Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Tribes Vengeance > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE 90/10090 %SCORE 130
LEVELPavel Prouza / Frix9.3/1093 %LEVEL 119
Games.cz ---86 %2004-12-28
Czechgamer.com ---95 %2004-12-24
Gamecenter (pozastaven) ---88 %2004-11-19
Sector.sk ---88 %2004-11-03

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 86 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

66.75 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 284 z 5973 Žebříček
PC: 93 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 9 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 39 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Problem
Nick: (Lolecek754) - neregistrovaný
Datum:2013-04-26 21:24:01
Dobry den chci se zeptat kdyz mam Tribes vengeance original tak se nemuzu pripojit k multiplayeru neukazuje mi to zadny server nevím si rady.Prosím o odepasni pokud vite moc si toho budu vazit.Děkuji za pochopeni :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (headshot)
Datum:2012-01-11 16:38:11
je to good hra ale hráči s hackama sou !!!! LAMY !!!!
[Odpověz]

Titulek: Si debil
Nick: (**[ekt]**) - neregistrovaný
Datum:2011-11-27 02:53:27
Amdyrtesoneone si veeelkej noob a di do pr.... !!! TVŮJ GAZÍK!!!
[Odpověz]

Titulek: ew
Nick: (Amdyrtesoneon) - neregistrovaný
Datum:2011-08-12 17:35:17
Zdaríc lidi superrrr hra !!! jak du na komp tak hned hra více hráčů roxservers a prásk bum čor¨vlajku a tak...vypalil mi to bratranec a ted uz hraju jen hra více hráčů.hraju za amdyrtesoneon (ceskej NewBlood toho tam mam nejradsi)
[Odpověz]

Titulek: fkfkzhf
Nick: (gtifffffffffffk) - neregistrovaný
Datum:2011-07-01 18:04:24
to je dobra hra vypalil mi ji bratranec a jak du na kompa tak hned hraju tribes vengeance!
[Odpověz]

Titulek: ikona
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-22 19:52:30
prosim vas a ktera ikona to ma byt kdyz chci spustit console?prosim odepiste na muj email dominik112@seznam.cz predem dekuji naschle
[Odpověz]

Titulek: zkousky
Nick: (sulin) - neregistrovaný
Datum:2009-10-19 22:17:54
hele mate nejakej trik na tu rychlostni zkousku???
[Odpověz]

Titulek: Re: zkousky
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-10-21 14:56:15
už si to moc nepamatuju, ale bruslil jsem pozádu a střílel pod sebe granátometem. ten tě docela rozpohybuje, ale nesmíš střílet moc blízko sebe, jinak tě to zabije.

Titulek: Jak spustit hru s parametrem console...
Nick: (Pafka78) - neregistrovaný
Datum:2008-11-25 22:53:29
No úplně nejjednodušší je spustit nějaký file manager (nebo přes příkazový řádek), jít do adresáře s EXE souborem hry (...\Tribes Vengeance\Program\Bin) a napsat "TV_CD_DVD.exe -console" (bez uvozovek), nebo si vytvořit baťák... jak to mám já... a ten hodit na plochu...
[Odpověz]

Titulek: Saves
Nick: (Pafka78) - neregistrovaný
Datum:2008-11-25 22:50:29
Tato hra je úplně boží, hrál jsem ji cca před rokem, ale zasekl jsem se v misi, kde mám udělat 6 "trials" (tedy zkoušek, mám 5 z 6 :-/) ... neměl byste někdo o Save za tím, rád bych pokračoval ve hře a už nemám žaludek na to házení "balónu" do 3 košů!!! Byl bych velice vděčnej, opravdu, tuhle hru jsem si zamiloval a zaseknout se na takové míčovině je ostuda ;-) Stáhnul bych ten sejv třeba přes CZshare! pafka78@gmail.com
[Odpověz]

Titulek: jak
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-22 12:09:01
Ahoj mám stejný problém nevím jak mám spustit hru v parametrech console moje mailová adresa je jkrbek@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: jak
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-08-22 14:13:38
Jdi do složky se hrou, klikni na spustitelny soubor (většinou ten, který má ikonku), tam přes pravé tlačítko myši vyber vlastnosti souboru a v řádku s názvem "cíl" připiš na konec -console ve hře potom zmáčkneš to tlačítko, které se nalézá nad klávesou TAB a zadáš cheat...

Titulek:  
Nick: (arni) - neregistrovaný
Datum:2008-03-21 20:08:54
neviem ako sputit tribes vengeance v rezime console pls poslite mi navod na lavus.e@azet.sk dik
[Odpověz]

Titulek: fakt fantastycka hra, lepci sem nehral ani si nezahraju
Nick: (potkan)
Datum:2008-01-23 17:17:16
tak tahle hra byla ve score nejdriv sem myslel ze je nic moc ale pak me chytla
[Odpověz]

Titulek: jak
Nick: (matous) - neregistrovaný
Datum:2007-12-01 17:01:18
nevím jak mám spustit hru v parametrech console moje mailová adresa je vondrejka.m@vony.cz
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Tribes Vengeance
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Tribes Vengeance
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 21306x - statistika
Tribes Vengeance 90 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2004-10-22
Tribes Vengeance

Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Min : 86 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Irrational Games
Distributor: Vivendi
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %