Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Duty: Advanced Warfare > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  
FunStore  299 Kč  
FunStore  329 Kč  
FunStore  1099 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebJakub Žežule / Bogey---80 %2015-01-11
DoupěOndřej Selner4.5/590 %2015-01-11
GameParkkralik2012---85 %2015-01-11
XboxWeb.czyourself8/1080 %2015-01-11
ZingMichal Burian8/1080 %2015-01-11
Vytukej.czMartin Pilous---75 %2015-01-11
Eurogamer.czMartin Zavřel7/1070 %2014-12-07
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx4/580 %2014-12-07
Games.czDaniel Kremser / WoLf-Cz------2014-11-06
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

67.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 1658 z 5973 Žebříček
PC: 688 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 81 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 160 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Duty: Advanced Warfare
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Duty: Advanced Warfare
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4118x - statistika
Call of Duty: Advanced Warfare 80 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-11-06
Call of Duty: Advanced Warfare

Průměrné hodnocení z médií:

80.00 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Advanced Warfare přináší přesně to, co byste od téhle série čekali. Je to opulentní válečná podívaná plná hollywoodských wow momentů a explozí. Tomu rozhodně napomáhá nový engine a citelný technologický pokrok. Nudit se u ní nebudete. Jenže zrovna tenhle díl měl mnohem větší ambice: špičkoví herci a futuristické vojenské technologie měly vlít novou krev do recyklovaného stereotypu. To se ale bohužel příliš nepovedlo a tahle válka zdaleka není tak pokročilá, jak bychom si dle názvu přáli. Advanced Warfare je lepší než loňský díl Ghosts, ale vlastně jen po technické stránce, co do hratelnosti je na tom v podstat&
> Hrej.cz : 4/5
Velmi slušný díl v sérii, která se dávno stala svým vlastním žánrem. Ti, kteří si pochvalovali i předchozí pokračování, nebudou zklamáni, zarytým odpůrcům jistě vnukne do mysli spoustu nových nadávek na domnělou zatuchlost značky.
> Bonusweb : 80 %
Call of Duty: Advanced Warfare je lepším dílem než Ghosts, nejde však o nový začátek pro sérii. Kampaň zaujme spíše nové hráče, zkušenější budou mít i přes pár vítaných novinek pocit déja vu.
> Doupě : 4.5/5
Hra se v multiplayerových kláních hýbe naprosto plynule. Někdy je to sice docela zběsilost, protože nevíte, zda máte očekávat útok zleva, zprava anebo shora, ale o tom nové Call of Duty je.
> GamePark : 85 %
Jde o výbornou multiplayerovou akci, která sérii do jisté míry napravuje reputaci. Než však dojde k úplnému zahojení všech ran, jež nám Call of Duty v minulosti udělilo, budou muset i zbylá dvě studia, jež na něm v současnosti pracují, dokázat, že nešlo pouze o šťastnou náhodu a sérii doopravdy čekají světlé zítřky.
> XboxWeb.cz : 8/10
Call of Duty: Advanced Warfare je prvním titulem, ze série s tříletým vývojovým cyklem a očividně mu to prospělo. Také jde o první Call of Duty z dílen Sledgehammer, kteří u některých částí vsadili na jistotu ovšem u jiných se pořádně rozšoupli. Nový pohybový systém výrazně oživil poněkud stagnující hratelnost a troufám si říci, že to bude mít Treyarch příští rok velmi těžké.
> Zing : 8/10
Sledgehammer Games se jejich první Call of Duty povedlo. Jde rozhodně o jeden z těch lepších dílů této známé série.
> Vytukej.cz : 75 %
Call of Duty: Advanced Warfare nabízí přesně to na co jsme v sérii zvyklí. Bohužel přidává pramálo novinek. Pro fanoušky multiplayerových klání to bude pošušňání, pro zbytek toho příliš nenabízí. Kampaň je bohužel opět extrémně krátká a příběh to příliš neustál. I tak jde v rámci stříleček o dostatečnou záležitost, kterou si stojí za to projít. Ale řekněme si to na rovinu, až bude cena na polovině. Příště už konečně zase tu druhou světovou, prosím!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %