Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Black Mesa: Source > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czMarek Beniač9/1090 %2012-10-16
Sector.sksaver9/1090 %2012-10-08
BonuswebAndrej Brabec------2012-09-29
Hrej.czHonza Konfršt9/1090 %2012-09-26
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2012-09-26
Czechgamer.comJakub Pokorný------2012-09-23

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

71.25 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 284 z 5973 Žebříček
PC: 93 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 20 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 39 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2009-02-05

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (coje) - neregistrovaný
Datum:2012-09-22 23:59:48
jn je to fakt povedeny
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MaxDecker)
Datum:2012-09-16 20:29:53
Tak nám už hra vyšla :) Grafika pěkná, vylepšený source engine, tudíž o trošičku hezčí než původni HL2 :)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (D-Fens) - neregistrovaný
Datum:2012-09-16 22:35:31
Naprosto skvělá záležitost,jak kdybych se vrátil do roku 1998,grafika je nádherná,už jen ten průjezd vláčkem na začátku tak mě z toho padala čelist,vlastně si nějak nepamatuju kdy jsem byl takhle unešenej,jinak pár věcí autoři trochu pozměnili ...(jsem na začátku)ale scéna ze světlicema..no prostě paráda takhle naposled mě rozsekal asi jen Half-Life 2 před autory hluboce smekám a děkuji jim.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2012-09-18 23:19:59
Tak ja osobne bych byl malinko preci jen kritictejsi. Je parada, ze to tvurci nakonec po 8 nebo kolika letech dotahli do konce (vlastne ne, chybi Xen, nicmene ten je prisliben formou patche), ale osobne me trosku zklamala A.I. Hraji na hard a nekdy vojclove strili dokonale presne jakmile vystrcim byt jen pixel z poza rohu, jindy koukaji a prilis nereaguji i kdyz jim likviduji jejich partaky kolem nich. AI bych rekl byla v puvodnim HL 1 vyladenejsi. Setkal jsem se ale i s bugy stylu, ze neco zustalo viset ve vzduchu, prolinani textur apod. nesvary. A jelikoz jsem dohral dobre 2 desitky z tech znamejsich SP fanouskovskych addonu/modu k HL2 (kdy nektere zcela regulerne dosahovaly kvalit HL2 ci obou nasledujicich episod, a v nekterych pripadech se vyrovnaly pomalu i co do delky) a mam tedy moznost srovnan,i tak vim, ze byla latka nastavena uz velmi vysoko a v tom smeru jsem cekal preci jen o neco odladenejsi zalezitost. Ale jinak je to pekny, vsechna cest.

Titulek:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2012-06-19 22:17:34
Ted o tom znovu psali ze projekt "neni" mrtvy, nicmene osobne tomu uverim, az jak remake nekdy vydaji viz: http://games.tiscali.cz/obrazky/black-mesa-zije-half-life-remake-se-chlubi-novymi-obr azky-59743.
[Odpověz]

Titulek: Vydání Black Messa Source
Nick: (Hanz) - neregistrovaný
Datum:2012-06-19 20:32:57
Tak myslím, že nikdy nevyjde, už je ve vývoji přes pět let a stránkách vývojářů, že byla pozastavena už před dvěma lety, ale pořád se nic neděje, ani tuk. Je to vážně škoda, tak moc sem se těšil..
[Odpověz]

Titulek: Nový engine
Nick: (Cavaski) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 19:09:18
Moje teorie je, že to mají už hotové, jen čekají na Source 2011, protože vidí, jak hry dneska vypadají a nový engine jim mód vytáhne v dobré grafice.
[Odpověz]

Titulek: Re: Nový engine
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 21:43:04
To by museli na nej zase vse predelavat. Nicmene to jsou vse jen teorie. Ted pred par dny jsem cetl nejakou newsku na Games Tiscali kde byl odkaz na nejakou nemeckou stranku, kde psali snad neco ve smyslu ze drive jak v breznu nebo v dubnu 2011 to nevyjde...Pokud by ta zprava byla pravdiva, tak by nebylo co resit a stacilo by se jen tesit. Ja osobne jsem ohledne tohoto modu (remaku) skeptik co se jeho vydani tyce...

Titulek: :-)
Nick: (Darkcan-(cz)-) - neregistrovaný
Datum:2010-09-21 01:55:16
Black mesa - source = velké Fake co se bude oddalovat ještě x Let :-D
[Odpověz]

Titulek: Re: :-)
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2010-09-21 04:53:01
Dost pochybuju ze to kdy vyjde, toho oddalovani uz bylo moc. A popravde i kdyby to nejako vyslo (remake jednicky na source), uz by to take nebylo po graf. strance buhvico tak jak bylo puvodne zamysleno, mame pomalu rok 2011 (teda ne, ze bych si to kvuli tomu nezahral, to zase ne:). Tenhle mod do urcity miry prosvihl svou dobu, muj nazor...Dlouho jsem jej sledoval jak se to s nim vyvrrbi, ale prijde mi to vice nez mrtvy.

Titulek: Zveřejněná BETA?
Nick: (feLZet)
Datum:2010-07-28 05:52:02
Už na tenhle mod čekám pár let a nedávno jsem čet, že byla zveřejněná ňáká beta. Je to pravda? Je pořád ke stažení, pokud ano kde jí stahnu?
[Odpověz]

Titulek: Re: Zveřejněná BETA?
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-28 13:47:00
Tak pokud se ti podaří ji stáhnout.Napiš kde. http://www.zkracovatko.cz/vms A četl si to kde?v metru?v trolejbuse,v sámošce,na pracáku..nebo kde?

Titulek: Re: Zveřejněná BETA?
Nick: (feLZet)
Datum:2010-07-28 23:45:27
Nééé na tácku pod pivo... Tušim, že to bylo nějaký anglický forum ale za boha si nevzpomenu jaký.

Titulek: Re: Zveřejněná BETA?
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-29 00:16:11
Dal sem ti link,aby ses podíval a stáhnul.Či-li,je to blbost co si četl. http://www.zkracovatko.cz/vms

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Black Mesa: Source
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Black Mesa: Source
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 20858x - statistika
Black Mesa: Source 90 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-09-22
Black Mesa: Source

Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Min : 90 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: BMS Team
Distributor: Valve (Steam)
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %