Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Brink > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREDaniel Krásný---60 %2012-01-10
DoupěPetr Schwank5/1050 %2011-07-04
Herní webNikola Marko---50 %2011-06-23
ZingRosťa Viktorin6/1060 %2011-06-11
hry.Sme.skJán Kordoš5.9/1059 %2011-06-02
Sector.skspacejunker5/1050 %2011-05-20
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---54 %2011-05-19
Eurogamer.czMichal Bayerl3/1030 %2011-05-19
Games.czDan Vávra5/1050 %2011-05-18
Hrej.czOndřej Švára4/1040 %2011-05-15
GameParkCheech_Chong---65 %2011-05-09
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

51.64 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 65 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

57.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 45 %
Max. hodnocení: 68 %
Pořadí:

Celkově: 4730 z 5973 Žebříček
PC: 2354 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 200 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 368 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Recenzeher.eu2011-03-18
Zing2011-03-09
GameStar.cz2010-08-23
Zing2010-06-28
GamePark2010-06-25
GamePlanet.cz2010-05-03
Bonusweb2010-03-24
Doupě2009-10-26
GamePark2009-09-15
Hrej.cz2009-09-12
Eurogamer.cz2009-07-01

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: taky se tesite na tuto hru?
Nick: (novakpave) - neregistrovaný
Datum:2011-04-12 00:01:10
taky se tesite na tuto hru? ja jiz mam objednavnou na hry.tojepohoda.cz za paradni cenu
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Brink
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Brink
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6940x - statistika
Brink 52 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-05-13
Brink

Průměrné hodnocení z médií:

51.64 %

Min : 30 % Max : 65 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Splash Damage
Distributor: Bethesda Softworks
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 11

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 4/10
Spousta nápadů v záchodě. Brink nemá na to, aby vstoupil mezi legendy kooperativního multiplayeru. Na to je v něm spousta nesplněných přání.
> Games.cz : 5/10
Na papíře a podle slibů tvůrců to vypadalo, že se dočkáme něčeho, co nemá obdoby. To se skutečně stalo, ale obdobu nemá pouze drzost, že po nás někdo chce za podobný nedodělek peníze. Brink má své světlé stránky a není jich málo, ale momentálně jsou ukryté pod nánosem chyb.
> Czechgamer.com : 54 %
Mix dobrých nápadů ještě automaticky neznamená povedenou hru a v případě Brinku to mrzí dvojnásob.
> Eurogamer.cz : 3/10
Brink ukazuje, jak křehká je hranice mezi originalitou a nudou. Spousta na první pohled zajímavých nápadů je ve hře jen proto, aby tam byla. Nesplněné sliby v podobě pohybu S.M.A.R.T. byly jen marketingovým trikem.
> Sector.sk : 5/10
Brink je veľmi zvláštna hra, trpí obsahovým dlhom a akýkoľvek štandardný mód je nahradený bojom o teritóriá a úlohami, ktoré tlačia na spoluprácu. Tímy na mapách sa preťahujú lanom o to, kto na konci vyjde ako víťaz.
> GamePark : 65 %
Z Brink máme takové rozporuplné dojmy. Na jednu stranu jde o zajímavou a vcelku revoluční akční střílečku, jejíž zpracování inovativních prvků se docela i povedlo. Ale především s absolutně týmovým laděním se pojí i řada neduhů. Zatím jen těžko narážíte na schopné hráče, s nimiž by vás hraní bavilo. A né každý má několik kamarádů, s nimiž jste schopni se v jednu chvíli sejít, všichni mají Brink a můžete si to společně užívat.
> hry.Sme.sk : 5.9/10
Na Brink sa môžete pozerať len a len ako na arkádovú strieľačku zameranú výhradne na multiplayerovú hrateľnosť. Mnoho nasľubovala, málo splnila. Neberieme hre, že by bola vyslovene nudná a zlá. Rozhodne ale neudrží hráča na tak dlhú dobu ako ostatné akčné hry, ktoré obsahujú ako plnohodnotný multiplayer, tak príbehovú kampaň.
> Zing : 6/10
Jak říkám, je to vážně škoda, protože řemeslně toho lze Brink vytknout jen velice málo a i celkově měla gamesa nakročeno stát se hvězdou. Možná, že jí vaz zlomily, přehnané ambice, možná, že na to tvůrci od začátku neměli. Kdo ví. Pokud tedy nad koupí Brink přemýšlíte, doporučím věnovat pár pohledů Team Fortress 2 a vydat se kdyžtak touto cestou. Pokud ale za výtvor Splash Damage přeci jen utratíte nějakou tu korunu, nemusíte zoufat. Alespoň lehký nadprůměr to bezpochyby je. I díky sympaticky melodickému soundtracku.
> Herní web : 50 %
Brink nebrat. Tak jednoduše se to dá říci. Na všech platformách jsou mnohem lepší střílečky, s lépe propracovaným týmovým módem, vyladěnější technickou stránkou a hlavně – mnohem zábavnější. Tato hra je objetí nevyvážené koncepce, uspěchaného vydání a laxního přístupu.
> Doupě : 5/10
Kdyby Brink nesráželo tolik chyb, mohl atakovat špičku onlajnových stříleček. Takhle nemá na víc než na plížení se v jejich stínu.
> Časopis SCORE : 60 %
Střílečka na pomezí mezi návykem a zatracením. Uvidíme, kde bude za pár týdnů, ale příliš peněz bychom na její zlidovění nesázeli.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %