Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Shadow Warrior > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebHonza Srp---80 %2015-01-11
GameParkkralik2012---85 %2015-01-11
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx3/560 %2014-12-07
ZingJan Kalný / Honzas44007/1070 %2014-01-03
GamePark---85 %2013-11-10
Czechgamer.comTomas Novotny---80 %2013-10-28
Hrej.czLukáš Kunce8/1080 %2013-10-18
BonuswebPetr Zelený / Zelda82---80 %2013-10-18
InGamer.czMichal Klacik8/1080 %2013-10-18
Games.czOndřej Švára9/1090 %2013-10-09
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

82.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 82 %
Max. hodnocení: 82 %
Pořadí:

Celkově: 1768 z 5973 Žebříček
PC: 742 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 79 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 235 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Shadow Warrior
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Shadow Warrior
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4239x - statistika
Shadow Warrior 79 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-10-09
Shadow Warrior

Průměrné hodnocení z médií:

79.00 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 9/10
Shadow Warrior je špičková akční zábava. Je úplně jedno, jestli to je, nebo není remake. Hra obstojí sama o sobě a mnoha svými vlastnostmi předčí i současnou mainstreamovou produkci. Lo Wang se vrátil a s ním přišel zákon.
> Hrej.cz : 8/10
Momentálně nejférovější nabídka pro všechny, kteří se u hraní chtějí především vyřádit a odreagovat, a to pěkně po staru.
> Bonusweb : 80 %
Velmi povedená střílečka, která vyniká zábavnou hratelností a kupodivu i příběhem. Jen těch nepřátel mohlo být víc.
> InGamer.cz : 8/10
Shadow Warrior je všechno to, čím měl být Duke Nukem Forever. Tuna zábavy, táhnoucí hratelnost, kupa vedlejšího obsahu, tisíce vtipných hlášek a tolik krve, která by vystačila po celé jedno tisíciletí pražské Fakultní nemocnici v Motole. Jen musíte přijmout i všechna negativa, která žánr přináší.
> Czechgamer.com : 80 %
Chcete se pořádně odreagovat a udělat si z nepřátel kung-pao? Zkuste Shadow Warrior.
> GamePark : 85 %
Shrnuto podtrženo, Shadow Warrior je výborná frenetická FPS, která potěší hlavně milovníky daného žánru a pamětníky původní hry.
> Zing : 7/10
Představte si šílenost s katanou, bazukami, samopaly, bombami a démony. Tohle všechno smíchejte do jednoho hrnce s příměsí zajímavého příběhu, vtipných dialogů a skvělého audiovizuálu a dostanete Shadow Warrior. Jen pozor, abyste se nespálili o vyšší HW nároky, nepřehledné prostředí a blbé nepřátele.
> Hrej.cz : 3/5
Nový Shadow Warrior je pocta devadesátkovým střílečkám z prvního pohledu, která není zcela bez chyb, ale za vyzkoušení rozhodně stojí.
> Bonusweb : 80 %
Velmi povedená střílečka, která vyniká zábavnou hratelností a kupodivu i příběhem. Jen těch nepřátel mohlo být víc.
> GamePark : 85 %
Velké množství her s přibývajícími měsíci a lety na kvalitě ztrácí. To však není případem Shadow Warriora, s nímž jsme si užili snad ještě více zábavy než před rokem

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %