Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Duty 5: World at War > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
MOBIL - Call of Duty 5: World at War (JAVA) 64.50 %XBOX360 - Call of Duty 5: World at War (X360) 66.67 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORENikolaj Tuček---74 %SCORE 179
LEVELPetr Bulíř6/1060 %LEVEL 173
GamePlanet.czVojtěch Uher7.5/1075 %2009-01-02
GamesportMartin Pilous---70 %2008-12-20
GameStar.czJakub Vitásek / Foxxy8.5/1085 %2008-11-26
Hratelne.cz ---75 %2008-11-17
Hrej.cz 8/1080 %2008-11-17
Bonusweb ---70 %2008-11-14
GamePark ---77 %2008-11-11
Games.cz 6/1060 %2008-11-09

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/cod5vid/index.aspAutor: Michal Jonáš & Jakub Bouček (Games.Tiscali.cz)2008-12-05

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.60 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.97 %

Počet hodnocení: 34
Min. hodnocení: 44 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2606 z 5973 Žebříček
PC: 1167 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 124 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 234 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2008-11-07
GamePark2008-11-05
GameStar.cz2008-10-08
Games.cz2008-09-30
Hratelne.cz2008-09-22
Gamesport2008-08-26
GameStar.cz2008-08-15
Recenzeher.eu2008-08-13
HrajMobil.sk2008-07-08
GamePlanet.cz2008-07-08
Hrej.cz2008-07-04
Bonusweb2008-07-02
Galaxie.Name2008-07-01
Doupě2008-06-30
GamePark2008-06-30
hry.Sme.sk2008-06-27
Hratelne.cz2008-06-21
Bonusweb2008-06-12
Games.cz2008-06-10

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-01-01 00:45:03
těch válečných her už tu bylo požehnaně,a tahle má jen hezčí grafiku.Jinak střílečka jako každá jiná
[Odpověz]

Titulek: neregistrovan
Nick: (uzasny ::::::::::::::DDDDDDDDDDDD) - neregistrovaný
Datum:2011-04-11 20:38:35
nej hra na svete
[Odpověz]

Titulek: hm
Nick: (sifon fis) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 21:55:18
hra je dobrá protože se válčí proti blbím japomcům pak je to konečně náká těžká hra a má nádhernou grafiku příběch nic moc a je to docela hm dobrý
[Odpověz]

Titulek: Uložená hra
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-01-12 01:47:00
Prosím o radu,jak mám spusit uloženou hru.Vzdycky jak jsem hrál tak se mi v menu ukazalo save game/load game ...ale v teto hre to neni.Muzete mi prosim poradit jak ji mam spustit?
[Odpověz]

Titulek: Re: Uložená hra
Nick: (čůfa) - neregistrovaný
Datum:2010-10-28 20:56:02
jestli chceš pokračovat kde jsi zkončil, dej resume games. jestli chceš nahrát misi, dej mission select (nebo tak nějak)

Titulek: Stalingrad
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-12-03 18:32:10
Nazdar, dostal jsem se do bodu, kdy mám své soudruhy rusáky podpořit v palbě, ale zatím jsme nepřišel naco se má konkrétně střílet. prosím o radu
[Odpověz]

Titulek: zrada:)
Nick: (AirWill) - neregistrovaný
Datum:2009-08-28 21:50:10
prosimvas nevi te nekdo proc kdyz zapnu calla 5 tak mi jde vse menu v pohode a kdyz chci dat solo tak se mi tam obevy normalne za co chci hrat a kdyz na to kliknu tak se nic nedeje?prosim o radu..diky
[Odpověz]

Titulek: Re: zrada:)
Nick: (winer12369)
Datum:2009-08-29 21:48:19
Taky mi to tak blblo, ale stačí vytáhnout internetovej kabel z počítače a spustit hru znova a mělo by to jít. Při dalším hraní už může kabel bejt zapojenej (aspoň mě to tak šlo).

Titulek: Call of Duty 7
Nick: (Pajero) - neregistrovaný
Datum:2009-05-03 13:55:37
Treyarch usilují o licencování africké, kubánské a sovětské hudby, prý asi do Call of Duty 7 z padesátých let a vietnamské války.
[Odpověz]

Titulek: kolo s minami na padácích
Nick: (jyrycek) - neregistrovaný
Datum:2009-04-15 16:04:52
Lidičky,co mám dělat?Jsem v kole,kde jsou miny na padácích a nevím,co mám dělat,prosím poraĎte!!!díky nvu@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA COD5
Nick: (Bodovson) - neregistrovaný
Datum:2009-02-11 12:59:38
Dejte mi návod kde a jak vám mám poslat češtinu.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-01-04 16:23:20
hej bejki cod 5 je dobra hra
[Odpověz]

Titulek: Call of Duty 6 - Modern Warfare
Nick: (Spass) - neregistrovaný
Datum:2009-01-03 16:23:21
už se hrozně tešim na Call of Duty Modern Warfare 2 ma vijit nikdy tento rok
[Odpověz]

Titulek: Re: Call of Duty 6 - Modern Warfare
Nick: (POKAS)
Datum:2009-01-03 22:00:47
myslis to bych byl moc rad kdyby vysel

Titulek: problém
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2009-01-02 01:20:49
prosím nevíte proč se mi call of duty 5 při načítání třeního kola vypne
[Odpověz]

Titulek: MAZEC
Nick: (Night)
Datum:2009-01-01 08:49:17
cod 5 nejlepší a nejzábavnější serie.Čeho si velmi vážim je zařazení starých dobrých pušek,které mi v Call of Duty 4 Modern War velmi chyběli.Dále nesmím zapomenout na velmi dobrou grafiku a upravení ztracení ruky nebo nohy.Velmi se těšim co nového přinese Call of Duty World at War 2.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (lordlukas) - neregistrovaný
Datum:2008-12-03 22:03:30
Spolupráce a střílení zombíků je vážně super!!!! Ale strašne se opičej v percích v multiplayeru....80%
[Odpověz]

Titulek: na COD4 to nema ani zdaleka..
Nick: (freedom fighter) - neregistrovaný
Datum:2008-11-25 14:35:44
...ani sa necudujem, ze Infinity odmietli robit cod5 lebo tema 2.sv. vojny je uz vazne otrepana - a maly 100% pravdu ! Len pajaci Treyarch sa toho chytili a podobne ako ich COD3 to aj tak PORIESILI... Verim, ze COD6 bude plne v rezii Intinity !
[Odpověz]

Titulek: huste
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-11-30 20:35:09
jeto nejlepsi hra na svete ale priznam se call of duty 4 je lepsi

Titulek: CoD5 je nej strilecka roku 2008
Nick: (TheRock.M)
Datum:2008-11-23 20:04:01
Call of Duty 5 World At War si ma zaslouzit vic nez 60% ja bych nedaval rovnou 100 ale 97%(zapory) protoze nejaky chybky tam byly ale maly a ja to mel hotovy za 1 den ale to neva MoH arbone jsem mel taky za den. 97%(klady) je tam dobrý příbeh, zpatky do 2sv. ,a to strileni zombiku je taky dobra vec kdyz se chci pobavit
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (TNT) - neregistrovaný
Datum:2008-11-19 00:03:12
čtyři krátké včery a COD5 je v tahu, dobrá hra, ale řekl bych že COD4 nasadila laťku hodně vysoko ... jinak dojem dobrej, akorát střílení zombíků na konci jako bonus trochu mimo mísu ... ale to nic nemění na tom, že hře dávám tak 85 %
[Odpověz]

Titulek: 96.00 %
Nick: (¨Miki) - neregistrovaný
Datum:2008-11-17 03:51:00
No ja bych rek ze si to zaslouzi minimamlne 90 procent sem to dneska dohral je nej hra co zatim je.kam se na to hrabe airborn
[Odpověz]

Titulek: Re: 96.00 %
Nick: (POKAS)
Datum:2008-11-17 14:42:01
mas naprostou pravdu

Titulek: NIC MOC
Nick: (dominik) - neregistrovaný
Datum:2008-11-15 14:32:27
PODLE MĚ NA GRAFIKU A TAK VŠECHNO JE TO VÍBORNÝ ALE JÁ JSEM TO MĚL HOTYVÝ ZA 1DEN TAK JÁ DÁVÁM TAKY 60%
[Odpověz]

Titulek: Re: NIC MOC
Nick: (Munez30) - neregistrovaný
Datum:2008-11-16 18:48:16
presne tak ja ji teda jeste nemam tu hru ale tipuji ze to bude zase strasne priserne moc kratky,call of dutty 4 modern warfare jsem mel dohraty asi za cca 6 hodin hruza

Titulek: CoD 5 = kravina
Nick: (ááíčášéěýčýřéěšč) - neregistrovaný
Datum:2008-11-14 19:32:31
je to totalni blbost pacific je okopirovany z medal of honour a berlin zas z call of duty 1 a 2 jediny co je dobry je nazi zombie
[Odpověz]

Titulek: Re: CoD 5 = kravina
Nick: (POKAS)
Datum:2008-11-15 23:19:06
Ty jses ale magor ty cod 5 se neda srovnavak se zadnym dilem cod

Titulek: blbci
Nick: (POKAS)
Datum:2008-11-12 00:26:48
to si delaji spandu tisicali games hodnotilo 60% ja to hodnotim 100% patri mezi nejlepsi hry ktere jsem hral
[Odpověz]

Titulek: Call Of Duty 6
Nick: (Jan Pajer) - neregistrovaný
Datum:2008-06-21 23:06:37
Ne jeste bude Call Of Duty 6 ale to bude onlinovka a bude na tom pracovat firma infinity ...... a vijde okolo roku 2010
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2008-06-21 14:05:29
doufam ze tohle je posledni cod... uš to totiš začíná ztracet svou originalitu.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-11-16 03:22:28
jj. nic moc hra oproti predchodcom...

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-07-10 13:30:20
ale Black ops je blbost

Titulek: dobry
Nick: (POKAS)
Datum:2008-06-17 18:50:19
call of duty 5 to bude zase nares ale bude asi z vitmmu ale to nevadi
[Odpověz]

Titulek: Re: dobry
Nick: (freedom fighter) - neregistrovaný
Datum:2008-11-25 14:32:08
...ty si nejako zabrzdeny , nie ? LOL ! COD5 bude asi ?!?

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Duty 5: World at War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Duty 5: World at War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 61320x - statistika
Call of Duty 5: World at War 73 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-11-11
Call of Duty 5: World at War

Průměrné hodnocení z médií:

72.60 %

Min : 60 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Treyarch
Distributor: Activision
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 10
Počet preview: 19

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %