Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Vietcong 2 > PC > Akční

Kde koupit ?

Microgames  247 Kč  
FunStore  249 Kč  
Microgames  545 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---69 %SCORE 141
LEVELPavel Prouza / Frix7/1070 %LEVEL 131
GameStar.cz 7.3/1073 %GameStar 78
Časopis GameOn (zrušen) ---60 %GameOn 8
Gamesport ---68 %2006-03-27
NejHry.cz (ZRUŠEN) 6.5/1065 %2005-12-30
hry.Sme.sk 3.5/570 %2005-12-20
Doupě 9/1090 %2005-11-30
Sector.sk ---70 %2005-11-18
Gamezone (ZRUŠEN) ---65 %2005-11-17
Games.cz ---60 %2005-11-16
Bonusweb ---69 %2005-11-04
Doupě 8/1080 %2005-10-17
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

69.92 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

64.00 %

Počet hodnocení: 15
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3228 z 5973 Žebříček
PC: 1467 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 153 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 432 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: littleboy Hodnocení: 75 % Zobrazit recenzi 2006-10-01
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2005-11-08
Czechgamer.com2005-10-22
GameStar.cz2005-10-22
Gamezone (ZRUŠEN)2005-09-15
Gamecenter (pozastaven)2005-09-13
Games.cz2005-09-12
Bonusweb2005-09-09
HotGames2005-09-08
Gamesport2005-09-08
Games.cz2005-08-16

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Helpnote....
Nick: (kohko) - neregistrovaný
Datum:2012-08-04 20:56:20
Zdarec ja sem si kong koupil a kdiz si to ted instraluju tak mi to zaseklo na 92 percent a celkovy prubeh je 58 percent co mam udelat?????pls
[Odpověz]

Titulek: prosiiim
Nick: (kikulka) - neregistrovaný
Datum:2009-03-23 21:31:04
Ahojte nemam original cd a vzdy kdyz to chci pustit tak mi to napise Original disc could not be found or authenticated.Predtim jsem mela vc 1 taky ne original a normalne to slo.Prosim co s tim?
[Odpověz]

Titulek: Re: prosiiim
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-03-23 21:40:11
kup si originál CD, jestli na něj nemáš, hru nehraj

Titulek: CD key
Nick: (Gregy) - neregistrovaný
Datum:2008-02-03 04:42:46
Nazdar lidi.Mam problém.Koupil jsem origo Vietcong 2 a když chci hrát multiplayer tak mi to napise cd klíč neplatný.Single jde ok.Nevíte jestli se s tím dá něco dělat????Díky za odpověď.
[Odpověz]

Titulek: Re: CD key
Nick: (Ichtl) - neregistrovaný
Datum:2008-02-03 20:38:15
to znam, vykopava me to ze servru, abych se podival do logu, ale nemuzu ty logy najit. takze to letelo z disku, ale prachy jsou fuc. mozna dopadnes lip nez ja.

Titulek: Re: CD key
Nick: (kamzik) - neregistrovaný
Datum:2008-02-24 21:40:05
jj me to dela to stejny,ale logy sou f poho,f poho se taky prihlasim...a napise mi to cd key neplatny....da se to nejak spravit???????

Titulek: Re: CD key
Nick: (kamzik) - neregistrovaný
Datum:2008-02-24 21:41:30
proste kdyz dam join game tak mi to napise cd key neplatny...

Titulek: Re
Nick: (Ftípek) - neregistrovaný
Datum:2008-02-27 00:52:20
Jestli máš origoš, tak si zavolej na technickou podporu a oni Ti určitě poradí, je to jejich povinnost, když jsi za to zaplatil. Já osobně mám s technickou podporou dobrou zkušenost, i když jsem ji potřeboval jen jednou

Titulek: P.S.
Nick: (Ftípek) - neregistrovaný
Datum:2008-01-28 00:09:47
A mimochodem, ta instalace je tak jednoduchá, že by to zvládla i opice ;-)
[Odpověz]

Titulek: To snad ne
Nick: (Ftípek) - neregistrovaný
Datum:2008-01-25 16:00:01
Pro: Instalace češtiny (jt) Tohle je nějaký požádání o radu? Myslíš, že ti na tuhle tvoji výzvu někdo odpoví. Ještě si dovoluješ rozkazovat, že to spěchá, si myslíš, že ostatní nemají nic jinýho na práci, než tobě shánět návod na instalaci. Tak si to vymysli sám a dělej spěchá to. Se nauč anglicky a dělej spěchá to. To myslíš, že když to rychle nepočeštíš, tak umřeš, nebo tak? Si kup originál a jestli tě to maminka nenaučila, tak za radu se děkuje, tak si ji řekni ať tě to naučí.
[Odpověz]

Titulek: instalace cestiny
Nick: (jt) - neregistrovaný
Datum:2008-01-07 20:39:05
prosim specha jak mam nainstalovat stahlo cestinu delejte fakt to specha
[Odpověz]

Titulek: crack Vietcong 2 cz
Nick: (Winki) - neregistrovaný
Datum:2007-08-02 15:45:21
Nazdar lidi potřeboval bych crack na Vietcong 2 cz Když tak mi ho pošlete na jan@vinkler.com Dííííky moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (vyhledávač...) - neregistrovaný
Datum:2007-05-16 20:18:52
hele lidi zkusil jsem jenom tak ze srandy zadat do vyhledávače něco jako Vietcong 2 crack, nebo -//- cd key??? a vypadly mi odkazy na kterých byly funční... tak nevím proč třeba nezkusíte googlit?? ;)
[Odpověz]

Titulek: LUIGI
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-02 18:55:31
POTŘEBOVAL BYCH CRACK NA TUHLE SUPER HRU. POŠLITE MI HO PROSÍM NĚKDO NA luigiB@seznam.cz DĚKUJI
[Odpověz]

Titulek: Vyšel balíček Fist Bravo pro Vietcong 2
Nick: (Kubaiss) - neregistrovaný
Datum:2006-10-16 21:51:15
baliček + editor více na: http://www.vietcong2czech.com/vc2/fistbravo.html
[Odpověz]

Titulek: DABING or ČEŠTINA
Nick: (Hej) - neregistrovaný
Datum:2006-06-07 10:00:00
Prosím, na jaké stránce je český dabing nebo aspoň čeština do týhle hry??? Mám totiž anglickou verzi.
[Odpověz]

Titulek: Re: DABING or ČEŠTINA
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-07-14 23:48:17
Přesná adresa je tedy http://www.vietcong2.nejhry.cz/downloads/dalsi/Vietcong2_cz_dabing.rar

Titulek: POMOC
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-06-06 10:00:00
Prosím pomozte mi, mám samé problémy. Mám Vietcong 2 na 5 CD, chci to začít instalovat a něco mi to napíše, že jako nemám něco aktivovanýho. Když sem odinstaloval virtuální mechaniky tak mi to už instalovat šlo, ale bohužel při 99% mi to napsalo, že je tam chybnej svazek a chtělo to CD1, když sem ho tam dal, tak se to zavřelo a nic. Zkoušel sem to asi 5X. Prosím poraďte??? Taky rád s něčím pomůžu.
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOC
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-06-07 10:00:00
Pak sice tu hru můžu pustit, ale jde strašně sekaně, nedá se hrát, počítačem to není mám dobrej. Je to tím, že se to na 99% zaseklo. Prosím poraďte mi???

Titulek: Re: POMOC(ICEMEN)
Nick: (Paul) - neregistrovaný
Datum:2007-01-06 16:40:39
poradim ti ze mi to delalo taky potom jsem vyskoušel dat všechny cd do image přes alcohol 120% a potom vytvořit 5 virtualnich mechanik,do každe dat jedno cd a potom uz to šlo v pohode nainstalovat

Titulek: Re: POMOC
Nick: (jirka) - neregistrovaný
Datum:2007-12-15 03:11:29
hele to s tim chybnym svazkem tam mam taky to musis otevrit tam kam se ti to instalovalo a tam si tu hru normalne spustis ale z hracim cd

Titulek: cracky hledejte na
Nick: (sniper) - neregistrovaný
Datum:2006-05-16 10:00:00
o zadost cracku napiste do navstevni knihy na www.vietcong2.nejhry.cz ;) admin toho sezene :)))
[Odpověz]

Titulek: FUNGUJE???
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-04-18 10:00:00
Mám dotaz, koupil jsem si originál Vietcong 2 českou verzi a vůbec mi nefunguje. Nevíte někdo co s tím???
[Odpověz]

Titulek: Hrůza
Nick: (piere) - neregistrovaný
Datum:2006-04-06 10:00:00
Pujčil jsem kámoši DVD viet.2 a on ho zničil poslal by někdo výpalek ?Mám koupené origo takže nejde o podvod.pokud to půjde pište na piere.11@seznam.cz.Díky .
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kubaiss) - neregistrovaný
Datum:2006-01-10 11:00:00
já se hádat nebudu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mautinek) - neregistrovaný
Datum:2006-01-03 11:00:00
a ještě řekni ze ty jo!!! mam castejsi aktualizace nez ty a basta :D
[Odpověz]

Titulek: hm
Nick: (Kubaiss) - neregistrovaný
Datum:2006-01-02 11:00:00
njn, ale tedka už taky nemas kazdy den aktualizace
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mautinek) - neregistrovaný
Datum:2005-12-20 11:00:00
no tak to nevím, já mám ted kazdy den a ty mas tak jednou do tydne...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jakub) - neregistrovaný
Datum:2005-11-12 11:00:00
já je mám každý den (pokud ne, tak obden)
[Odpověz]

Titulek: UŽ NE
Nick: (Mautinek) - neregistrovaný
Datum:2005-11-08 11:00:00
Jo předtím nebyly tak časté, ale teď mám snad nejčastější aktualizace ... http://www.vietcong2.nejhry.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jakub) - neregistrovaný
Datum:2005-10-18 10:00:00
mautinek: chybí aktualizace
[Odpověz]

Titulek: Vietcong2 || Czech fansite || NH Family
Nick: (Mautinek) - neregistrovaný
Datum:2005-10-18 10:00:00
Fanpage: www.vietcong2.nejhry.cz nej u nás;)
[Odpověz]

Titulek: super hra, už se těším
Nick: (JoHny) - neregistrovaný
Datum:2005-09-12 10:00:00
[Odpověz]

Titulek: ..:: Czech Vietcong 2 Fan Page ::..
Nick: (Jakub) - neregistrovaný
Datum:2005-08-30 10:00:00
česká fan page o české akční hře Vietcong 2. Najdete zde pohromadě všechny informace a možná i něco navíc. Pojďte dál.
[Odpověz]

Titulek: Re: ..:: Czech Vietcong 2 Fan Page ::..
Nick: (0Peta) - neregistrovaný
Datum:2012-06-22 20:21:35
servus chlapci mam problem s vet2 potrebovlal bych poradit plis ja ji nainstaluju dostanu se do menu hry a kdyz ji spustim hru pro jednoho tak se jakobi nacte prvni mise a hned se to kousne nevite cim to je diky za odpoved diky moc

Titulek: Re: ..:: Czech Vietcong 2 Fan Page ::..
Nick: (pul chleba mám v piczi) - neregistrovaný
Datum:2012-06-24 00:16:47
To si musíš chlapečku tu hru koupit,víš :D

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Vietcong 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Vietcong 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 44646x - statistika
Vietcong 2 70 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-10-24
Vietcong 2

Průměrné hodnocení z médií:

69.92 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Pterodon R.I.P.
Distributor: Take 2
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 13
Počet preview: 10

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %