Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Kao the kangaroo 2 - Second round > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  
Microgames  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---63 %SCORE 135
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 63 %
Max. hodnocení: 63 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 3912 z 5973 Žebříček
PC: 1854 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 191 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 512 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: V lese
Nick: (Filip) - neregistrovaný
Datum:2010-11-10 22:39:50
Nevíte někdo jak nasednout na ty malý myši vůbec mi to nejedne prosim vás porďte mi prosím
[Odpověz]

Titulek: cim to je?
Nick: (terka) - neregistrovaný
Datum:2008-09-28 20:40:50
mam problem mam klokana stahnutyho z torentu a vypalenyho mam i virtualni mechaniku daemon a mam v komplu i v notebooku visty. klokan mi nejde nainstalovat a kdyz uz jde tak kdyz ho chcu zapnout tak se nenacte poradte prosim fakt si to chci zahrat
[Odpověz]

Titulek: Re: cim to je?
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-29 00:05:14
Kup si originál, pirátko, přímo tady máš dva linky na eshopy. Jestli ti nestojí za koupi, tak to vůbec nehraj.

Titulek: jak zabít šamana
Nick: (alex) - neregistrovaný
Datum:2006-09-19 18:45:34
aho neví někdo jak zabít šamana v pétém kole
[Odpověz]

Titulek: Re: jak zabít šamana
Nick: (vojtauzek) - neregistrovaný
Datum:2010-10-02 16:43:50
Nejdřív dupni na ty dlaždice, kterými prosvítá světlo, pak použij bumerangy ke zničení zrcadel a můžeš to do něj kropit.

Titulek: Kao the kangaroo a rotující kamera (prostředí)
Nick: (zdennek) - neregistrovaný
Datum:2006-09-03 15:33:12
zoufalství je mimořádné...po nové přeinstalaci PC a instalaci hopsaček Kao... po spuštění stále rotuje náhledová kamera, tzn. prostředí okolo klokana-hry jsou tímto prakticky nehratelné. Kdysi jsem četl na nějakém fóru kde (s jakým dalším SW) snad vzniká kolize a odstranění ale již nejsem schopen dohledat...Neznáte prosím někdo ze své zkušenosti řešení? (
[Odpověz]

Titulek: Re: Kao the kangaroo a rotující kamera (prostředí)
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-09-03 15:36:45
Jen pro ujištění ... gamepad v kompu zapojen při hraní nemáš ?!

Titulek: Re: Kao the kangaroo a rotující kamera (prostředí)
Nick: (zdennek) - neregistrovaný
Datum:2006-09-03 21:53:17
děkuji za brzké povšimnutí ;o) - ano gamepad zapojen jest (Logitech Wingman Cordless Rumblepad)...jde tedy o špatné nastavení gamepad? V jiných hrách se chová dětem korektně. Díky moc.

Titulek: Re: Kao the kangaroo a rotující kamera (prostředí)
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-09-03 22:33:43
Mno zkus ho nejdříve vypojit z počítače a zjistit jestli tento problém nedělá právě to, že je špatně nastaven´, teď netuším jestli systémově nebo ta hra má nějakou vlastní kalibraci. Ale tento problém se stává u śpousty her tak by to chtělo zkusit než bych začal hledat problém někde jinde :)

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Kao the kangaroo 2 - Second round
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kao the kangaroo 2 - Second round
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 13140x - statistika
Kao the kangaroo 2 - Second round 63 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-03-21
Kao the kangaroo 2 - Second round

Průměrné hodnocení z médií:

63.00 %

Min : 63 % Max : 63 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Tate Interactive
Distributor: Titus Interactive
Distributor CZ:

Počet recenzí: 1
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %