Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Duty 2 > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Call of Duty 2 (X360) 88.50 %

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  
Microgames  692 Kč  
Microgames  1385 Kč  
FunStore  1399 Kč  
FunStore  1399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---86 %SCORE 142
LEVELPavel Prouza / Frix7/1070 %LEVEL 133
GameStar.cz 9/1090 %GameStar 79
Časopis GameOn (zrušen) ---87 %GameOn 8
Časopis Doupě 8.7/1087 %Doupě 12/05
Dex-site.com (ZRUŠEN) ------2007-11-24
Emag ------2007-03-04
Dex-site.com (ZRUŠEN) ------2007-02-09
Galaxie.Name ---78 %2006-02-15
Vokr.com 8.5/1085 %2006-02-04
NejHry.cz (ZRUŠEN) 8/1080 %2006-01-28
NejHry.cz (ZRUŠEN) 9/1090 %2006-01-07
Games.cz ------2006-01-04
Gamezone (ZRUŠEN) ------2005-12-02
HotGames ---93 %2005-11-17
Gamesport ---90 %2005-11-14
Bonusweb ---80 %2005-11-14
hry.Sme.sk 4.5/590 %2005-11-14
Gamezone (ZRUŠEN) ---87 %2005-11-07
Doupě 8.5/1085 %2005-11-07
Games.cz ---91 %2005-11-04
Gamecenter (pozastaven) ---92 %2005-11-04
Sector.sk ---93 %2005-11-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.33 %

Počet recenzí: 23
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.13 %

Počet hodnocení: 109
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 550 z 5973 Žebříček
PC: 196 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 29 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 63 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2005-10-30
Czechgamer.com2005-10-07
Gamezone (ZRUŠEN)2005-10-01
Games.cz2005-09-30
Bonusweb2005-09-29
HotGames2005-09-29
NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-09-27
Gamesport2005-09-20
Bonusweb2005-08-24
Vokr.com2005-00-00

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: new server
Nick: (tygrikpbcz) - neregistrovaný
Datum:2011-10-17 02:08:15
vice na http://gamecompsyscz.4fan.cz/forum/index.php
[Odpověz]

Titulek: Nový herní server HANTIKA CZ/EN
Nick: (Jiří) - neregistrovaný
Datum:2010-11-13 04:50:18
Rozjeli jsme nový server cod 2 s názvem HANTIKA CZ/EN. Přijďte si zahrát a soutěžte s námi o ceny, více info na www.hantika.com
[Odpověz]

Titulek: Re: Nový herní server HANTIKA CZ/EN
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-25 17:32:10
Lepsi je 81.0.217.183:27457

Titulek: server call of duty 2 podte ho vyzkoušet
Nick: (Ricmond) - neregistrovaný
Datum:2009-07-09 09:15:47
Ahoj rozjeli jsme server COD2 IP adresa serveru je 84.242.104.150:28960 extrem+ mod . Na Serveru mužete hrat i s vypalenou hrou . Každej kdo si chce zahrat je vítanej . Info na http://ghostsoldier.webnode.cz/
[Odpověz]

Titulek: Re: server call of duty 2 podte ho vyzkoušet
Nick: (Ricmond) - neregistrovaný
Datum:2009-07-09 09:18:52
jo a zapoměl sem napsat že server zpouštim deně od 15:00 do 22:00 tak nevahejte a připojte se.

Titulek:  
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-08 18:38:52
Většina lidí hodnotí hry jako kdyby vyšle v této době.Nejlepší střílečká, která se vyrovnala legendárnímu Medal of Honoru.:)
[Odpověz]

Titulek: stara dobra hra
Nick: (POKAS)
Datum:2008-05-12 22:51:46
call of duty 2 je stara dobra hra nemyslite
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (bady) - neregistrovaný
Datum:2008-02-10 13:10:05
kdo vi kde muzu stahnout cestinu do cod2 at napise na mail badyo@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: cestina do call of duty 2
Nick: (Lukinho99) - neregistrovaný
Datum:2007-05-25 14:47:50
poslete mi nekdo cestinu do hry call of duty 2 na pc please muj email je Lukinho99@seznam.cz thank you #
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina do call of duty 2
Nick: (kenny63) - neregistrovaný
Datum:2009-03-10 05:04:47
kdo chce češtinu ať napíše na kenny63@seznam.cz já potřebuju zase poradit jak je možný že mne to pořád píše špatný kod :-(

Titulek:  
Nick: (binariz3)
Datum:2007-03-27 18:07:29
nevim ale mě to přišlo spíš jako celkem obyčejná FPS s excelentním technickým zpracováním, nic víc, nic míň.
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA
Nick: (Maras) - neregistrovaný
Datum:2006-04-24 10:00:00
nevíte kde se dá sehnat čeština?????
[Odpověz]

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (Kdo.vi) - neregistrovaný
Datum:2006-04-25 10:00:00
http://scorpions.cz/poradna/viewtopic.php?t=12568 Nekde tam je, jen je potreba hledat ;-)

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (Kdo.vi) - neregistrovaný
Datum:2006-04-25 10:00:00
Vlastne jednodusi - http://sld.ic.cz/modules/mydownloads/visit.php?cid=7&lid=49

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (Blackshow) - neregistrovaný
Datum:2006-05-21 10:00:00
já ji mám takmi pošli tvůj mail

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (kaja) - neregistrovaný
Datum:2006-06-07 10:00:00
Taky byh chtěl češtinu do call of duty 2.Pošle mi ji někdo? Hrado@centrum.cz.Díky

Titulek: Dotaz
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-03-14 11:00:00
Zdravím, zajímá mě jestli jde, když po mě skopčák hodí granát tak ten granát zase hodit zpátky???
[Odpověz]

Titulek: Re: Dotaz
Nick: (anonim) - neregistrovaný
Datum:2008-03-25 21:12:56
misim ze ne...teda vim to

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-08 11:00:00
Výborné pokračování prvního dílu. Fantastická atmosféra,která nadchne především příznivce 2.světové války. Nemnohá vylepšení jsou jen ku prospěchu hratelnosti (pochybuji, že ve válce vojáci co 5 minut hledali lékárničku...),ale platí to i pro mírné odchylky od realismu války ( boj v tanku výhled,odolnost, zranění ap.).Grafické zpracování je výborné. Zkuste si do volného slotu (pokud nějaký máte....)přidat paměť a uvidíte jak se zlepší kvalita detailů-hra si to zřejmně optimalizuje sama. Nejůžasnější je dynamičnost celé hry. Kolem Vás vybuchují granáty,prohání se tanky, sviští kulky, umírají spolubojovníci,neustále slyšíte rachot palby, všude je kouř-jste tělem i duší ve válce.'Hozený' granát se Vám pod nohy vrací jako bumerang a němčouři nejsou žádní pitomci.Když ve hře zemřete velmi jasně si uvědomíte svou chybu, ale hra je k Vám jinak velmi milosrdná a loudování z půl hodiny vzdáléné primární pozice se nekoná. Hra je jednoznačne určena k odreagování a zvládne ji hrát v podstatě každý. Některá skeptická hodnocení redaktorů privilegovaných časopisů neodpovídají skutečné hodnotě hry a každý akčně zaměřený hráč nemůže udělat chybu když po ní sáhne.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (anonim) - neregistrovaný
Datum:2008-03-25 21:09:06
tleskam :)

Titulek: navod na kody
Nick: (toko) - neregistrovaný
Datum:2005-12-11 11:00:00
to musis dat zajprv prejsz miisiuj a potom natukat kod
[Odpověz]

Titulek: Call of Duty 2
Nick: (Breki) - neregistrovaný
Datum:2005-12-11 11:00:00
Nefunguju mi cheaty, vie mi niekto pomoct? Vsetko robim Dakujem
[Odpověz]

Titulek: Re: Call of Duty 2
Nick: (BanY) - neregistrovaný
Datum:2007-07-27 01:58:06
ani nech ti nejdu takych cheaterov nepotrebujeme pro cod2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Titulek: Re: Call of Duty 2
Nick: (anonim) - neregistrovaný
Datum:2008-03-25 21:11:20
woe takova hra zadny chaty nepotrebuje ja ju hral i na veterana a bez chaetu sem ju dohral ...........debil :)

Titulek: Super pařba
Nick: (dawe.master) - neregistrovaný
Datum:2005-11-29 11:00:00
Taky sem to dohrál a je to fakt NEJ....i když to vypadá až podezřele moc podobně jako jednička....ale je to fakt špica!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: super bomba spica
Nick: (mixal1) - neregistrovaný
Datum:2005-11-22 11:00:00
davam 2000000000...%
[Odpověz]

Titulek: x
Nick: (mates) - neregistrovaný
Datum:2005-11-18 11:00:00
je to bombova hra davam 100procent
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kykyryk) - neregistrovaný
Datum:2005-11-06 11:00:00
lIDI já už jsem za vodou,dohrál jsem to:-) Je to super hra!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: už se na to těšim
Nick: (už se na to těšim) - neregistrovaný
Datum:2005-10-31 11:00:00
už se na to moc těšim
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Duty 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Duty 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 35618x - statistika
Call of Duty 2 86 z 100 Průměr z 23 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-10-25
Call of Duty 2

Průměrné hodnocení z médií:

86.33 %

Min : 70 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Infinity Ward
Distributor: Activision
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 23
Počet preview: 10

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %