Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Grand Theft Auto 5 > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  179 Kč  
FunStore  999 Kč  
(X)zone  1199 Kč  Kompletně v angličtině
(X)zone  1399 Kč  Kompletně v angličtině
(X)zone  1399 Kč  Kompletně v angličtině
FunStore  1749 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebMichael Mlynář---93 %2013-10-04
GamesWEB.skLukáš Bryndziar / Malle32410/10100 %2013-10-04
GameParkkralik2012---97 %2013-10-04
ZingDaniel Mazura10/10100 %2013-10-04
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2013-10-04
InGamer.czTomáš Herodek9/1090 %2013-10-04
Games.czVáclav Rybář10/10100 %2013-09-19
Eurogamer.czPavel Oreški10/10100 %2013-09-19

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

97.50 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 9 z 5826 Žebříček
PC: 3 z 3068 Žebříček
PC/Akční: 2 z 321 Žebříček
Vše/Akční: 3 z 765 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Další recenze
Nick: (peta809)
Datum:2013-09-23 22:44:53
Další recenze na tuto hru zde: http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/313978-nejkontroverznejsi-hra -vsech-dob-gta-v-je-brutalni-urazlive-a-neskutecne-zabavne.html, taktéž hodnocení 10/10 :-D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (tom7958)
Datum:2013-03-20 01:51:09
doufam ze to bude lepsi nez ctyrka
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-02-19 22:30:04
Gta nema byt realne, to je hlavne zabava. Ked to bude podobne ako San andreas tak to by bolo najlepsie.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MaxDecker)
Datum:2012-06-17 04:41:37
Mě třeba GTA 4 vůbec nebavilo... jak příběh, tak optimalizase, v tu chvíli pro mě RockStar byl odpad, ale pak přišli L.A. Noire (reálnější pohyby, mimika) a teď Max Payne 3 (opět reálné pohyby). Takže pokud GTA V bude konečně "reálný" + někde jsem četl, že tam bude technologie mimiky z L.A. Noire :) Takže tomu dávám velkou naději :)
[Odpověz]

Titulek: RE:Myslíte, že to bude mít 54% ? Já si myslím že více, ale nejhorší na tom bude optimalizac
Nick: (Entheogen) - neregistrovaný
Datum:2012-06-10 23:23:42
Jakých 54% ? Je to G-T-A... O kvalitě nepochybuj. A optimalizace bude určitě vylepšená. U Maxe Payne 3 se Rockstar s optimalizací hodně vytáhl.
[Odpověz]

Titulek: Re: RE:Myslíte, že to bude mít 54% ? Já si myslím že více, ale nejhorší na tom bude optimal
Nick: (Entheogen) - neregistrovaný
Datum:2012-06-10 23:29:20
Jo, aha. Omlouvám se.

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2012-06-07 17:15:15
Myslíte, že to bude mít 54% ? Já si myslím že více, ale nejhorší na tom bude optimalizace na PC :/
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Grand Theft Auto 5
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Grand Theft Auto 5
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 7593x - statistika
Grand Theft Auto 5 98 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 2 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-03-31
Grand Theft Auto 5

Průměrné hodnocení z médií:

97.50 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 10/10
Na první pohled jen další povedené GTA, což je samo o sobě záminka k maximálnímu hodnocení. Na druhý pohled neuvěřitelný svět, který pohltí, pobaví a odmítne vyplivnout. Chybičky se najdou, ale znáte to... když ji milujete, není co řešit.
> Eurogamer.cz : 10/10
Obrovský a přesto plný nádherně zobrazený svět současné Ameriky je skvělým pozadím pro úžasně rozehrané drama tří gangsterů a desítky hodin ničím nepřerušované zábavy. San Andreas a GTA 4 se spojily do jedné hry a výsledkem je nejlepší Grand Theft Auto všech dob.
> Bonusweb : 93 %
Toto je jeden z titulů, kde má věkové doporučení opravdu význam. Hra se s ničím nepárá, s ničím si nedělá hlavu a zesměšňuje snad úplně všecko. Ale mimo jiné i proto je to úžasná zábava.
> GamesWEB.sk : 10/10
GTA V je nádherným gestom rozlúčenia sa s current-gen konzolami od Rockstar Games.
> GamePark : 97 %
Vždy existuje možnost se ještě zlepšit. GTA V má nicméně k dokonalosti stejně jako hned několik dalších her vydaných v průběhu tohoto roku setsakramentsky blízko.
> Zing : 10/10
Vysypaný sandbox, kde každé zrníčko písku představuje jednu věc, kterou můžete dělat. Je to zábava, herní nebe a (prozatím) nejlepší hra roku.
> Konzolista.cz : 10/10
Grand Theft Auto 5 je láska na první pohled. Jednou ji zapnete a už nikdy nechcete zpět do nudné reality. Rockstar překonal sám sebe a naservíroval nám po všech stránkách dokonalou městskou akci, která má skvěle napsaný příběh, je rozmanitá, má spoustu zajímavých úkolů i vedlejších aktivit, do toho je navíc nádherná a běží na dnes už starších konzolích bez většího zaškobrtnutí. Nedávno prezident 2K Games řekl, že je nejlepší bojovat proti bazarům kvalitními hrami, které nebudou chtít hráči dlouho prodat. Grand Theft Auto 5 je přesně takovou hrou.
> InGamer.cz : 9/10
Grand Theft Auto V kombinuje přednosti všech předchůdců, přidává systém tří postav a vše doplňuje opravdu krásným grafickým kabátkem. Naprostou většinu věcí jsme však už dříve viděli, což nám nedovoluje udělit této jinak úžasné hře, absolutní hodnocení.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5825
Recenze: 23975
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1158
Návody: 1767
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2976
Průměrné hodnocení z
23358 recenzí: 71,764 %