Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Remember Me > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
DD WorldJan Stach---45 %2013-07-24
BonuswebDavid Sillmen---75 %2013-07-04
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2013-07-04
GameParkkralik2012---60 %2013-06-24
InGamer.czTomáš Herodek8/1080 %2013-06-24
Czechgamer.comPetr Schwank---65 %2013-06-20
ZingRosťa Viktorin5/1050 %2013-06-20
Games.czAndrej Švagr6/1060 %2013-06-15
Hrej.czJiří Bigas7/1070 %2013-06-10
Eurogamer.czMichal Jonáš9/1090 %2013-06-10

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.50 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 45 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 3483 z 5973 Žebříček
PC: 1615 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 169 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 458 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: kX6SoI5tx
Nick: (dp6KH2xj6S0) - neregistrovaný
Datum:2016-07-20 23:32:06
So instead of having your audios and videos JUST on your website, with Podcasting those audios and videos show up on a pe&72nr#8o1s;s iPod, iPhone, Zune or any other digital media player. Now if you have a website or blog with WordPress, then this delivery process is much easier because of RSS (see my previous post on RSS here)
[Odpověz]

Titulek: Jinak
Nick: (Hugo123)
Datum:2013-06-23 05:28:29
kdo hru hodnotí 50-70% nerozumím..50% už vůbec nepobírám těch 70% budiž.
[Odpověz]

Titulek: Nechápu
Nick: (Hugo123)
Datum:2013-06-23 05:19:01
Takto nízké hodnocení hra má jasných 90% jediné co je mínus, tak chvílemi obtížnost soubojů a horší grafické zpracování na dnešní poměry možná lehký průměr až podprůměr a tím i celková optimalizace - nepochopitelná pro mě ale: dám příklad na mé sestavě: CPU:Intel i5 3570K BOX 3,40Ghz@4,00Ghz Arctic Freezer 13 Pro MB:Gigabyte GA-Z77X-D3H RAM:Kingston KHX1600C9D3B1K2/8GX (4+4Gb Kit) 1600Mhz GPU:Sapphire HD 7950 OC Vapor-X 3GB DDR5 950/1250Mhz PSU:Seasonic S12II-620 620W Bronze Sound Card: Asus XONAR DS a) dosáhnutí 60 FPS pouze při vypnutí supersamplingu, což sníží o dost grafický kabátek nebo v-syncu, kde na mé LCD*LED TV Samsung UE32D5500 32'' 1920x1080 je rozklad obrazu hodně viditelný, až nepříjemný na hraní-, s v-sync vše v pořádku ale hra se mi nepochopitelně zamkne na 30 fps a rozdíl 30 a 60 FPS na velkém monitoru snad nemusím vysvětlovat, ale v pohodě hratelné jen je to škoda no+maximální nastavení a Supersampling na ON přičemž na kamarádově sestavě:*nevím zda má nainstalováno na SSD disku, což by mohlo v dněšní době výkon trošku zvednout ale dávám tomu velký otazník ? Stejné CPU, stejná deska, 12GB RAM 1600Mhz o čemž na výkon pochybuji velkých rozdílů, grafika ovšem AMD HD 7970 GHz OC Edition DualX a drží si hra 60 FPS namax s Supersampling-ON/v-sync-ON, pochybuji, že by na těchto grafikách byl až tak razantní rozdíl 30 fps na takto vypadající hru.Takže buďto je jen špatná optimalizace hry pro řadu HD7950, nebo špatně odladěný driver, no nedovedu si to jinak vysvětlit. Takto vypadající hry mi jedou naprosto stabilně s 60 FPS a i mnohem náročější kousky:) (. Dále zapamatovatelnost a vyznání se v nastavení komb:) ta složitost je ale pecková a baví mě to ***o grafice to není***. Tato hra potvrzuje, že není zapotřebí mít všelijaké DX11 vychytávky a mega grafiku ale hlavně nápad a obsah. Příběh je vynikající, až nadprůměrný (uvidíme jak se to vyvrbí do konce, což možná názor změní) Momentálně 6.kapitola ale hra mě neuvěřitelně chytla,nad moje očekávání. Občas mě ale také vadí nedokonalá kamera, stává se že chytnete tak debilní úhel, že je to uplně v riti:) Ale celkově pecková hra. Zařazeno do best setu 2013...Vřele doporučuji
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Remember Me
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Remember Me
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19280x - statistika
Remember Me 68 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-06-10
Remember Me

Průměrné hodnocení z médií:

67.50 %

Min : 45 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Nesmírně detailní a atraktivní svět Remember Me trochu klame tělem. Pokud však překousnete nezvyklý soubojový systém a dokážete hře odpustit občasný stereotyp, odmění se vám královskou porcí emotivních momentů, které ve vás vzbudí virtuální Neo-Paris
> Eurogamer.cz : 9/10
Je to velké dobrodružství, poctivá plošinovka a propracovaná a přesto intuitivní bojovka v jednom. Navíc v dokonalých exteriérech umělecky pojatého a nesmírně detailního světa, který bere dech. Pokud omluvíte tu jedinou cestičku pouze vpřed a arénové bitky na povel hry, tak si zde tou nádherou kolem sebe ukroutíte páčky a vymačkáte klávesy. Jestli není Remember Me černým koněm léta, tak mi klidně vymažte mozek!
> Games.cz : 6/10
Společnost, která ztratí svoje soukromí, je odsouzena k záhubě. Avšak na vzletném poselství ještě nemusí vzniknout zábavná hra. Remember Me bude potřebovat ještě jeden díl, aby vyšperkovala hratelnost.
> Czechgamer.com : 65 %
Hra s áčkovou myšlenkou, ale béčkovým provedením. Jinými slovy tedy velké zklamání letošního jara.
> Zing : 5/10
Remember Me je v podstatě úplně průměrná hra. Fanoušky žánru snad potěší, ale upřímně si nedovedu představit, koho by mohla nadchnout.
> GamePark : 60 %
Od Remember Me se dalo čekat lecos. Nakonec jsme se ale dočkali jen vcelku průměrné akce, která má dobrou myšlenku, zajímavý pohled na futuristický svět a bohužel i zoufale nevyužitý potenciál, který prostupuje celou hrou.
> InGamer.cz : 8/10
Remember Me je neskutečným překvapením. Kombinace žánrů je skvělá. Nicméně by mohla být i lepší, minihra s upravováním vzpomínek by mohla být přítomna častěji. Stejně tak souboje, které jsou zábavné a zajímavá možnost nastavení komb. Ale přesto jsou ony střety uzavřenou arénou, ze které se nelze dostat, dokud neskončí. Ale jak už bylo psáno, je hra opravdu příjemným překvapením tohoto roku.
> Bonusweb : 75 %
Remember Me si zahrajete s velkou chutí, na konci ale pravděpodobně budete přemýšlet, proč to není ještě o kus lepší.
> Konzolista.cz : 8/10
Vývojáři z Dontnod Entertainment odvedli na Remember Me rozhodně kvalitní kus práce. Přinesli nám zajímavý svět s pěknou hlavní hrdinkou, s jejíž situací je lehké se sžít. Do toho tu máme povedený soubojový systém, některé hratelnost osvěžující novinky a pěknou vizuální stránku. Od lepší známky dělí Remember Me jen několik málo nedostatků a trochu haprující kamera, která by si zasloužila ještě několik týdnů ladění. Pokud dokážete těch několik nedostatků překousnout, budete se dobře bavit a cestu do futuristické Paříže nebudete litovat.
> DD World : 45 %
Technologické a grafické zpracování je hrůza, optimalizace nezná. Příběh je sice zajímavý, ale čitelný a bohužel jeho podání je díky kvalitě vizuálu o to horší a nezáživnější. Těch pár kladů jako výtvarný návrh některých prostředí, hudební doprovod a hlavní hrdinka zdaleka zdaleka nedokáže vyvážit ty ohromné nedostatky a doslova je to pohřbívá. Kéž by to byl ojediněle takto zvládnutý herní produkt, ale není. Objektivní hodnocení? Maximálně, přinejlepším se zavřenými očima 50/100, vyšším bychom prostě urazili každou hru a každého tvůrce, kter&yacut

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %