Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Might and Magic: Clash of Heroes > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  370 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkkralik2012---85 %2013-03-24
RE-PLAYMikoláš Tuček / Tukan9/1090 %2012-02-18
Časopis SCOREMikoláš Tuček / Tukan---86 %2012-01-07
GameParkLakrumáček---75 %2011-11-08
Herní webLukas Stredula8.2/1082 %2011-11-08
Recenzeher.euJiří Špiess7/1070 %2011-11-01
GameSite.skH.A.W.K.---90 %2011-10-28
DoupěPetr Baum8/1080 %2011-10-17
Games.czJakub Kovář8/1080 %2011-10-12

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1093 z 5973 Žebříček
PC: 436 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 41 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 145 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Might and Magic: Clash of Heroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Might and Magic: Clash of Heroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5039x - statistika
Might and Magic: Clash of Heroes 82 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-30
Might and Magic: Clash of Heroes

Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor:
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Příjemná zábava na dlouhé zimní večery, která se i přes občasné škobrtnutí solidně vyrovnává se stereotypem a její jedinou neřestí je kolísání obtížnosti. I přes to se ale jedná o povedený titul na pár minut v pracovní pauze nebo nějakou tu hodinku po obědě. Hlubší myšlenky, složité mechanismy a původní nápady však hledejte jinde.
> Doupě : 8/10
Clash of Heroes je zkrátka výborná arkáda, která vás chytne a nepustí do té doby, než ji dohrajete. Problém je, že vás chytá takovým stylem, že si ani nemusíte všimnout, jak moc se do ní ponoříte a návykovostí připomíná třeba obligátní Solitare, nebo již legendární Plants vs. Zombies.
> GameSite.sk : 90 %
Cítim sa ako keby som písal recenziu na Angry Birds - veľa muziky v malom obsahu. Clash of Heroes má skvelý gameplay, pekné spracovanie a minimálne 20 hodín zábavy. A to vďaka sidequestom, dialógom medzi postavami a multiplayeru, kde môžete ísť sami proti priateľovi alebo v tíme 2v2. Ak niekto hľadá hru, kde sa chce strategickým puzzle vyblázniť v bitkách a pomimo nich sa stať súčasťou detskej rozprávky, tak by mal nepochybne skúsiť Clash of Heroes. A to celé dotvorené skvelým orchestrálnym soundtrackom. Proste, "Yummy!".
> Recenzeher.eu : 7/10
Might & Magic: Clash of Heroes je tahová hra s propracovaným bojovým systémem, pěknou, avšak nenáročnou grafikou, a jedná se tak o ideální zábavu na dlouhé zimní večery. Jen pozor na místy vysokou obtížnost.
> GamePark : 75 %
Je listopad, nastupují největší trháky tohoto roku. Nicméně pokud byste někde vyšetřili patnáct éček, není moc co řešit – Clash of Heroes představuje dobrou investici. Hru si člověk nejvíce užije po malých dávkách, je to odpočinková záležitost, která ale vydrží pořádně dlouho. Takže až vás unaví rozmáchlost M&M6, oceníte přímočarost a okamžitou přístupnost Clash of Heroes. Oceníte ji ovšem i v případě, že jste se se sérií M&M nikdy neměli tu čest, a potřebujete si prostě jen trochu orazit.
> Herní web : 8.2/10
Clash of Heroes možná není hrou, na kterou budete za deset let vzpomínat s nostalgickou slzou v oku jako v případě větších brášků ze série Heroes. To však neznamená, že se nebudete skvěle bavit a neužijete si hraní, protože právě v tom Clash of Heroes vyniká!
> Časopis SCORE : 86 %
Heroes VI patří mezi největší hry tohoto roku, ale nebuďte slepí a tenhle kousek nepřekoukněte. Díky bojům je to jedna z nejlepších tahových strategií všech dob.
> GamePark : 85 %
Kromě nedokonalého příběhu a výhradám směrem k verzi pro iPhone proti Might & Magic: Clash of Heroes nemůžeme říci ani slovo a spolu s 85% titul s chutí doporučíme každému, kdo hledá návykovou zábavu na cestu do práce či pod školní lavici, kam se hra hodí výborně.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %