Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Plan > PC > Akční

Kde koupit ?

Microgames  199 Kč  
FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---61 %SCORE 151
LEVELPavel Prouza / Frix5/1050 %LEVEL 138
GamesWEB.sk ---60 %2006-09-06
Doupě 2/1020 %2006-08-21
GameParadise.cz ---51 %2006-08-14
GamePlanet.cz 8.5/1085 %2006-07-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

54.50 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4638 z 5973 Žebříček
PC: 2293 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 238 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 611 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: eva.lubos1958@seznam.cz
Nick: (nahrajuto ale) - neregistrovaný
Datum:2011-11-12 01:38:50
Mám hru otočenou na obrazovce o devadesát stupňů.A v chybě se mi objevuje .že chybí program files .děkuji
[Odpověz]

Titulek: nejde mi to a nejde
Nick: (pomozte mi díky) - neregistrovaný
Datum:2009-11-28 23:40:44
já jsem v jedné misi a nejde mi odemknout zámek ani odstřelit už nevím co mám dělat je to jak jsou ve stokách ten poker Wall a Headshot nevím jak ještě tu misi popsat ale už na dní sedím 4 dny a pořát mi to nejde kdyžtak se ozvěte na kubackova8@seznam.cz nebo sem moc díky
[Odpověz]

Titulek: jak
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2009-11-02 22:46:50
ja to chcu stahnout nejde to
[Odpověz]

Titulek: nevim si rady :-(
Nick: (Vláďa) - neregistrovaný
Datum:2009-07-28 19:29:43
Cau prosim vas kdo sem chodi moc prosim o pomoc vubec nevim jak jak mam dostat ten kod z tech 3 pocitacu jak tam sem s mindem, pokrem a tim tloustikem a vubec nevim jak se ten kod s tech 3 pocitacu vygeneruje. Odpovezte prosim hned po precteni dik :-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (marta) - neregistrovaný
Datum:2009-04-19 01:56:07
tak už nic nepotřebuji už to mám dohráno
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (EL Marty) - neregistrovaný
Datum:2010-05-22 20:25:27
čau lidi ty který to dohrály ať mi napíšou na email: "pokemon2000@centrum.cz" potřebuju vědět jak se v misi: vloupačka do muzea 3.den 1.část dostat do místnosti C prosim poraďte.

Titulek: zákys
Nick: (marta) - neregistrovaný
Datum:2009-03-18 16:22:16
můžeš mi pomoct? jak si psál ten článek tak určitě si to dohrál já mám zákys na půdě v té Fosterové vile jak tam musí jeden zmáčknout u dveří ten spínač a ten druhý(tlouštík) musí odblokovat PC tak mně vždy roztřílej ty kulomety jak jsi to udělal? poraď díky
[Odpověz]

Titulek: TO Allord
Nick: (udh) - neregistrovaný
Datum:2009-02-22 14:11:14
A komu to tady cpeš? takovou blbost
[Odpověz]

Titulek: Super hra
Nick: (Allord) - neregistrovaný
Datum:2009-02-21 21:51:00
Nikde jinde jsem neviděl takovou hru Je prostě jedinečná,u téhle hry jsem proseděl hromadu času Ale vyplatilo se to! Připadal jsem si jako opravdový zloděj jen ty animace jsem přeskakoval abych mohl do další super mise! Na pochopení je tam toho trošku víc,ale až se rozkoukáte,budete si užívat zábavu Ale jsem rád že to tak je,kdyby jste věděli o nějáké schopnosti postavy předem, okamžitě by vám došlo když nastane problém co dělat,ale jestli o té schopnosti nevíte,tak na ni příjdete při tom problému ůplně náhodou a budete mít 2x radost. Hodně dobrá hra,ale některérádoby časopisy ji odsuzují) Řeč je o nepovedeném časopisu doupě. Nechci vás k tomu nutit ale místo DOUPĚTE si kupte radši SCORE nebo LEVEL protože DOUPĚ nemá budoucnost. Jak se dívám na recenzi her a jejich hodnocení tak jejich hodnocení je tam například 5/10 a u ostatních všech časopisů 10/10 DOUPĚ neumí hodnotit. Je to časopis o ničem. Je to hlavně proto,že DOUPĚ řídí lidi kteří právě dosáhli 18 let Nepoznají kvalitu. Je toten nejhorší časopis o hrách v ČR. Stejně tak hodnotili the plan,jejich hodnocení 2/10,ostatní časopisy 7/10 a víc Tady na tom příkladu je vidět neschopnost doupěte. Takže recenze v DOUPĚTI neberte vážně a než tu hru odsoudíte,přečtěte si ještě jiné recenze. Recenze od profesionálů,jako je např tahle ta stránka
[Odpověz]

Titulek: Re: Super hra
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-03-01 00:54:27
máš pravdu je to super hra musíš u toho i trochu přemýšlet škoda,že nikde jsem nenašla nějaké rady někdy by se i hodily

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Plan
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Plan
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 11812x - statistika
The Plan 55 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-03-31
The Plan

Průměrné hodnocení z médií:

54.50 %

Min : 20 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Eko System
Distributor: Monte Cristo Games
Distributor CZ: TOP Distributor

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %