Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Far Cry 3: Blood Dragon > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euOndřej Kašpárek7/1070 %2013-05-18
InGamer.czMartin Paytok9/1090 %2013-05-08
Games.czPavel Dobrovský7/1070 %2013-05-01
Hrej.czHonza Konfršt8/1080 %2013-05-01
Sector.sksaver7.5/1075 %2013-05-01
BonuswebEmanuel Svoboda---90 %2013-05-01
GamePark---68 %2013-05-01
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2013-05-01
ZingMichal Maliarov8/1080 %2013-05-01
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2013-05-01
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.30 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 68 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.33 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 1849 z 5973 Žebříček
PC: 788 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 87 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 244 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Far Cry 3: Blood Dragon
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Far Cry 3: Blood Dragon
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3070x - statistika
Far Cry 3: Blood Dragon 78 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-05-01
Far Cry 3: Blood Dragon

Průměrné hodnocení z médií:

78.30 %

Min : 68 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7/10
Odlehčená jednohubka vycházející z estetiky béčkových akčních filmů osmdesátých let vás rozesměje i zabaví.
> Hrej.cz : 8/10
Na první pohled šílená stylizace není ničím, co by dokázal přebít pohled druhý či snad i desátý - Far Cry 3: Blood Dragon je zkrátka spin-offem nevídaným. Humor seržanta Rexe je suchý a neohrabaný, pokud vám ale sedne, máte o zábavu postaráno.
> Sector.sk : 7.5/10
Far Cry 3: Blood Dragon je nezvyčajným, ale zaujímavým projektom, ktorý VHS štýlom spracovania a umiestnenia do 80-tych rokov skutočne osviežuje hernú ponuku. Autori však mohli viac zapracovať na zapracovaní retro hrateľnosti, dávať Far Cry 3 do názvu nebolo vôbec nutné, skôr mohli skúsiť nakopnúť novú značku, ktorá by dokázala bojovať sama za seba.
> Bonusweb : 90 %
Ve FarCry 3: Blood Dragon je akce, láska, kyberhrůza i lovení divokých draků. Kdo ještě nezmutoval, zachraňuje svět ve jménu světového míru. To vše v parádním retrofuturistickém hávu.
> GamePark : 68 %
Far Cry 3 Blood Dragon sice není vyloženě špatný, ale svým námětem nás příliš nezaujal. Oproti původní hře je to velký skok dolů, ať už se to týká námětu, způsobu boje nebo hratelnosti
> Eurogamer.cz : 8/10
Zcela subjektivně bych udělil vyšší hodnocení (jako někteří kolegové), protože Blood Dragon je neskutečná jízda na nejbombastičtější horské dráze osmdesátých let. Jenže taková stylizace může být pro spoustu hráčů nepřekousnutelná. Z hlediska hratelnosti není co vytknout, protože je klonem Far Cry 3.
> Zing : 8/10
Nudí vás moderní a nudné střílečky, které neustále dokola opakují ověřené principy a postupy? Pak pro vás bude Blood Dragon vysvobozením. Skvělá akční sci-fi, postavená na stabilních základech hitu Far Cry 3, která těží především ze své bizarnosti a neotřelosti. Dobrá nálada jistotou.
> Konzolista.cz : 8/10
Někomu se může zdát, že je Far Cry 3 Blood Dragon jen prachsprosté dojení značky. O tom samozřejmě můžeme diskutovat hodně dlouho, ale nejde upřít fakt, že jde o zábavnou střílečku na několik hodin, u níž se nebudete ani na moment nudit, navíc vás i oslní skvělou retro atmosférou. Navíc celý tento spin-off se prodává jen za 15 euro, což je částka, za kterou dostanete spoustu muziky. Naše doporučení si Far Cry 3 Blood Dragon jednoznačně zaslouží.
> InGamer.cz : 9/10
Pokud každý víkend sjíždíte Carpenterův Útěk z L.A. (který je samozřejmě mnohem lepší než Útěk z New Yorku!), je Blood Dragon přesně pro vás. A pokud ne, leží před vámi odlehčená satira za pár šlupek, kterou možná projdete za jeden večer, ale citovat ji budete ještě hodně dlouho.
> Recenzeher.eu : 7/10
Konkurence nejen ze zahraničí nad hrou nadšeně víska, my se ale přece jen budeme držet při zemi. Pokud vám z nějakého důvodu nesedne stylizace, dostanete kousek překvapivě horší než původní dobrodružství. Stále jde o originálně zasazenou solidní střílečku, která ale i přes krátkou herní dobu dokáže nudit.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %