Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Deadfall Adventures > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  699 Kč  
FunStore  1299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkkralik2012---35 %2014-01-12
DoupěJan Šťastný3/560 %2013-12-21
Hrej.czDaniel Kremser / WoLf-Cz2/540 %2013-12-15
Games.czJan Olejník7/1070 %2013-12-01
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2013-12-01
InGamer.czMartin Paytok2/1020 %2013-12-01
ZingJan Kalný / Honzas44005/1050 %2013-12-01
BonuswebJan Lysý---55 %2013-11-23
Eurogamer.czAgarwel Idiriz4/1040 %2013-11-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

48.89 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 4934 z 5973 Žebříček
PC: 2470 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 253 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 649 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Deadfall Adventures
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Deadfall Adventures
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2926x - statistika
Deadfall Adventures 49 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-11-23
Deadfall Adventures

Průměrné hodnocení z médií:

48.89 %

Min : 20 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 55 %
Není všechno zlato, co se třpytí, to je staré dobré přísloví, které v případě nové střílečky Deadfall Adventures opravdu platí.
> Eurogamer.cz : 4/10
Béčko, které nejen že nepřichází s žádným novým nápadem, ale nápady, které kopíruje, nedotahuje do konce.
> Games.cz : 7/10
Zábavná oldschool střílečka doplněná o několik jednoduchých hádanek je příjemně zpracovaným titulem na pár podzimních večerů. Občas hapruje technické zpracování a originalitu byste zde hledali marně, na druhou stranu umí hra pobavit a na nic si nehraje.
> Konzolista.cz : 7/10
Když byl Deadfall Adventures oznámen, po slibech vývojářů se určitě každý těšil na zábavnou akční jízdu ve stylu Indiana Jonese nebo Uncharted. Výsledek je ale docela rozporuplný, protože tu máme před sebou jen celkem slušně vypadající záležitost s dobře navrženými úrovněmi a slušnou hudbou, která ovšem obsahuje nudné přestřelky s protivníky, nezajímavé hádanky a podprůměrný příběh. Z tohoto tématu se dalo určitě vytěžit daleko více.
> InGamer.cz : 2/10
Mohlo to být fajn. Není. A nenechte se zlákat videi nebo nabídkou kooperativního multiplayeru. Možná o něco zvyšuje kvocient zábavnosti, ale to ten v Aliens: Colonial Marines taky a stejně bychom vám je nedoporučili, ačkoliv jde ve srovnání s Deadfall Adventures o mistrovské dílo.
> Zing : 5/10
Pokud by šlo o prvotinu polských sousedů, přimhouřil bych možná jedno oko. V tomto případě ale musím konstatovat, že Deadfall Adventures nezaujalo prakticky ničím a pokud nemáte zrovna do čeho píchnout a zároveň nemáte k dispozici lepší hru, je to možná ideální střílečka na nudné večery. V opačném případě ale ruce pryč, tohle totiž smrdí zklamáním.
> Hrej.cz : 2/5
Tuctová střílečka, která nabízí na první pohled zajímavé lokace plné historie a tajemna. Ve skutečnosti je však i ta krása hrozně pomíjivá a herní mechanismy jsou kulantně řečeno podprůměrné.
> Doupě : 3/5
Ale s tím se zkrátka u podobných her počítat musí a i z tohoto důvodu je nakonec hodnocení takové, jaké je. Pokud by hru vydal nějaký herní gigant, hodnocení by šlo o dvě čísla dolů. Takhle Deadfall Adventures vyloženě neurazí a na pár hodin vás zabaví. Pokud tedy nedáte přednost lepším hrám v tomto žánru.
> GamePark : 35 %
Pokud si chcete vyzkoušet, jaké by to bylo stanout v kůži Indiana Jonese, doporučovali bychom vám, abyste vyhledali kousek LEGO Indiana Jones: The Original Adventures. Pokud máte dobrodružnou duši jako takovou, minout byste zajisté neměli sérii Uncharted či reboot série Tomb Raider. Hře Deadfall Adventures se nicméně v každém případě vyhněte, protože by vás dokázala nanejvýš zklamat.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %