Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Evolve > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czPavel Oreški------2015-03-01
Hrej.czLukáš Kunce4/580 %2015-02-21
DoupěPavel Kovalančík3.5/570 %2015-02-21
GameParkkralik2012---80 %2015-02-21
XboxWeb.czJosef Brožek9/1090 %2015-02-21
ZingOndřej Zeman / ThainDegu8/1080 %2015-02-21
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2015-02-21
Vytukej.czMartin Pilous---80 %2015-02-21
Games.czLukáš Grygar8/1080 %2015-02-21
BonuswebAndrej Brabec---82 %2015-02-21
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.33 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1162 z 5973 Žebříček
PC: 473 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 47 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 157 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Evolve
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Evolve
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1265x - statistika
Evolve 81 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2015-02-21
Evolve

Průměrné hodnocení z médií:

81.33 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 4/5
Hodnocení Evolve je vlastně velice jednoduché. Máte-li s kým hrát, neměli byste ji za žádnou cenu vynechat. V opačném případě si drahou investici raději několikrát promyslete.
> Doupě : 3.5/5
U Evolve jsem se trošku bál, že to bude stále stejná nuda. Není. Díky více postavám, systému odemykání nebo i více režimům hry je titul stále svěží záležitostí i po několika desítkách hodin. Pokud holdujete soutěživým akcím, máte v oblibě dobrou týmovou práci nebo jste liška jedna ryšavá a vymýšlíte rádi pasti a kujete pikle, Evolve by se vám mohlo líbit.
> GamePark : 80 %
Každý hráč se k tomuto kousku ale bude stavět zcela odlišně. Není možné diskutovat o tom, že by nešlo o dobře zpracované FPS, jež v sobě jako třešničku na vrcholku dortu ukrývá originální koncept. Jde o drobnosti kolem, jež z hraní nedělají takový zážitek, jaký jsme si představovali. Pokud jste však o koupi přemýšleli, není třeba z ničeho vycouvávat.
> XboxWeb.cz : 9/10
Duchovní nástupce Left 4 Dead od těch samých autorů v celé své parádě. Ten měl sice daleko méně obsahu než Evolve, ale stejně jsme od něho čekali tu zbývající jednu pětinu více. Nakonec u L4D neměli žádný hnací motor hrát hru dál a dál, a přesto hráli, nebo dokonce hrají dál. Tudíž, s tím co všechno Evolve nabízí je konečné hodnocení na pomezí devítky a desítky. Radši si ale necháme rezervu. Jinak je to ale naprostý král v žánru kooperativních her, tedy alespoň dnes. Mimochodem, s kamarády strašně návykový.
> Zing : 8/10
Evolve jako takové má rozhodně co nabídnout. Rozsáhlé lokace, vyrovnané souboje a rozmanitá fauna jsou prvky, jež si stejně jako hra najdou dozajista řadu fanoušků, kteří si lovení monster dokážou užít plnými doušky.
> Konzolista.cz : 9/10
Prvních několik hodin, když jsem se seznamoval s postavy a jednotlivými monstry, měl jsem ze hry dost rozpačité pocity. To je ale dáno tím, že se dá Evolve rozdělit na dvě části. Na tu nudnější a občas frustrující, když hrajete offline či s náhodnými hráči, kteří to zase tak moc neumí a vždy se rozutečou na všechny strany, a na tu druhou, naprostý herní orgasmus a nejlepší multiplayerovou/kooperativní zábavu, když máte kamarády, komunikujete přes chat a hrajete s nimi. Takto jsem s kamarády prožil několik výborných večerů, a jsem si jist, že ještě prožiju. Pokud tedy máte stejně naladěné kamarády, je pro vás Evolve jasnou volb
> Vytukej.cz : 80 %
Evolve je slušnou zábavou a zejména pokud byste měli partu kamarádů k vyzkoušení, tak se jedná o parádní kousek.
> Games.cz : 8/10
Když všechny elementy secvaknou dohromady, poskytuje Evolve prostor k parádním zážitkům mezi Predátorem a dobře promazaným raidem z libovolného MMO.
> Bonusweb : 82 %
Evolve je přesto na poměry velkorozpočtového vývoje až nezvykle inovativní počin a s dodatečným vývojovým časem mohl být perfektní. Při hraní je totiž možné spatřit záblesky skvělosti, které se však tvůrcům nepodařilo vytěžit naplno. Někdy tak titul nesmírně baví, jindy ohromně frustruje. Nezbývá tedy než doufat, že si hra vyslouží pokračování a to napraví chyby prvního dílu.
> Eurogamer.cz :
V Titanfall jste prvních padesát hodin měli pořád co odemykat, pořád co vylepšovat. Jakmile v Evolve zpřístupníte všechny postavy, nemá vás už dnes čím překvapit. Moje doporučení tedy je určitě počkat, zda se patchováním podaří Evolve vybalancovat a poté koupit nějakou ultimátní edici se všem DLC pro dostatek obsahu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %