Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Battlefield 4 > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  849 Kč  
FunStore  1099 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czHonza Konfršt4/580 %2013-12-15
XboxWeb.cz8/1080 %2013-12-15
Vytukej.czMartin Pilous---70 %2013-12-15
DD WorldJan Stach---51 %2013-12-01
Časopis SCOREAndrej Brabec---82 %2013-11-23
Czechgamer.comPetr Schwank---60 %2013-11-23
GamePark---85 %2013-11-23
Eurogamer.czPavel Oreški6/1060 %2013-11-23
ZingDaniel Mazura7/1070 %2013-11-23
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2013-11-23
Eurogamer.czMartin Zavřel6/1060 %2013-11-10
InGamer.czTomáš Herodek5/1050 %2013-11-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

69.00 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.00 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 86 %
Pořadí:

Celkově: 3321 z 5973 Žebříček
PC: 1522 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 143 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 278 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Battlefield 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Battlefield 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4907x - statistika
Battlefield 4 69 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-11-01
Battlefield 4

Průměrné hodnocení z médií:

69.00 %

Min : 50 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Digital Illusions
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 6/10
Příběhová kampaň hraje v případě Battlefieldu 4 zcela očividně druhé housle. Pořád sice těží z vynikající audiovizuální kvality a mimořádného rozpočtu, nicméně jí chybí hloubka, uhlazenost a kupodivu i pestrost. Hardcore fanoušci si možná užijí opakované lovení lepších zbraní na vyšší obtížnost, ale i oni zřejmě brzy přesedlají na něco výživnějšího. Pokud bych měl prozatím hodnotit BF4 bez multiplayeru, výš než na šest z deseti bych se čistě za singleplayer nedostal (více k hodnocení viz tabulka vlevo).
> InGamer.cz : 5/10
Jak ohodnotit Battlefield 4? Netušíme, čím se lidé v DICE sjeli, že vydali něco takového, ale jejich nejnovější počin svého předchůdce předčí jen a pouze o něco hezčí grafikou. Zbytek je kvalitativně stejný, nebo dokonce horší.
> Časopis SCORE : 82 %
Battlefield 4 je rozporuplný titul. Je možné ho vnímat jako špičku stávajících stříleček, ale i jako recyklát bez zásadních novinek. Přestože je hře je veliká řada drobných změn k lepšímu.
> Czechgamer.com : 60 %
Ani teď se EA nerozhodla něco zásadně měnit. Spokojí se evidentně s rolí dvojky na trhu. Uvidíme, co za rok.
> GamePark : 85 %
Shrnuto podtrženo, nový Battlefield nám opět dokázal, že je i nadále králem multiplayerových válečných arkád a rozhodně neplánuje být v brzké době sesazen konkurencí.
> Eurogamer.cz : 6/10
Battlefield 4 jednou bude parádní týmová válečná akce se zaměřením na dopravní prostředky. Autorům se opět daří nutit hráče spolupracovat, skvělá je rozmanitost zbraní a bojové techniky. Jedničku s hvězdičkou si zaslouží vizuální a hlavně fyzikální stránka hry. Jenže tohle všechno kazí neustálé a bohužel dodnes, i několik týdnů od vydání přetrvávající pády herního klienta, časté odpojování od serverů a ztráty vybojovaných bodů. Jestliže si chcete pořídit Battlefield 4 jen kvůli multiplayeru, počkejte s jeho nákupem, až (pokud) se podaří opravit tyto zásadní chyby. Kd
> Zing : 7/10
Nechám to na vás. Kupujete si Battlefield kvůli multiplayeru a nevadí vám, že single tady nehraje ani třetí a možná ani čtvrté housle? Pak berte všemi deseti a přihoďte si k hodnocení ještě o dva bodíky více. Zajímá vás singleplayer a hru více hráčů máte v plánu jen ozkoušet? Strhněte si dva body a hledejte jinde.
> Konzolista.cz : 8/10
Battlefield je v prvé řadě multiplayerová záležitost, která v novém dílu přináší osvědčenou hratelnost obohacenou o několik novinek, které ji osvěžují. Ve výsledku tak nevadí, že nějaké větší revoluce jsme se nedočkali, když se opět jedná o skvělou zábavu na spoustu večerů. Příběhová část tu je klasicky jen do počtu, i když je oproti předchozímu dílu zábavnější a propracovanější. Klidně bych udělil hře za multiplayer devítku, ale vývojáři budou muset v následujících týdnech ještě mnoho věcí doladit, protože na můj vkus je tu až přespříli&scaro
> DD World : 51 %
Pokud se vám BF3 nelíbil, rozhodně BF4 nekupujte. Pokud se vám BF3 líbil, tak ho v případě BF4 zaplatíte ještě jednou a hrajete dál to samé.
> Hrej.cz : 4/5
Nedostatek inovace i přílišná naivita kampaně se kompenzuje zábavou a dlouhotrvající hratelností v multiplayeru. Povinnost nejen obecně pro všechny FPS fanoušky, ale možnost hrát za velitele má potenciál probudit zvědavost i ve všech dosud spokojených hráčích třetího dílu.
> XboxWeb.cz : 8/10
Battlefield 4 se povedl a ať si říká, kdo chce, co chce
> Vytukej.cz : 70 %
Battlefield 4 je další střílečkou na trhu, která velkou díru do světa neudělá. Prodá se jí kvanta to nepochybně, ale k tomu, aby byla skutečným králem na poli FPS, jí chybí mnoho. Letos sice vítězí v souboji s COD, nicméně byla zde už spousta kvalitnějších kousků a tak je jednooký králem mezi slepými.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %