Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

LEGO The Hobbit > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  1099 Kč  
FunStore  1299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
XboxWeb.czyourself8/1080 %2014-05-25
GameParkkralik2012---80 %2014-05-11
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte5/1050 %2014-05-11
Hrej.czVojtěch Matěna3/560 %2014-04-27
BonuswebJan Lysý---70 %2014-04-27
ZingDaniel Mazura6/1060 %2014-04-27
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2014-04-27
Vytukej.czMartin Pilous---75 %2014-04-27
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

69.38 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3267 z 5973 Žebříček
PC: 1493 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 156 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 435 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
LEGO The Hobbit
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



LEGO The Hobbit
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1810x - statistika
LEGO The Hobbit 69 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-04-27
LEGO The Hobbit

Průměrné hodnocení z médií:

69.38 %

Min : 50 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 3/5
Poctivá LEGO hra, která čerpá z již načrtnutých prvků a v podstatě nepřináší nic nového. Fanoušky a znalce filmu určitě pobaví, ostatním může připadat nepřehledná kvůli rychlým dějovým skokům a nezbedné kameře.
> Bonusweb : 70 %
Slušně zvládnutý přírůstek do rodiny LEGO mapuje jen první dva filmy Hobit a nepřináší žádnou převratnou novinku. Hraje se dobře, ale už jsme měli v rukou lepší projekty ze série.
> Zing : 6/10
Lego Hobbit představuje kvalitní zábavu, která zejména v co-opu na hráče platí jako 80% alkohol na rezidenty Hlavního nádraží. Je sice trochu jako dojička – kdykoliv připravena vycucnout naše peněženky – stále však nabízí solidní Lego potěšení.
> Konzolista.cz : 8/10
Od první minuty, co jsem LEGO The Hobbit Video Game zapnul, jsem se náramně bavil, navíc po dohrání jsem s chutí plnil rozmanité vedlejší úkoly, kterých je tu opravdu požehnaně. Jde tedy o velmi dobrou filmovou hru, a dost možná jednu z nejlepších LEGO her, jakou jsme tu za posledních několik let měli. Nadšeni z ní nebudou jen fanoušci filmové nebo knižní předlohy, ale vůbec všichni hráči, kteří mají rádi kvalitní plošinovky nebo LEGO hry. LEGO The Hobbit Video Game si moje doporučení jednoznačně zaslouží.
> Vytukej.cz : 75 %
Lego: The Hobbit je pěkná hra. Ono aby ne, ve své podstatě jsou pěkné všechny Lego hry a není na nich až tolik co zkazit. Zejména v případě že na všech pracuje neustále stejné studio. Na Hobitovi se stejně jako na Lego Movie Videogame projevuje jakýsi stereotyp a minimum inovace. Vypadá to, že autorům trochu dochází dech a chtělo by to s konceptem něco provést, neboť s každou další hrou, byť by byla povedenější, bude ono prvotní kouzlo a nadšení klesat. Otázkou tedy je zda jim to vydrží. I přesto se i Hobit dá doporučit všem těm, kteří milují a milovali Lego a stejně tak Hobita. Počítejte však s tím, že Lego Pán prstenů byl přece jenom o
> GamePark : 80 %
S čistým svědomím můžeme říct, že se dá LEGO The Hobbit považovat za zatím nejlepší díl celé série. Má totiž všechno, co na LEGO hrách tolik milujeme, ačkoli se nebál ukázat i s něčím naprosto novým. Jde možná jenom o drobnosti, kterých si ale budete při hraní vždy všímat a nepřestanete si užívat toho, že zde jsou. I Hobit má samozřejmě své mouchy, jež se na druhou stranu naučíte velmi rychle přehlížet. Titul si tak z naší recenze odnáší 80 %. Obzvláště pro fanoušky LEGO her by mělo jít o jasnou volbu, protože neexistuje důvod, proč by je tento kousek měl zklamat. Právě naopak.
> Games.cz : 5/10
LEGO – The Hobbit patří v rámci série LEGO her a vlastně i v obecném měřítku mezi méně povedené. Vůči ostatním LEGO hrám pokulhává zejména kvůli slabším minihrám a nepříliš nápadité návaznosti jednotlivých herních činností.
> XboxWeb.cz : 8/10
Asi největší problém, který se hrou mám vlastně s hrou jako takovou moc nesouvisí. Je jím totiž rozhodnutí Warner Bros. vydat hru již nyní, tak aby stihla vydání druhého filmu. Což je znát, jelikož druhá polovina hry zachycující právě druhý film působí uspěchaně a hlavně končí znovu stejně jako film náhle tím, že probudíte Šmaka a pak už jen vidíte titulky.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %