Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Outlast > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebEmanuel Svoboda---80 %2014-04-10
GameParkDuallHead---80 %2014-04-10
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2014-02-09
Hrej.czZdeněk Princ6/1060 %2013-09-19
Games.czTomáš Marný8/1080 %2013-09-19
Eurogamer.czDaniel Krásný8/1080 %2013-09-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.33 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

82.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 1848 z 5973 Žebříček
PC: 787 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 86 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 243 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2014-12-16 23:09:53
bh ib
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2014-12-16 23:06:37
hjvdjjdidhbhhfvgvczcgbfzffjgzfgeufzfdzgfeuz fhrufriufgrrgfrui zegfueufufzuf f uefeugfugvfheurhurgrf e rfgeudfgrhrfruefzfv rfuejfuufgr ffrfuufgzriueuzgugfzgfzuezfrruezreurgr rhuhfh fg dudfhuhuguefzg rezfzdggfgdzufsufggfue miluju huguwd wduzbeuhd ie dwezdueeh ededzegd edediuuezghd gzgd devhd udevfb dev ed eg e deduz ezgdzw fwdzggdj efef d
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Outlast
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Outlast
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5209x - statistika
Outlast 78 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-09-19
Outlast

Průměrné hodnocení z médií:

78.33 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 6/10
Je nám líto hodnotit hru, která měla obrovský potenciál a vystřílela ho v první hodině. Po stránce hororu vám bude běhat nepříjemný mráz po zádech až do konce, herně se ale nejedná o nic než průměr.
> Games.cz : 8/10
Jednohubka, která je ale perfektně stravitelná a dokonce i skvěle chutná. Vsází na bezmocnost hlavního hrdiny, nevyzpytatelné nebezpečí a bezpočet správně umístěných skriptů. Při hraní Outlast vystřídáte spoustu křečovitých poloh, ale zároveň se přistihnete, jak se samou spokojeností usmíváte. Mít v sobě trochu invence i mimo hratelnost, mohla dostat klidně o stupínek vyšší známku.
> Eurogamer.cz : 8/10
Ve své podstatě neoriginální, ale zatraceně děsivý horor, který řadou dobrých nápadů pomáhá netradiční videoherní intenzitě. To, co před třemi lety načrtla Amnesia: The Dark Descent, šperkují Red Barrels vynikající grafikou i zvukem a předkládají nám temný projekt na pět hodin, což je pro hru daného ražení tak akorát. Stejně jako loni při hodnocení The Walking Dead nás napadá příznačné označení: skvělá áčková hra, převlečená za malý nezávislý projekt.
> Konzolista.cz : 9/10
V době, kdy všechna velká studia jdou spíše cestou neustálé akce a z kdysi slavných sérií se staly parodie na všechno možné, působí Outlast jako zjevení. Od začátku do závěru šokuje děsivými scénami a momenty, u kterých před televizí vyskočíte, navíc vše je zabaleno do líbivého grafického kabátku. Jen těžko byste na Outlastu hledali nějakou větší chybu. Ačkoliv je Red Barrels jen malé studio, je vidět, že vývojáři mají dostatek zkušeností, aby i z mála peněz udělali hru, která se vyrovná a dokonce i předčí o hodně dražší kousky s velkým vydavatelem. Jednoznačný děsiv&yacut
> Bonusweb : 80 %
Outlast je děsivý horor, který jako jedna z mála her přinese hráči skutečně okamžiky strachu, hrůzné scény, u kterých nejednou vykřiknete. Pokud se chcete bát, víte, do jakého sanatoria zamířit.
> GamePark : 80 %
. Proto hře Outlast uděluji krásnou známku 80 %, která by mohla být ještě vyšší, nebýt pár technických nedodělků a neustále v hororových hrách dokola omílanému příběhu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %