Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Ultimate Spiderman > PC > Bojová

Kde koupit ?

Microgames  296 Kč  
FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---55 %SCORE 141
LEVELPavel Prouza / Frix4/1040 %LEVEL 132
Bonusweb ---79 %2006-01-02
Gamecenter (pozastaven) ---75 %2005-11-02
Gamezone (ZRUŠEN) ---78 %2005-10-26
hry.Sme.sk 3/560 %2005-10-25

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

64.50 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 79 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3783 z 5973 Žebříček
PC: 1770 z 3166 Žebříček
PC/Bojová: 9 z 19 Žebříček
Vše/Bojová: 107 z 151 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: hurvinek
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-12-13 21:20:48
jak sezenu ty kostymi na spidermana pomoc te mi pls
[Odpověz]

Titulek: venom
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-11-06 20:58:00
jak nastavit venoma? pomozte mi prosííííííííííííííííím!
[Odpověz]

Titulek: Re: venom
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-13 21:21:54
uplne posledni napis v menu zjistil sem to včera

Titulek: GTA SA
Nick: (jendapetrak@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2010-07-27 14:10:35
Dobrý den, prosím Vás . Nejde mi uložit pozici v GTA San Andreas. Mám dost silný notebook. Když dám uložit pozici, tak se mi napíše uložení bylo neúspešné. Ostatný hry jdou uložit ,ale nejdou GTAčka. V nicku mám můj email. Moc děkuji JAN
[Odpověz]

Titulek: jak chodit
Nick: (alex) - neregistrovaný
Datum:2010-07-08 14:39:45
nevim co mám zmáčknout nebo držet. pomožte mi někdo prosím
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (SPID) - neregistrovaný
Datum:2009-05-22 22:01:06
Potrebuju pomoc.Hned v první misi jak hrajete za venoma a musite se poprat s tema typkama na strese tak kdyz se jich dotknu tak se mi sekne pocitac a musim hrat odznova.Prosiiim pomozte mi!
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (carnage) - neregistrovaný
Datum:2007-12-13 03:05:14
nemá někdo cheaty na tuhle hru jenomže na playstation 2
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Viktor) - neregistrovaný
Datum:2007-08-16 20:24:18
tak mi tu cestinu posli - ( hugenot@seznam.cz) dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (navaro) - neregistrovaný
Datum:2007-10-23 22:33:05
Nejde mi hra ulozit nevim co s tim poradte zadam save a napise mi to anglicky nejde

Titulek: Re: cestina
Nick: (rudiss1@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2008-07-03 18:59:20
Prosím o zaslání češtiny do pc.hry Ultimate Spider-Man.Děkuji.

Titulek: Spiderman 3 -Najjjjj hra
Nick: (stano.forgavc) - neregistrovaný
Datum:2006-07-04 01:31:55
je to najlepsia hra ja mam vsetky verzie bol by som stastny keby som ju malllllllllll super je to hra supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Ultimate Spiderman
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Ultimate Spiderman
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 21818x - statistika
Ultimate Spiderman 65 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-09-22
Ultimate Spiderman

Průměrné hodnocení z médií:

64.50 %

Min : 40 % Max : 79 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Beenox
Distributor: Activision
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %