Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dead Space 3 > PC > Akční

Kde koupit ?

(X)zone  299 Kč  České titulky
(X)zone  499 Kč  Český manuál
(X)zone  499 Kč  Český manuál
FunStore  1399 Kč  
FunStore  2590 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euOndřej Kašpárek8/1080 %2013-03-13
GameParkkralik2012---70 %2013-03-08
InGamer.czTomáš Herodek4/1040 %2013-03-08
DD WorldJan Stach---73 %2013-02-26
Czechgamer.comPetr Schwank---91 %2013-02-23
GamesWEB.skLukáš Dolniak / Dolno8/1080 %2013-02-23
XboxWeb.czlindros88cze---82 %2013-02-23
Games.czAlina Holušová8/1080 %2013-02-16
BonuswebMichael Mlynář---75 %2013-02-16
DoupěPetr Baum4/580 %2013-02-16
Eurogamer.czMartin Zavřel9/1090 %2013-02-16
Hrej.czJiří Bigas7/1070 %2013-02-10
ZingMichal Maliarov9/1090 %2013-02-10
Games.czMartin Šmíd8/1080 %2013-02-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.21 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 91 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.80 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 1929 z 5826 Žebříček
PC: 813 z 3068 Žebříček
PC/Akční: 91 z 321 Žebříček
Vše/Akční: 260 z 765 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Opět
Nick: (Hugo123)
Datum:2013-02-12 23:37:35
Povedené, na Hard mi to zabralo krásných 15h i se zákysy, místy jsem se lekal víc jak ve 2ce (pařeno v noci, ve tmě a na dobrých sluchátkách) kvality si to zachovalo jen ten konec byl opět zklamání:( Dle očekávání standard Dead Space serie, už aby tu bylo DLC probuzení bo tak nějak. Snad bude i pokračování, klidně i s jiným týpkem. Dle mého názoru by to šlo i udělat, je tam pro to otevřený prostor (de o to jeslti jsem to dobře pochopil, nebo ne-e a Isaac je tam kde je), Jen všem doporučím, přežijte i závěrečné titulky, fakt se to vyplácí!!!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dead Space 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dead Space 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2887x - statistika
Dead Space 3 77 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-02-10
Dead Space 3

Průměrné hodnocení z médií:

77.21 %

Min : 40 % Max : 91 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 14
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Dead Space 3 je rozporuplná hra. Přes veškeré výtky a obavy se však autorům podařilo stvořit slušné pokračování. Survival horory patří mezi ohrožené žánry, a tak je třeba být shovívavý. Zkuste se přenést přes příklon k akci a uvidíte, že výsledek je mnohem lepší než poslední Resident Evil.
> Zing : 9/10
Kvalitní završení oblíbené hororové série. Nic z řady ven vybočujícího, jen pár skvělých nápadů a napínavý scénář, zabalený do jednoho z nejlepších audiovizuálů na současné generaci konzolí. A když se náhodou začnete nudit, střílejte mezi nohy.
> Games.cz : 8/10
Když byl Dead Space 3 oznámen, trochu jsem měl obavu, aby se vše nezvrhlo v akční taškařici v Call of Duty stylu, jakou nám na podzim minulého roku předvedl Resident Evil 6. Obavy ale byly zbytečné, protože tu máme opět dobře vyváženou hru, která rozumně střídá akční pasáže, napětí a hororové momenty, jako tomu bylo u předchůdců. To vše navíc obohaceno o zajímavé novinky, které si budete užívat. Jen škoda několika slabších pasáží hlavně na začátku a nezáživných soubojů s lidskými protivníky, hodnocení mohlo být ještě o stupínek lepší. I tak je ale Dead Space 3 hra, za kterou se nemusíte b&a
> Games.cz : 8/10
Dead Space série se vyvinula a změnila, stejně jako její hlavní hrdina. Issac už v Dead Space 3 není opuštěný a vyděšený inženýr odkázaný jen na svůj ubohý řezák. Tentokrát si klestí cestu tmou, mrazem, mutanty i končetinami unitologů s razantní elegancí zkušeného spasitele světa. Dead Space 3 nabízí odlišný zážitek než předchozí dva díly. Ke škodě věci to ale není, právě naopak. Nenechte se tou jinakostí odradit.
> Bonusweb : 75 %
Jako akce se jednoznačně řadí do horní části tabulky, ale jako horor příliš neobstojí.
> Doupě : 4/5
Ano, jako fanoušek prvního dílu považuji trojku za nejslabší díl série, protože opustila své kořeny, ale hře se prostě nedá upřít zábavnost. Navíc se po dohrání odemkne několik nových New game+ módů, které se celou řádkou změn (omezení typu zbraní, původní styl míření) snaží vrátit k prvnímu dílu. Škoda, že si je nelze zvolit od začátku, protože herní zážitek je díky nim dost odlišný.
> Eurogamer.cz : 9/10
Hrajte v noci a sami. Garantuji vám, že se díky tomu budete lekat i bát, což jsme chtěli ze všeho nejvíc. Oddaní fanoušci navrch dostanou monumentální rozuzlení ságy. Tahle série je bez nadsázky dosavadním vrcholem sci-fi hororového žánru 21. století, díky své originálnosti i špičkové technické/výtvarné kvalitě.
> Czechgamer.com : 91 %
První Dead Space v trilogii, které lze hrát ve zhasnuté místnosti.
> GamesWEB.sk : 8/10
Dead Space je solídne akčné sci-fi dobrodružstvo, ktoré si berie to najlepšie z minulých dielov a pridáva zopár noviniek. Väčší príklon k akcii môže niekoho odradiť, ale ak neočakávate nutne hororový zážitok a neprekáža vám jemná arkádovosť a zástupy nepriateľov, budete sa baviť
> XboxWeb.cz : 82 %
Dead Space 3 nepochybně prošlo několika výraznými změnami, ale stále se jedná o skvělou akční hru, u které budete dostatečně napjatí díky výtečné atmosféře. Fanoušci snad překousnou, že už se nejedná o takový horor, ale přesto by neměli na svou oblíbenou sérii zanevřít.
> DD World : 73 %
Dead Space 3 jako celek nepřináší nic výrazně zajímavého, zapamatovatelného a je plný mnoha ne zrovna populárních herních klišé. Pokud by nebyl závěr tak zbytečně natahovaný, řekneme, že je to slušná akční jízda na jedno odpoledne. Takhle, pokud budete chtít dojít k závěru, budete muset obětovat ještě celý večer. Pokud tedy máte čas, můžeme vám ji určitě doporučit.
> GamePark : 70 %
V žádném případě se nejedná o špatnou hru a z pohledu fanouška série nemá šanci neuspět, každopádně pokud se nad ní trochu více zamyslíte, uvědomíte si, že měli tvůrci na víc, a to je fakt, za který se platí.
> InGamer.cz : 4/10
Hodnotit Dead Space 3 není lehké. Hra má své kvality a tím pádem je kvalitním titulem. Bohužel je to zároveň třetí pokračování stejnojmenné série, jejíž přednosti byly v hutné hororové atmosféře a všude přítomném strachu. A to vše zde chybí. Výsledek je takový, že Dead Space 3, je dobrý akční lehce děsivý titul, ale špatný Dead Space.
> Recenzeher.eu : 8/10
I napotřetí je Dead Space velmi solidní zážitek. Pokud nebude EA značku dojit dál, půjde o parádní trilogii. Třetí díl by tak byl důstojným zakončením. Hledáte-li zábavné střílení v sci-fi prostředí a z dětství vám zbylo pár plenek, nebudete koupě litovat.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5825
Recenze: 23975
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1158
Návody: 1767
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 2976
Průměrné hodnocení z
23358 recenzí: 71,764 %