Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes > PC > Dětská

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes (X360) 60.00 %PS3 - Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes (PS3) 00.00 %

Kde koupit ?

Microgames  446 Kč  
FunStore  450 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMiloš Bohoněk---55 %SCORE 190
LEVELVladislav Růžička5/1050 %LEVEL 184
GameSite.skMortus---35 %2009-11-21
Hrej.czMarek Švrkala4/1040 %2009-11-20
Sector.skfendi3/1030 %2009-11-19
Games.czPetr Ciesarík5/1050 %2009-11-19
hry.Sme.skJán Kordoš4/1040 %2009-11-11
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

42.86 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 55 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

64.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 79 %
Pořadí:

Celkově: 5096 z 5973 Žebříček
PC: 2588 z 3166 Žebříček
PC/Dětská: 44 z 62 Žebříček
Vše/Dětská: 92 z 112 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2009-08-16

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Podvodníci
Nick: (101010) - neregistrovaný
Datum:2011-07-13 01:09:44
Dobrý den vadími že ty časopisi star wars kultovní pravidla a vozidla jsou tak drahý.První číslo stojí 99kč.Druhé číslo 245 kč.Jsem zběratel star wars a todle to ste přetahli to už mužu zbírat auta a tak dále,ale ještě se mi nechce.Aspoň tam dávejte plagáty a kdybi jako vždy kdybi ste to dali levnější víc lidí si to koupí.PODVODNÍCI nemám pravdu?
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 10097x - statistika
Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes 43 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-10-06
Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes

Průměrné hodnocení z médií:

42.86 %

Min : 30 % Max : 55 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Krome Studios (R.I.P.)
Distributor: LucasArts
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 7
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> hry.Sme.sk : 4/10
Neexistuje lokalizácia, monotónnosť ubíja a ak chcete alternatívu, siahnite radšej niektorej z predošlej LEGO hier. Republic Commando dokáže človeka unudiť lúsknutím prstov.
> Sector.sk : 3/10
Držte sa ďaleko ďaleko v preďalekej galaxii od tohto veľdiela. Za tých šesť zabitých hodín som sa mohol radšej naučiť základy štrikovania alebo háčkovania.
> Games.cz : 5/10
Totální zmatek s kamerou a tím pádem špatné ovládání zaručuje vysokou a pravidelnou dávku frustrací a nervů, s nimiž přicházejí na scénu rozbité klávesnice či létající ovladače.
> Hrej.cz : 4/10
Hraní hrdinů Republiky se utápí v pokaženém ovládání a v tragické kameře u poloviny všech misí. Překonat tuto frustraci a zabořit se do mnohem lépe zvládnuté akčnější části za klony asi dovede jen velký fanoušek Star Wars.
> Časopis SCORE : 55 %
Cílová skupina je tu prostě až příliš zřejmá, jí se to neustálé blikání, bouchání a vžžžžum šermování bude líbit, ale i jen trošku odrostlejší hřáč si bude při hraní ťukat na čelo.
> LEVEL : 5/10
Jediné štěstí Republic Heroes je jejich kratší doba trvání - misí je sice požehnaně, jsou ale natolik krátké, že je pravděpodobně dohrajete, ještě než vás hra stačí definitivně znudit.
> GameSite.sk : 35 %
Dizajn a náplň misií je robený štýlom „preskoč, vyskoč, sekni, preskoč, zober, vypni“ a to po celú dobu. Ak hľadáte niečo pre deti, tak to nie je až tak zlá voľba a zabavíte ich aspoň na pár hodín.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %