Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Aliens: Colonial Marines > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
- 00.00 %

Kde koupit ?

(X)zone  299 Kč  Kompletně v angličtině
(X)zone  299 Kč  Český manuál
(X)zone  299 Kč  Kompletně v angličtině

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkAmmoni@c---65 %2013-03-27
GamesWEB.skLukáš Dolniak / Dolno5/1050 %2013-02-26
InGamer.czMartin Paytok4/1040 %2013-02-26
Czechgamer.comJakub Pokorný---59 %2013-02-23
Recenzeher.euOndřej Kašpárek6/1060 %2013-02-23
Hrej.czPetr Strecker5/1050 %2013-02-16
Games.czLukáš Grygar6/1060 %2013-02-16
Sector.skfendi5/1050 %2013-02-16
BonuswebAndrej Brabec---65 %2013-02-16
XboxWeb.czLord Rohlík---65 %2013-02-16
Eurogamer.czPavel Oreški6/1060 %2013-02-16
ZingMichal Maliarov5/1050 %2013-02-16
Konzolista.czMartin Šmíd5/1050 %2013-02-16

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

55.69 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 65 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

57.00 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 51 %
Max. hodnocení: 62 %
Pořadí:

Celkově: 4403 z 5826 Žebříček
PC: 2142 z 3068 Žebříček
PC/FPS: 190 z 301 Žebříček
Vše/FPS: 355 z 508 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePlanet.cz2008-09-19
Recenzeher.eu2008-06-10
Bonusweb2008-06-05
GameParadise.cz2008-05-22
GameStar.cz2008-05-09
Hrej.cz2008-05-03
hry.Sme.sk2008-04-22
Doupě2008-04-14
Bonusweb2008-04-11
Games.cz2008-02-21
Hratelne.cz2008-02-20

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: chýbajú tu hodnotenia
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2013-02-17 01:48:21
a kde je hodnotenie Battleforce.cz?
[Odpověz]

Titulek: Re: chýbajú tu hodnotenia
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-02-17 17:07:32
kámo taká stránka neexistuje :D not found...

Titulek: Re: chýbajú tu hodnotenia
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2013-02-17 20:54:23
akože nie? www.battleforce.cz a recenzia je napr tu - http://www.battleforce.cz/clanky/1809-recenzia-aliens-colonial-marines

Titulek: Inu
Nick: (Hugo123)
Datum:2013-02-12 23:28:54
Hra nám již vyšla, prvních pár minut si řikám OMFG, WTF a tak dále. Na tu dobu co to dělali a odkládali, tedy zklamání ale viděl bych to ještě pozitivně než jinde a nezatracoval bych to, prosím adminy o update hra opravdu vyšla 12.2.2013 (dnes:) je k mání na xzone, obal bych také změnil na tento: http://pichost.biz/thumbs/jdv1360688991x.jpg jinak zatím moje rychlorecenze: Chvilka hraní a celkem jsem si zvykl začíná to i bavit:) Alespoň je co hrát, před suchem do Crysis3 a Bioshock:Infinite akorát ty moji commrades trefí uplný nič:) Doporučuji na Hard jinak to nemá smysl hrát (Marines z Wayland Utahni proti mě sou větší hádanka než Alieni samotní--LoL nemluvě o tom že záhadně dou jen a jen po Vás a kolegové totálně ignorují), možná i na nejtežší, aby Vám to i vydrželo hh.. Prochazí to recenzema jako píp roku-no comment guys, nepřemýšlet u toho moc a de to:), na težkou to je aspoň hratelné jinak strašně lehké a plytké, hratelnost je vcelku dobrá, atmosféra taky ucházející ale že bych se bál nebo lekal to ne , ač bohužel:( Grafika zklamala asi nejvíce, dabing a zvuky jsou velmi dobré a na profi, vskutku profi úrovni, což Vám dodá nádech filmovosti, to tuto hru dle mého zvedá na vyšší level. Hra zabaví a to průmerně = mega pecka to není, to je jasné:) Bohužel finálních 50/100 po dohrání. Na velké očekávání je celkem zklamání, ale nechci nikoho strašit, kdo miluje Aliení universum tak směle do toho, hraní doporučuji-je to povinnost. Ovšem si to hodně rozmyslet cena je na úroveň hodně ale hodně přemrštěná, upřímě mám dobrý pocit, že jsem tento vtip nezakoupil, jelikož bych si asi chlupy z ohambí musel vytrhat:) Takže odpověď WAREZ, na tuto hru se asi zapomene bohužel a další z alieního prostředí bude asi za hodně dlouho ale aby hlavně ku*wa stála za něco. MP jede i po Tunngle, zatím. Potom ať se nediví, že skvétá WAREZ, za todle omyl fakt platit nebudu- cena hry by měla být kolem 300-500Kč (chtít za to 1099 pro PC a 1400 za konzoli je zločin a měla by z toho být hromadná žaloba) argumenty ala ''nelíbí se ti to, tak to nehraj'' a hlavně to nestahuj, abys neporušoval autorská práva tak na to jim sere datel:) a takto vidím se vším TODLE MÁ AKORÁT LICENCI ALIENS. A časem by to mělo přejít do Free To Play režimu jinak nevidím cestu dále...
[Odpověz]

Titulek: datum
Nick: (ddn) - neregistrovaný
Datum:2010-10-13 16:08:03
Kde jste to vzali ze hra vychazi pristi mesic? :)
[Odpověz]

Titulek: Re: datum
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-10-13 17:34:19
Tak nějak to dlouho právě na toto datum vypadalo, podle všeho je hra tak z 80% již nyní hotová, ale jelikož Gearbox převzal tvorbu Duka, řekl bych, že tento titul jde momentálně na druhou kolej a bude vydán tak 4měsíce po DNF (toť ale jen spekulace). Čili odsouvám na nepřesné datum vydání v příštím roce...

Titulek: Re: datum
Nick: (ddn) - neregistrovaný
Datum:2010-10-14 17:32:20
Vydani nekdy v pristim roce bude tak v idealnim pripade. Deni kolem teto hry sleduji hodne dlouho, a bohuzel je hra neustale kvuli jinym projektum odsouvana jak si sam vystizne rekl na "druhou kolej" (proc asi, o tom by se dalo polemizovat) a novinky o hre zadny... Zacina mi to pripominat situaci jako u Dead Island (na te se udajne take stale "pracuje", ovsem veril by tomu snad uz jen naivni blazen:D)

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Aliens: Colonial Marines
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Aliens: Colonial Marines
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 17050x - statistika
Aliens: Colonial Marines 56 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-02-15
Aliens: Colonial Marines

Průměrné hodnocení z médií:

55.69 %

Min : 40 % Max : 65 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Gearbox Software
Distributor: SEGA
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 13
Počet preview: 11

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 5/10
Fajn. Máme tu pár kanistrů CM-20ky. Měli bychom se tam vrátit a celý to zas*aný hnízdo zplynovat. - Jenette Vasquez (Vetřelci)
> Games.cz : 6/10
Ucházející střílečka, kterou nad průměr povznáší působivě trefené kulisy a několik povedených akčních scén. Pro fanoušky Vetřelců (i Vetřelce) výtečná exkurze na místa činu, pro ostatní hráče chvílemi problematická, ale pořád vcelku chutná jednohubka.
> Sector.sk : 5/10
Aliens: Colonial Marines sa prepadol do šedej priemernosti aj vďaka tomu, že jednotlivé štúdiá počas dlhých šiestich rokov nevedeli, čo od hry vlastne chcú a tak si ju medzi sebou posúvali ako horúci zemiak.
> Bonusweb : 65 %
V Aliens: Colonial Marines je možné spatřit záblesky skvělosti. Potenciál však hra nevyužívá a slabý příběh i špatné technické zpracování titul táhnou ke dnu.
> XboxWeb.cz : 65 %
Kooperační režim, na který je hra zaměřena je zvládnuta skvěle. Můžete si zahrát až se čtyřmi přáteli přes Xbox Live a projít tak celou kampaň. Pro majitele pomalého připojení je zde i možnost split-screenu až pro dva hráče. Kooperace dodává hře nový rozměr a atmosféra se ještě zlepšuje. Nebýt katastrofálního technického zpracování mohlo jít o skvělou hru pro všechny hráče, bohužel jí mohu s klidným svědomím doporučit pouze skalním fanouškům série, kteří prominou nějakou tu chybičku a užijí si hutnou atmosféru.
> Eurogamer.cz : 6/10
Jestliže si chcete Aliens: Colonial Marines užít, pusťte si nejdříve filmovou trilogii a kochejte se nekonečným návalem chytrých odkazů na slavnou sérii bez zbytečných klišé. Hratelnost i zpracování se zasekly v čase. Nehledejte originalitu, variabilitu, ani dlouhou herní dobu, přesto standardní přestřelky dokáží zabavit, hlavně díky ikonickým kulisám. Je otázka, jak s kartami zamíchá multiplayer, který v době recenzování nebyl k dispozici a jestli pomohou opravné patche. Kampaň je totiž poměrně krátká a její obtížnost nízká.
> Zing : 5/10
Názorný příklad toho, že se občas i kvalitní studio může s velkým potenciálem projektu dost natrápit a příklad toho, že dokáže povedená marketingová kampaň prodat výkal jako Ferrero Rocher. Nejsou-li vám Vetřelci zcela cizí, počkejte na slevu a jděte s kamarády do multiplayerových bojů.
> Konzolista.cz : 5/10
Pro fanoušky filmové ságy byl Aliens: Colonial Marines jednou z nejočekávanějších her tohoto roku. Vývojáři navíc slibovali po všech stánkách skvělý herní zážitek, který bude obohacovat už tak obrovské univerzum – jde o film, který jsme si chtěli zahrát. Nakonec jsme se bohužel dočkali jen průměrné kooperativní akce na jedno odpoledne. Nic více od ní čekat ale nemůžete. Po tolika letech vývoje to je jistě zklamáním.
> Czechgamer.com : 59 %
Takto sme si návrat Alienov na obrazovky počítačov, či iných herných škatuliek neprestavovali.
> Recenzeher.eu : 6/10
Co naplat, kvůli hře více hráčů si tisíce hráčů rozhodně hru nepředobjednali. Chtěli hutnou a děsivou kampaň plnou napětí a mnozí vyhlíželi i speciální edici s plínkami zdarma. Že je multiplayer celkem fajn prostě hru, která na něm rozhodně neměla a vlastně ani nemůže stavět, nespasí. Aliens jsou jednoduše velkým zklamáním a v souboji o titul „propadák roku“ má velkou šanci na vítězství.
> GamesWEB.sk : 5/10
Aliens: Colonial Marines mali vyjsť už dávnejšie, síce by pravdepodobne neurobili dieru do sveta ani vtedy, minimálne by bolo ich prijatie verejnosťou vrelšie. Takto sa objavujú v čase, keď vychádzajú hry, napríklad tretí diel Crysis, ktoré sú takmer svetelné roky popredu. Je to škoda, keď si uvedomíme, že nad celou záležitosťou držalo ochrannú ruku samotné štúdio 20th Centruy Fox, zodpovedné za filmovú ságu. Aliens odporúčame iba ak ste ortodoxnými fanúšikmi votrelca. Ostatní, ktorí túžite zažiť kvalitnejší sci-fi zážitok, siahnite radšej po nedávnom Dead Space 3.
> InGamer.cz : 4/10
Dva měsíce nového roku a už tu máme záležitost, na niž si rozhodně vzpomeneme ve výčtu největších zklamání. Aliens: Colonial Marines je jen další titul plný promarněného potenciálu, který se kvalitativně nedá zařadit jinam, než mezi běžné herní adaptace známých snímků. Ani nevíte, jak těžko se nám tohle říká. Po šesti letech vývoje bychom čekali víc, než sliby plácané do větru.
> GamePark : 65 %
Pokud jste tedy Aliens: Colonial Marines doteď úspěšně přehlíželi, je možná ta pravá chvíle, dát mu ještě šanci. A pokud jste fandové žánru, je to pro vás povinnost.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5825
Recenze: 23975
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1158
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2976
Průměrné hodnocení z
23358 recenzí: 71,764 %