Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Aladin: Nasiřina pomsta > PC > Dětská

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Bonusweb ---75 %2001-02-03

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

42.33 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 57 %
Pořadí:

Celkově: 2367 z 5973 Žebříček
PC: 1032 z 3166 Žebříček
PC/Dětská: 7 z 62 Žebříček
Vše/Dětská: 19 z 112 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: prosba
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-14 14:19:02
prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim moc napiště mi někdo jak udělat 3 kolo nevím jak sebrat jablka a už mě z toho hrabe,prosím. Monika.krycerova@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: ulozenie
Nick: (xys) - neregistrovaný
Datum:2011-04-17 11:18:25
ako sa ta hra ulozi?
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (míša) - neregistrovaný
Datum:2010-11-29 21:38:02
ahoj, nevíte někdo jak udělat palác level 1?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2010-11-10 14:17:58
mám teď v pyramidách hledat knihy mrtvých, ale nemůžu se hnout tak jak je ta zelená kočka knihu vidím, ale nevím jak se k ní dostat
[Odpověz]

Titulek: problem
Nick: (goga) - neregistrovaný
Datum:2013-06-28 18:12:13
mam stejnej problém :( svteluskanovakova@seznam.cz

Titulek: re
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2010-10-25 23:47:07
tato hra opravdu není pro 7leté děti,ohodnotila bych ji také číslem 5,proč tak těžká zbytečně,snad je pro děti,asi jen ,že tam není krev,tak to jo,nespokojenost
[Odpověz]

Titulek: re
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 01:54:56
toto je úžasná hra ,tak na 5let a jestli se vůbec podaří,moc se tvůrcúm povedla,opravdu dala bych hodnocení na 5
[Odpověz]

Titulek: re
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2010-10-17 03:11:03
strašná hra,ještě ji někdo vůbec hraje?save v ní není a když se něco nepovede ,tak se hraje pořád dokola a dokola a dokola a to je hra pro 7leté děti,také nedoporučuji,zbytečně těžké
[Odpověz]

Titulek: ach
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2010-10-11 21:59:19
ahojte,hrajete někdo aladina?je to hrozná hra,tak na 2roky a přitom je pro děti od 7let a nemůže to uhrát ani dospělý,hrozná ,hrozná hra a jakoby zdivočelá,nedoporučuju
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (help me) - neregistrovaný
Datum:2009-05-23 17:12:49
ahoj nevite nekdo prosim jak se dela 3 kolo v aladinovy?? nejdou my vzit ty jablka....odpovezte prosim na mail R.ripova@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-08-17 05:04:11
Musíš zastrčit meč a počkáš až hlídač bude spát. stiskneš "Y". Aladdin si začne pískat a chodit pomalu a v téhle chůzi je sebereš.

Titulek: ach
Nick: (miriam) - neregistrovaný
Datum:2009-05-02 17:44:44
zasekli jme se v 2 kole a nejde nam se dos tat do 3 kola odepiste na miriam.ber@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mirca) - neregistrovaný
Datum:2009-05-02 17:42:23
je super mame ji doma
[Odpověz]

Titulek: Re:  rada
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2010-11-03 23:41:15
když tuto suprovou hru máte doma nevíš jak s těmi bohyněmi ve 23 levelu

Titulek:  
Nick: (Ach jo) - neregistrovaný
Datum:2009-03-09 16:51:33
Pořád se snažím udělat 3.kolo ale nejde mi vzít jablka.Prosím napište postup na e-mail V.Hrncarkova@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-15 03:20:37
prosim pomocte mi někdo jsem va 3 kola aladin nasařina pomsta ale navim jak mam sebrat ty jablka.pokud někdo víte napište na tenhle email Kasova.K@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Aladin
Nick: (poi.poi@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2008-08-31 00:21:19
Sem na zacatku Pyramid a nevim, jak dal. Asi mam najit naky Knihy mrtvejch, ale nevim, kde je hledat. Nevite nekdo co s tim?
[Odpověz]

Titulek: yxcvb
Nick: (vovovo) - neregistrovaný
Datum:2008-04-09 22:01:28
ja som v 17kole na aladinovi nasirina pomsta naozaj.
[Odpověz]

Titulek: Re: yxcvb
Nick: (Marťa) - neregistrovaný
Datum:2008-07-28 19:16:43
A nevíš jak se delá 3 kolo????? napiš na icq 471-160-747

Titulek: Re: yxcvb
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2010-10-25 00:16:18
já skáču s jasmínou,level 21

Titulek: Pomoc
Nick: (Majda) - neregistrovaný
Datum:2008-01-30 19:44:35
Nevim jak jít za skarabem k jeskyni zázraků.Vždycky mě sežere nějaká potvora,co se tam plazí v písku.Dík za pomoc
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (MIKÍÍ) - neregistrovaný
Datum:2010-05-23 00:15:38
muśíš jít za ním přesně podle něj a dojdš tam v pohodě =)

Titulek: POmoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-10-20 15:33:56
Pokoušela jsem těmi kvádry nasměrovat paprsek snad hodinu ,ale prostě to nejde .nevíte někdo jak je mám nastavit?
[Odpověz]

Titulek: aladin
Nick: (any) - neregistrovaný
Datum:2007-09-01 17:20:56
hni stěmi kvádry a nasmneruj lejzry aby sli do zdi kde vyjdes
[Odpověz]

Titulek: aladin
Nick: (kubacektet) - neregistrovaný
Datum:2008-08-15 21:07:53
já jsem ve třetím kole a nevím jak sebrat jablka. Prostě nevím jak projít přes ty hráče. Děkuji zap omoc

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-08-20 15:09:22
ahoj,neví někdo jak se dostat z pyramidy?Míša
[Odpověz]

Titulek: aladin
Nick: (martina) - neregistrovaný
Datum:2007-06-30 22:47:55
aladin je bombová hra najlepšia ktorú som kedy mala. mala som síce trochu iného aladina ale bola to hra bombová. prosím dáte mi ju do počítača tak aby som ju mohla hrávať vždy keď budem chcieť. Ďakujem.
[Odpověz]

Titulek: Re: aladin
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2010-10-23 00:38:44
ahoj,když je ta hra tak suprová,nevíš jak sjet tu vodu v pyramidách 3

Titulek:  
Nick: (any) - neregistrovaný
Datum:2007-06-07 17:03:54
nemohu hnout s kvádry v pyramidách 4.je tam laser a nevím co mám delat.poradí mi nekdo?
[Odpověz]

Titulek: Re:  Aladin
Nick: (Xander33) - neregistrovaný
Datum:2008-10-12 21:58:06
Ahoj, vidím,že ses dostal/a docela daleko v Aladinovi a tak si tě chci zeptat nevíš,nebo neznáš návod,cheat prostě něco jak udělat tu ledovou dráhu v Jeskyni zázraků LEVEL 2 ???

Titulek: 3 level
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-07 19:06:28
nevite jak na 3 level?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pavouk) - neregistrovaný
Datum:2006-11-19 19:57:03
nemate nekdo navod na Souboj s Arachinem s tim velkym pavoukem??nevim jak dal
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2010-10-25 00:11:12
tu ledovou dráhu sjedeš ,když budeš brzdit a tj.zy a potom už jen skoč přes propasti x je to dost těžké

Titulek: Re:  
Nick: (neregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2010-10-25 00:13:54
skákej dopředu a sekej mu mezi kusadla,potom seber něco jako květy a hotovo ,dá se to není to tak těžké

Titulek: hra na ....
Nick: (kos) - neregistrovaný
Datum:2006-06-29 16:58:00
ahoj, nemáte někdo návod na tuto hru ? tedy alespoň na 3 level , nevím jak dál?
[Odpověz]

Titulek: návod
Nick: (miku) - neregistrovaný
Datum:2005-03-26 11:00:00
ahoj, nemáte někdo přesný návod na tuto hru?
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Aladin: Nasiřina pomsta
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Aladin: Nasiřina pomsta
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 16137x - statistika
Aladin: Nasiřina pomsta 75 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2001-03-21
Aladin: Nasiřina pomsta

Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Min : 75 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Argonaut Games
Distributor: Sony
Distributor CZ:

Počet recenzí: 1
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %