Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

ArmA 2: Operation Arrowhead > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  249 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORETomáš Jung---78 %SCORE 197
LEVELVojtěch Bednář8/1080 %LEVEL 193
ZingMartin Cvrček / Cvrnda7/1070 %2010-07-21
Vokr.comEso8/1080 %2010-07-14
Sector.skandrei7/1070 %2010-07-09
Hrej.czAleš Smutný7/1070 %2010-07-05
Games.czMichal Jonáš7/1070 %2010-06-25
BonuswebMichal Kuliš---70 %2010-06-24
Vokr.comSatan7/1070 %2010-06-23
DoupěKarel Kališ8/1080 %2010-06-22

Videorecenze

http://www.eurogamer.cz/videos/arma-2-operace-arrowhead-eurogamer-videorecenzeAutor: Josef Eisner (Eurogamer.cz) / délka: 6m21s2010-07-21

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.80 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

78.75 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 2470 z 5973 Žebříček
PC: 1092 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 117 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 222 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2010-06-21
GamePark2010-05-12
Doupě2010-04-26
Bonusweb2010-04-21
Vokr.com2010-04-20
HrajMobil.sk2010-04-19
Hrej.cz2010-04-19
Eurogamer.cz2010-04-19
Vokr.com2009-10-30
Eurogamer.cz2009-08-26
Hrej.cz2009-08-22
Doupě2009-08-21

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (loan) - neregistrovaný
Datum:2011-05-31 00:52:22
Some specialists argue that business loans aid people to live the way they want, because they can feel free to buy needed stuff. Furthermore, a lot of banks give car loan for different persons.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Merlins) - neregistrovaný
Datum:2011-05-10 18:03:44
[Odpověz]

Titulek: multiplayer
Nick: (?) - neregistrovaný
Datum:2011-05-02 17:15:56
Ahoj. Která ArmA je podle vás nejlepší na multiplayer? Který díl byste mi doporučili? Normální Armu II nebo ArmA II Operation Arrowhead nebo ArmA II Posily?
[Odpověz]

Titulek: super video
Nick: (jafidel) - neregistrovaný
Datum:2010-06-29 01:35:18
http://www.youtube.com/watch?v=lExET8zP2Mc&feature=related
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
ArmA 2: Operation Arrowhead
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



ArmA 2: Operation Arrowhead
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13986x - statistika
ArmA 2: Operation Arrowhead 74 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-06-29
ArmA 2: Operation Arrowhead

Průměrné hodnocení z médií:

73.80 %

Min : 70 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Bohemia Interactive
Distributor: Idea Games
Distributor CZ: Conquest

Počet recenzí: 10
Počet preview: 12

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 8/10
Poprvé za dlouhou dobu zmizely porodní bolístky, které kazily jinak velmi solidní zážitek a herní náplň se konečně povedlo smysluplně vyvážit tak, aby si každý našel to svoje.
> Games.cz : 7/10
Řádně přetéká bohatým obsahem pro jednoho i více hráčů. Zbrusu nová kampaň v jiném prostředí a s novými vojáky i technikou. Nicméně i podruhé se tu vysktytují mnohé chyby a podivnosti.
> Bonusweb : 70 %
Přídavek k druhé Armě přichází se specifickou akcí, jež sedne úzkému publiku hráčů. Obrovská škoda často zásadních problémů s umělou inteligencí a některých drobnějších chybek.
> Vokr.com : 7/10
Moderní vojenské technologie dokáží divy a nejinak je tomu v tomto datadisku. Terén sice není úplně nezničitelný, ale žádné rozklady budov nečekejte. Absolutorium zaslouží soundtrack.
> Hrej.cz : 7/10
Arrowhead nepočítá s tím, že nemáte se systémem zkušenosti a rovnou vás hodí do vody. Fandy série Arrowhead potěší a poskytne jim sdostatek nadprůměrné zábavy.
> LEVEL : 8/10
Operation Awwrowhead je datadisk, který svoji funkci plní poctivě, nový svět, nová technika, zajímavé mise a hlavně méně chyb.
> Časopis SCORE : 78 %
Mysleli jsme si, že si v Takistánu užijeme více srandy, než kolik nabídla relativně krátká kampaň. Nový terén a zbraně jsou dostatečným argumentem k pořízení datadisku, pokud máte původní ArmA2.
> Sector.sk : 7/10
Nové misie, nová kampaň pre singleplayer i multiplayer, nové prostredie, rôzne zbrane a pár vylepšení. Pre niekoho to môže byť málo, pre niekoho je to dostatok, aby ho vojna pritiahla do novej služby.
> Vokr.com : 8/10
Obsahově se jedná o velice bohatou hru, navíc v české lokalizaci a za velmi nízkou cenu. Co hře ale škodí, je stále vysoká HW náročnost a občasné výpadky AI.
> Zing : 7/10
ArmA II se dočkala skvělého datadisku, ovšem jeho hodnocení sráží určité chyby a omezenost všech misí.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %