Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Harry Potter a Fénixův řád (Order of the Phoenix) > PC > Akční

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Harry Potter a Fénixův řád (Order of the Phoenix) (PS2) 77.00 %XBOX360 - Harry Potter a Fénixův řád (Order of the Phoenix) (X360) 69.00 %WII - Harry Potter a Fénixův řád (Order of the Phoenix) (Wii) 60.00 %PSP - Harry Potter a Fénixův řád (Order of the Phoenix) (PSP) 40.00 %

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---69 %SCORE 162
LEVEL 7/1070 %LEVEL 154
Časopis Doupě 6.9/1069 %Doupě 07-08/07
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---70 %2007-09-20
hry.Sme.sk 6.8/1068 %2007-08-30
GameStar.cz 6.7/1067 %2007-08-29
Sector.sk 6.5/1065 %2007-07-27
Games.cz 6/1060 %2007-07-18
Recenzeher.eu ---70 %2007-07-15
Bonusweb ---79 %2007-07-11
GamePark ---60 %2007-07-10
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---70 %17/2007
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.08 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 79 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.00 %

Počet hodnocení: 18
Min. hodnocení: 12 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3392 z 5973 Žebříček
PC: 1567 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 162 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 449 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: tacanda Hodnocení: 60 % Zobrazit recenzi 2007-10-13
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2006-12-21

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: gamepad
Nick: neregistrovaný
Datum:2017-05-18 20:45:19
Pls poraďtě mam gamepad a nejdemi na harrym jak to mam udelat gamepad je gamepad Ge 100
[Odpověz]

Titulek: kod
Nick: (beregistrovaný) - neregistrovaný
Datum:2015-05-03 15:30:45
dobrý den hru už mám ale nevím jaký je kod pro instalaci poradíte mi?
[Odpověz]

Titulek: Foťák- Colin
Nick: neregistrovaný
Datum:2014-05-29 15:11:38
Jak se mám dostat k tomu debilnímu foťáku? Lezu po okapech, dávám k římsám ty lavičky na sebe a Harry mi tam furt nechce vylézt. K jaké římse ty lavičky mám dát, a kde je vůbec ten foťák? Prosím poraďte.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Majkyork) - neregistrovaný
Datum:2014-04-08 21:16:23
poslite mi prosim niekto cestinu neviem to nikde najst a na warfore musim mat nejaky blud DL ci co. email:korytnacka@pobox.sk dik
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (korytnacka@pobox.sk) - neregistrovaný
Datum:2014-04-10 19:03:28
Češtinu budeš mít tak že si koupíš orginálku, piráty tady nepodporujeme. :-)

Titulek: Pobertův Plánek
Nick: (Natka2001) - neregistrovaný
Datum:2013-12-24 04:37:49
Mám odehráno 10% a zasekla sem se tam, kde se podívám do plánku (nemám jinou možnost) a pak se tam zaseknu protože neznám tlačítko ,,zpět" poraďte pls :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Pobertův Plánek
Nick: (Domka) - neregistrovaný
Datum:2014-01-09 19:53:20
Musis zmacknout zase Tab aby jsi se dostala zpět :)

Titulek: Věci pro Lenku
Nick: (DJman) - neregistrovaný
Datum:2013-10-28 16:03:07
čau lidi mám hru skoro celou dohranou, ale nevím kde mám sehnat všechny ty věci pro Lenku poraďte pls
[Odpověz]

Titulek: úkol od profesora Snapea
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-02-24 16:10:47
prosím o pomoc s úkolem prof. Snapea.Mám prý najít nějakou knížku v knihovně ale nemůžu ji najít prosím poraďte. :)
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (konec) - neregistrovaný
Datum:2012-05-06 00:45:00
Čau nevim jak najít ty skoušky NKU poredíte mi pls děkuju
[Odpověz]

Titulek: hanna
Nick: (pmoc) - neregistrovaný
Datum:2012-05-05 20:29:36
co mam Udělat pro tu hanu
[Odpověz]

Titulek: Re: hanna
Nick: (Jana) - neregistrovaný
Datum:2012-12-27 01:07:42
Musíš jít k těm druhým schodům a tam je portrét astronoma. Heslo ti řekne sám.

Titulek: Re: hanna
Nick: (DJ) - neregistrovaný
Datum:2013-08-07 22:16:28
musíš jít o trošku víš a pak tam najdeš obraz tak si s ním promluv

Titulek:  
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2011-12-12 01:00:57
úrosim vás, aký je kod ku najinštalovaniu hry. Mám skopírovaný orifinál bez kodu.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Rudla) - neregistrovaný
Datum:2012-02-22 17:11:40
jestli si nasel nejaky kery funguje tak mi ho pls posli dik ;)

Titulek: Re:  
Nick: (DJ) - neregistrovaný
Datum:2013-08-07 22:22:20
GH22-VFW3-YXKE-EH3U-RBQS

Titulek: kde sou
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-10 21:02:57
Kde jsou věci lenky laskoradove
[Odpověz]

Titulek: Re: kde sou
Nick: (Klárka) - neregistrovaný
Datum:2012-12-27 01:08:39
Jeden je ve velké síni. Druhý v knihovně. Ostatní newím.

Titulek: Co mám dělat
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-11-04 21:42:25
Splnila jsem všechy ukoly, rozhodila ty bažiny atd.. a udělala eseje pro učitele a teď na plánku nic nemám. Nevíte někdo co mám dělat?
[Odpověz]

Titulek: Re: Co mám dělat
Nick: (Helga) - neregistrovaný
Datum:2012-12-27 01:10:13
Já sem to taky neměla. Nakonec se ukázalo, že mi tam chyběla jedna bažina, tam jak jsem Colinovi sundávala fotak. Pak mi Draco rekl, ze mam jit za Snaepem, skus to.

Titulek: 100
Nick: (GTA) - neregistrovaný
Datum:2011-08-29 09:37:42
100 % hry Ak chcete dosiahnuť 100% hry, musíte všetky miestnosti objaviť na 100% a splniť všetky úlohy hry. K úlohám sa dostanete prostredníctvom Esc/Informacie o hre. Tam uvidíte kedykoľvek počas hry koľko máte bodov, ktoré veci ste už objavili a ktoré minihry ste už vyhrali a podobne. Na celkové dokončenie hry treba splniť všetky. Takže tu dávam zoznam miestností a popis objavov v nich: Dláždené námestie: Vylezte hore ku chrliču a zapáľte mu nos. Po ceste späť zapáľte všetky fakle a opravte všetky 4 sochy. Tým objavíte 4 tajné Rokfortské symboly. Na symboly premiestnite lavičky s rovnakými symbolmi a tým sa zapália chrliče. Zapáľte ešte obe fakle pri bráne. Vyhrajte v pľuvadlíkoch (Tchoříčkoch) Hadiu jamu – musíte trikrát vyhrať tak, že váš pľuvadlík bude k jamke bližšie ako súperov. Ak máte už vyhrané klasické pľuvadlíky, megapľuvadlíky a aj hadiu jamu, v rohu námestia nájdete šampiónku rokfortu, ktorú musíte poraziť vo všetkých troch typoch pľuvadlíkov. Potom už máte námestie objavené na 100% Druhé poschodie (Druhé patro): Toto poschodie má akoby dve časti. Prvá časť je pri vstupe na viadukt. Hore po schodoch a nájdete ju. Hneď pri vstupe odhaľte gobelín, je za ním šachová figúrka. Na druhej strane steny je hneď ďalší gobelín s figúrkou. Na rohu opravte kvetináč, začarujte ho ešte raz a vyžeňte z neho žabu. Za zákrutou je ďalší gobelín s figúrkou. Na rázcestí opravte kvetináč a Wingardiom Leviosa z neho vyžeňte žabu. Dole po schodoch smerom k nádvoriu pri učebni transfigurácii na stene objavte Acciom a enterom jeden z erbov. Vráťte sa hore, opravte koberec a pokračujte po chodbe ďalej. Zapáľte všetky fakle a pri dverách do Uršuliných záchodov zapáľte a objavte erb. Znova zapáľte všetky fakle a zíďte schodami dole. Zapáľte oba kamenné stĺpy a objavte figúrku za gobelínom. Druhá časť druhého poschodia je pri knižnici. Smerom od knižnice na stene objavte Acciom a enterom erb. Pomocou Wingardium Leviosa poskladajte obraz ducha – Šedivej dámy. Opravte oba koberce depulsom a pri obraze opravte kvetináč. Za zákrutou zapáľte a objavte ďalší erb. Hneď vedľa neho za gobelínom odhaľte šachovú figúrku. Vydajte sa hore po schodoch a za dverami na stene objavíte gobelín. Je za ním šachová figúrka. Tým ste odhalili miestnosť na 100% Štvrté poschodie (Čtvrté patro): Hneď pri vchode odhaľte erb Acciom a enterom. Na rohu opravte brnenie a hneď za minirohom Reparom opravte kvetináč (alebo tak nejako by sa to dalo nazvať). Ostane ale stále aktívny, takže na neho ešte zošlite Wingardium Leviosa, vyskočí z neho žabka. Na ľavej stene je gobelín. Zošlite na neho Depulso. Očividne je za ním voľný priestor, takže na neho použite Wingardium Leviosa a on sa rozhrnie. Za ním nájdete šachovú figúrku. V ďalšom rohu znova začarujte kvetináč, vyjdite po schodoch na balkón a zapáľte Incendiom nos chrliča. Na zemi opravte oba koberce. Prejdite dverami a spáľte pavučinu na obraze. Porozprávajte sa s ním. Heslo vám ale zatiaľ neprezradí. Choďte hore po schodoch a na vrchu zapáľte všetky štyri fakle Incendiom. Týmto ste objavili všetko a máte v miestnosti 100% Hagridov dom (Hagridova chýše): Vzadu na čistinke, kde Luna kŕmila thestraly z papradia vytiahnite krabičku Freda a George. Pri návrate k domu sa držte pri ľavej strane lesa. Vyplašte žabky a objavíte tým aj veľkú klietku. Neďaleko odtiaľ je ďalšia papraď aj z nej vytiahnite balíček. Na ceste nájdete aj dvoje stopy zvierat. Preskúmajte ich stlačením enteru. Tesne pri Hagridovom dome začarujte 5 papradí. V dvoch z nich sú krabičky Freda a Georga. Vzadu za domom sú tiež dve tekvice. Zlevitujte ich a rozbite ich. Chyťte konvicu na polievanie a snažte sa poliať miesto, kde boli predtým tekvice. Na štyroch miestach vyrastú kvety. Obíďte dom, začarujte dvere a jednu z tekvíc vylevitujte n
[Odpověz]

Titulek: krátura
Nick: (medea) - neregistrovaný
Datum:2011-08-12 21:35:01
Prosím poradí mi někdo, jak sebrat všechny věci, co schoval Krátura???
[Odpověz]

Titulek: Re: krátura
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2012-12-27 01:10:51
Nemusíš hledat všechno.

Titulek: co mam dělat
Nick: (ondra) - neregistrovaný
Datum:2011-07-15 22:16:11
sebral sem všechny lenčiny věci a co ted všechny úkoly mám hotový
[Odpověz]

Titulek: severus snape:ukol
Nick: (lucik) - neregistrovaný
Datum:2011-07-15 00:09:48
prosim vubec nevim co mam delat abych udelala ten ukol od snapea.. hermiona rika ze potrebuju nejakou knizku ae ja zadnou nenasla tak bych potrebovala poradit kde ji mam hledat popr. co mam hledat a kde
[Odpověz]

Titulek: Re: severus snape:ukol
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-05 18:08:50
V knihovně uplně vzadu v levo předposlední regál.

Titulek: Re: severus snape:ukol
Nick: (DJ) - neregistrovaný
Datum:2013-08-07 23:07:25
běž do knihovny v posledním regále je černá knížka vem ji a bež s tím za Sneapem

Titulek: Kde jsou lenčiny věci?
Nick: (barbiti) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 19:27:42
Pomoc lidi. našla jsem 3 věci a na netu řikeji že dalši sou na vztupu na viadukt. tak ale nic není. mám je tu ve VS,pod listy, na soše v knihovně a dalši nevim. prosim do podrobna.
[Odpověz]

Titulek: Re: Kde jsou lenčiny věci?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-16 14:06:28
ahoj,lenčiných věcí je 5,ty máš tři a ty zbývající dve jsou:na nádvoří u věžě z hodinami před sochou a ve vztupu na viadukt u toho portrétu toho chlapa (teď nevím přesně jak se jmenuje ale ta lenčina věc je přesně před jeho portrétem)-takže by tam měly být

Titulek: učebna obrany proti černé magii
Nick: (kkklláárra) - neregistrovaný
Datum:2011-03-26 03:05:28
Ahoj, co všechno mám udělat v učebně obrany proti černé magii ,mám v ní 93% a myslím že mám chytit toho raracha,ale nevím jestli jo poradťe pls :(
[Odpověz]

Titulek: Tchoříčky
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-03-25 20:35:32
ahoj,nevite kde mam sehrat ten 4 zapas v tchoričkach,ty 3 šampiony už sem porazila na nadvori:z hodinami,na vstupnim,a na dlazdenem,a zkoušela jsem se podívat i na nadvori ucebny premenovani ale tam je trava a nikdo tam nic nehraje poradte pls,díík :)
[Odpověz]

Titulek: Dean Thomas
Nick: (týýýnka) - neregistrovaný
Datum:2011-02-14 23:05:11
Ahoj, potřebuji pomoct s Deanem Thomasem... nemůžu ho dostat na první schůzku BA. :-( mám za úkol najít 5 mluvících chrličů, alenevím, jak vypadaj ani co s nimi... poraďte, prosím.
[Odpověz]

Titulek: Re: Dean Thomas
Nick: (barbiti) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 19:30:48
poslouchej. ti chrliči vypadaji jako divoké prase s křidlama. jsou to sochy. když jednu najdeš tak dej enter a mluv sní. jedna je na viaduktu, druhá na konci druhého patra kde přechází ve schody na učebnu OPČM. vic už nevim

Titulek: Re: Dean Thomas
Nick: (Linda) - neregistrovaný
Datum:2012-12-27 01:15:55
Jedna je taky v nejaky vezi. Vždycky ti nekdo rekne: Není tady nějaký chrlič?.

Titulek: Re: Dean Thomas
Nick: (DJ) - neregistrovaný
Datum:2013-08-07 22:36:39
jeden je v učebně obrany proti černé magii, druhý na vikiadutu, třetí zrovna u stromu u Deana, čtvrtý na dlažděném nádvoří a pátý ve čtvrtém patře na jakým si balkónu nebo co

Titulek: Re: Dean Thomas
Nick: neregistrovaný
Datum:2015-03-04 00:54:29
jsou to prasata a musíš s nimi promluvit

Titulek:  
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 17:25:08
Neviete kde by som si zadarmo stiahol cestinu bez niakej nutnej registracie na Harry Potter - The Order of the Phoenix ?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 17:36:37
Kup si hru za 200 i s českým dabingem piráte. :)

Titulek: Testrálové
Nick: (Sabii) - neregistrovaný
Datum:2011-01-10 00:12:43
Nejde mi udělat Lenčin úkol s testrály,to zatracené maso prostě nejde a nejde dostat až nahoru. :( Poradí mi někdo jak na to? ..
[Odpověz]

Titulek: Armáda
Nick: (Ryan) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 00:54:26
Ahoj..Mám najít veškeré členy BA a dva úkoly se mi eště zobrazují na mapě a nevim co s nimi..Jeden se mi ukazuje na nádvoří u Herbologie a druhý v Nebelvírské místnosti
[Odpověz]

Titulek: Incendio
Nick: (Calvi) - neregistrovaný
Datum:2010-12-03 18:03:06
Mám problém s tou příšernou Nevillovou rostlinou u skleníku. Roste to pořád znova ať kouzlím jak kouzlím. Máchám myší jak pitomec a pořád to nejde! Prosím poraďte!
[Odpověz]

Titulek: Re: Incendio
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-06 03:05:38
levym tlacitkem nahoru a dolu? stalo se mi to taky, musis dlouho kouzlit, at maji vsichni pristup kouzlit taky a pak kdyz to sesles s nima, tak to zmizi;)

Titulek: Re: Incendio
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-06 03:05:39
levym tlacitkem nahoru a dolu? stalo se mi to taky, musis dlouho kouzlit, at maji vsichni pristup kouzlit taky a pak kdyz to sesles s nima, tak to zmizi;)

Titulek: lenka
Nick: (Kuba) - neregistrovaný
Datum:2010-11-21 22:59:37
Co mám dělat , když jsem splnil lenčiny ztracené věci ? Na plánku nic neni :(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Nikol) - neregistrovaný
Datum:2010-11-01 14:02:50
Tak mohl by mi někdo porádit moc mi na tom záleží.Našla jsem všechny Lenčiny věci,ale tet nevím kde mám jít.Prosíím poradtě mi.DĚKUJI
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (nikol) - neregistrovaný
Datum:2010-11-01 14:00:03
Lenčiny ztracené věci: Velká síň - na stole, lví hlava- knihovna - stůl, kamenné nádvoří - u kašny, vstupní nádvoří - pod listím, časopis Jinotaj - vstup na Viadukt (v té budově jak se jde do sklepení)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (fe gard) - neregistrovaný
Datum:2010-10-29 21:55:40
a kde jsou vsechny ty veci co schovali lence mam jenom 3 a 2 mi schazi poradte
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-06-15 00:01:35
nemůžu ti poradit protože nevím kterou věc myslíš

Titulek:  
Nick: (Nikol) - neregistrovaný
Datum:2010-10-29 13:49:27
Prosim vás mohl by mi někdo poradit,našla jsem všechny Lenšiny věci,ale nevím co tet mám dělát nemám žadnou misI.Prosím mohl by mi nědko poradit kde mám jít PLS
[Odpověz]

Titulek: :Pomoc:
Nick: ((Niki)) - neregistrovaný
Datum:2010-10-14 13:02:01
Prosim vás mohl by mi někdo poradit kde je komnata nejviší potřeby ---> Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Pomoc Cho
Nick: (Majduška) - neregistrovaný
Datum:2010-09-29 19:35:04
Ahoj vůbec si nevím rady, jak mám pomoct té Cho v sovinci... lezu po římsách a když vylezu kousek, tak už mě to dál nechce pustit, nějak se nemůže vytáhnout nebo co... tak já nevím :( poraďtě :( Kdyžtak pls email - majduskabb@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Potřebuji dobře poradit!
Nick: (112) - neregistrovaný
Datum:2010-09-03 18:35:25
Prosím mohl by mi někdo říct jaké je heslo k portrétu ve slepení chodbě? Moc mi na tom záleží. Byl bych vá moc vděčný.
[Odpověz]

Titulek: Re: Potřebuji dobře poradit!
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-09-13 03:12:51
Z ložnice vezmi neviditelný plášť, poté se u portrétu spustí video. Studenti se tam o heslu zmíní. Poté sundej plášť a heslo portrétu prozraď...

Titulek: Čeština
Nick: (Shelby) - neregistrovaný
Datum:2010-04-05 22:54:27
Pleas kdyby měl někdo z Vás Češtinu pošlete mi ji na maila - Shelby1990@seznam.cz .Moc díky bez češtiny sem jako bez ruky :-(((
[Odpověz]

Titulek: Kamenný kruh
Nick: (simca) - neregistrovaný
Datum:2010-01-10 23:57:55
ahoj, nevíte někdo, co udělat s kulatým kamenem v kamenném kruhu? Dík za info
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Lenka) - neregistrovaný
Datum:2009-12-26 17:08:33
Kde je lenčina věc v té velké síni ... poraďte pls. Děkuju
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 19:43:29
je to na jídelním stole

Titulek:  
Nick: (kubik) - neregistrovaný
Datum:2009-10-07 14:33:06
Mohl by mi nekdo poslat na mail cestinu do Harry potter a fenixuv rad prosim tady je muj mail dvornik@seznam.cz dekuji moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-07-26 10:55:49
pl poslete mi nekdo do toho cestinu na email 78888@email.cz
[Odpověz]

Titulek: Obraz
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-03-08 02:16:32
Prosím kde najdu tři tváře, aby se mi otevřely dveře na hlavním schodišti mám 98% a nehnu st ím. Dík
[Odpověz]

Titulek: Re: Obraz
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-03-10 00:23:28
Uz jsi vyresil ten obraz, ja ne a to jsem zkusila plast a nic prosim porad. Jo a taky ty tri tvare nemuzu najit

Titulek: co v knihovně
Nick: (dave) - neregistrovaný
Datum:2009-02-15 01:50:17
čus... nevíte co muzu v knihovne udelat? nic sem nenašel dik
[Odpověz]

Titulek: Re: co v knihovně
Nick: (Natka2001) - neregistrovaný
Datum:2013-12-28 17:55:19
Sešli na tu skříň acio nebo depulco a pak vem věc, která je za ní

Titulek: help
Nick: (TRAWEXX) - neregistrovaný
Datum:2009-01-21 10:27:37
potřeboval bych k této hře češtinu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-11-30 16:51:04
prosim poslete mi nekdo cestinu+dabing staci jedno z toho na 443424002 moc dekuju.a jeste bych potreboval poradit co dal udelal sem pro colina ty balicky v sovinci a ted nevim jak dal nic se mi neukazuje dekuju
[Odpověz]

Titulek: Pobertův plánek
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-22 18:16:43
PO dodělání misí u Snapea se mi na plánku nic neobjeví a když se zaptám Rona nebo Hermiony, tak mi řeknou abych se podíval na plánek na kterém nic není. poraďte pls
[Odpověz]

Titulek: Re: Pobertův plánek
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-12-14 13:57:06
mozná nemáa na plánku zádnej úkol

Titulek: Re: Pobertův plánek
Nick: (zudr) - neregistrovaný
Datum:2010-12-05 16:13:42
No to bych taky rád věděl, zasekl jsem se na 55% a dál nevim co...Ron a Hermiona pořád řikaj koukni se naplánek a najdi ostatní z BA ale na plánku nikdo neni..Chodim po Bradavidích křížem krážem a nevim do dál...

Titulek: Re: Pobertův plánek
Nick: (barbiti) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 19:44:58
Běž do knihovny a tam je kniha o měsíčních kamenech. vem ji a dál už budeš vědět

Titulek:  
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2008-09-16 00:50:21
Mohli byste sem dát i ostatní díly Herryho Pottera
[Odpověz]

Titulek: odvary a lektvary
Nick: (dave) - neregistrovaný
Datum:2008-07-15 13:23:39
Prosim, moh by mi nekdo poradit kde v knihovně jsou Odvary a lektvary od Sneapea?? dik
[Odpověz]

Titulek: Re: odvary a lektvary
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-11-21 19:07:40
v knihovně v oddělení s omezeným přístupem v regálu vzadu,vlevo.

Titulek: help me pleas :-(
Nick: (Binna) - neregistrovaný
Datum:2008-07-14 00:24:05
Prosim nemohl by mi nekdo poradit jak znicit tu Nevilovu kytku,ikdyz se ke me ostatni pridaji tak to osidlo porad roste,uz sem zoufala...cetla sem tu ze zalezi na tom kolik mas bodu...kolik to teda musi byt abych mela tak silna kouzla abych to kvitko znicila...predem diky...
[Odpověz]

Titulek: Re: help me pleas :-(
Nick: neregistrovaný
Datum:2015-03-04 00:51:29
musíš mít 4 postavy

Titulek: Čeština
Nick: (xxx) - neregistrovaný
Datum:2008-07-13 18:57:50
češtinu najdete na www.warforum.cz v sekci games-češtiny
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština
Nick: (code714) - neregistrovaný
Datum:2008-08-16 14:30:21
Mohl/a bys ji hodit nekam terba na uloz.cz, edisk aj. ? Nechci cekat az mi tam vystavi povoleni na sekci games-cestiny.

Titulek: pomoc
Nick: (lushynka) - neregistrovaný
Datum:2008-06-26 02:27:24
Prosím o pomoc nejde mě vyndat ta mandragora ve skleníku nevíte jak ????
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (pipag) - neregistrovaný
Datum:2008-06-27 13:42:04
vem si sluchátka ktéré sou vedle

Titulek: Harry Potter and the Order of the Phoenix
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-06-13 14:48:23
prosim,zaslite mi niekto cestinu,milujem harryho,ale neviem anglicky-ala38@azet.sk,dik
[Odpověz]

Titulek: Colinův foťák
Nick: (Babu) - neregistrovaný
Datum:2008-03-29 23:16:26
ahoj, už máš všecky členy BA ale ten Colin Crrevey mi nejde nějak udělat! Jak se k tomu foťáku mám dostat? Já po těch římsách furt nějak lezu ale nevede to k tomu foťáku...
[Odpověz]

Titulek: Re: Colinův foťák
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-05-06 00:03:35
ahoj, ja mam stejny problem a navic nevim kam postavit ty lavicky, abych vubec nekam vylezla. Uz jsi to urcite zvladl, porad mi prosim. Dik moc Kristyna

Titulek: Re: Colinův foťák
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-06-29 20:59:37
Když stojíš před takovou zídkou použij vznášecí kouzlo a postav si dvě lavyčky na sebe,vylez na ně a pak na tu zídku...pak po okapu...tet myslim musiš opravyt okap aby jsi mohl lést dál no prostě musíš si tam postavyt ty dvě lavečky

Titulek: Re: Colinův foťák
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-28 22:00:53
privolaj si pomoho acio alebo ho odhoď s depluso,hermionaho ho dole cchytí pomocou wingardium leviosa

Titulek: CHYBA??
Nick: (Dirk) - neregistrovaný
Datum:2008-02-14 23:55:05
cauky, pls poradte co mam delat, nainstaloval sem si hru v pohode, jela mi ale jak sem se po prve dostal do bradavic a mel tam kecat mysliám ze s ronem, tak mi jel jen zvuk pozadi a ne toho co rikaji a tak to bylo furt? pls nevi nekdo co s tim??, PS: neni to origos:-)
[Odpověz]

Titulek: Jak porazit Dablovo osildo u Nevilla
Nick: (meat) - neregistrovaný
Datum:2008-01-24 02:50:56
namirte na Dablovo osidlo, drzte leve tlacitko mysi a tahnete nahoru a dolu bez prestani. Ostatni se k vam konecne pridaji :)
[Odpověz]

Titulek: GAMEPAD
Nick: (skyboy7@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-12-18 00:28:58
Pls už to tu někdo psal že mu tam nejde gamepad já mám manta dragon a taky mi to nejde ukáže se mi tam ovladač nebyl detekován nebo něco v tom smyslu podporuje hra jenom určité tipy gamepadu pls kdyby někdo poradil byl bych rád
[Odpověz]

Titulek: Re: GAMEPAD
Nick: (iskr) - neregistrovaný
Datum:2008-05-23 23:31:01
mam gamepad Manta Dual Shock 2 a ma ten samy problem pomozte prosím někdo nepomužou ani nove ovladače :(

Titulek: Štáb
Nick: (Vanilve) - neregistrovaný
Datum:2007-10-06 12:06:16
Sekla jsem se v hlavní štábu Fénixova řádu, nemůžu najít všechny věci co Krátura poschovával a ta křín vzadu za stolem pak nejde zvednout zasekne ji ten obraz, pořád kouzlím a nic...Krátura není k nalezení a pan Weasley taky ne...pls..
[Odpověz]

Titulek: Re: Štáb
Nick: (Natka2001) - neregistrovaný
Datum:2013-12-28 17:57:37
Vylez z místnosti a otoč se na místě o 360 stupňů. Zachvilku už ti to docvakne ;-)

Titulek: Čestina
Nick: (Trip) - neregistrovaný
Datum:2007-09-29 19:54:06
mohl mi by nekdo napsat na icq pokud ma cestinu do hry ? nebo kde ji stahnu ? mail: P.Glacius@gmail.com , ICq : 304052945 diky moc predem
[Odpověz]

Titulek: Pomoc Newillovi
Nick: (hominy) - neregistrovaný
Datum:2007-09-28 17:33:16
Chci se zeptat, jakou uroven objevovani a silu kouzel musim mit na to, abych mohl spalit tu kytku u Nevilla Longbotoma. Nebo aspon jak dlouho by to zhruba melo trvat. Uz mam uroven 10, a porad se mi to pali dlouho. Kdyztak icq 201-101-135. Diky
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc Newillovi
Nick: (meat) - neregistrovaný
Datum:2008-01-24 00:44:34
Stejný problém!

Titulek: kde seženu češtinu? ...
Nick: (Janinka) - neregistrovaný
Datum:2007-09-01 00:55:53
stahla jsem si tu hru přes torrent, ale potřebovala bych češtinu, může mi někdo poradit, kde ji můžu sehnat pls, kdyžtak icq 291 906 447, dík moc ...
[Odpověz]

Titulek: Re: kde seženu češtinu? ...
Nick: (Janinka) - neregistrovaný
Datum:2008-10-20 21:54:06
tak uz nic, uz ji nechci tak uz me pls nikdo nepiste.

Titulek:  
Nick: (Pls poradte) - neregistrovaný
Datum:2007-09-01 00:41:22
nazdar mam problem z jednim ukolem jmenuje se ENRIE MACllIAN a je to ten ukol jak ten jeden stoji u hagridova domku posila me do herbology ale netusim co tam mam delat.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (barbiti) - neregistrovaný
Datum:2011-04-07 19:45:47
sbirat kytky myslim

Titulek: Binns history
Nick: (Pavel) - neregistrovaný
Datum:2007-08-31 18:30:01
Poradte mi prsím, kde najdu učebnu historie a jak můžu objevit nějaké věci v kabinetě profesra Snapa.díky
[Odpověz]

Titulek: ten magor v knihovne
Nick: (matthew) - neregistrovaný
Datum:2007-08-19 17:04:14
prosimvas nevite nekdo kde mam jako sehnat toho deniho vestce?
[Odpověz]

Titulek: Re: ten magor v knihovne
Nick: (Lucy) - neregistrovaný
Datum:2007-08-22 00:41:50
staci jit do velky sine a tam mavnout kouzlo na stojan Brumbala jde tam pouzit 3 kouzla...Wingardium Acio a depulso a myslim ze po wingardiu sletli dolu....a odhodili deniho vestce

Titulek: obrazy
Nick: (matthew) - neregistrovaný
Datum:2007-08-19 16:33:26
pls poradil byste mi nekdo jam mam jako dostat to heslo od ty zensky ve sklepeni? pochybuju ze mi ho nejakej zmijozelak da
[Odpověz]

Titulek: Re: obrazy
Nick: (Lucy) - neregistrovaný
Datum:2007-08-22 00:43:13
precti si navod nize....ale jinak staci si oblect neviditelny plast....a pockat az tam nekdo ze zmijozelskych prijde

Titulek: obrazy
Nick: (timbo) - neregistrovaný
Datum:2007-08-11 03:36:20
jeden portret mi hovorí,že mam ísť von niekde okolo hradu a tam najdem odpoved,je to ten obraz kde šteka aj taký pes a druhý mi hovorí niečo s tromi tvarami....kto poradí?
[Odpověz]

Titulek: Re: obrazy
Nick: (matthew) - neregistrovaný
Datum:2007-08-19 16:39:44
to heslo od toho chlapka s tema psama ti rekne nejakej mrzimorak proste zajdi za nejakym mrzimorskym studentem a pac si minulej rok udelal nejakej dobrej skutek tak ti ho rekne

Titulek: posledni obraz
Nick: (Lucy) - neregistrovaný
Datum:2007-08-09 01:59:08
Zdarek uz mam skoro celou hru dohranou uz mi chybi jen posledni heslok obrazu rekl mi ze musim najit nekoho kdo tu prochazel pred 50 lety nevite kdo to je ?...Thx...
[Odpověz]

Titulek: Re: posledni obraz
Nick: (timbo) - neregistrovaný
Datum:2007-08-11 03:34:47
musíš ísť za myrtle do tej jej kúpeľne myrtles bathroom a ona ho povie :D

Titulek: Re: posledni obraz
Nick: (matthew) - neregistrovaný
Datum:2007-08-19 16:35:37
ursula normalne za ji zajdes a ona ti ho da

Titulek: Re: posledni obraz
Nick: (pipag) - neregistrovaný
Datum:2008-06-27 13:48:03
di za uršulou heslo je poměnka

Titulek: Re: posledni obraz
Nick: (dave) - neregistrovaný
Datum:2008-07-15 13:27:54
ufnukana Ursula

Titulek: Re: posledni obraz
Nick: (lucik ) - neregistrovaný
Datum:2011-07-15 00:03:55
prosiim porad mi kde mam sehnat heslo k tomu chlapkovi jak chce vedet tri tvare prosim :)

Titulek: pomoc
Nick: (timbo) - neregistrovaný
Datum:2007-08-07 16:04:19
nazdar,mam problém,ked vyjdem z viaduct entrance k tomu mostu viaduct tak pred vchodom ako zapalujem tie fakle sa mi objaví že mam vyliezt na ten múrik a tam sa mi ukaže nejaké malé okno,lenže ja z toho muríka nemam kam ísť,neda sa zliezt k tomu oknu ani nič...:( a takísto je to pri tom druhom moste,opravím stlp vylezem na neho ale len do polky potom už neviem pokračovat
[Odpověz]

Titulek: pomoc s Harry Potterem
Nick: (peneuma) - neregistrovaný
Datum:2007-08-06 23:23:22
Neví,prosím vás někdo co mám udělat ve hře s Deanem Thomasem pořád mě posílá do místnosti v koupelně s bazénkem a vejcem Děkuji !!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc s Harry Potterem
Nick: (Lucy) - neregistrovaný
Datum:2007-08-09 02:05:21
Je to koupelna prefektu a tam musi vytahnout spunt a zaplni se ti to voudou a to vejce hodis do vody...

Titulek: Harry Potter
Nick: (kakariky) - neregistrovaný
Datum:2007-08-05 21:12:28
Fanstránky Harry Potter http://potter.fort-games.net/
[Odpověz]

Titulek: Po Lence plssssss
Nick: (dave) - neregistrovaný
Datum:2007-08-05 13:59:33
Nevíte někdo co mam delat az najdu lenciny věci našel jsem všech 5 věcí a dal jsem jí je a dobrý a najednou na pobertově plánku žádný ukol prosím co pak mám udělat ozvěte se plssssssss díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: Po Lence plssssss
Nick: (popopkinus) - neregistrovaný
Datum:2008-07-09 18:24:09
to už jenom hledej ty lítající kuličky a můžeš dělat nějaký ty hodiny bylinkářství a jiný

Titulek: gamepad
Nick: (almen22) - neregistrovaný
Datum:2007-08-03 23:58:23
čau, mam speedlink strike sl-6535, v tomb raideru funguje normalne ale hp mi ho nechce nacist, nevi nekdo proc to? je to klasicky pc gamepad s analogem. dik
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (otrap) - neregistrovaný
Datum:2007-08-01 15:12:39
Ahojky, mohl by mi někdo poslat češtinu na i2@seznam.cz nebo icq 242-413-439, předem díky
[Odpověz]

Titulek: odpovězte pls
Nick: (pleaseee) - neregistrovaný
Datum:2007-07-27 13:18:58
Ahojky já nemůžu sehnat hru nikde, nemohly by ste mi prosím někdo kdo ji někde stahnul poslat na icq?- 210 443 901 ???předem děkuji
[Odpověz]

Titulek: rofl
Nick: (el pueblo) - neregistrovaný
Datum:2007-07-25 20:31:27
Co delate? vcera sem to koupil a dnes dohral :D
[Odpověz]

Titulek: Re: rofl
Nick: (myna) - neregistrovaný
Datum:2007-08-16 13:22:25
a nechceš mi poslat češtinu na 123mina@seznam.cz dík

Titulek: download
Nick: (AirKiller) - neregistrovaný
Datum:2007-07-22 15:13:08
Prosí poraďte někdo kde by se dala hra stáhnout česky...na DC++ to má asi jen 8 lidí a jede to hrozně pomalu a přes torrenty jsem to česky nenašel...
[Odpověz]

Titulek: Re: download
Nick: (WoodoX) - neregistrovaný
Datum:2007-08-05 03:55:00
ak chces stiahnut tuto hru po cesky kontaktuj ma 392 836 868

Titulek: ?
Nick: (Iris) - neregistrovaný
Datum:2007-07-20 23:08:35
Už se tu někdo ptal ,ale odpovědi se mu nedostalo tak i já podruhé... Našla jsem všechny věci pro Lenku, ale nevím co dál v plánku nic a ani Hermelínka s Ronem nic moc neříkají jen že budou zkoušky NKU a Cho že se chová divně... tak nevím, poradíte?
[Odpověz]

Titulek: Re: ?
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-20 23:52:53
šak po tom boji s Voldemortem je uš KONEC HLAVNÍ KAMPANĚ !!! pak uš jenom dotáhneš hru do 100%. tzn. ze najdes vsechny skrité věci a odemces vsechny bonusy a pohary v tajné místnosti.

Titulek: Jak hra končí??
Nick: (Milda) - neregistrovaný
Datum:2007-07-20 11:48:20
Chci se zeptat jak hra končí??Pokud ovšem nějak končí????Stane se něco na konci???
[Odpověz]

Titulek: Souboj s Voldemortem
Nick: (Khaili) - neregistrovaný
Datum:2007-07-20 00:05:26
Ahoj, nevíte někdo co přesně udělat v tom souboji s Voldemortem? Postava se tam změní na Brumbála a pak je to nějaký nekonečný a Voldemorta nejde nijak zabít. Díky za odpověď.
[Odpověz]

Titulek: Re: Souboj s Voldemortem
Nick: (Iris) - neregistrovaný
Datum:2007-07-20 23:10:06
No, nevím, já na něj utočila taky děsně dlouho, ale nakonec (možná sem něco udělala nevědomě) přestal a začal utočit na harryho... fakt netuším já prostě jenom utočila dál.

Titulek: Re: Souboj s Voldemortem
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-01 00:52:48
proste se dostanes na ministerstvo a hrajes za brumbala, tam bojujes proti voldemortovi, no a ten pak prestane a bude se snazit dostat harrymu do mysli, a tam se ho snazis odrazit a až to uděláš, tak je konec. no a pak musis dodelat ostatni ukoly ve skole. ja jsem bojovala proti voldemortovi dneska :-) a hru mám splnenou na 61 % a ted budu dělat ostatní ukoly, ale moc se mi do toho nechce :)

Titulek: POMOC
Nick: (ANDY) - neregistrovaný
Datum:2007-07-19 19:25:50
Aho,dnes jsem si nainstalovala demo ,vše šlape až na samotnou hru,mám jen šedivou obrazovku ,zkoušela jsem vše možné a nic,můžete mi někdo pomoci?
[Odpověz]

Titulek: pomoc ......
Nick: (reskator) - neregistrovaný
Datum:2007-07-18 00:00:21
Hele lidicky uz jste se nekdo dostal do skleniku?jsou tam ty kytky to dablovo osivo.je to docela pakarna porad tocit s mysi a rikat kouzla,delam to uz 30 min a namam nato nervy!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc ......
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-18 17:03:19
Musíš dělat vedlejší ukoly , uklízet věci v bradavicích a ostatní jine věci za ktere dostáváš body. tím že dosáhneš další urovně se ti zvyšuje učinnost kouzel. nemužeš to Osidlo zničit protože i společně s ronem a hermiiii nemáte dost silné kouzla.

Titulek: Re: pomoc ......
Nick: (meat) - neregistrovaný
Datum:2008-01-24 00:43:34
Mam stejny problem.. Uz jsi to prekonal? Mam uz 1050 bodu, ale porad to Osidlo nemuzu znicit...

Titulek:  
Nick: (hermi) - neregistrovaný
Datum:2007-07-14 21:19:29
prosim nevite nekdo co mam udelat abych mne pustila ta pani na obrazu u zmijozelu?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-16 20:16:23
Ta uplně dole pod schodištěm v te chodbě že? No to by mě taky zajmalo

Titulek: Re:
Nick: (reskator) - neregistrovaný
Datum:2007-07-17 23:54:51
jdete dolu pokecat s lidmi oni vam to heslo reknou.

Titulek: Re:
Nick: (dubo) - neregistrovaný
Datum:2007-07-18 03:45:29
no právě že neřeknou, jsou to zjijozelští tak nemají ani důvod

Titulek: Re:
Nick: (Iris) - neregistrovaný
Datum:2007-07-20 23:11:29
Tak mě+ tak napadá, jeden portrét tvrdí at se zeptám mrzimorských ty mi vždycky čeknou to heslo, ale Harry to onomu pánovi v obraze nepoví a dělá jako dyby to neslyšel... nechápu

Titulek: Re:
Nick: (MAUS) - neregistrovaný
Datum:2007-07-30 14:30:36
Musis si dojit pro neviditelny plast do loznice, a pak jen chvilku postavat pred tim obrazem. A pujdou okolo dve holciny ze zmijozelu a reknou heslo ;)

Titulek: Re:  
Nick: (DJman) - neregistrovaný
Datum:2013-10-28 16:01:06
oblíkni si neviditený plášť a počkej až tudy půjde někdo ze Zmiozeju

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-14 13:14:33
jsou po nalezení věcí od Lenky, ještě nějaké úkoly nebo se to jen dohrává a objevuji jen to co jsem nenašel?
[Odpověz]

Titulek: KONEC
Nick: (3ple_M)
Datum:2007-07-14 02:02:29
mno ja som to uz dnes presiel :) ale cakal som od toho wiac... welmi to bolo kratke..
[Odpověz]

Titulek: Další úkoly
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-13 19:12:18
jsou po nalezení věcí od Lenky, ještě nějaké úkoly nebo se to jen dohrává a objevuji jen to co jsem nenašel?
[Odpověz]

Titulek: Hledání věcí
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-13 18:58:26
nevíte někdo kde najdu všech 5 věcí pro Lenku Laskorádovou, bez toho se nepohnu dále, dejte vědět pokud někdo víte
[Odpověz]

Titulek: Re: Hledání věcí
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-07-13 20:00:52
1. V knihovně
2. Velký sál
3. U viaduktu (noviny mezi obrazem a policí)
4. Na nádvoří za hodinami (zřejmě u fontány na zemi)
5. Vstupního nádvoří blízko u kolečka - vezmi si koště (levitace) a zameť hromádku listí...

Titulek: Re: Hledání věcí
Nick: (lusii) - neregistrovaný
Datum:2011-07-15 15:58:50
prosim ta 3 od jake ucebny je to ja jsem nasla vsechny ale jeden mi chybi a bude to asi nejspis ta 3 tak bych se chtela zeptak na presnejsi popis

Titulek: aaaa jeste neco :D
Nick: (3ple_M)
Datum:2007-07-12 23:46:50
ukol pro lencu. ty 3 baziny. jedna je u nadvori transfigurace, druha u nadvori pri hodinach a treti ??? :P
[Odpověz]

Titulek: Re: aaaa jeste neco :D
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-07-13 00:32:11
Nevím teda jestli se to takhle přesně jmenuje ve hře, ale je to na Dlážděném nádvoří.

Titulek: Re: aaaa jeste neco :D
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-13 18:46:00
Je to nádvoří ke kterému se lze dostat například od přístaviště u jezera. Na nádvoří byla dříve nutná oprava schodiště a plnil se zde úkol s Collinovým foťákem.

Titulek: Re: aaaa jeste neco :D
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-08-31 23:40:38
já hlavně nevím jak a kudy mám vylézt, abych se dostala k tý krabici která tu bažinu udělá :-( ... poví mi někdo kudy na to? pls

Titulek: Re: aaaa jeste neco :D
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-01 00:53:37
dobrý, už jsem na to přišla jak tam vylézt :o)

Titulek: A jeste neco :P
Nick: (3ple_M)
Datum:2007-07-12 23:44:52
delam ukol pro pomonu prytovou(ucitelka herbologie). a mam najit jednou knihu nebo neco a hermiona rika, ze ji ma neville. kde ho mam najit ??
[Odpověz]

Titulek: Re: A jeste neco :P
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-13 18:47:36
Nevil je v tajné komnatě BA v 7. patře, myslím.

Titulek: Re: A jeste neco :P
Nick: (Witchi) - neregistrovaný
Datum:2007-07-16 00:06:02
Nevilova kniha je v chlapecké ložnici, v nebelvírské věži na jeho nočnim stolku...

Titulek: POMOC
Nick: (3ple_M)
Datum:2007-07-11 20:25:52
prosim pomozte... ked mam po druhy krat najst wsetkych clenow BA...uz som ich nasiel aj sprawil pre nich ukoly... a mam este niekoho najst ( howoria RON A HERMIONA ) ale na pobertovem planku nic neni :( co mam delat ?? kto to uz presiel ??
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOC
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-07-12 02:47:50
Musíš ke všem 3 bažinám a něco s nimi udělat (udajně rozbalit bo co) :o)

Titulek: Re: POMOC
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-13 18:54:05
Pokud je BA pohromadě musíš za nimi zajít. Tam vás objeví nová učitelka spolu se svojí armádou a strhne se boj po kterém se objevíte u Brumbála a hra může pokračovat.

Titulek: cesky dabing
Nick: (3ple_M)
Datum:2007-07-11 20:23:47
jo ceskej dabing je skwelej :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-11 17:52:12
Já mám kompletně Českou verzi i s org. dabingem :-P
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Majda) - neregistrovaný
Datum:2008-07-13 12:43:51
Prosímtě nemohl bys mi poslat dabing nebo aspon titulky. Psal si že máš original tak to musí jít nějak vytáhnout.Pokud by tě to neobtěžovalo tak mi to posli na Mail. Ten je Matej.Martasek@seznam.cz Moc děkuji, udělej mi radost

Titulek: ceske titulky
Nick: (nikko) - neregistrovaný
Datum:2007-07-11 14:42:33
Ahoj, neumel by nekdo dodat alespon ceske titulky do angl. verze? Prip. cz torrent...
[Odpověz]

Titulek: kratiknot
Nick: (bj) - neregistrovaný
Datum:2007-07-11 02:47:44
jak mám udělat vedlejší úkol pro kratiknota? chce nějakou knihu ale ona je už vypůjčená,tak jak ji mám najít?
[Odpověz]

Titulek: Re: kratiknot
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-11 17:54:28
Vevelkém sálu v pravo najdeš jednu holku myslím že segru od Rona. Ta si tu knihu vypujčila.

Titulek: Věž
Nick: (T34p4ck) - neregistrovaný
Datum:2007-07-11 00:33:28
CAu... Mam pomoct s rozesiláním balíčků a vež je už zavřená... Sem si řek jednoduchý ukol... Lezu lezu nahoru az dolezu jakoby k otvoru ve zdi a ale proste hra me k tomu nechce pustit jako kdyby tam bylo prazdno... Vubec nevim jak to mam udelat... :(
[Odpověz]

Titulek: Re: Věž
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-11 17:51:39
musíš vylést jen do přízemí do okna ne do toho vyklenku nahoře , s toho pak jenom vylezeš ven

Titulek: HELP PLS
Nick: (Haki) - neregistrovaný
Datum:2007-07-10 22:14:12
pls, nevite nekdo co mam delat po ukolu jak vyhodi brumbala hagrida atd. a vy musite najit ostatni z brumbalovi armady??? udelam to a stale mi hermiona a ron rikaji at najdi ostatni ale v mape v charakterech uz nikoho nemam. pls help
[Odpověz]

Titulek: Re: HELP PLS
Nick: (3pleM) - neregistrovaný
Datum:2007-07-11 02:04:15
mam ten isty problem :( vubec newim co ted ... pomozte nekdo pls

Titulek: Re: HELP PLS
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-11 17:57:25
Myslím že pak musíš jít do komnaty nejvyšší pořeby.ale nevím to jistě

Titulek: Re: HELP PLS
Nick: (T34p4ck) - neregistrovaný
Datum:2007-07-11 18:43:32
Komnata nejvyssi potreby je zavrena.... teda aspon ja ji mel :/

Titulek: Re: HELP PLS
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-07-12 02:47:37
Musíš ke všem 3 bažinám a něco s nimi udělat (udajně rozbalit bo co) :o)

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-10 15:34:38
A ještě jeden ukol. jmenuje se : Lenčiny věci. Mam uš 3 lenčiny stracené věci .Jednu sen našel v knihovně , druhou ve velkem sále a třetí u viaduktu . jeste 2 zbívají
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-07-10 16:45:10
Další máš u clock tower courtyard u fontany na zemi, a poslední máš u vstupního nádvoří blízko u kolečka - vezmi si koště a zameť hromádku listí...

Titulek: POMOC
Nick: (3pleM) - neregistrovaný
Datum:2007-07-09 21:42:45
prosim nevite nekdo kde najdu vsechny chrlice (gorgoyls) ??? to jsou takove sosky prasat co mluvi a treba je najit .... prosim pomozte nekdo!!
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOC
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-07-09 22:31:17
Tak jsem se po tom mrknul a něco našel, zkus toto:
1. Shodiště směrem k učebně Obrany proti černé magii
2. Před učebnou Přeměňování
3. Kousek od té učebny, pokud se vydáš na opačnou stranu od doků, tak po pravé straně.
4. Vydáš se zpět směrem k hlavnímu vchodu, a až uvidíš v dáli bránu, jdi směrem k ni, oprav schodiště a odtud je to již jen kousek.
5. Čtvrté patro balkonu

Takže ještě jednou... ty lokace jsou: Transfiguration Courtyard, Viaduct, Dark Art Stairway, Paved Courtyard, Four Floor Balcony

Titulek: Re: POMOC
Nick: (lusii) - neregistrovaný
Datum:2011-07-15 16:00:33
prosim ta 3 od jake ucebny je to ja jsem nasla vsechny ale jeden mi chybi a bude to asi nejspis ta 3 tak bych se chtela zeptak na presnejsi popis

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-09 16:57:21
Nevíte nekdo jak mam udělat vedlejší ukol od profesora snapa? Mam mu přinést s knihovny nějakou knihu ale žádná tam není. Pak mě ještě štve že nevím kde mám najít stracené věci od jedné holky. Je to hlavní ukol a je jenom jeden .
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (3pleM) - neregistrovaný
Datum:2007-07-09 21:43:43
Kniha je v knihovne v zakazane casti uplne na konci v regalu ;)

Titulek: SHááním..
Nick: (p.e.e.e.t.r) - neregistrovaný
Datum:2007-07-07 18:37:05
hru Fénixův rád na pc ... abych nemusel kupovat za 1,300 i když bych mohl... penizemam .. ale setrim na jine veci.. potrebne.. ;-) nasel by se nekdo kdo by mel tuto hru na PC?? at si ji nemusim kupovat.. o cene se domluvime pak DÍÍK jinak ICQ 481-198-212 bo email ... p.e.e.e.t.r@seznam.cz Díík
[Odpověz]

Titulek: Re: SHááním..
Nick: (zly.prelud) - neregistrovaný
Datum:2007-07-14 14:45:05
Tak když všude píšeš že peníze máš, tak proč si to prostě nekoupíš, nebo neřekneš - Pošlete mi to někdo. Příjde mi to že se spíš jen vytahuješ že máš 1300. Teď příjde překvapení, já taky mám 1300 kč. A nikoho s tím neotravuju.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-30 16:58:01
je to fakt super hra!!!Nej ze všech her hp!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-06-27 01:56:22
Není něco aby to demo nebylo časově omezené?
[Odpověz]

Titulek: HARRY POTTER
Nick: (Spass) - neregistrovaný
Datum:2007-06-13 17:49:49
PRO nice TY mas orig. nebo sto stahl z netu? jestli sto stahl tak my prosimte posli na ICQ 251-373-708 predem dekuju
[Odpověz]

Titulek: nice
Nick: (Filip) - neregistrovaný
Datum:2007-06-13 00:48:29
Uz to mam
[Odpověz]

Titulek: Re: nice
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-14 19:24:25
TY mas orig. nebo sto stahl z netu? jestli sto stahl z netu napisesmy na ICQ 251-373-708 tu stranku kde sto nasel predem dekuju

Titulek:  
Nick: (milan) - neregistrovaný
Datum:2007-03-03 23:19:16
super už se těším!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (pipag) - neregistrovaný
Datum:2008-06-27 14:48:22
neíte kde najít létající tvory

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Harry Potter a Fénixův řád (Order of the Phoenix)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Harry Potter a Fénixův řád (Order of the Phoenix)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 41538x - statistika
Harry Potter a Fénixův řád (Order of the Phoenix) 68 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-06-26
Harry Potter a Fénixův řád (Order of the Phoenix)

Průměrné hodnocení z médií:

68.08 %

Min : 60 % Max : 79 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 12
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %