Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Sniper: Ghost Warrior 2 > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkkhanoxer---72 %2013-05-23
Czechgamer.comTomáš Novotný---60 %2013-04-16
InGamer.czMichal Pospíchal7/1070 %2013-04-01
Hrej.czHonza Konfršt5/1050 %2013-03-27
Games.czMartin Kapalka5/1050 %2013-03-27
Recenzeher.euOndřej Borz5/1050 %2013-03-27
BonuswebDavid Sillmen---70 %2013-03-24
Eurogamer.czMichal Jonáš5/1050 %2013-03-24
ZingMichal Maliarov5/1050 %2013-03-24
Konzolista.czmadness6/1060 %2013-03-24
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

58.20 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 72 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

66.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 67 %
Pořadí:

Celkově: 4422 z 5973 Žebříček
PC: 2152 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 223 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 578 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Sniper: Ghost Warrior 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Sniper: Ghost Warrior 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6502x - statistika
Sniper: Ghost Warrior 2 58 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-03-23
Sniper: Ghost Warrior 2

Průměrné hodnocení z médií:

58.20 %

Min : 50 % Max : 72 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 70 %
Tato hra je poměrně povedeným simulátorem vojenského odstřelovače. Její nedostatky sice nejsou malé, ale hráčům je dokáže vynahradit.
> Eurogamer.cz : 5/10
Jakkoli je druhý Sniper lepší svého předchůdce, stále se jedná o typickou hru protikladů, kdy jednu povedenou věc záhy přebije druhá nepovedená. Každopádně se jedná o kratší, ale stále solidní "dálkovou střílečku" v krásných kulisách a s místy hutnou atmosférou, kterou ale velmi omezuje její vlastní nesvoboda. Zachovat si pokračování budgetovou cenu, resp. stát méně než současnou téměř tisícovku, mohlo by jít hodnocení výš.
> Zing : 5/10
Pokud vás baví ostřelování a rádi z ústraní odklízíte zástupy nepřátel, můžete dát Sniperu šanci. Minimálně na pár hodin zabaví a než praštíte ovladačem, své akční choutky si ukojíte. Pokud ale hledáte něco kvalitnějšího, s větším smyslem a emocionálnějším příběhem, budete se muset porozhlédnout jinde.
> Konzolista.cz : 6/10
Sniper Ghost Warrior 2 není špatnou hrou, není ale ani špičkou v žánru first person stříleček. Na druhou stranu si ale musíme přiznat jedno – v oboru her, kde se vcítíte do role odstřelovače, je Sniper Ghost Warrior 2 dobrou volbou. Proto pokud se vám povolání snipera z nějakého důvodu líbí a jste ochotni oželit kratší herní dobu a sem tam nějaký nedodělek, berte hru všemi deseti, protože požitek ze samotného střílení je na nejvyšší obtížnost opravdu věrohodný. K dobru je navíc nutná přičíst i nižší pořizovací cena. Třetí díl by ale tvůrci mohli konečně vyvést ze stínu budgetové hry, dolad
> Hrej.cz : 5/10
Druhý Sniper je vlastně jen sympatickým rozšířením dílu prvního, herní mechanismy sice jsou dotaženější, ale celkově se i tak jedná o zážitek opakující stále stejné chyby. A vysloveně škoda je té zatracené umělé inteligence!
> Games.cz : 5/10
Sniper: Ghost Warrior 2 nemá šanci zaujmout ani skalní fanoušky podobných her, především však kvůli omezeným taktickým možnostem a nereálnému zpracováním většiny scén a situací. Všechno tak nějak funguje, ale krom kvalitního grafického zpracování bohužel hra nemá nic, čím by mohla opravdu zaujmout.
> Recenzeher.eu : 5/10
Ne, že by Sniper: Ghost Warrior 2 nebyla hezká hra, nebo vás nedokázala na nějakou dobu zabavit, ale nemůžeme se ubránit dojmu, že jde spíš o jakýsi datadisk, než opravdovou hru, na kterou jsme nota bene čekali tři roky.
> InGamer.cz : 7/10
Sniper: Ghost Warrior 2 splnil očekávání herní scény. Nabízí řadu úžasně zpracovaných lokací, pokrok v grafice i fyzikální stránce. Umělá inteligence však stále zakopává a titul sráží i přílišné koridory bránící „v rozletu“.
> Czechgamer.com : 60 %
City Interactive se z té smůly asi nevyhrabe. Tak ambiciózní projekt a takhle to zpackat...
> GamePark : 72 %
Ne, že by Sniper Ghost Warrior 2 byl vyloženě špatnou nebo snad nehratelnou hrou. Jen je na dnešní poměry až příliš průměrný.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %