrovaný
Datum:2010-11-05 02:10:49
neboj nebude

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Duty: Black Ops
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Duty: Black Ops
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 34201x - statistika
Call of Duty: Black Ops 79 z 100 Průměr z 20 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-11-09
Call of Duty: Black Ops

Průměrné hodnocení z médií:

79.11 %

Min : 67 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Treyarch
Distributor: Activision
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 20
Počet preview: 16

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Nekonečná akce s prvky prvotřídního válečného filmu vás do sebe zkrátka vtáhne a nepustí. Treyarch se vymanilo, z kulis studené války a stvořilo plnohodnotný akční zážitek.
> Czechgamer.com : 67 %
SP: O chloupek lepší než MW2, i tak však jde stále špatným směrem. Už třetí díl jsem nucen hrát totálně nascriptovaný interaktivní film a podřizovat se vůli vývojářů.
> GamesWEB.sk : 7/10
Nadšenie opadlo veľmi rýchlo. Síce sa to snažilo ku koncu dohnať, po technickej, príbehovej a sčasti aj stereotypnej prvej polovici hry to bola úloha nadmieru ťažká.
> GamePark : 90 %
SP: Chybí tomu něco navíc, něco z čeho byste si sedli na zadek. Můžeme vám však garantovat, že se budete celých šest hodin, které singleplayer nabízí, skvěle bavit.
> GamePlanet.cz : 9.5/10
Black Ops je jistě nejlepší střílečkou tohoto roku. Některé věci bych chtěl vidět maličko jinak (hra více hráčů), ale jinak je to excelentní kousek.
> Games.cz : 7/10
Při hraní se nebudete nudit a během osmi až devíti hodin, které vám singleplayer Black Ops zabere, uvidíte řadu scén, které vám jiné současné hry zkrátka nenabídnou.
> Games.cz :
MP: Obrovské možnosti přizpůsobení hry podle vlastního gusta a díky vychytralému kolečku levelování, kontraktů, gamblingu a nakupování, je velká pravděpodobnost, že vás chytne.
> Bonusweb : 80 %
Je to poctivá střílečka s krátkou, ale hutnou kampaní pro jednoho. Při hře více hráčů nabízí prakticky nekonečné vyžití.
> Czechgamer.com : 86 %
MP: O třídu lepší část Black Ops, zábavnější, rychlejší, návykovější. Zkrátka na singleplayer zapomeňte.
> Hrej.cz : 9/10
MP: Ano, můžete namítat, že se jedná o obyčejnou střílečku, ale vysoké produkční kvality nejnovějšího dílu v sérii Call of Duty zcela opodstatňují jejich volbu.
> Sector.sk : 8.5/10
Ponúka krátku, ale zaujímavú kampaň, masívny multiplayer a zombie mód. Je to menšia ponuka ako v MW2, ale tú dokáže vyvážiť zaujímavé vyrozprávanie kampane.
> GameSite.sk : 80 %
Nestíhate si ani uvedomiť čo sa vlastne robí, stále len bežíte a strieľate. MP je jednoznačne tým najlepším, čo sa dá na dnešnom trhu zahrať.
> Eurogamer.cz : 8/10
MP: Samotná hra je minimálně stejně zábavná jako předchůdce a navíc je okořeněná o pár nových prvků a herních režimů.
> GamePark : 85 %
MP: Největším nedostatkem je tak pro nás přílišná podobnost s předchozími díly, u multiplayeru bychom uvítali větší dávku inovací a nových nápadů.
> Vokr.com : 75 %
Black Ops potěší jak zajímavým příběhem a hollywoodskou akcí, tak i poměrně dlouhou herní dobou a chytlavým multiplayerem.
> Recenzeher.eu : 70 %
Pro vlastníky předchozích dílů moc koupi nedoporučuji, ale i přes všechny výtky se jedná o kvalitní hru, kterou ale vídáme každý rok už od roku 2007.
> Doupě : 7/10
Call of Duty: Black Ops pokračuje ve vyšlapané cestičce nastavené Modern Warfare 2: kampaň opět představuje epicky přeplácanou akční jednohubku, ke které nemá příliš smysl se po jednom dohrání vracet.
> hry.Sme.sk : 7.5/10
Call of Duty: Black Ops ponúka nenáročný, menej atmosferický a rýchlejší multiplayer. Pokým je toto presne to, čo hľadáte, nemáte čo riešiť. Ak váhate, pretože vlastníte predošlé diely Call of Duty, s ktorými si vystačíte, je táto voľba čisto na vás.
> hry.Sme.sk : 7.5/10
Ako teda hodnotiť Call of Duty: Black Ops bez klasického multiplayeru? Ak sa nebudeme pozerať len okato na číslo výsledného hodnotenie, máme pred sebou strieľačku z vlastného pohľadu, ktorá vsádza na pompéznosť samotných prestreliek s výbuchmi. Lineárna cesta navrhnutá jediným smerom je plná podobných momentov, ktoré vsádzajú výhradne na to, aby vás prehlušili a neustále sa na obrazovke niečo hýbalo.
> Ostatní : 8/10
Call of Duty Black Ops nám opět naservírovala kvalitní porci zábavy,kterou máte z krku sice tak za 6 až 8 hodin,ale to už je dnešní standart.Ze série Call of Duty nám Black Ops přinese zatím nejkvalitnější příběh,zabalený v parádní grafice,se kterou drží krok i ozvučení.Nebýt stereotypu a tupých nepřátel,dal bych 9/10,ale jelikož tyto chyby tu jsou,musím udělit 8/10.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %