Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Rayman Origins > PC > Arkáda

Kde koupit ?

(X)zone  294 Kč  Kompletně v angličtině
(X)zone  294 Kč  České titulky
(X)zone  490 Kč  Kompletně v angličtině
(X)zone  392 Kč  České titulky
FunStore  399 Kč  
FunStore  999 Kč  
FunStore  1279 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---80 %2012-05-13
DD WorldJan Stach---88 %2012-04-28
Czechgamer.comMarek Čejka---93 %2012-04-05
Herní webJiří Navrátil6.4/1064 %2012-04-04
Topzine.czZdeněk Král---70 %2012-04-04
DoupěKarel Kališ9/1090 %2012-01-10
Games.czAleš Smutný8/1080 %2011-12-22
BonuswebJaromír Chvalíček---75 %2011-12-10
Czechgamer.comPetr Schwank---93 %2011-12-03
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-11-28
Hrej.czVojtěch Matěna9/1090 %2011-11-27
Sector.skspacejunker9/1090 %2011-11-25
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade9.5/1095 %2011-11-25
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-11-25
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.86 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 64 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 759 z 5875 Žebříček
PC: 285 z 3107 Žebříček
PC/Arkáda: 5 z 43 Žebříček
Vše/Arkáda: 26 z 146 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Rayman Origins
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Rayman Origins
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3976x - statistika
Rayman Origins 85 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-25
Rayman Origins

Průměrné hodnocení z médií:

84.86 %

Min : 64 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 14
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Sector.sk : 9/10
Návrat Raymana nie je pompézny, neprichádza z rachotom ani buchotom. Na obrazovkách sa ale objavuje taký svieži závan doby, v ktorej presnosť a precíznosť bola odmeňovaná, milimetrové skoky boli cestou k východu a počet životov znamenal viac ako počet achievementov. Pripomína dobu 16-bitov a nefalšovaným a úprimným spôsobom vás tam zavedie a pobaví na dlhé hodiny. Hľadať veselšiu, strelenejšiu, krajšiu 2D behačku nemusíte. Je ňou Rayman Origins. Choďte a kúpte si ju. Zaslúži si to viac ako mnohé iné.
> GamesWEB.sk : 9.5/10
Nebojte sa však, žeby ste sa osamote nedaj bože nudili - to v žiadnom prípade! Fantastická pestrosť levelov totižto v spojení s úžasným audio-vizuálom dáva vzniknúť natoľko návykovej hrateľnosti, že akokoľvek sa tomu budete brániť, novému Raymanovi skôr či neskôr úplne prepadnete. Ak teda hľadáte v aktuálnej záplave FPSiek a RPGčiek titul, ktorý vášho hráčskeho ducha nie len pohladí, ale aj povznesie, už nemusíte hľadať ďalej. Práve ste ho totižto objavili.
> Konzolista.cz : 9/10
Hra Rayman: Origins vychází dneska na Playstation 3, Xbox 360 a Nintendo Wii. Ve vývoji je i verze pro konzoli Playstation Vita, která vyjde v únoru příštího roku. Kromě standardní edice je k dispozici i limitovaná, která jako bonus obsahuje 64 stránkový artbook s grafikami Raymana, soundtrack a speciální pop up obal.
> Hrej.cz : 9/10
Rayman Origins je plošinovkou, kterou jste si vždycky přáli hrát. Nabízí mimořádně vybalancovanou hratelnost, špičkové technické předpoklady a pestrý hravý svět, kde se fantazii meze nekladou. Jinými slovy, arkádová pecka, na níž se bude ještě dlouho vzpomínat
> Zing : 9/10
Rayman se vrací ve formě a tak, jak jej máme rádi. Neuvěřitelně pozitivní počin, který dokáže vyvolat úsměv na rtech i toho největšího pesimisty. I přes silně nabitý konec roku se rozhodně jedná o titul, který se nevyplatí vynechat.
> Czechgamer.com : 93 %
Na ty screenshoty by se dalo dívat pořád...Jestli se další raymanovské počiny ponesou v tomhle duchu, tak si není vůbec na co stěžovat.
> Bonusweb : 75 %
Raymanův návrat ke 2D ostudou nedopadl. Jde sice možná až o příliš klasickou 2D hopsačku, ale hra vyniká barevnou grafikou a spoustou obsahu. I když je občas obtížnější.
> Games.cz : 8/10
Návyková plošinovka, která přináší svěží závan starých časů a v konkurenci jiných žánrů ukazuje, jak moc se herní prostředí a průmysl neustále mění. Nápaditá, krásná, vtipná, dynamická... víc už asi chtít nemůžeme. Jen mi proboha někdo vysvětlete, proč nepodporuje multiplayer přes internet.
> Doupě : 9/10
Origins představují čirou herní radost po všech stránkách, ať už se jedná o nádhernou grafiku, poťouchlou hudbu, či neskutečně návykovou hratelnost. A zapomenout bych neměl ani na určitou drobnou dávku ujetosti, kterou jsou proslulé francouzské hry.
> Herní web : 6.4/10
PC verze Rayman Origins je zklamáním a pouze průměrnou hrou v hezkém grafickém kabátku. Obsahuje sice zajímavé a inovativní prvky, ty jsou ale přebity porcí nezajímavého obsahu.
> Topzine.cz : 70 %
Dojem z krásné atmosféry kazí fakt, že hra je místy dost těžká a oplývá spoustou nepříjemných detailů, hlavně co se týče orientace ve světě a v menu. Navíc je reálně bez multiplayeru, který by mohl být velkým tahounem. Není moderní dávat nízké hodnocení, ale když srovnáte výsledných 70 % se stovkovými hrami, věřte, že jsou o víc než o třetinu lepší.
> Czechgamer.com : 93 %
Lepší reinkarnaci si Rayman nemohl přát. Tento díl má všechno, co byste od něj vůbec mohli chtít.
> DD World : 88 %
Je hezká, je zábavná, má solidní výdrž a solidní obtížnost. Zkrátka pokud tuhle hru budete brát takovou jaká je, a že se nebere příliš vážně ani dospěle, bude se vám prostě líbit. Jestli očekáváte něco zásadně nového, tak budete zklamáni, ale ono není, co moc vymýšlet. Nový Rayman ve FullHD grafice má vše, co si od plošinkovky můžete přát a baví stejně, jako před lety.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5874
Recenze: 24029
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3025
Průměrné hodnocení z
23411 recenzí: 71,766 %