Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

LEGO Marvel Super Heroes > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  899 Kč  
FunStore  1149 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamePark---80 %2014-02-01
DoupěJan Šťastný4.5/590 %2013-12-15
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2013-12-15
Vytukej.czMichal Volec---83 %2013-12-15
ZingRoman Bičan8/1080 %2013-12-07
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte8/1080 %2013-11-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.17 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1049 z 5973 Žebříček
PC: 409 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 35 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 138 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
LEGO Marvel Super Heroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



LEGO Marvel Super Heroes
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4838x - statistika
LEGO Marvel Super Heroes 82 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-11-23
LEGO Marvel Super Heroes

Průměrné hodnocení z médií:

82.17 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
LEGO Marvel Super Heroes z mustru Lego her nijak nevykročila, což jí ale nebrání v tom, aby nabídla výborný herní zážitek, zejména v kooperativním multiplayeru. Navíc se jedná aktuálně o jednu z nejlepších her, ke které můžete bez obav posadit své děti.
> Zing : 8/10
Velmi povedený přírůstek do rodiny LEGO her, dost možná jeden z nejlepších. Ať jste jakéhokoliv věku a zaujali vás hrdinové Marvelu, LEGO Marvel Super Heroes by se mělo objevit na vaší poličce.
> Doupě : 4.5/5
Když bych chtěl být už opravdový hnidopich, mohl bych si asi stěžovat i na občasné bugy, kdy se mi postavička zasekla ve zdi a nemohla pokračovat, ale to se stalo jen dvakrát za celou dobu hraní, takže to hře s úsměvem na rtech prominu. Za ty hodiny a hodiny herní zábavy to totiž stojí.
> Konzolista.cz : 8/10
I když už tu jsou LEGO hry spoustu let, neztratily nic ze svého kouzla, a LEGO Marvel Super Heroes je toho jasným důkazem. Vývojáři nám i nyní servírují velmi povedenou plošinovku s velkou znovuhratelností, kterou si užijí hráči všech věkových kategorií. Navíc Playstation 4 verze těží z výkonnějšího hardwaru a nabízí pohlednější podívanou. Škoda jen několika chybiček a chybějícího online režimu, hodnocení mohlo být o stupínek vyšší. LEGO Marvel Super Heroes si moje doporučení rozhodně zaslouží, a klidně po něm sáhněte, až si půjdete pro svoji novou konzoli.
> Vytukej.cz : 83 %
Hratelných postav je v tomto dílu více než dost, až vám možná časem bude líto, že s nějakou postavou nestrávíte více času. Pokud jste fanoušci této série, nemá cenu vás přesvědčovat o tom, abyste si tento díl koupili, protože se povedl a vy už jej stejně máte. Vy ostatní, ať už jste fanoušci Lego her, Marvel Univerza nebo si chcete jen něco zahrát, neváhejte a hru si pořiďte. Minimálně si vyzkoušete demo verzi, jsem si jist, že vás přesvědčí ke koupi plnohodnotné verze.
> GamePark : 80 %
Lego Marvel Super Heroes je zajisté velice zábavnou hrou, která sice není tak vtipná a dotažená, jak by mohla být, ale svým základním herním principem a rozmanitostí (postav i prostředí) umí nefalšované pobavit.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %