Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Bioshock > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Bioshock (X360) 93.00 %PS3 - Bioshock (PS3) 89.00 %

Kde koupit ?

(X)zone  221 Kč  České titulky
FunStore  450 Kč  
FunStore  1399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---94 %SCORE 164
LEVEL 10/10100 %LEVEL 156
Vokr.com 9/1090 %2007-11-22
GameStar.cz 9.5/1095 %2007-10-19
Gamesport ---98 %2007-10-08
GamesWEB.sk ---90 %2007-09-20
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---98 %2007-09-13
hry.Sme.sk ------2007-09-10
hry.Sme.sk 9.5/1095 %2007-09-07
Sector.sk 10/10100 %2007-09-07
Hrej.cz 10/10100 %2007-09-04
Recenzeher.eu ---95 %2007-09-04
GamePark ---91 %2007-09-02
Bonusweb ---87 %2007-08-30
Hratelne.cz ---97 %2007-08-26
Doupě 9/1090 %2007-08-24
Games.cz 9/1090 %2007-08-21

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

94.38 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 87 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.21 %

Počet hodnocení: 47
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 46 z 5826 Žebříček
PC: 11 z 3068 Žebříček
PC/FPS: 3 z 301 Žebříček
Vše/FPS: 9 z 508 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2007-09-05
Dex-site.com (ZRUŠEN)2007-08-21
Hrej.cz2007-08-18
GameStar.cz2007-08-16
Dex-site.com (ZRUŠEN)2007-08-15
Games.cz2007-08-14
Doupě2007-07-12
Doupě2007-06-18
Recenzeher.eu2007-06-08
Doupě2007-05-29
Games.cz2007-05-09
Vokr.com2007-05-03
GamePark2007-04-19
EscapeMag (pozastaven)2007-03-09
Gamesport2007-01-23
Bonusweb2006-11-30
GameStar.cz2006-11-07
Hratelne.cz2006-10-29
GamePlanet.cz2006-09-09
Games.cz2006-08-27
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-08-18
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-08-18
GamePlanet.cz2006-08-03
hry.Sme.sk2006-07-25
Sector.sk2006-07-07
GamePark2006-06-03
Gamezone (ZRUŠEN)2006-06-01
Doupě2006-05-22
Hrej.cz2006-05-12

Přídavky

Čeština ---
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/hratelna-dema/bioshock_spdemo.zip/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=10459http://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000009028http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=10459
Návodhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000009028http://www.youtube.com/view_play_list?p=582D9D4B1C13B6A3http://www.gameanyone.com/game/PC/393.htmlhttp://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=10459
Obalyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000009028http://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=10459
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/updaty/Bioshock_Version_11_Patch_Worldwide_Retail.zip/
Videohttp://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/Bioshock_SpikeTV_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/Bioshock_X06_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/bioshock_demo_video4.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/bioshock_video5.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/bioshock_video6.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/Bioshock_Gameplay_video7.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/BioShock_WaterVid_1280_video8.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/Bioshock_B_Roll_Final.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/BioShock_Plasmid_video10.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/Bioshock_DevDiary_Trailer1.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/Bioshock_Fisheries_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/Bioshock_E32007_GameplayTrailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/bioshock_video14.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/Bioshock_DevDiary_Trailer2.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/Bioshock_Launch_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/bioshock/download/trailery/bioshock_video17.zip/http://www.abcgames.sk/?p=downloady_zobraz&id=10459
Wallpaperyhttp://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=10459
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: problem s ukladanim hry
Nick: (Neo1811) - neregistrovaný
Datum:2013-04-18 03:48:32
Dobrej mam probleb s Bioshockem 2 stahnul sem si ho z netu.Hru nainstaluju dam cr.ck pak cestinu hra funguje v pohode ale kdyz dam novou hru tak mi vyskoci tabulka s windows game live aby sem se zaregistroval udelal sem to pak to chce po mne kod hry ten nemam tak to vypnu a naskoci tabulka ze nemuzu ukladat hru co stim? dekuji za radu
[Odpověz]

Titulek: Re: problem s ukladanim hry
Nick: (dobrý samaritán) - neregistrovaný
Datum:2013-04-18 13:00:19
Problém velice jednoduše vyřešíš zakoupením hry! V každé originální krabičce s hrou se totiž nachází kód, který potřebuješ!

Titulek: Re: problem s ukladanim hry
Nick: (...) - neregistrovaný
Datum:2013-04-18 20:39:32
Samaritan ma pravdu. Hra formatu Bioshocku, ktera se dnes da sehnat za 148 Kc opravdu neni duvod warezit viz: http://hry-pro-pc.heureka.cz/bioshock/

Titulek: Re: problem s ukladanim hry
Nick: (qwerty) - neregistrovaný
Datum:2013-04-19 00:29:51
To je zbytečný pánové.Tady se kradlo a krást se bude.

Titulek: problém se zvukem
Nick: (Warrior) - neregistrovaný
Datum:2013-03-06 23:45:49
Hru naistaluju bez problému ale jakmile pomine úvodní sekvence hra běží beze zvuku už mě napadlo jestli to může být třeba Windows 7.
[Odpověz]

Titulek: Re: problém se zvukem
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2013-04-05 04:43:55
Na Win 7 64 bit mi facha v poradku. Nicmene na Steam foru k B1 mam dojem ze k tomuhle neco psali, zkus pogooglit.

Titulek: lagy
Nick: (Gamer) - neregistrovaný
Datum:2011-10-02 15:36:06
ZDravim. Mám dotaz na počítač (2giga Ram, dvoujádrovej procesor atd) sem si naistaloval Bioshock a při hře se mi nehorázně seká. NEvím proč detaily sem nastavil všechny na low ae nepomohlo. Kamarad celý Bioshock dohrál na daleko slabším počítači bez jediného seknutí. Nemohlo by to být tím že mám Windows 7 a on XP hru sem si totiž od nej přetáhl.
[Odpověz]

Titulek: Re: lagy
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-10-02 15:59:26
Hlavne co mas mas za grafiku a mas na ni aktualizovany drivery? Jinak co vim tak na sedmickach chodi bezproblemu.

Titulek: Dotaz
Nick: (Trueman) - neregistrovaný
Datum:2011-07-24 02:02:15
Mam 2 dotazy: 1. Co je lepši malé sesřičky vytěžit nebo zachránit a za 2. Kdyz zabiju toho Big dadyho se kterým ty sestřičky chodí a zjistím že sním není (fakt nevim proč) da se ještě najít a vytežit/zachraánit nebo mam rostě smůlu. Za odpověd předem děkuji Trueman
[Odpověz]

Titulek: Re: Dotaz
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-07-24 02:13:45
To zalezi na tobe - pokud je budes zachranovat budes mit mimojine dobry konec hry, pokud vytezis tusim byt jen jednu, pak spatny. Jinak kdyz je zachranis tak dostanes sice mene adama, ale ta felcarka ti to vykompenzuje dareckama (cili o adama v podstate neprijdes). Ohledne Velkych Tatku - pokud je mala sestricka zalezla v potrubi mezi tim co s nim bojujes, tak musis pockat pak na dalsiho nez se naspawnuje a sestricku z nej vyzvedne, zkratka je treba si to s nimi rozdat ( pr. pasti nachystat) az kdyz je sestricka doprovazi venku a neni zalezla.

Titulek: Re: Dotaz
Nick: (Trueman) - neregistrovaný
Datum:2011-07-29 02:05:13
Děkuji už sem zjistil že na Big dadyho sou nejlepší kamery :d

Titulek: Re: Dotaz
Nick: (Gamer) - neregistrovaný
Datum:2011-10-11 00:41:29
No nejsem si jistej, ae když na tom samém počítači byl Windows XP vše šlapalo jak má

Titulek: Re: Dotaz
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-10-11 02:28:01
Zkus nastavit kompatibilitu na XP v zastupci hry.

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 23:43:09
Bioshock mne bavil, to ano. Ale jelikož jsem hrál i druhý íl, tak lehce slevím, jinak bych to neudělal. takže dle mě opravdu stylová hra s dobrou atmoškou a super skripty tam kde mají být. Grafika suprová a ta artová atmoška ...mm. Holčičky. Jen když jsem hrál a hrál a sbíral a tunil...ke konci už mne to nebavilo tolik a prostě mi chybělo počáteční nadšení. jinak fakt jedna z nej her téhož roku.
[Odpověz]

Titulek: XBOX BEST
Nick: (kenny) - neregistrovaný
Datum:2010-08-01 17:12:36
NA XBOXU JE TAHLE HRA LEPŠÍ KAM SE SERE POČÍTAČ SAMÝ CHYBY SEKY A HORŠÍ GRAFIKA XBOX360 ZACHVÍLI V HRÁCH UTLAČÍ POČÍTAČ
[Odpověz]

Titulek: Re: XBOX BEST
Nick: (Shark) - neregistrovaný
Datum:2010-08-10 16:26:07
Heh, jedls vtipnou kaši k obědu? :D

Titulek: Re: XBOX BEST
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-10 16:58:18
Mě se osobně hra nelíbí.Po cca hodině hraní letěla z disku.Xbox nemám,nehodnotím grafiku.Mě prostě hra nebaví.Já sem měl k obědu smaženou cuketu s bramborem.To je žrádlo,pánové.. Přeji hezký den. Z Modocu zdraví fall

Titulek: Re: XBOX BEST
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-10 17:36:23
Mně to taky ze začátku nebavilo, ale po pár hodinách hraní, kdy jsem začal získávat upgrady na zbraně, to bylo už jen lepší a lepší, až jsem nakonec musel uznat, že je to hodně dobrá pařba. A už se chystám zahrát druhý díl..

Titulek: Re: XBOX BEST
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-22 16:18:24
haha dobrej vtip od tebe.jsi se bouchnul asi do hlavičky a napsat tohle :-D.

Titulek: Savy
Nick: (Mirek) - neregistrovaný
Datum:2010-03-09 23:42:13
zdarec lidi, nevíte někdo jak rozchodit savy? když je stáhnu tak tam mám jedinej soubor s příponou bsb
[Odpověz]

Titulek: problem
Nick: (Harry) - neregistrovaný
Datum:2008-12-24 15:48:45
pocujte ja mam normalne nainstalovanu hru vsetko sa zda v pohode ale ked chcem spustit tak my vyhodi hlasku:nelze aktivovat odpovidajici bezpecnostni modul program nemuze byt spusten(kod chyby 7000)... som z toho jelen nevie niekdo co s tym????
[Odpověz]

Titulek: Re: problem
Nick: (jirka) - neregistrovaný
Datum:2008-12-24 19:39:34
Mas administratorsky prava spoustet aplikace?

Titulek: Re: problem
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-12-25 06:32:07
zkus odinstalovat Alcohol, nebo jiné programy na tvorbu virtuálních mechanik, ochrany je nerady vidí

Titulek: nejde doinstalovat
Nick: (pit.iv) - neregistrovaný
Datum:2008-11-29 23:15:51
pls porad to chce nejakej patch stahnout dam pokracovat a konec
[Odpověz]

Titulek: grafiika
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-11-15 16:45:56
zdar hele mam porbel po nainstalovani bioshocku sem ho spustil a nemam tam mys.po nejake dobe hru spustim objeví se jak letim v letadlea pak mam černo. nevite nekdo co s tim, moc prosim. ales.bobu@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: grafiika
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-11-15 19:29:01
Zkus nove ovladace na grafickou kartu

Titulek: Re: grafiika
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-11-15 19:33:09
Jinak splnujes vubec HW pozadavky a mas original?

Titulek: Chyba
Nick: (Terencis) - neregistrovaný
Datum:2008-11-13 01:14:13
Zdarec sem u tezoru v zahradach a v ten trezor je po otevreni vzdy prazdnej co s tim?
[Odpověz]

Titulek: Re: Chyba
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2008-11-13 02:08:43
Mas original?, pripadne zkus patch 1.1

Titulek: Zákys
Nick: (burysek) - neregistrovaný
Datum:2008-05-29 13:14:50
Jsem v 7. levelu Prométeus a nemohu za boha najít tu helmu velkého taťky. Poprvé jsem se také podíval do návodu, ale prostě jsem jí nenašel. Nemůžete mi prosím někdo hodit přesný screen, kde ta pitomá helma je. Moc díky
[Odpověz]

Titulek: Problem
Nick: (GT) - neregistrovaný
Datum:2008-03-28 00:36:11
Cuz hele mam tady taky takovej problem kdyz nainstaluu bioshock tak na konci instalaci bioshocku mi to napise ze to chces stahovat pacth kterj to nestahen a vyhodi mi to tabulku at vlozim originalni disk hry dam ok dam Finish zmizi mi to ale ikdyz to ukoncim tun instalcai jako aby ta hra tam na disku zustala ulozena tak vty slozce neno proste zadej exe soubor kterym bych tu hru spustil nevite co stim ?
[Odpověz]

Titulek: Re: Problem
Nick: (E!E) - neregistrovaný
Datum:2008-04-30 20:39:53
(GT) mám uplně stejný problém při dokončení instalace to nepíše vložte orig disk a když to potvrdim tak to prostě spadne pls poradte někdo co stím díky

Titulek: Re: Problem
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-19 01:48:03
Stáhnout Bioshock z netu, stáhnout a nainstalovat program Daemon Tools, který oblafne ochranu Securom (nebo jinou), jež brání kopírování a instalaci hry a poté kliknout pravým tlačítkem na ikonu Daemon Tools a otevřít panel Daemon Tools. Na panelu je ikona virtuální CD/DVD, ve které zvolte počet virtuálních mechanik (stačí jedna). Následně na panelu Daemon Tools kliknout na ikonu Správce Mount'n'Drive, kde se otevře okno, v němž zvolte přidat soubor. Je to onen stažený Bioshock, ze kterého zvolte soubor s koncovkou mds a mdf, tyto v okně označte a dejte připojit. Na panelu uvidíte, že vaše virtuální DVD mechanika obsahuje Bioshock a instalace se spustí sama, a když ne, tak ji spusťte. Potom se to bez problémů samo nainstaluje, aniž by to vyžadovalo originální disk. Potom spusťe herní soubor exe a objeví se hláška vložte sériové číslo. Stáhněte si tedy funkční c.r.a.c.k Bioshock a dle návodu v textu, který obsahuje, ho zkopírujte do příslušné složky (jsou to asi 3 soubory), spusťe hru a hrajte (nepotřebujete tedy žádný hmotný disk).

Titulek: minimalni pozadavky
Nick: (POKAS)
Datum:2008-01-04 22:50:50
zdar chodilo by mi to ma 2gb ram a geforce 8800gtx a procesor core 2 duo dik
[Odpověz]

Titulek: Re: minimalni pozadavky
Nick: (on) - neregistrovaný
Datum:2008-01-05 03:24:02
tebe ide o co?????????????????si debil ci sa predvadzas????

Titulek: Re: minimalni pozadavky
Nick: (lazar.long) - neregistrovaný
Datum:2008-01-05 04:09:06
jo, asi si fakt debil. se pta jestli to pojede na 512RAM a nic mu neni po tom co doma nema covece. takze jo pojede, ale stoji to totalne za pytel. schvalne sem to zkusil na 512 a sekec. s dalsimi 512 je to celkem plynule, ale porad moc zalezi na grafice.

Titulek: Bioshock HW
Nick: (LLL) - neregistrovaný
Datum:2007-12-19 18:28:59
Zdar lidi...pls potrebuju poradit ohledne bioshocku jeslti to rozjedu na 512 MB RAM...díky moc....
[Odpověz]

Titulek: Re: Bioshock HW
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-12-19 21:36:05
Záleží také na tom, jaké máš Windowsy, procesor a ostatní komponenty počítače. Avšak minimální RAMky jsou od výrobce psány na 1GB, zkus demo a možná uvidíš více. Každopádně pokud to na 512 rozjedeš, pojedeš mezi nejnižšími detaily a hru si tolik neužiješ.

Titulek: Bioshock nebo Stalker
Nick: (Martina) - neregistrovaný
Datum:2007-12-01 16:18:11
Zdar lidi mam dotaz tak trochu mimo misu, ale rozhoduju se mezi koupi originalky Bioshocku a nebo Stalkera a z toho plyne muj dotaz, co je HW narocnejsi? Bioshock jsem hrala demo a jakmile vyplynulo na scena vice protivniku tak sly snimky pomerne neprijemne dolu (na 2400+, 1GB ram, x1650pro), tak nevim, u Stalkera zadne demo nevyslo, ale co do kvality se udajne jedna o podobne tituly. Zajimal by me tedy nazor od nekoho co ma podobnou sumku jako ja a zkusenost s obema hrama, resp. co je mene narocny? Diky
[Odpověz]

Titulek: Re: Bioshock nebo Stalker
Nick: (zbysek) - neregistrovaný
Datum:2007-12-03 19:17:32
Z hardwaroveho hlediska ti urcite doporucuji Stalkera. Zkusenosti mam s obema hrama a tak vim o cem mluvim. U Stalkera mi bezel pocet snimku stabilne i v narocnejsich momentech. U Stalkera si urcite hned nainstaluj nejnovejsi patch (mam pocit, ze ve verzi 1.0004-hru jeste velmi zrychluje) a v nastaveni grafiky vypnout dynamic lighting( nevim jak se to presne menovalo, ale asi nejak podobne) Pocitac mam jenom o malo lepsi nez ty a Stalkera sem si vychutnal se vsi paradou v rozliseni 1280*1024 pri dobrych detailech.

Titulek: Re: Bioshock nebo Stalker
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-07-12 01:19:46
Re Zbysek: Tak bohuzel musim seznat, ze nemas pravdu a nebo vychazis ze svych, zcela odlisnych zkusenosti - Stalker mi chodil na takrka stejne sestave co uvadi mizerne a v nekterych lokacich (castech Zony) prakticky nehratelne nakolik se hra sekala (samozrejme i po nalezitem ocesani detailu a vypnuti dynamic lighting" + posledni patch). Naproti tomu Bioshock je zarnym prikladem kvalitni optimalizace - je pravdou, ze kdyz bylo na scene vice protivniku, tak to bylo znat, ale porad jeste hratelne cca 20 fps, coz se u Stalkera rici rozhodne nedalo..

Titulek: Savy
Nick: (Bukec.t) - neregistrovaný
Datum:2007-11-30 19:41:51
Zdarec lidi mam takovej mensi problem ja uz sem byl v Point Prometheus skoro na konci hry a me se spalil disk kde sem mel Bioshock tak bych chtel nekoho poprosit jestli by me neposlal savy moc prosim priotože ja tuhle hru chci dohrat a nechce se me to hrat znovu předem dik Bioshock je pařba jak svina
[Odpověz]

Titulek: PROBLEM PO STUŠTĚNÍ HRY
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2007-11-17 02:20:25
Dobrý den všem MÁM PROBLÉM ŽE HRU STUPSÍM PAK JE JE UVODNÍ OBRAZKU ZAČNU NOVOU KAMPAN JSEM NA LODI A PAK TO SPADNE CO SE S TIM OHU UDĚLAT. MÁM TUTO SESTAVU :notebook HP Pavilion, Intel Core 2 Duo 7300 (2.00GHz, 4MB L2 Cache, 800MHz FSB - Santa Rosa), 2x1024MB DDR2 667MHz FSB, 200GB 5400ot/min SATA, 15.4'WXGA high…graphics card Nvidia 8400GS 128 základ. děkuji Vám všem, mylsímže je problém možná ve dvoujádrovém procesoru..ale nevím
[Odpověz]

Titulek: Re: PROBLEM PO STUŠTĚNÍ HRY
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2007-11-30 19:15:18
Clovece neporadim kde to jiz hledat, ale myslim ze mas pravdu, snad vysel nejaky patch co toto resi ohledne spravne funkce hry na 2 jadrovem procesoru - zkus zagooglit, vim, ze jsem o tom nekde cetl, snad si poradis.

Titulek: Bioshock
Nick: (Bioshock) - neregistrovaný
Datum:2007-11-12 02:39:35
NEJ PAŘBA CO SEM HRÁL. ZROVNA SEM TO DOHRÁL A SKORO BREČÍM, PROČ JE TO TAK KRÁTKÉ.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (paj) - neregistrovaný
Datum:2007-10-30 18:20:19
Potřebuji mini img. Poradťe prosím. Dík
[Odpověz]

Titulek: dík
Nick: (lola) - neregistrovaný
Datum:2007-10-12 11:05:34
díky mam taky ten problém ale jak tse napsali že mám dat ctrl alt delete tak doufá že to pude
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Lordik) - neregistrovaný
Datum:2007-10-05 22:32:08
Jakej dement mohl dát týhle hře 10-0 procent.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (XXX) - neregistrovaný
Datum:2007-09-28 17:33:47
tak tohle je jedna z nejlepších stříleček co sem kdy hrál!!!
[Odpověz]

Titulek: Shader Model
Nick: (Jack) - neregistrovaný
Datum:2007-09-28 13:30:39
Hele musim mít na tu hru Shader model 3.0???nekde sem cetl ze staci shader 2.0???
[Odpověz]

Titulek: Nejlepší hra od střílečky F.E.A.R.
Nick: (marty) - neregistrovaný
Datum:2007-09-10 12:18:31
Tak tohle je nejlepší hra od střílečky F.E.A.R. Kvalitou jí nedosahuje ani STALKER.
[Odpověz]

Titulek: Re: Nejlepší hra od střílečky F.E.A.R.
Nick: (Niktor) - neregistrovaný
Datum:2007-09-16 03:45:05
Cha---FEAR je v porovnání se STALKERem vlastne pěknej hnůj...Po stránce gamedesignu tedy rozhodně. Bioshock si takřka po celou dobu drží úroveň nejlepších momentů ze STALKEra...Ale obě hry mají něco do sebe...

Titulek: Re: Nejlepší hra od střílečky F.E.A.R.
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-11-17 02:05:49
fear mě moc nebavil bylo to moc jednoduché hrál jsem na nejtěžší úroveň a prostě přišlo mě to hezké ale pořád to samé a za pár hodin bylo po hře. Ale S.T.A.L.K.E.R má něco do sebe myslím je trošku revoluční a to co všíhcni chtějí mít totální svobodu v rozhodnutí co uděláš, a to stalker je, kombinave 1person akce a map a inventářů dodá něco co dohromady tvoří super věc.Je zde tolik možností o které jsi můžem rozhodnout sami a to jsi mylsím každý hráč ocení a pokud máte nový stroj tak stalker a grafika na plné detaily je nádhera.. Jelsti někdo má rád stalker at se podívá na film od Tharakovského - S.T.A.L.K.E.R a bude hře rozumět daleko více. zdar

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-01 13:40:53
musis stahnout crack ktery vyjde 1.zari pak ..... ...
[Odpověz]

Titulek: nedokončení instalace
Nick: (Banshee) - neregistrovaný
Datum:2007-08-31 23:43:48
čau mám takoven problém dám nainstalovat bioshock a když se to instaluje tak asi na 99procent mi to napíše vložte prosím originální CD zkoušel jsem už odpojovat net a volného místa tam mám hodně nevíte někdo co stím??
[Odpověz]

Titulek: Re: nedokončení instalace
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-05 22:55:23
zmáčkni CTRL+ALT+DELETE a ukonči ulohu instalace pak ti to tam zustane nainstalované

Titulek: Re: nedokončení instalace
Nick: (paulie) - neregistrovaný
Datum:2007-09-12 18:26:23
tonhle problém řeší mini image a hlavně instalace programu daemon tools 4.10, který obejde tamní ochranu a hra se updatuje a dokončí instalaci taky sem měl podobný problém a až pak mi kámoš poradil jinak ten mini-imige je k maní na webu www.gamecopyworld.com

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Bioshock
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Bioshock
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 41489x - statistika
Bioshock 94 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-08-21
Bioshock

Průměrné hodnocení z médií:

94.38 %

Min : 87 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Irrational Games
Distributor: 2K Games
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 17
Počet preview: 29

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5825
Recenze: 23975
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1158
Návody: 1767
Cheaty: 4207
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2976
Průměrné hodnocení z
23358 recenzí: 71,764 %