Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Far Cry 3 > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euMichal Zoubek9/1090 %2013-02-23
Recenzeher.euJan Klimus9/1090 %2013-01-03
Herní webIvan Jeziorek9.5/1095 %2013-01-01
GameParkkralik2012---85 %2012-12-29
GameSite.skEncrypt---97 %2012-12-20
Czechgamer.comPetr Schwank---92 %2012-12-05
Konzolista.cz10/10100 %2012-12-05
DD WorldJan Stach---91 %2012-12-05
InGamer.czMartin Paytok8/1080 %2012-12-05
DoupěKarel Kališ9/1090 %2012-12-03
Sector.sksaver10/10100 %2012-12-01
BonuswebPetr Zelený / Zelda82---92 %2012-11-29
Eurogamer.czPavel Oreški9/1090 %2012-11-26
Hrej.czZdeněk Princ7/1070 %2012-11-24
Games.czPavel Dobrovský8/1080 %2012-11-24
ZingMichal Maliarov9/1090 %2012-11-24
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

89.50 %

Počet recenzí: 16
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.42 %

Počet hodnocení: 12
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 301 z 5973 Žebříček
PC: 100 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 10 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 41 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (tom7958)
Datum:2013-03-20 00:39:06
neni spatny jenom ten pribeh je na hov no
[Odpověz]

Titulek: sračka
Nick: (Lumifer) - neregistrovaný
Datum:2013-02-07 07:27:28
hra pro debily, co se raději koukají na filmy... Seru na debilní příběhy, mimochodem nekonečné... dříve to intro alespoň šlo odmáčknout.
[Odpověz]

Titulek: far cry 3
Nick: (alkalo) - neregistrovaný
Datum:2013-01-29 02:04:07
tato hra -100
[Odpověz]

Titulek: No
Nick: (Hugo123)
Datum:2012-12-07 13:24:29
Opravdu výborné nový FarCry3 se ubi fakt povedl, tydle hry fakt zbožňuji 92%, až na občasné bugy ale hlavně tento http://www.youtube.com/watch?v=XCGG2lO6Cx8 ale celkově za poslední dobu úžasný zážitek.Teďka je na řadě Assassins Creed III a také hodně dobré popařeníčko:) UBI prostě umí
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Far Cry 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Far Cry 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12380x - statistika
Far Cry 3 90 z 100 Průměr z 16 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 7 uživatelů
  • Chci tuto hru 4 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 7 uživatelů
  • Moje oblíbená 6 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-11-23
Far Cry 3

Průměrné hodnocení z médií:

89.50 %

Min : 70 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 16
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Far Cry 3 je o fous lepší než předchozí díl, pořád v něm ale vidíme spoustu nedostatků. Příběh má několik pěkných momentů, ale velké množství nesmyslů. Pobíhání po ostrově je zábavné a trochu nečekaně tvoří tu lepší část. Chybí ale správná chemie a třetí díl asi zaujme jen opravdové fanoušky série.
> Games.cz : 8/10
Far Cry 3 rozšiřuje možnosti otevřeného akčního světa. Výborně napsané postavy ve skriptovaném hlavním příběhu jsou dobrým doplňkem bezbřehého akčně-taktického šílenství, a jakmile se vám dostane dobrodružství na tropickém ostrově pod kůži, odpustíte autorům i občasnou nekonzistenci zážitku.
> Zing : 9/10
Far Cry 3 přichází právě včas, aby nám v zimní večery nabídlo neopakovatelný výlet do tropů. Příběh intrikuje, prostředí baví a Vaas švihá jednu perlu za druhou, díky čemuž ve hře nelze najít moc opravdu viditelných nedostatků, které by shazovaly výsledný zážitek. Tohle si zkrátka musíte zažít.
> Eurogamer.cz : 9/10
Živoucí svět plný příležitostí, parádní přestřelky, napínavé momenty při tajném průchodu hrou, nevyzpytatelná příroda a to vše vyleštěné do skvělého celku. Far Cry 3 je podle mého názoru nejlepší čistokrevnou střílečkou v otevřeném svět aktuální generace konzolí, potažmo posledních pár let a titul, kterému chybí jen malinký kousek k absolutnímu hodnocení. Rozhodujícím faktorem je příběh, který, ač se nadějně rozjede, je nezáživný, bez hlubšího smyslu a chvílemi nelogický.
> Bonusweb : 92 %
Jedna z nejlepších stříleček letošního roku. A i když je Far Cry 3 pro hlavního hrdinu dovolená v pekle, vy odsud nebudete chtít odjet.
> Sector.sk : 10/10
Far Cry 3 je veľkým prekvapením tohto roka, ktoré prináša kompletnú ponuku a všetko vo vysokej kvalite. Od masívnej kampane, cez zábavný a hlavne príbehom ťahaný co-op, po multiplayer, ktorý ponúka niečo iné ako bežné vojnové hry a obohacuje ho editor máp, vďaka ktorému netreba žiadne platené DLC balíky máp. Navyše ide o skutočné pokračovanie prvého Far Cry, ktoré si všetci fanúšikovia série želali. Vyzerá, že Ubisoft jesennými titulmi zdvihol latku svojej kvality a ostáva nám čakať, čo predvedie budúci rok.
> Doupě : 9/10
Far Cry 2 dokázalo uhranout nádherně zpracovaným herním světem, ale herně to byla nuda. Ovšem Far Cry 3, to je už jiná liga.
> Czechgamer.com : 92 %
Pod stromeček si letos rozhodně nadělte něco od Ubisoftu. Ať už to bude cokoliv z podzimní kolekce, neprohloupíte. A už vůbec ne s Far Cry 3.
> Konzolista.cz : 10/10
Jak skepticky jsem ke hře přistupoval ze začátku, o to s větším nadšením ji recenzuji. Far Cry 3 je totiž bez jakýchkoli debat nejlepší hrou roku 2012! A jelikož chci, aby podobné hry – monstrózní, do hloubky propracované, krásné, skvěle hratelné, nekonečné, s fantastickým příběhem, obsahem, se skvělým ovládáním, prostě úžasné a inovativní – dál vznikaly, doporučuji ji úplně všem všema deseti – nezmýlíte se! Far Cry 3 je totiž zbytněním všeho, co nám v současných hrách chybí. Děkuji Ubisoftu Montreal za krásný herní zážitek - přeji si, ať takový máme alespoň j
> DD World : 91 %
Tvůrci FC3, doufejme, naznačují, že pochopili, že průměrnému hráči, který si skutečně kupuje hry a je tedy platícím zákazníkem, není 15, ale 30 let a udělali hru úměrně tomuto faktu. I když mohli přitlačit více. Už se těším na Far Cry 4. Pokud tvůrci udrží laťku a přidají ještě více na naturalismu, dospělé hratelnosti a k výborné výtvarné stránce přidají i modernější technologické zpracování, můžeme se těšit na zajímavé věci. Jen tak dál a houšť!
> InGamer.cz : 8/10
Třetí Far Cry je psychedelická jízda o šílenství, svobodném rozhodování, drogách a pokořování hranic žánru, a zároveň názorná ukázka vzorného pokračování, které nemá nedostatků mnoho, ale ty patrné o to více zamrzí.
> GameSite.sk : 97 %
Jednoducho, úžasná. Existujú filmy, ktoré keď ste nevideli, neviete, čo je film. Rovnako tak existujú aj knihy, ktoré keď ste nečítali, neviete, čo vaša fantázia dokáže. A čo sa hier týka, Far Cry 3 sa stáva hrou, ktorú keď ste nehrali, neviete, čo je to pravá akčná, graficky a príbehovo vyšperkovaná hra. Ak po tejto recenzii ešte stále rozmýšľate, či si hru kúpiť, máte posledných päť sekúnd sa rozhodnúť pre áno.
> GamePark : 85 %
Některá z mínusů naštěstí českým fandům vynahradí ucelený překlad, na nějž v současnosti narazit může být hotovým zázrakem. Hře s chutí udělujeme krásných 85 %, protože si je zaslouží a my s chutí budeme vyhlížet další obsah, který tvůrci do Far Cry 3 postupem času přidají.
> Herní web : 9.5/10
Far Cry 3 bude pro spoustu hráčů velmi rozporuplnou hrou, nicméně v celkovém hodnocení budou spokojeni prakticky všichni. Ze těch pár dnů, co je hra venku už dokonce existují různé návody, jak vypnout třeba HUD a tak si i poslední notoričtí stěžovatelé můžou přestat skuhrat. Far Cry 3 nenabízí až tak graficky úchvatnou podívanou, ale jinak zde najdete vše. Akci i plížení, přírodu i vozidla, příběh i kypící život. Myslím, že pokud nejste vyloženým odpůrcem her z vlasního pohledu, ve FC3 si to svoje určitě najdete.
> Recenzeher.eu : 9/10
Far Cry 3 je skvělá hra v singleplayeru a coopu, ale příšerná v multiplayeru. Pokud si jí pořizujete na hru s více hráči tak na ní zapomeňte a radši zůstaňte u osvědčeného Battlefieldu a Call of Duty. Zato hra pro jednoho hráče je naprostá paráda, krásné prostředí, příběh, mnoho věcí na práci a hlavně plížení a zabíjení pirátů jen tak neomrzí. Far Cry 3 určitě doporučuji. Doufáme jen v to, že vývojáři něco udělají s lagem v multiplayeru, aby se dal normálně hrát.
> Recenzeher.eu : 9/10
Samotný boj s nepřáteli je zábavný a velmi chytlavý. Hra má spád a nepustí vás až do konce. Akce není frustrující a i přes pár chybek je skutečně zábavná. Ve Far Cry 3 si zkrátka každý přijde na své, ať už se jedná o lov zvířat a lidí lukem, zabíjení potichu ze zálohy, odstřelování, či přímá konfrontace, máte zde zaručeno, že se budete královsky bavit.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %