Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Grand Theft Auto 5 > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  179 Kč  
FunStore  999 Kč  
(X)zone  1081 Kč  Kompletně v angličtině
(X)zone  1081 Kč  Kompletně v angličtině
(X)zone  1376 Kč  Kompletně v angličtině
FunStore  1499 Kč  
FunStore  1499 Kč  
(X)zone  1671 Kč  Kompletně v angličtině
(X)zone  1671 Kč  Kompletně v angličtině
FunStore  1799 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebEmanuel Svoboda---90 %2014-12-30
DoupěOndřej Selner4.5/590 %2014-12-30
XboxWeb.czJosef Brožek10/10100 %2014-12-30
ZingMichal Burian10/10100 %2014-12-30
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2014-12-30
Eurogamer.czMichal Jonáš10/10100 %2014-12-07
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx5/5100 %2014-12-07
BonuswebMichael Mlynář---93 %2013-10-04
GamesWEB.skLukáš Bryndziar / Malle32410/10100 %2013-10-04
GameParkkralik2012---97 %2013-10-04
ZingDaniel Mazura10/10100 %2013-10-04
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2013-10-04
InGamer.czTomáš Herodek9/1090 %2013-10-04
Games.czVáclav Rybář10/10100 %2013-09-19
Eurogamer.czPavel Oreški10/10100 %2013-09-19

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

97.33 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

100.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 100 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 8 z 5973 Žebříček
PC: 2 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 1 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 2 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Další recenze
Nick: (peta809)
Datum:2013-09-23 22:44:53
Další recenze na tuto hru zde: http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/313978-nejkontroverznejsi-hra -vsech-dob-gta-v-je-brutalni-urazlive-a-neskutecne-zabavne.html, taktéž hodnocení 10/10 :-D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (tom7958)
Datum:2013-03-20 01:51:09
doufam ze to bude lepsi nez ctyrka
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-02-19 22:30:04
Gta nema byt realne, to je hlavne zabava. Ked to bude podobne ako San andreas tak to by bolo najlepsie.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MaxDecker)
Datum:2012-06-17 04:41:37
Mě třeba GTA 4 vůbec nebavilo... jak příběh, tak optimalizase, v tu chvíli pro mě RockStar byl odpad, ale pak přišli L.A. Noire (reálnější pohyby, mimika) a teď Max Payne 3 (opět reálné pohyby). Takže pokud GTA V bude konečně "reálný" + někde jsem četl, že tam bude technologie mimiky z L.A. Noire :) Takže tomu dávám velkou naději :)
[Odpověz]

Titulek: RE:Myslíte, že to bude mít 54% ? Já si myslím že více, ale nejhorší na tom bude optimalizac
Nick: (Entheogen) - neregistrovaný
Datum:2012-06-10 23:23:42
Jakých 54% ? Je to G-T-A... O kvalitě nepochybuj. A optimalizace bude určitě vylepšená. U Maxe Payne 3 se Rockstar s optimalizací hodně vytáhl.
[Odpověz]

Titulek: Re: RE:Myslíte, že to bude mít 54% ? Já si myslím že více, ale nejhorší na tom bude optimal
Nick: (Entheogen) - neregistrovaný
Datum:2012-06-10 23:29:20
Jo, aha. Omlouvám se.

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2012-06-07 17:15:15
Myslíte, že to bude mít 54% ? Já si myslím že více, ale nejhorší na tom bude optimalizace na PC :/
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Grand Theft Auto 5
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Grand Theft Auto 5
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 9728x - statistika
Grand Theft Auto 5 97 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 2 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-03-31
Grand Theft Auto 5

Průměrné hodnocení z médií:

97.33 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 15
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 10/10
Na první pohled jen další povedené GTA, což je samo o sobě záminka k maximálnímu hodnocení. Na druhý pohled neuvěřitelný svět, který pohltí, pobaví a odmítne vyplivnout. Chybičky se najdou, ale znáte to... když ji milujete, není co řešit.
> Eurogamer.cz : 10/10
Obrovský a přesto plný nádherně zobrazený svět současné Ameriky je skvělým pozadím pro úžasně rozehrané drama tří gangsterů a desítky hodin ničím nepřerušované zábavy. San Andreas a GTA 4 se spojily do jedné hry a výsledkem je nejlepší Grand Theft Auto všech dob.
> Bonusweb : 93 %
Toto je jeden z titulů, kde má věkové doporučení opravdu význam. Hra se s ničím nepárá, s ničím si nedělá hlavu a zesměšňuje snad úplně všecko. Ale mimo jiné i proto je to úžasná zábava.
> GamesWEB.sk : 10/10
GTA V je nádherným gestom rozlúčenia sa s current-gen konzolami od Rockstar Games.
> GamePark : 97 %
Vždy existuje možnost se ještě zlepšit. GTA V má nicméně k dokonalosti stejně jako hned několik dalších her vydaných v průběhu tohoto roku setsakramentsky blízko.
> Zing : 10/10
Vysypaný sandbox, kde každé zrníčko písku představuje jednu věc, kterou můžete dělat. Je to zábava, herní nebe a (prozatím) nejlepší hra roku.
> Konzolista.cz : 10/10
Grand Theft Auto 5 je láska na první pohled. Jednou ji zapnete a už nikdy nechcete zpět do nudné reality. Rockstar překonal sám sebe a naservíroval nám po všech stránkách dokonalou městskou akci, která má skvěle napsaný příběh, je rozmanitá, má spoustu zajímavých úkolů i vedlejších aktivit, do toho je navíc nádherná a běží na dnes už starších konzolích bez většího zaškobrtnutí. Nedávno prezident 2K Games řekl, že je nejlepší bojovat proti bazarům kvalitními hrami, které nebudou chtít hráči dlouho prodat. Grand Theft Auto 5 je přesně takovou hrou.
> InGamer.cz : 9/10
Grand Theft Auto V kombinuje přednosti všech předchůdců, přidává systém tří postav a vše doplňuje opravdu krásným grafickým kabátkem. Naprostou většinu věcí jsme však už dříve viděli, což nám nedovoluje udělit této jinak úžasné hře, absolutní hodnocení.
> Eurogamer.cz : 10/10
Grand Theft Auto 5 pro nové konzole je velmi důstojným a vcelku příjemně vylepšeným nástupcem původní, jen lehce přes rok staré hry. Možná škoda, že jsme nedostali žádné rozšíření příběhu, ale i to kvantum novinek v čele s pohledem první osoby a inovovanou grafikou rozhodně není k zahození. Pokud bych si ale jako majitel původní X360 verze měl koupit ještě novou, klidně dále zůstanu u té staré, jež je také stále vynikající.
> Hrej.cz : 5/5
Stále ta samá skvělá hra s několika vylepšeními, které ale nemají zásadní vliv na to, zda se u ní budete bavit nebo ne. Budete. A to hodně.
> Bonusweb : 90 %
Grand Theft Auto V, jedna z nejlepších her všech dob, je zpět v ještě lepší a krásnější verzi. Kdo by odolal? Možná puritáni.
> Doupě : 4.5/5
Grand Theft Auto série je kultovní, o tom není sporu. Ve vylepšené verzi Rockstar Games ukazují další přístup k remasteru. Nevylepšili totiž jen obsah, ale nabídli i zcela jinou perspektivu na svůj virtuální svět. Je to pohled brutálnější a skutečnější, ale hlavně zábavnější. Pakliže jste GTA V hráli už na starých konzolích, přečtěte si recenzi ještě jednou. Pokud jste s pořízením hry váhali, už nemáte na co čekat!
> XboxWeb.cz : 10/10
Kašlete na naše drobounké výtky, které vývojáři beztak brzo opraví. GTA V pro nové konzole je to samé GTA jako minulý rok, jenom hezčí, lepší a ještě s bonusem navíc, a proto jde o nejlepší kousek, co současně na next-gen můžete pořídit. Jestliže jsme minulý rok dali pátému Grand Theft Auto desítku, letos bychom měli dát bodů jedenáct, bohužel nám to redakční systém nedovoluje (maximum je deset), a tak se tato ryzí vylepšená dokonalost musí spokojit zase jen s desítkou. Bohužel. Vy ale teď od nás víte, že to na jedenáct bodů zaručeně je!
> Zing : 10/10
GTA V nabízí úžasný svět plný aktivit, zajímavý příběh a na nových konzolích se cítí jako doma. Když k tomu připočítáte ještě GTA Online, tak se není o čem bavit. Pokud jste nehráli pátý díl na PS3/X360 a máte novou konzoli, tak neváhejte.
> Konzolista.cz : 10/10
Grand Theft Auto V byla výborná akční hra už před rokem, která navíc i dnes jen těžko hledá konkurenci, a troufám si tvrdit, že bude patřit k tomu nejlepšímu i na konci současné generace. Vývojáři navíc značně vylepšili grafiku a zlepšili framerate, který byl chvilkami takovou tou menší kaňkou na předchozích verzích. Těžko říci, jestli hru doporučit, pokud jste ji hráli už v minulém roce, to asi hodně bude záležet na tom, jestli si chcete vyzkoušet first-person režim či hrajete online část, ale nováčci pochopitelně nemají co řešit, lepší hru si letos určitě nezahrají.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %