Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Star Wars: Battlefront 2 > PC > Akční

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Star Wars: Battlefront 2 (PS2) 82.50 %PSP - Star Wars: Battlefront 2 (PSP) 70.00 %

Kde koupit ?

FunStore  999 Kč  
FunStore  499 Kč  
Microgames  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---76 %SCORE 142
LEVELPavel Dobrovský6/1060 %LEVEL 133
Časopis GameOn (zrušen) ---82 %GameOn 8
Časopis Doupě 7.8/1078 %Doupě 12/05
hry.Sme.sk 4/580 %2006-02-21
Sector.sk ---75 %2005-12-30
Doupě 8.2/1082 %2005-12-15
Doupě 8/1080 %2005-12-09
Bonusweb ---82 %2005-12-05
Games.cz ---81 %2005-11-22
Gamezone (ZRUŠEN) ---86 %2005-11-21

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.36 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 86 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

95.89 %

Počet hodnocení: 9
Min. hodnocení: 81 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1827 z 5973 Žebříček
PC: 778 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 85 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 242 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2005-10-23
Doupě2005-10-18
Gamezone (ZRUŠEN)2005-10-12
NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-10-10
GameStar.cz0000-00-00

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Nejde to spustit D:
Nick: (Steve ) - neregistrovaný
Datum:2014-01-04 17:19:37
prosím vás lidi poraďte mi mám Star Wars Battlefront 2 a na starým krámu mit o šlo normálně, teď když mám nový komp dám třeba new game nebo training nego launch v instant action, prosťe se mi vypne hra. Poraďte prosím
[Odpověz]

Titulek: fsdf
Nick: (dsfsdfd) - neregistrovaný
Datum:2011-12-11 22:30:45
sdfdsfsd
[Odpověz]

Titulek: ssssssssssssssssssssss
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-11 22:30:27
sssssadsadsdsadasdsassaas
[Odpověz]

Titulek: Re: ssssssssssssssssssssss
Nick: neregistrovaný
Datum:2014-08-14 19:37:56
ssssssssssjcyhvndujycxkvukafihguretidjggh

Titulek: star wars battlefront 2 pomoc poradte
Nick: (Miresaj) - neregistrovaný
Datum:2011-12-11 22:29:36
Mám už star wars battlefront 1 z roku 2004 a battlefront 2 je z roku 2005 a já mám komp z roku 2000 myslíte že to bude fakat ? Můj email je :mirekhadac@seznam.cz Můj skype je:mirekhadac1 děkuji za odpověd.
[Odpověz]

Titulek: Re: star wars battlefront 2 pomoc poradte
Nick: (Steve) - neregistrovaný
Datum:2014-01-04 17:14:00
jo to by mělo normálně běžet

Titulek: POOOMOOOC!!
Nick: (pajaslav) - neregistrovaný
Datum:2010-01-24 15:18:14
lidi pls poraďte prostě zapnu hru dám new game a ono to začne načítat a načítá a furt a nebo když dám něco jinýho např. training tak se to kousne a na načítání to vůbec nenajede!!pls poraďte někdo!!!
[Odpověz]

Titulek: newim
Nick: (novacek) - neregistrovaný
Datum:2009-12-20 17:06:36
pls nekdo napiste na 497589928 icq,potrebuju helpnout help ja to ehm a to slovo nemuzu napsat pls pls
[Odpověz]

Titulek: Server
Nick: (Marrow) - neregistrovaný
Datum:2008-07-08 02:14:24
http://www.battlefront-online.7x.cz ---- B1 + B2
[Odpověz]

Titulek: POslete mi prosim crack do hry SW:battlefront 2
Nick: (Pepik) - neregistrovaný
Datum:2007-11-17 14:17:40
prosimposlete my nekdo crack do ty hry ja ho nemuzu nikde stahnout ani najit kdyztak nekdo mi napiste treba jen adresu na mail Pepik9.smid@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-11-11 00:45:55
cao potrebuju poradit jak to cracknout moje icq je 206789445. dik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ImHotePek) - neregistrovaný
Datum:2007-04-06 23:47:43
lol ...ja ze se tu hry hodnoti a ne pise o crack a este ho chci poslat na E-mail ...to si odkaze dovolit opravdu jen LAMA !!!
[Odpověz]

Titulek: POMOC
Nick: (KOD) - neregistrovaný
Datum:2007-04-06 17:25:35
POSLETE MI PLS NEKDO CRACK NA STAR WARS BATTLEFRONT 2 NA EMAIL JENAKOVAR@SEZNAM.CZ A NEBO PLS NA ICQ 407-720-886 DEKUJI!!
[Odpověz]

Titulek: umírám!!!
Nick: (scandal!) - neregistrovaný
Datum:2007-03-20 05:18:54
přísahám bohu, kolikátá je to diskuze, kde si LAMY píšou o crack. Když už si to proboha ste si to schopny stahnout tak si crack najděte sami, existuje několik prostředků jak si ho sehnat sami a neloudit aby vám ho někdo poslal na mejl... tomu se opravdu musim smát. Tohle už jsem chtěl dlouho napsat lamky!
[Odpověz]

Titulek: Re: umírám!!!
Nick: (LAMASUTRA) - neregistrovaný
Datum:2007-04-06 23:49:24
LAME sem LAMA tam LAMA vsude kam se podiva....lol :-))

Titulek: Misto cracku Patch
Nick: (Sith) - neregistrovaný
Datum:2007-01-20 19:06:42
Staci pouzit novy patch v1.1 a kontrola securomem je neuspesna. Pisu to proto, protoze sem uz zkusil ruzne programy na schovani virtual. disku, vcetne black list. Temer nic nefungovalo. Pak sem zkusil novy patch a ejhle. Samozrejme musite mit nactenou image.
[Odpověz]

Titulek: HELP
Nick: (Thrawn) - neregistrovaný
Datum:2006-11-09 23:26:58
Crack na star wars battlefront pls poslete na mail mikal333@seznan.cz nebo icq 305934868 pls pomoc
[Odpověz]

Titulek: Re: HELP
Nick: (Haha) - neregistrovaný
Datum:2006-11-10 01:15:10
haha

Titulek: Star destroyer a Mon Calamari
Nick: (Darth Lars) - neregistrovaný
Datum:2006-07-09 20:14:34
Víte co mě štve ? Že ten křižník star destroyer má štíty který se daj zničit. A Povstaslecká Calamari ani štíty nemá, ale ve hře jo.
[Odpověz]

Titulek: Re: Star destroyer a Mon Calamari
Nick: (Šunka) - neregistrovaný
Datum:2008-02-07 14:00:54
Jde zničit. Stačí na něj namířit a zobrazej se ti tam životy štítu. Potom stačí střílet.

Titulek: StarWarsnejde
Nick: (tichac) - neregistrovaný
Datum:2006-03-23 11:00:00
Můžete mi někdo poradit se Star Wars empire at war?!!!! Mám už vše nainstalovaný,ale ikdyž používám cureRom a daemona tak mi to stejně nejde, páč tu mechaniku to objeví. moc prosím za radu a děkuji:-)
[Odpověz]

Titulek: Re: StarWarsnejde
Nick: (djthrall) - neregistrovaný
Datum:2006-07-05 02:53:13
me se to ted deje taky a je na to jednoduchej fikl odpoj vsechny aktivni mechaniky a spust to prez deamona a pojede to jinak nevim kdys to takhle udelas tak to pojede.

Titulek: Re: StarWarsnejde
Nick: (Thrawn) - neregistrovaný
Datum:2006-11-10 01:14:05
Mne to pane nede stahnout tak to pls poslete na mikal333@seznam.cz

Titulek: crack
Nick: (May) - neregistrovaný
Datum:2006-01-11 11:00:00
http://66.199.227.162:1080/games/f1664936/2005/Star.Wars.Battlefront.II.GERMAN.PROPER .iNTERNAL-VOLKSWAGEN.rar tu mate crack
[Odpověz]

Titulek: Re: crack
Nick: (johnnny) - neregistrovaný
Datum:2006-04-05 10:00:00
pokud nekdo sezenete crack ta napista na sandy12@seznam.cz

Titulek: Re: crack
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-11 00:01:15
poslal bys smi ten crack battlefront 2....

Titulek: Re: crack
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-11 00:02:39
na Chlupatyhovno@seznam.cz

Titulek: Crack
Nick: (Kapr) - neregistrovaný
Datum:2006-01-11 11:00:00
Zdarec prosim vás nevíte někdo kde bych mohl sehnat crack na Battlefront 2 já už to sháním jakou dobu sem úplně zoufalej. Mám stáhlej ani image ale přes ten mě to taky. Jestli někdo víte co s tím napište na luba.rammstein@seznam.cz dík moc
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Star Wars: Battlefront 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Star Wars: Battlefront 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 43279x - statistika
Star Wars: Battlefront 2 78 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-11-01
Star Wars: Battlefront 2

Průměrné hodnocení z médií:

78.36 %

Min : 60 % Max : 86 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Pandemic Studios
Distributor: LucasArts
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 11
Počet preview: 5

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %