Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Armed Assault 2 (ArmA 2) > PC > FPS

Kde koupit ?

Microgames  890 Kč  
FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORETomáš Jung---83 %SCORE 185
LEVELVojtěch Bednář7/1070 %LEVEL 179
Vokr.comEso9.5/1095 %2009-09-05
Recenzeher.euBehemot---63 %2009-09-03
Eurogamer.czMichal Havryluk7/1070 %2009-08-06
GamesportMarek Škácha---80 %2009-08-04
GameSite.skKlajo---80 %2009-08-02
GamesWEB.skJC / Roman Kadlec---75 %2009-07-07
hry.Sme.skJán Kordoš7.9/1079 %2009-07-02
Games.czMichal Jonáš7/1070 %2009-06-29
ZingMartin Cvrček / Cvrnda8/1080 %2009-06-24
BonuswebMichal Kuliš---75 %2009-06-17
Hrej.czOndřej Novotný8/1080 %2009-06-10
DoupěJakub Kovář6/1060 %2009-06-10
Sector.skandrei8.5/1085 %2009-06-10

Videorecenze

http://pc.hrej.cz/clanky/tv/videorecenze-arma-2/Autor: Zdeněk Princ a Ondřej Novotný (Hrej.cz)2009-06-10
http://games.tiscali.cz/reviews/arma-2-video-recenze/Autor: Josef Eisner (Games.Tiscali.cz) / délka: 6m05s2009-09-16

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.33 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

58.50 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 33 %
Max. hodnocení: 98 %
Pořadí:

Celkově: 2092 z 5973 Žebříček
PC: 906 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 102 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 199 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2009-05-11
GameStar.cz2009-05-02
Bonusweb2009-04-27
Sector.sk2009-04-22
hry.Sme.sk2009-04-22
Gamesport2009-04-21
Doupě2009-04-20
Hrej.cz2009-04-20
Games.cz2009-04-17
Doupě2009-03-12
hry.Sme.sk2009-01-23
GamePark2009-01-06
Gamesport2009-01-05
Recenzeher.eu2009-01-05
Hrej.cz2008-12-02
Gamesport2008-12-01
Bonusweb2008-11-23
Sector.sk2008-11-20
Games.cz2008-11-11
GameStar.cz2008-10-02
GamePark2008-09-04
Hratelne.cz2008-08-26
Bonusweb2008-04-30
Games.cz2008-04-17
Bonusweb2008-03-10
Games.cz2008-02-28
Hrej.cz2007-12-08
Games.cz2007-08-30

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: multiplayer
Nick: (?) - neregistrovaný
Datum:2011-05-02 17:15:26
Ahoj. Která ArmA je podle vás nejlepší na multiplayer? Který díl byste mi doporučili? Normální Armu II nebo ArmA II Operation Arrowhead nebo ArmA II Posily?
[Odpověz]

Titulek: Arma II - po update
Nick: (smrtak) - neregistrovaný
Datum:2011-04-15 01:31:43
Ako zase nastavit cestinu v A2, po nedavnom update? Upravit ako predtym language subory nepomoze.
[Odpověz]

Titulek: Re: Arma II - po update
Nick: (Holup) - neregistrovaný
Datum:2011-04-15 10:19:45
A máš originálku? :-) Já jo :P a po updatu mi to jede normal v češtině.

Titulek: Re: Arma II - po update
Nick: (smrtak) - neregistrovaný
Datum:2011-04-15 22:29:42
mam steam veriu

Titulek: Re: Arma II - po update
Nick: (Holup) - neregistrovaný
Datum:2011-04-16 00:30:05
A v options to nejde nastavit na češtinu?

Titulek: Re: Arma II - po update
Nick: (smrtak) - neregistrovaný
Datum:2011-04-16 03:09:06
nie, nic take tam neponukne

Titulek: nastup do vozidla
Nick: (hrac arma 2 oa) - neregistrovaný
Datum:2011-04-09 23:41:56
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak se nastupuje do vozidel v Arma 2 Operation Arrowhead.
[Odpověz]

Titulek: armaarma
Nick: (arma fanda) - neregistrovaný
Datum:2010-08-24 13:11:02
ahoj jak vlozím jednotky stáhlé do hry piste na kosak99@seznam.cz vsechny rady príjmu díky
[Odpověz]

Titulek: co si mam koupit?
Nick: (prosba :) :) :))))) - neregistrovaný
Datum:2010-08-06 13:45:24
ahoj co si mam koupit?armu 2 nebo arma2:operace arow head pište prosím na Hummer63@seznam.cz Díky
[Odpověz]

Titulek: chyba
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-06 16:15:30
Na stránkách Vokr.com to nemá hodnocení 90, ale 95% - prosím opravit.
[Odpověz]

Titulek: Re: chyba
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-07 15:37:38
.........prosím opravit.

Titulek: Re: chyba
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-07 15:44:30
Díky!

Titulek: ARMA 2: bojuj 10 km od Ústí nad Labem
Nick: (maxipes) - neregistrovaný
Datum:2010-03-08 23:25:47
ARMA 2: bojuj 10 km od Ústí nad Labem Chci Vám napsat, že ve hře ARMA 2 je mapa s oblastí kolem hradu Zub totožná, co se týče profilu vrstevnic a tratí, s oblastí kolem zříceniny hradu Blansko. Když přijíždíte podél pobřeží do Černogorsku, tak vlastně přijíždíte podél Labe do Neštěmic. Dokonce když odbočujete vlevo, míjíte železniční přejezd. Samozřejmě v mapě jsou jiné stromy a jiné domy, ale vše ostatní sedí. Takže Černogursk jsou Neštěmice, Naděždino(Ryjice), Kozlovka(Žežice), Rogovo(Libov), Mogilevka (Mirkov), Vyšnoje (Blansko), Pogorevka (Radešín), Nový Vybor (Slavošov), Starý Vybor (Lipová) atd. Přesvědčte se sami:-D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-11-21 14:44:29
poradi mi nekdo?mam potize spustit hru arma2,po instalaci 1 den
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-11-21 14:47:21
kdyz chci spustit tak se mi to seka.napise mi to sistem 2

Titulek: Re:  pomoc
Nick: (HOCITU) - neregistrovaný
Datum:2010-07-14 01:54:06
cau rekni mi co mas za problem rad ti pomohu napis mi na muj e-mail hocitu@centrum.cz diky

Titulek: (Arma 2) Armed Assault 2
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2009-05-31 14:11:49
Na webu tiscali,jsem četl,že tato hra obsahuje pár chyb a bugů je to pravda nebo ne ? Odpovězte prosím,docela mě to zajímá
[Odpověz]

Titulek: Re: (Arma 2) Armed Assault 2
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-05-31 14:52:32
V německu byla hra vydána o měsíc dříve a v PC Action ji ohodnotili 4/10. Jestli se opravdu hra tak nepovedla se dozvíme již brzy sami :)

Titulek: Re: (Arma 2) Armed Assault 2
Nick: (Kubulus) - neregistrovaný
Datum:2009-07-14 23:25:12
Pár bugu? Stejně jako Operace Flashpoint a Armed Assault obsahuje i ArmA 2 má velké množství bugů (chyb). V tak rozsáhlém herním světě je ale téměř nemožne se podobným komplikacím vyhnout. Takže ano, bugy tam jsou a je jich tam mnoho.

Titulek: Re: (Arma 2) Armed Assault 2
Nick: (HOCITU) - neregistrovaný
Datum:2010-07-14 01:51:35
Cau ta hra opsahuje zakladni chyby v animacich pohybu a par podobnych veci ale hra je opravdu zabavna takze tyto chyby prehlidnete pokud mate jeste nejaky dotaz tak napis na muj e-mail: hocitu@centrum.cz diky

Titulek: ArmA 2 fanstránka
Nick: (Acro) - neregistrovaný
Datum:2009-02-12 00:23:32
Prosím o přidání ArmA 2 fanstránky, adresa je http://arma2.gzin.info/ Díky.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Armed Assault 2 (ArmA 2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Armed Assault 2 (ArmA 2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 29129x - statistika
Armed Assault 2 (ArmA 2) 76 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-06-19
Armed Assault 2 (ArmA 2)

Průměrné hodnocení z médií:

76.33 %

Min : 60 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Bohemia Interactive
Distributor: Idea Games
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 15
Počet preview: 28

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Komplexností a napínavou zápletkou vás ArmA II dokonale vtáhne – a pokud se nenecháte odradit některými nedostatky, pohltí vás na dlouhé desítky hodin.
> Doupě : 6/10
Smutným faktem pak je, že čím hlouběji se dostanete do hry a do její atmosféry, tím více chyb objevíte. Nejhorší na jejich výskytu je fakt, že mají talent vyskočit v okamžicích, kdy si hru užíváte nejvíce.
> Sector.sk : 8.5/10
Tí, ktorí na začiatku prižmúria oko, prejdú ťažkým výcvikom, budú mať dostatok trpezlivosti tak v nej nájdu technicky vyspelý, možnosťami naplnený, prostredím živý simulátor.
> Bonusweb : 75 %
Nebýt tuny bugů, máme tu jednu z pecek roku. Takhle se jedná o nezvykle propracovanou a trestuhodně nedopracovanou hru, která v jednu chvíli zabaví a ve druhou ďábelsky rozzuří.
> LEVEL : 7/10
Krásný otevřený svět Army II nabízí obrovskou porci nepřekonatelného vojenského využití. Musíte ale přijmout za své její pozvolné tempo a řada nepříjemných chyb a nedodělků potrápí i zkušené veterány.
> Games.cz : 7/10
Obrovská náplň a realistické pojetí hledají jen stěží konkurenci a rozlehlý svět nabízí nevídanou míru svobody. Tvůrci se však nechali tolik unést těmito velkými aspekty, že nevzali v potaz ty malé, které ústí v kvantu chyb, extrémní výkonové náročnosti a menším využití lákavého obsahu hry v kampani.
> hry.Sme.sk : 7.9/10
Tak komplexné bojisko totiž v žiadnej hre nenájdete. Na to vezmite jed a skúste trochu poľaviť z nárokov. Arma 2 je podobná vínu, časom bude chutiť lepšie a lepšie. Arma 2 je jednoducho najlepší vojenský simulátor.
> Časopis SCORE : 83 %
Operace v novém, hezčím provedení a s několika změnami hratelnosti se vrací na výsluní. Sice to bude chtít ještě menší doladění, ale chyby rozhodně nezničily hratelnost této kvalitní vojenské simulace.
> Eurogamer.cz : 7/10
Arma 2 je zcela jistě naprosto výjimečným dílem díky své rozsáhlosti a realistickému zpracování. Nejvíce trápí všudypřítomné chyby, vysoké HW nároky a místy nezáživná kampaň, která hráče může až zbytečně frustrovat.
> Recenzeher.eu : 63 %
Opět tu před hráči stojí nedodělávka, která má slušný potenciál skrze tvůrčí fanoušky, ale od autorů tu je několikadenní kampaň s nedotaženými vylepšeními a opakujícím se příběhem.
> Vokr.com : 9.5/10
Kdo ještě nevyzkoušel, tak hurá do obchodu a poté již čekají jen hodiny skvělých herních zážitků, které jsou dnes poměrně vzácné. Dočkali jsme se téměř dokonalé hry, které prostě nemá u nás, ani ve světě konkurenci.
> GamesWEB.sk : 75 %
Grafická stránka Army je úžasná. Presný opak možno povedať o nárokoch na hardware. Hra posúva virtuálnu vojnu do novej úrovne, stále sa jej však nedarí zbaviť niektorých neduhov. Vzhľadom k jej komplexnosti nemožno očakávať úplne bezchybný produkt.
> Gamesport : 80 %
Největší kaňkou na ArmA II se stává optimalizace, ale díky ohromné rozloze je pochopitelné, že na výsledné vykreslení budete potřebovat výkonný hardware. Dalším problémem jsou herní bugy, které by ale měly odstranit připravované patche.
> GameSite.sk : 80 %
Všetko pekne realita, dlhé prechádzky po lúkach a pastvinách, obhliadky z helikoptérou a neskutočné napätie, keď skočíte do pasce nepriateľa. O tom je ARMA 2, nič viac, nič menej.
> Zing : 8/10
I přesto, že hra obsahovala ze začátku velké množství chyb a nedodělků, díky několika patchům se nyní titul hraje mnohem lépe.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %