Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Blackhole > PC > Arkáda

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czZdeněk Princ4/580 %2015-03-29
GamePark---79 %2015-03-29
Recenzeher.euVojtěch Matušinský7/1070 %2015-03-29
DD WorldJan Stach---83 %2015-03-29
Vytukej.czMartin Pilous---80 %2015-03-29
BonuswebJan Hanáček---75 %2015-03-29
DoupěVojtěch Král4/580 %2015-03-07
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2015-03-07
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.63 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1687 z 5973 Žebříček
PC: 704 z 3166 Žebříček
PC/Arkáda: 14 z 44 Žebříček
Vše/Arkáda: 52 z 148 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Blackhole
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Blackhole
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1149x - statistika
Blackhole 80 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2015-03-07
Blackhole

Průměrné hodnocení z médií:

79.63 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 4/5
Ke konci musíme klukům z FiolaSoftu poděkovat za to, že dokázali z domácích herních kuchyněk protlačit na světový trh hru, která je kvalitní a zábavná. Blackhole je povedenou indie hrou, která vás nudit nebude. Pokud dokážete přežít občasné propady snímků a někdy opravdu nervydrásající obtížnost hádanek, budete se bavit.
> Zing : 9/10
Vtipná, náročná, ale v první řadě řemeslně zpracovaná a poctivá plošinovka, která vám nedá nic zadarmo. Jakmile se s ní ale pustíte do boje a zvyknete si na vysokou obtížnost, čeká vás bohatá odměna v podobě překvapivě chytlavé hratelnosti a sympatického příběhu.
> Hrej.cz : 4/5
Je to především design úrovní, který činí z Blackhole neopakovatelnou záležitost, ke které se budete chtít s masochistickými choutky pořád vracet. Nic pro netrpělivé hráče!
> Recenzeher.eu : 7/10
Hodnocení Blackhole je nakonec zcela jasné. Pokud jste hardcore hráč, který je rád, když ho hra pořádně potrápí, tak je Blackhole přesně pro vás. V opačném případě ale budete proklínat každou minutu utrpení. Nic to ale nemění na tom, že FiolaSoft Studios vytvořili úžasné herní dílo.
> DD World : 83 %
Snad jen pro ty, kteří nemají zrovna nervy ze železa, malé varování, tahle hra chce klid, hraje se férově, pokud vám něco nejde, je to jen ve vás. Tvůrci hry ani recenzent nenese zodpovědnost za zničené klávesnice a pěstmi proražené monitory :).
> Vytukej.cz : 80 %
Nebojím se Blackhole označit za jednu z nejlepších her poslední doby na tuzemské herní scéně. Ostatně jak dokazují i některé ohlasy ze zahraničí, hra se jednoznačně líbí. Sice se nesnaží o nic převratného, ale to co je pro ní důležité, tedy herní prvky, přináší opravdu kvalitně. Až na poněkud nedoladěný český dabing a přílišný humor. Autoři slibují do budoucna přidání multiplayeru a dalších vychytávek, čímž by se měl titul stát ještě atraktivnějším. Pokud hledáte výzvu a jste vyznavači adventur, tak mohu jen doporučit.
> Bonusweb : 75 %
Blackhole působí, jako by byla vytvořena hráči arkád pro hráče arkád. Ale to není nutně špatně. Navíc disponuje kvalitami, které jsou zkrátka neoddiskutovatelné a zpracováním, které si v ničem nezadá s nejlepšími projekty v daném žánru. Jenže díky oné extrémní obtížnosti nakonec celý tento chvalozpěv rezonuje jen v uších poměrně úzkého publika. Pokud do něj patříte, stane se pro vás Blackhole úžasným dobrodružstvím na hraně inteligentního sci-fi a satiry.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %