Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Duty: Black Ops 2 > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skLukáš Dolniak / Dolno7/1070 %2012-12-29
Recenzeher.euJan Klimus8/1080 %2012-12-20
GameSite.skEncrypt---80 %2012-12-16
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-12-05
Czechgamer.comPetr Schwank---50 %2012-12-03
GameParkkralik2012---80 %2012-11-26
GameSite.skKapo---89 %2012-11-26
Games.czTomáš Marný8/1080 %2012-11-24
DoupěPetr Baum7/1070 %2012-11-24
Sector.sksaver7.5/1075 %2012-11-20
Hrej.czLukáš Kunce7/1070 %2012-11-18
BonuswebDavid Sillmen---80 %2012-11-18
ZingMichal Maliarov8/1080 %2012-11-14
Eurogamer.czMartin Zavřel8/1080 %2012-11-12
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.00 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 89 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

72.14 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 2147 z 5973 Žebříček
PC: 929 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 104 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 203 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-02-15 15:59:12
hahaha ale na call of duty black ops 2 citi nemate
[Odpověz]

Titulek: No
Nick: (Hugo123)
Datum:2012-11-27 00:44:21
Opravadu jsem mile překvapen, tentokrát Treyarch odvedl skvělou práci a štve mě že sem si koupil shit jménem MoH-Warfighter, investice měla jít do této pecky ale dle předchozích dílů jsem opravdu nečekal žádný zázrak ale je to pecka. Vytknul bych snad akorát grafiku na dnešní dobu a poměra je to celkem zastaralý engine a chtělo by to fakt změnu pak by to byla mega hra, bugy mírné což potěší občas vysíralo okdud se furt berou nepřátelé:) 80% story super což se o MoH říct nedá, délka také překvapila + zákysy:)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Duty: Black Ops 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Duty: Black Ops 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 7523x - statistika
Call of Duty: Black Ops 2 76 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-11-12
Call of Duty: Black Ops 2

Průměrné hodnocení z médií:

76.00 %

Min : 50 % Max : 89 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Treyarch
Distributor: Activision
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 14
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 8/10
Black Ops 2 je důkazem, že autoři berou kritiku o stereotypu a rozmrzelé stížnosti vážně. Přestože ve svém jádru je tradičně opulentní filmovou akcí, přináší zároveň vítané a skvěle fungující prvky nelinearity, strategie i RPG voleb. To vše podpořeno (ne)překvapivě silnou výpravou, mimořádně ambiciózním příběhem a hlavně pestrostí na všech frontách.
> Zing : 8/10
Lineární, akční a relativně krátká, na druhou stranu však intenzivní, emocionální a řádně epická válečná jízda, kterou čas od času potřebujeme. Black Ops 2 pokračuje v tradicích, nastolených jedničkou a nabízí další uspokojující zážitek, okořeněný futuristickým podáním a prvotřídním obsazením. Rozhodně jedna z nejlepších FPS akcí letošního roku a skvělý příklad, jak osvěžit každoroční sérii.
> Hrej.cz : 7/10
Kdyby taková věc vyšla před pěti lety, asi bychom si sedli na zadek a hře bez ostychu napálili o pár bodů vyšší hodnocení. Dnes už máme pocit, že si celý herní svět tak trochu nechává líbit přidrzlé manýry Activisionu, který opakovaně vydělává obrovské peníze za minimum námahy. Jak dlouho ještě?
> Bonusweb : 80 %
Po prvním Modern Warfare pravděpodobně nejlepší díl série. Povedený příběh povznáší titul nad primitivní střílení, které navíc bylo přeci jen ozvláštněno.
> Sector.sk : 7.5/10
Ak ste nenároční na hrateľnosť, Call of Duty vám ulahodí, explózie striedajú ešte väčšie explózie a zombie/vojaci sa hrnú, aby ste ich zastrelili.
> Games.cz : 8/10
Velmi milé překvapení. Singleplayer je pořád skriptovaná jízda, ale je macatý, dobře poskládaný a dokonce i zábavný, zatímco multiplayer se při nepopiratelných vysokých kvalitách navíc pokouší lehce rozčeřit jinak stojaté vody série. Nemrtvým sice tak trochu dochází dech, přesto je to však po letech Call of Duty, které se vám nebojím doporučit.
> Doupě : 7/10
Je podzim, takže opadávají stromy, prodlužují se večery a vychází nový díl Call of Duty. Tentokrát z blízké budoucnosti.
> GamePark : 80 %
Jedna z největších výtek Black Ops 2 nakonec padá na bedra enginu, který je značně zastaralý, a i když ho autoři s každým rokem zkrášlují a dodávají mu na působivosti, všichni vědí, že to není to, co by to být mohlo.
> GameSite.sk : 89 %
CallofDuty: BlackOps II je rozhodne jeden z kandidátov na hru roka. Čaká na vás strhujúci, skvelo napísaný a najlepší príbeh spomedzi ostatných dielo
> Czechgamer.com : 50 %
Kupujte kvůli multiplayeru a na všechno ostatní zapomeňte.
> Konzolista.cz : 8/10
Call of Duty: Black Ops 2 je velké překvapení. Základem je opět skvělý multiplayer, ale celou skládačku doplňuje i povedený singleplayer, který začal v posledních letech dost strádat. Konečně je tu tedy pokračování, za nímž je vidět i tvrdá práce a ne jenom kalkul s naplněním prasátka, i když i to si musí v těchto dnech pochrochtávat, stejně jako jistě spokojení hráči. Call of Duty je zpět, a to v plné síle!
> GameSite.sk : 80 %
Call of Duty. Slovné spojenie, ktoré vyvoláva dlhú diskusiu. Čaká na vás premyslený príbeh, zaujímavé cutscény, trochu viac scriptu a v podstate rovnaké grafické spracovanie so svetlejšími chvíľkami. Pobaví vás najmä spomínaný multiplayer a zombie mód. Zaujmú zbrane a prostredie ladené do budúcnosti. Vašim ušiam ulahodí soundtrack. Či už ste alebo nie ste fanúšik tejto hernej série, za skúšku to určite stojí a nič tým nestratíte. Akurát 5 hodín z jednej nudnej nedele.
> Recenzeher.eu : 8/10
Nové Call of Duty: Black Ops II prodělalo určitě mnoho změn k dobrému a konečně se o kousek posunulo dál. Scorestreaks místo killstreaks, nový systém vybavení, league play a perfektní singleplayer jsou hlavními taháky tohoto dílu. Bohužel zůstalo i mnoho nedostatků, které provázejí skoro všechny díly série. Je tu všudypřítomný lag, který poznáte většinou až v killkameře, nebo při přebíjení zbraně, opravdu už zastaralý engine, slabší grafika, nudný zombie mód a design map by potřeboval více nápadů a inovací. I přes tyto nedostatky vám letošní díl mohu doporučit.
> GamesWEB.sk : 7/10
Mnohí Call of Duty nenávidia kvôli tomu, že sa séria stala obeťou šialeného amerického merchandisingu, kde sa v hre neudeje jediná zmena, kým to ešte sype peniaze. Oveľa viac je ale tých, ktorí hru zbožňujú za jej relatívnu nenáročnosť, hollywoodske spracovanie a samozrejme multiplayer. My by sme sa radi nezapojili ani do jednej z týchto dvoch skupín, Black Ops 2 sme si síce užili, ale nabudúce nás stále sa opakujúca sa hrateľnosť baviť najskôr nebude.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %