Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

LEGO Pirates of Caribbean: The Video Game > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJiří Škrampal---80 %2012-03-02
DoupěPetr Baum8/1080 %2011-07-19
Herní webJakub Denko---80 %2011-06-28
Czechgamer.comJakub Pokorný---80 %2011-06-05
Sector.skje2ry7/1070 %2011-06-03
Recenzeher.euMichal Pospíchal---88 %2011-06-01
GameSite.skEjkej---80 %2011-05-31
hry.Sme.skJán Kordoš7.5/1075 %2011-05-22
GameParkkralik2012---70 %2011-05-13
Hrej.czDalibor Franta8/1080 %2011-05-11
Games.czMichal Maliarov8/1080 %2011-05-11
ZingMartin Cvrček / Cvrnda6/1060 %2011-05-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.92 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 88 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 2022 z 5973 Žebříček
PC: 868 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 101 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 275 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
LEGO Pirates of Caribbean: The Video Game
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



LEGO Pirates of Caribbean: The Video Game
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5322x - statistika
LEGO Pirates of Caribbean: The Video Game 77 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-05-13
LEGO Pirates of Caribbean: The Video Game

Průměrné hodnocení z médií:

76.92 %

Min : 60 % Max : 88 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Travellers Tales
Distributor: Disney Interactive
Distributor CZ:

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Na poměry LEGO her docela komorní, o to víc však kompaktní a designově důmyslný herní zážitek. Spíš než akčními souboji a epickými bojišti bodují Piráti z Karibiku úžasným level designem a nepolevujícím přívalem originálních nápadů.
> Games.cz : 8/10
Studio Travellers Tales nabízí další patentovaný hit s nálepkou LEGO, který následuje úspěch svých předchůdců. Filmové příběhy, vkusný humor, české texty v případě PC verze a především zábava nejen v jednom a nejenom pro menší na dlouhou dobu.
> Zing : 6/10
LEGO Piráti z Karibiku nejsou špatná hra. Pro příznivce taškařic Jacka Sparrowa je to jasná volba, ale pokud chcete pouze kvalitní LEGO hru, sáhněte raději po mnohem kvalitnějších třetích Star Wars, nebo i po obou starších hrách v roli Indiany Jonese.
> GamePark : 70 %
Je pravdou, že některé chvilky svou zábavností kolísají a dokonce mohou být otravné, povětšinou se však budete královsky bavit, ostatně jako to bylo i u předchozích her. Jenže třeba LEGO Harry Potter Years 1-4 byl o něco složitější a slušelo mu to o něco více. Až budete se svým synkem přemýšlet nad nějakou hrou s kooperací, jenž by bavila vás oba, s tímto kousek nesáhnete vedle. Můžeme ho i přes jisté nedostatky jedině doporučit.
> hry.Sme.sk : 7.5/10
LEGO: Piráti z Karibiku sú kvalitnou hrou. Napriek tomu, že sa vám môže zdať titul príliš infantilný, dokáže zabaviť a zaujať i náročnému hráča práve pre jeho chytľavosť.
> GameSite.sk : 80 %
Myslím si, že autori perfektne pokračujú v nastavenej kvalite predošlých LEGO dielov a ani pri využití licencie Pirátov z Karibiku nešliapli vedľa. Hra je zábavná, humorná, príjemná oddychovka a čo je najlepšie, zabavia sa ako malí, tak aj veľkí (rozhodne poteší aj česká lokalizácia). Jedinou škodou je, že naplno si zahrajú iba ak poznajú filmovú predlohu.
> Recenzeher.eu : 88 %
Souhrnně můžeme říci, že titul LEGO Pirates of The Caribbean – The Videogame, jak zní jeho oficiální název (u nás ale vychází s profesionální lokalizací), je zkrátka pecka. Díky svému potenciálu, humoru i prosté hratelnosti dokáže hráče rychle a na dlouho zaujmout. Zpracování příběhů čtveřice filmů je zčásti věrnou kopií, z části ale naprostým smyšlením vývojářského teamu a je to dobře.
> Sector.sk : 7/10
Pomaličky, ale iste, začína byť LEGO hier priveľa. Navyše stále dookola vyčítané námietky na absentujúci online kooperatívny mód neboli opäť vyslyšané a tak ani tentoraz nevyrazíte na cestu za dobrodružstvom s kamarátom po sieti. Oproti posledným LEGO Star Wars tiež chýba akýkoľvek inovačný prvok a celkový dojem je o niečo slabší. Našťastie, hra je stále pomerne zábavná, roztomilá, (miestami) vtipná a koop jej pridáva tú správnu šťavu, takže až také zlé to vo výsledku rozhodne nie je.
> Czechgamer.com : 80 %
Lego na milionty spôsob sa podaril, niekto tam hore drží ochrannú ruku nad autormi. Inak si to nevieme vysvetliť.
> Herní web : 80 %
Jak jsem řekl, hra bohužel není pro všechny. Jsou jisté předpoklady, které by měly být splněny, aby si hráč Lego Piráty z karibiku užil. Já je všechny splnil, a hru si skvěle užil, jak je myslím celkem zřetelné z řádků minulých. Stejně zřetelné je myslím i to, že Lego, ve svojí počítačově interaktivní podobě, spadlo do toho správného klína. Traveller´s Tales znovu ukazují, že Lego je i jejich milovanou hračkou, a tak si ho hýčkají, opečovávají ho a celkově dělají této hračce dobré jméno. A já bych se vůbec nezlobil, kdyby i jejich další tituly byly stejně kvalitní, propracované a zábavné.
> Doupě : 8/10
Výborný mix logických hádanek, plošinkového skákání a soubojů neztrácí tempo a díky vylepšenému grafickému enginu hra vypadá ještě o něco lépe. Pro děti jsou LEGO Piráti naprosto perfektní hrou, ale výborně zabaví i dospělejší hráče. Ozkoušeno na lidech.
> Časopis SCORE : 80 %
Velké jarní překvapení a zároveň nejlepší hra LEGO série s mírným odklonem od akce k adventuře.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %