Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Kačer Donald vrací úder! > PC > Dětská

Kde koupit ?

(X)zone  195 Kč  České titulky
Microgames  197 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Doupě 7/1070 %2004-04-22
Gamecenter (pozastaven) ---86 %2004-04-12
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.00 %

Počet recenzí: 2
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 86 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1847 z 5862 Žebříček
PC: 780 z 3096 Žebříček
PC/Dětská: 4 z 62 Žebříček
Vše/Dětská: 11 z 112 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obalyhttp://www.abcgames.cz/default.asp?p=cdobaly_zobraz&ID=1208
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Ulozeni hry
Nick: (Klara) - neregistrovaný
Datum:2013-07-30 20:17:52
Mohl by mi nekdo poradit jak ulozit hru aby kdykoliv kdyz ji chci ukoncit pak nemusela zacinat od znova?
[Odpověz]

Titulek: Pomoc te mi prosím
Nick: (Ladislav) - neregistrovaný
Datum:2012-12-31 01:55:19
Jak mamam skákat v 3 lvl na těch 4 prknech diky Ladislav
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (HELP please) - neregistrovaný
Datum:2010-12-09 22:52:19
Co mám dělat v posledním kole tam kde zabíjím merlocka Díks
[Odpověz]

Titulek: teleport
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-28 22:09:59
Kde je v rušné třídě ten kousek teleportu??Nemohu jej najít.Prosím poradte:)
[Odpověz]

Titulek: Re: teleport
Nick: (Ladislav) - neregistrovaný
Datum:2012-12-31 01:41:31
Na konci jak je ten medvěd tak skoč do prava :D

Titulek: teleport
Nick: (Dani) - neregistrovaný
Datum:2010-10-24 15:58:07
Kde je v Nebezpečném útesu ten kousek teleportu? Nemohu jej najít. Už mám vše splněno včetně závodu s časem, ale nedostanu se na ptáka. Bojím se, že je to bug, protože hra blbne i jinak.
[Odpověz]

Titulek: jak porazit ve třetim kole vončari
Nick: (lukaš) - neregistrovaný
Datum:2010-05-02 15:22:28
nevim jak porazit ve třetim kole von čary?
[Odpověz]

Titulek: jak porazit ve třetím kole jablka
Nick: (paltan) - neregistrovaný
Datum:2010-03-09 17:40:51
jak porazit ve třetím kole jablka v kačer donald vrací úder
[Odpověz]

Titulek: Re: jak porazit ve třetím kole jablka
Nick: (Ladislav) - neregistrovaný
Datum:2012-12-31 01:42:45
Musiš je bochat do te doby než spadnou mimo podlahu :D

Titulek: pomoc
Nick: (monča) - neregistrovaný
Datum:2010-01-24 22:54:34
tiež neviem ako poraziť sliepku s kuriatkami. vie niekto poradiť?
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-02-17 13:33:56
nejdřív musíš odstranit kuřata ( skoč na ně nebo úderem), pak se ten velký pták vznese a bude sedat na zem,ty jen poběžíš,aby na tebe nesedl a až sedne tak na něho skočíš a tím zmizí na monitoru vlevo na hoře cedulka s žlutým kuřetem. Pak to opakuješ 2x, jen ten velký pták bude víckrát sedat na zem.

Titulek: pomoc
Nick: (ref) - neregistrovaný
Datum:2010-01-10 18:43:45
já nevím jak mám porazit ty slepice a kuřata můžete mi napsat řešení do diskuzi tady chodím sem pořád
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Ladislav) - neregistrovaný
Datum:2012-12-31 01:45:40
musíš se zbavit malích kuřat a pak jak ta slípka se tě snaží zasednout počkaš neš si sedna a pak na ní musíš skočit :D a tak než jí zmiznou životy (maš je v levém horním rohu)

Titulek: Ahooj a pomoc
Nick: (HankA) - neregistrovaný
Datum:2009-11-22 00:35:03
Nevíte jak porazit lupice a kouli?? Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: Ahooj a pomoc
Nick: (Ladislav) - neregistrovaný
Datum:2012-12-31 01:50:12
Musíš utíkat před koulí a až se mu pokazí tak musíš na něj skočit pak musíš skakat aby aby tě netrefil bombou a až hodí zelenou tak na ní skoč a zmačkni mezerník (space) jak mu tam hodíš bombu tak bude rozbijet betón a tak než mu zmízí životy (jsou v levém hornim rohu.

Titulek:  
Nick: (ondra) - neregistrovaný
Datum:2009-02-03 00:58:00
nevite nekdo jak porazit rafana n 2. kole? Moc diky.
[Odpověz]

Titulek: Re:  Ahoj
Nick: (Patrik) - neregistrovaný
Datum:2009-05-30 00:38:41
Takze vys jak haze bomby a pak hodi tu zelenou.tak musis jit k ni nez vybuchne a zmaknout tlacitko kterim mlatis nepratele.A musis to udelat 3 krat.Pak vyhravas.Jo a kdyby jsi chtel este pomoct tak mi napis setko malim na.zlamalovi726@centrum.cz Ahoj..............

Titulek: problem
Nick: (Trocka) - neregistrovaný
Datum:2006-05-30 10:00:00
pri tejto hre mam mensi problem s grafikou.mam amd athlon xp 1,2Ghz ,Ge-force 2 mx400 64 MB a 256MB RAM a ked v hre prepnem na vysoke rozlisenie tak mi vyhlasi chybu a program sa ukonci.Vedel by mi niekto poradit???
[Odpověz]

Titulek: Re: problem
Nick: (Ladislav) - neregistrovaný
Datum:2012-12-31 01:53:33
Musíš si upravit nastavení podivej se do (u win 7) Vlastnosti systému ( u win xp) system opiš si to na papír a uprav si to

Titulek: b
Nick: (b) - neregistrovaný
Datum:2006-03-23 11:00:00
nejlepší na světě
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Kačer Donald vrací úder!
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kačer Donald vrací úder!
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 15730x - statistika
Kačer Donald vrací úder! 78 z 100 Průměr z 2 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Kačer Donald vrací úder!

Průměrné hodnocení z médií:

78.00 %

Min : 70 % Max : 86 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Disney Interactive
Distributor: Disney Interactive
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 2
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5861
Recenze: 24015
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3012
Průměrné hodnocení z
23398 recenzí: 71,769 %