Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Armed Assault > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  149 Kč  
FunStore  299 Kč  
Microgames  890 Kč  
FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---58 %SCORE 154
LEVEL 7/1070 %LEVEL 146
Časopis Doupě 7.2/1072 %Doupě 11/06
GameParkAmmoni@c---70 %2009-06-11
Recenzeher.eu ---79 %2007-06-17
Doupě ------2007-03-29
Vokr.com 9/1090 %2007-03-06
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---78 %2007-03-05
GameStar.cz 7.4/1074 %2007-02-28
GamePlanet.cz 7.25/1072.5 %2007-01-07
Bonusweb ---63 %2006-12-21
Czechgamer.com ---68 %2006-12-12
Gamesport ---80 %2006-12-04
hry.Sme.sk 6.7/1067 %2006-11-27
Hratelne.cz ---75 %2006-11-26
Sector.sk ---60 %2006-11-21
Doupě 7/1078 %2006-11-17
GamesWEB.sk ---73 %2006-11-15
GamePark ---65 %2006-11-11
Hrej.cz 7/1070 %2006-11-10
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-11-10
Ostatní ------2006-11-10
Games.cz ---55 %2006-11-09
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.31 %

Počet recenzí: 23
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.55 %

Počet hodnocení: 11
Min. hodnocení: 59 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2748 z 5973 Žebříček
PC: 1241 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 131 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 248 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Gorgy Hodnocení: 60 % Zobrazit recenzi 2007-04-25
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2006-11-01
GamePlanet.cz2006-11-01
Hrej.cz2006-10-20
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-08-26
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-08-09
GameStar.cz2006-06-09
GamePark2006-05-21
Hrej.cz2006-03-20
Gamezone (ZRUŠEN)2006-03-15
GamePark2006-03-08
Games.cz2006-02-13
Gamesport2006-01-16
Gamesport2005-08-15

Přídavky

Čeština ---
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/hratelna-dema/ArmADemo103FINAL.zip/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=9782http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=9782http://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000007993
Návod ---
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=9782http://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000007993
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/updaty/Arma_CZEPatch_101.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/updaty/Arma_CZEPatch_102.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/updaty/Arma_InternationalUpdate105.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/updaty/arma_armed_assault_patch_v1.08_multi-langues_38240.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/updaty/Arma_Hotfix108.zip/
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10088http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/trailery/armedassault_e32006.rar/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/trailery/ArmedAssault_TrackIRTrailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/trailery/armed_assault_technology_video.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/trailery/ArmedAssault_GC06_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/trailery/hrej_arma.rar/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/trailery/ArmAArmedAssault_video5.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/trailery/ArmedAssault_Trailerpack.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/trailery/ArmedAssault_Trailer9.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/trailery/ArmA_ArmedAssault_Trailer10.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/armed-assault/download/trailery/ArmA_JustLikeYouImagined_Trailer.zip/
Wallpaperyhttp://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=9782
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Chyba v seznamu recenzí
Nick: (Raven) - neregistrovaný
Datum:2011-05-03 18:43:28
Objevil jsem jednu chybu. Mezi recenzemi je uvedena i recenze serveru GamePark, která je ale na ArmA II, stejně tak i článek v Napsali o hře.
[Odpověz]

Titulek: Zase slo pouze jen o penize...
Nick: (ImHotePek) - neregistrovaný
Datum:2007-04-06 23:40:46
Necekane a opakovane se projevuje zajem jen oto aby byla hra jen pekna....uz nejde vubec oto aby byla hratelna a uz vubec ne zabavna. Ty tam jsou hry typu HalfLife1 kdy grafika nic moc ale silny pribeh a hratelnost na 'MAX' ,to vynahrazovali bohate. Oto jeto vice smutne ze to pochazi od lidi kteri napsali OFP a to vzniklo jen proto ze si chctel nekdo zahrat DOMA toco se jim zrovna libi a ne cojim vnucuje trh... Ale jak se rika 'kdo nic nedela , nic nepokazi'ale tohle se vam nepovedlo PANOVE!! Co potrebujete ke hrani ? Nadupany PC asi tak za 65 000,- a spoustu TRPELIVOSTI , ktera vam stejne dojde. Radsi si zahrajte stary OFP a nekazte si ho touto srackou...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (johny052) - neregistrovaný
Datum:2007-03-17 12:23:39
poradte ako presne strielat lebo mne idu aj pri miereni vsetky strely uplne inde
[Odpověz]

Titulek: drasticke
Nick: (arm) - neregistrovaný
Datum:2006-12-26 05:42:31
na tejto zostave to ide vsetko na maximum pri FPS v lese okolo 20 a v pusti 40 CPU:Intel Core 2 Duo E6300 1.8GHz BOX 775 2MB dual MB:ASUS P5B Deluxe RAM:CORSAIR DDR2 2x1024MB 800MHz TWIN2X VGA: MS RX1950XTX-VT2D512E, DDR4, 2xDVI Monitor:BENQ 19'FP91G X Windows XP/2003 x 64 Edition pri rozliseni 1280x1024 a Windows XP/2003 x 64 Edition je na tuto hru ovela lepsi ako Windows XP profesional
[Odpověz]

Titulek: pojede, ale prinejlepsim jako slideshow
Nick: (Vasilij) - neregistrovaný
Datum:2006-12-01 14:53:35
zdar tlumic, jestli planujes koupit ArmA tak na te sestave jsou to vyhozene penize. som velky fanda flashpointu od zaciatku a nahovoril som aj kamosa na orginalku ako povodneho FP tak aj resistance a hravali sme multiplayer, ArmA je na vysokych grafickych detailoch uzasna, poviem ti, ked je vsetko na MAX + veci na grafike zapnute tak to vyzera ako video, bohuzial na takych nastaveniach je to aj u mna hratelne len ako slideshow pri 8fps, znizenie detailov na normal ma dostane na znesitelnych 50fps a mozem si napr. lietat nad ostrovom, ale v misiach ide framerate dole uplne nepochopitelne zase na 15-25fps. Ked je vsetko na uplnom LOW a na grafike vsetko na low kvalitu bez antialiasingu tak to stale je hratelne iba s velkym sebazaprenim vyzera to ako by som popisoval situaciu na dakom sunte, ale posud sam: Core2Duo, 2GB RAM, GeForce 7 vcera ma to uz fakt dozralo a rozhodol som sa ze to nebudem hrat bud kym to nejako nezlepsia alebo nebudem mat 10x rychlejsi pocitac, co bude snad tak za 5 rokov :/ nakoniec sme zaspominali na stary flashpoint s dalsimi 3 kamosmi pri MP misiach, ktory mozem hrat 1600x1200 s najvyssimi detailami a s AA 8xS a AF 16x a pri 100fps, takze to vyzera rozhodne lepsie ako ArmedAssault v low detailoch a hratelnost je zhruba rovnaka. V podstate az teraz si mozem vychutnat stary flashpoint naplno a tak dopadne asi aj ArmA ak sa nestane nejaky optimalizacny zazrak, trochu ma to ale stve, pretoze som ocakaval sirsie moznosti nastavenia, napriklad take aby to graficky bolo na urovni povodneho OPF, pripadne trochu lepsie, pretoze tak mi to uplne dostacuje a hlavne som sa tesil na vacsi priestor, lepsiu AI, viac techniky (nie menej a inej ako to spravili) miesto toho som dostal na vyber medzi horsou grafikou a temer nehratelnym frameratom s minimalne zlepsenou AI, spoustou bugov alebo peknou grafikou pri slideshow a nehranim ArmA (alebo hranim stareho flashpointu plynule a na max) ked si uvedomim ze povodny OPF bezal na PII 400Mhz, 256RAM a geforce 1 hratelne, pricom detaily sa stale dali zvysovat az na taku uroven ze este aj dnes vyzera stary OFP vcelku obstojne (ak uvazim ze sa napriklad hra stare CSko ktore ma uplne rovnaku grafiku bez moznosti zlepsenia) tak mi pride ArmA odflaknuta a teda poriadne, neviem co by im spravilo nastavenie v ktorom sa da vypnut trava a proste vsetko co z toho robi sekajuci sh*t, vsetko co tam je je pekne, ale na ukor hratelnosti, zlepsenia AI, zachovania starej techniky, zachovania povodnej ovladatelnosti vrtulnikov to fakt byt nemuselo
[Odpověz]

Titulek: Arma : Armed Assault
Nick: (tlumic) - neregistrovaný
Datum:2006-11-29 18:19:03
Ahoj pojede mě ta hra na Athlonu(tm)XP 2600+ 1917Mhz,L2 cache 512kB,768mB RAM,zákl.deska ECS M848A,ati Radeon 9600se 128 mB,160GB HDD dík za info
[Odpověz]

Titulek: Armed Assault - zklamání
Nick: (Kuba/Ertefol) - neregistrovaný
Datum:2006-11-19 16:20:20
V OFP komunitě jsem známý jako Kuba, jen pro upřesnění. Odpusťe mi trošku delší úvod: Operace Flashpoint je moje nejoblíbenější hra a na Armed Assault jsem se těšil jako na žádnou jinou hru. Tři dlouhé roky, ArmA jsem si objednal hned, jak vyšel. Hra mi přišla, udělal jsem trénink, pak začal hrát kampaň... Pak SP mise... A na co jsem nepřišel, po odehrátí těch pár misí? AI nedokáže přejít most - prostě spadne do vody. Z lehu nejde nic trefit, protože přes trávu není nikdo a nic vidět. AI to samozřejmě neva. (kdyby vadilo, tak beru trávu jako realistický doplněk a vůbec mi nevadí) Poté, co odpálím rádiem bomby, AI ví (asi má v uchu radar), kde jsem a začne ostřelovat mojí pozici, během deseti vteřin jsem mrtvý. Design misí je hrůza, často se stane, že mise nejde kvůli chybě dokončit (a to jsem hrál 5! Z toho se tahle chyba týkala 2, jedna se po přemlouvání ukončila (v SP misích, ta, která se nechtěla ukončit v kampani byla ukončena cheatem).) M1A1 vydrží 9 min. (podle jedonoho kolegy dokonce 15) HMMWV naopak nevydrží téměř žádnou střelbu - okamžitě je mu prostřeleno kolo, i když se střílí jen do plechu. V první misi v kampani jsi sniper. Ničíš konvoj, který se skládá z několika Uralů s vojáky a UAZu. Parťák vyhodí !UAZ! do vzduchu výbušninou. Na tebe zbývají vojáci. Kteří... Jdou po cestě, chvílema si lehají a jinak fungujou jako kačenky na střelnici. Příběh v kampani, nějaké sžití z vojákem? Ani blbou náhodou. V jedné z SP misí máte zničit konvoj. V briefingu není ani slovo o jeho složení. Tak jsem zkusmo rozložil nálože, pěkně dopředu minu, aby na ni najelo BVP, které jsem předpokládal, že se účastní. Předpoklad vyšel, bomby jsem vyhodil a jeden přeživší Ural zničil raketou. Nic, žádné cíl splněn... Tak jsem šel směrem odkud konvoj vyjel. V lese jsem narazil na další Ural. Raketa, zničen... Jdu dál... Další dva Uraly... Jdu dál BVP. Všichni stáli. Bomba. Nyní je ArmA odinstalována, odpočívá ve skříni a čeká na zásadní patche. Pokud si do ArmA chcete jen editovat, klidně si ji kupte, ale bude vám to kazit AI. Kvůli kampani to zatím doopravdy nemá cenu kupovat. Recenze je jinak dobrá, ale nějak zapomíná na tyto bugy...
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Armed Assault
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Armed Assault
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 29666x - statistika
Armed Assault 71 z 100 Průměr z 23 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-11-10
Armed Assault

Průměrné hodnocení z médií:

71.31 %

Min : 55 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Bohemia Interactive
Distributor:
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 23
Počet preview: 13

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %