Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dead Island: Riptide > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  1449 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
XboxWeb.czp.a.c.o---60 %2013-06-03
InGamer.czTomáš Herodek5/1050 %2013-05-12
BonuswebDavid Sillmen---70 %2013-05-08
GameParkkralik2012---60 %2013-05-01
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2013-05-01
Czechgamer.comPetr Schwank---80 %2013-04-28
Eurogamer.czPavel Oreški6/1060 %2013-04-28
Hrej.czDaniel Kremser / WoLf-Cz5/1050 %2013-04-24
Games.czAndrej Švagr7/1070 %2013-04-24
Recenzeher.euOndřej Borz7/1070 %2013-04-24
ZingMichal Maliarov6/1060 %2013-04-24

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.64 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3850 z 5973 Žebříček
PC: 1811 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 189 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 505 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dead Island: Riptide
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dead Island: Riptide
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3959x - statistika
Dead Island: Riptide 64 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-04-24
Dead Island: Riptide

Průměrné hodnocení z médií:

63.64 %

Min : 50 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 5/10
Za plnou cenu se podruhé Dead Island opravdu nevyplatí a bude ještě rád, když se svými problémy zapadne do vod šedého průměru. Za pár týdnů si na tuhle dovolenou určitě nikdo nevzpomene!
> Games.cz : 7/10
Dead Island: Riptide nepřekvapil. Má v sobě dynamickou hratelnost se skvělým kooperativním módem, ale Poláci by už do příště mohli vymyslet jiný příběh a hlavně zlepšit ovládání i interface.
> Recenzeher.eu : 7/10
Dead Island Riptide je opravdu pokračování původní hry - jako byste vzali DI a vše vynásobili dvojkou; to dobré, ale bohužel i to špatné. Tím víc to zamrzí, protože vývojáři už věděli, na co si hráči v prvním díle stěžovali.
> Zing : 6/10
Nemít hra na obálce podtitul, možná byste ani nepostřehli, že jde o pokračování. Riptide dělá vše, co se povedlo jedničce, a to jak v dobrém, tak špatném smyslu. Několik novinek situaci nijak nezachraňuje a přetrvávající nedostatky a chyby zbytečně nervují. Pokud opravdu nemáte co na práci, zkuste si titul půjčit.
> Czechgamer.com : 80 %
Jako trojáčkový zombie titul se uživí hravě i Riptide. Jestli ale Techland přijde s trojkou, musí si dát setsakramentsky záležet.
> Eurogamer.cz : 6/10
Riptide není špatná hra, ale má velký problém jménem Dead Island. První díl, který byl naprosto stejný, v určitých ohledech (příběh a atmosféra) dokonce lepší. Jestli jste hráli jedničku, tak se zabavíte, ale pořád budete čekat na něco úžasného, co nikdy nepřijde. Celé Riptide mi přijde jako kdyby kapela vydala jedno úspěšné album a druhé by bylo Best of prvního. Se stejným počtem skladeb.
> GamePark : 60 %
Pokud se dá o Dead Island Riptide něco s jistotou říci, tak je to fakt, že jde o Dead Island. Sequel této kvalitní hry si bohužel nepolepšil téměř z žádného pohledu a nepříliš promyšlenému příběhu se absolutně nic zachránit nepodařilo.
> Konzolista.cz : 7/10
Vývojáři od začátku říkali, že Dead Island: Riptide není plnohodnotným druhým dílem, ale spíše jen rozšíření toho prvního. Tomu ostatně napovídá nižší cena. Tak je k němu nutné přistupovat. Ačkoliv nenabízí moc inovací, odehrává se pořád v téměř identickém prostředí, je pořád zábavný i na několikáté hraní, a hlavně v kooperaci s dalšími hráči si užijete spoustu srandy. Hodnocení tak táhnou dolů jen různé technické nedodělky a nejrůznější chyby, které vývojáři opakují už od původního dílu. Ty si zde už mohli odpu
> Bonusweb : 70 %
Hra přes své chyby funguje dobře a místy je velmi zábavná, zejména pak v kooperaci.
> InGamer.cz : 5/10
Dead Island: Riptide není druhým dílem v klasickém slova smyslu. Bohužel se ale prodává za cenu, jako by jím byl a to jeho kvality sráží, protože kromě nového prostředí nepřináší nic, co by ho od svého předchůdce odlišovalo.
> XboxWeb.cz : 60 %
Co naplat, že je multiplayer opravdu zábavný, když Vás po prvotním nadšení tak jako tak začne nudit. Možná bude lepší na příštím pokračování opravdu pracovat a ne jenom dát jiný název na stejnou hru. Her s touto tématikou je dost a jejich kvalita je o několik úrovní výš, než u Dead Island Riptide.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %