Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

BioShock Infinite: Burial at Sea > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Games.czLukáš Grygar7/1070 %2014-04-27
Hrej.czJiří Bigas5/5100 %2014-04-03
DoupěMartin Cvrček / Cvrnda4.5/590 %2014-04-03
Games.czLukáš Grygar7/1070 %2013-12-21
Hrej.czJiří Bigas4/1040 %2013-12-15
DoupěMartin Cvrček / Cvrnda4/580 %2013-12-15
BonuswebAndrej Brabec---68 %2013-12-01
Eurogamer.czAleš Harazim7/1070 %2013-11-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.50 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2509 z 5973 Žebříček
PC: 1111 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 120 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 225 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
BioShock Infinite: Burial at Sea
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



BioShock Infinite: Burial at Sea
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2099x - statistika
BioShock Infinite: Burial at Sea 74 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-11-20
BioShock Infinite: Burial at Sea

Průměrné hodnocení z médií:

73.50 %

Min : 40 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: 2K Marin
Distributor: 2K Games
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Na Burial at Sea je v každém kroku poznat, že přídavek vznikl pro opravdu velké fanoušky BioShock série. Sice neodpovídá na příliš mnoho otázek, spíše nastoluje spoustu nových, ale jako vhled do fungování Rapture předtím, než šel k čertu, funguje senzačně. Do hratelnosti toho sice moc nepřidává a za ty velké peníze ho lze dohrát nepříjemně rychle, ale pořád obsahuje dost úžasných momentů na to, abyste si řekli, že to za to stálo.
> Bonusweb : 68 %
Burial at Sea nabízí výtečné vizuální zpracování, solidní příběh a bídnou akci. Největší devizou hry tak zůstává nostalgická poklona původnímu světu Rapture. Poklona je to však velkolepá.
> Hrej.cz : 4/10
Potopil jsem se na místo činu a přeběhl mi mráz po zádech. První epizoda Burial at Sea je nesmírně krátká, ale současně nesmírně intenzivní. Dobrodružství hodné jména BioShock.
> Doupě : 4/5
Proto bych být vámi s koupí počkal na vydání druhé epizody, která je už teď slibná nejen díky zakončení současného DLC, ale i díky faktu, že v něm budeme hrát za Elizabeth. Obě epizody dohromady by mohly dát velkolepý zážitek a sen každého fanouška Bioshocku, zatím jde však jen o kvalitní, zábavné, působivé, ale z hlediska zcela nového obsahu poměrně chudé a krátké rozšíření.
> Games.cz : 7/10
Slibný rozjezd? Spíš opatrný. Návrat do Rapture se vyhýbá pocitům déjà vu, ale nestihne víc, než jen zjitřit fanouškovu zvědavost.
> Hrej.cz : 5/5
Pro majitele Infinite by ale mělo být i při ceně 299 korun povinností. Svým dospělým pojetím a neuvěřitelně hutnou náladou jde o ryzí silicon art a pro mě osobně tu nejlepší hru, kterou jsem letos hrál.
> Doupě : 4.5/5
V roli Elizabeth vás tak čeká krátká, ale nabitá a neopakovatelná jízda, která skvěle funguje nejen jako nádherné rozloučení s příběhem série Bioshock, ale i jako důstojné rozloučení s dílem Irrational Games. Teprve po dohrání Burial at Sea mi naplno došlo, jaká je škoda, že se tak kreativní tvůrčí celek rozpadá. A vám to určitě dojde také, takže neváhejte.
> Games.cz : 7/10
Bookerovu první epizodu Elizabeth dorovnává a několika silnými scénami dokonce přebíjí. Pokud navíc patříte mezi ty, kterým v Infinite překážela střelba, volnější tempo a možnost se střílení vyhnout vám půjde k duhu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %